Stine in Wonderland ♥

evolution

 • Publisert: 12.09.2015, 10:36
 • Kategori: blogg

 • Alle disse bildene er fra mellom jeg var 13 år frem til jeg var 16 år

  Gud så flaut det var å ble bakover i arkivet, mange år tilbake, og tenke på at jeg faktisk har lagt ut ALT som ligger der. Men alt i alt, gud så flink og motivert jeg var før.  

  Jeg startet å blogge når jeg gikk i 7.klasse, og det var rundt 2008/2009. Ikke på denne bloggen, men på en blogg jeg kalte "stinep.blogg.no" (den er slettet nå, heldigvis!) P'en bak navnet var for en gutt jeg var skikkelig forelsket i på den tiden, så det begynte å bli ganske upopulært for meg etterhvert når jeg ikke lenger likte han, og jeg ville fortsette bloggingen. Så da opprettet jeg denne, rundt i 8.klasse en gang.

  Jeg startet med et dårlig digitalt kamera som var ROSA. Jeg elsket det, og tok bilder av alt mulig. Jeg var så sinnssykt motivert, og med en gang jeg kom hjem fra skolen, blogget jeg. Uansett om jeg hadde hatt verdens kjedeligste dag eller ikke. Jeg gikk ut og tok bilder til bloggen min. Interessen min for både fotografi og blogging ble bare større og større, og jeg ble flinkere til å bruke det digitale kameraet jeg hadde fått av pappa i julegave en gang i tiden. Men etteter hvert utviklet jeg enda større interesse for fotografi, og fikk dermed mitt første speilreflekskamera av pappa. Jeg var sååå stolt, og både bildene og bloggen ble 100 x bedre.

  Kameraet var med hele tiden. Folk ble nok passelig lei etterhvert, når jeg gikk og knipset bilder av alt mulig rart. Men alt for bloggen ikke sant? 

  Jeg tok bilder hver dag, av meg selv, dagens antrekk, eller noen natur bilder som skulle på bloggen like etterpå. Jeg var skikkelig flink til å lade opp kameraet og gjøre meg klar til en runde fotografering. Jeg hadde også ganske mange lesere på den tiden, og mange ville jeg skulle hjelpe dem med både design og header. Jeg var skikkelig flink til alt det der.

  Etter jeg begynte på videregående, så gikk interessen litt av, og jeg hadde ikke lenger tid til å drive med det jeg drev meg. Jeg hadde ikke lenger motivasjon eller ork til å gå ut å ta bilder til ett nytt blogginnlegg. Jeg var dødssliten etter en tung skoledag, og begynte sitte mye mindre foran pcen enn jeg gjorde før. Kameraet lå å støvet ned mesteparten av tiden, og det kom bare små innlegg kanskje annenhver måned. Jeg sluttet i flere måneder, og kom tilbake. Jeg slettet alt jeg hadde på bloggen for en god stund siden, i håp om å få ny motivasjon, men det funket ikke. Jeg var plutselig skikkelig opptatt, og bloggen lå sist i min prioriteringsliste. 

  Nå i det siste har motivasjonen bare kommet mer og mer tilbake, og jeg ønsker tilbake all den motivasjonen og gleden jeg hadde i blogging før. Jeg skal snart vurdere å kjøpe et nytt kamera. Fordi jeg elsker fortsatt å ta bilder, og mitt nå er fem år gammelt, og begynner å bli ganske dårlig. Og får å få lysten skikkelig tilbake igjen, må jeg selv ta det første steget. Jeg vil bli like flink og motivert som jeg en gang var.

  Jeg savner det. 

 • Publisert: 12.09.2015, 10:36
 • Kategori: blogg
 • 0 kommentarer
 • Ingen kommentarer

  Skriv en ny kommentar

  hits