Stine in Wonderland ♥

rydd opp etter deg!

 • Publisert: 11.12.2015, 13:29
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Da har jeg endelig kommet meg på jobb igjen etter å ha smeltet bort hjemme i tre dager. Det var deilig å ta på seg litt finere tøy i dag igjen og ordne seg på morgningen, selv om jeg var drittrøtt etter bare noen få timer søvn i natt. Jeg har praktisk talt sovet bort alle de tre dagene jeg lå hjemme og var syk. Det var deilig, da - å tilbringe tiden jeg var syk hjemme enn noen andre steder. Nå er jeg nesten frisk igjen, og sånn håper jeg det holder seg til over nyttår i hvert fall - det er det vell lov til å håpe, hehe.

  Selv om det ble en kort uke på meg, gleder jeg meg til helgen. Nå har jeg litt planer også, så da håper jeg det går etter forventningene, hihi. Det blir julemarked i morgen, altså lørdagen. Det kommer til å bli superkoselig, og ikke minst stemningsfylt - jeg håper jeg får mye av den manglende julestemningen jeg har!


  Og forresten - hvor grisete er dagens ungdom? 16, 17, 18 og til og med 19 åringer klarer ikke å rydde opp etter seg etter å ha gått fra et bord de har spist på, klipt papir på eller gud vet hva. Det er helt utrolig hva folk ikke gidder å gjøre. Å kaste en bolle etter seg er tydeligvis heeelt uaktuelt for enkelte. Å gå å rydde opp etter andre er ikke jobben min, og heller ikke noe jeg eller noen andre liker å gjøre, det er bare ekstremt ekkelt. I hvert fall når det ligger epleskrotter og brukte snusposer rundt omkring. Æsj, hvor er oppdragelsen?

 • Publisert: 11.12.2015, 13:29
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Marte Johannessen

  11.12.2015 kl.14:12

  så pen du er, ha en fin helg <3

  ☾ STINE

  11.12.2015 kl.14:46

  martejohannessen: Tusen takk, du også! <3

  Skriv en ny kommentar

  hits