Stine in Wonderland ♥

Smil og vær glad, i morgen er det fredag!

 • Publisert: 29.10.2015, 21:32
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Oi, for en emosjonell dag. Jeg lar meg så altfor lett påvirke av hvordan andre føler seg. Gråter du, gråter jeg liksom. Det skjedde en hendelse idag som gjorde at jeg ble så lei meg at jeg begynte å gråte, samtidig at jeg ble kjempe irritert, skuffet og følte meg urettferdig behandlet på noen andre sine vegne. Det var med andre ord ikke koselig, men jeg både tror og håper ting ble bedre relativt kjapt, og imorgen er en ny og bedre dag. Det er jo tross alt fredag imorgen! 

  Andreas stod for middagen, og etter det insisterte jeg på å se på Pinlige Sykdommer mens vi lå i sengen og prøvde å finne noe å se på mens vi slappet av. Jeg angret ganske fort kan man si når jeg så alt blodet, skjæringen og alt det der. Jeg takler virkelig ikke sånne ting, og jeg blir uvel bare jeg ser en sprøyte eller litt blod. Æsj!  Nå har jeg nettopp tatt meg en good dusj, og er veldig klar til å ta kvelden om ikke altfor lenge. Jeg føler ikke jeg har gjort noen ting etter jeg kom hjem fra jobb idag, men dagen har bare gått skikkelig fort likevel. Dagene går jo egentlig ganske sakte dersom du ikke gjør noe spesielt - det syns ihvertfall jeg, men ikke idag. 

  Da ønsker jeg dere alle en god torsdagskveld videre, og håper dere får en god natts søvn! ♥

 • Publisert: 29.10.2015, 21:32
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Anita Fossberg

  29.10.2015 kl.22:32

  Ha en fin torsdag! Og det er som du sier; i morgen er det fredag! Woho :)

  miabakke

  30.10.2015 kl.04:59

  haha, du er helt lik meg på det med pinlige sykdommer, og blod generelt. Takler det ikke selv.. Det blir fort sånn at jeg tenker på det når jeg spiser ogsånn.. Utrolig vakker du er forresten! Håper du får en superduper fredag! :)

  Nikita <3

  30.10.2015 kl.08:44

  Ha en fin dag :)

  Skriv en ny kommentar

  hits