Stine in Wonderland ♥

this week

 • Publisert: 11.10.2015, 23:00
 • Kategori: this week
 • Jeg har sett at det florerer med slike innlegg over alt på forskjellige blogger, og jeg syns egentlig det er ganske gøy å lese om, så jeg tenkte å være en av gjengen og slenge meg på. Da er det ihvertfall garantert ett slikt innlegg, og det er en fin måte å holde litt styr på ukene som går. Morsomt å se tilbake til også! So let's go..

  Ukens motivasjon: Bloggen! Jeg har prøvd mitt beste å ta i bruk kameraet mitt som egentlig bare har støvet ned altfor lenge nå, og som snart skal bli erstattet uansett. Men hvorfor ikke bruke det i mellomtiden? Det funker jo. Det er bare jeg som har veldig lyst på nytt, at noe annet er ikke aktuelt i mitt hode. Jeg har skrevet ned masse tanker, og jeg begynner å føle jeg har fått tilbake mye av motivasjonen jeg hadde for blogg for noen år siden. Jeg elsker det! 

  Ukens høydepunkt: Det har ikke vært noen spesielle høydepunkt denne uken. Pappa og stemoren min hadde reist bort, så jeg og Andreas hadde huset for oss selv, som er ganske deilig i seg selv.

  Ukens nedtur: Jeg ble ferdig med Orange is The New Black, og føler at livet er meningsløst. Nå venter jeg nesten bare til Juni 2016, men jeg må finne på noe annet i mellomtiden, regner jeg med.  Ukens beste innkjøp: Jeg har ikke hatt så mye penger å bruke denne måneden, så forsåvidt ingenting. Jeg har kjøpt mat, og det er det eneste. Vi ble mette og fornøyde da, og gode middager hver dag, så skal ikke klage!

  Uken cravings: Potetgull og dipp, så jeg kjøpte en stor pose potetgull og dipp på onsdagen, og det var digg! 

  Ukens sang: Jeg har gått rundt å sunget på All by Myself av Celine Dion og Same Old Love av Selena Gomez hele uken, så det må være de to!

  Ukens film/serie: Jeg og Andreas satt oss ned på lørdag og så på You're Next. En skrekkfilm altså, og jeg elsker skrekkfilmer, til tross for at jeg blir livredd. Og det ble jeg denne gangen også. Den var egentlig ganske bra. 

   

 • Publisert: 11.10.2015, 23:00
 • Kategori: this week
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Sofie Caroline Nilsen

  11.10.2015 kl.23:05

  Syntes også det var sykt kjipt når jeg så ferdig orange is the new black, haha!

  Michelle Larsen

  12.10.2015 kl.09:21

  Fin oppsummering! Håper du får en fin uke videre:)

  Edel Kristina

  12.10.2015 kl.11:17

  Elsker de sangene!

  ☾ STINE

  12.10.2015 kl.11:20

  Michelle Larsen: Takk det samme! :)

  Nikita <3

  12.10.2015 kl.12:28

  Hørtes ut som en bra uke :D

  Skriv en ny kommentar

  hits