Stine in Wonderland ♥

Blogger problemer, shopping, film og kos

 • Publisert: 22.10.2015, 20:07
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Nå er jeg skikkelig sint og lei meg, samtidig som jeg er superglad og fornøyd. Kameraet mitt er ødelagt. Det er mest sannsynlig linsa, etter jeg klarte å miste det hardt ned i flisgulvet i gangen her om dagen. Ikke før idag skulle jeg prøve det, og bildene kom ikke. Flaks for meg skulle kameraet byttes ut snart uansett, men nå har jeg heller ikke noe midlertidig som suger ganske mye. Jeg får låne stemoren min sitt så lenge i de situasjonene jeg trenger det, ellers fungerer mobilen greit den også - enn så lenge til neste lønning kommer, det da jeg tenkte å kjøpe kameraet, fordi nå må jeg prioritere andre ting og spare litt. 

  Jeg er glad fordi i morgen er det fredag, verdens beste dag og den offisielle slappe av og sove dagen. Denne uken har bare rast forbi, som alle andre uker. Idag har jeg og venninnen min vært litt på shopping også, etter litt ting til halloween, også fikk jeg kjøpt meg en fin skjorte fra Vic. Jeg hadde gavekort derfra, eller så hadde jeg aldri tatt mine føtter i den butikken en gang. Jeg er ikke veldig glad i merkeklærne de har der, eller merkeklær generelt. Men jeg har funnet en del som fortsatt er min smak, og ikke noe synlig merke på. 

  Nå har jeg og Andreas nettopp sett Circle på Netflix. Herregud for en rar film, og for en sinnssyk situasjon de er i i filmen. Jeg begynner å tenke så sykt mye når jeg ser sånne filmer. Slutten var dårlig, men jeg skal ikke spoile noen ting. Den var bra og spenningsfylt, men kun en situasjon under hele filmen. Nå har Andreas sovna, så jeg vet ikke om jeg kommer til å få vekka han til resten av kvelden før vi faktisk tar kvelden, eller om han kommer til å sove til imorgen nå. Jeg skal ihvertfall ikke mase på han, fordi trøtte folk er det verste jeg vet! De kan være så sure og slemme noen ganger, haha! Og jeg kjenner meg veldig godt igjen der. Jeg tenkte å få gjort noen ting klart før jeg tar kvelden, så da snakkes vi! ♥

  Hvordan har din torsdag vært?

 • Publisert: 22.10.2015, 20:07
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Q. Vyvy

  22.10.2015 kl.20:11

  Hatt en hard torsdags trening...

  ha en super kveld videre! :)

  Edel Kristina

  22.10.2015 kl.20:38

  Åh, jeg var uten lader til kameraet en evighet, er så vanskelig å blogge uten kamera! Veldig fine bilder :)

  Madeleine

  23.10.2015 kl.11:47

  Så fin du er! Håper du får en bra helg :)

  ☾ STINE

  25.10.2015 kl.14:42

  Edel Kristina: Veldig vanskelig, og mobilbilder er ikke akkurat de beste.. Heldigvis skal jeg ikke gå uten altfor lenge.

  ☾ STINE

  25.10.2015 kl.14:42

  Madeleine: Tusen takkk :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits