Stine in Wonderland ♥

MY CHRISTMAS

 • Publisert: 25.12.2015, 11:58
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • Hei, og god 1.juledag! Er det lov å si god morgen fortsatt? Klokken er jo tross alt bare tolv. Jeg våknet rundt halv elleve, men jeg lå i sengen en god stund før jeg i det hele tatt tenkte tanken på å reise meg opp. Det var deilig å sove så godt uten noe form for vekkeklokke som ventet på meg dagen etter. Nå har jeg nettopp ryddet rommet mitt fra masse klær strødd utover hele gulvet, tiltak å komme igang, men deilig å være ferdig. Jeg aner ikke hva planene for idag er, men det står en stek i ovnen allerede nå, så jeg regner med julematen aldri kommer til ende. 

  Jeg hadde en fantastisk julaften med familien min. Det var godt å se alle sammen igjen, og være samlet nok en gang på julaften. Jeg må si jeg aldri hadde noe julaften stemning. Jeg føler bare det har gått altfor fort, litt for fort til å faktisk være julaften allerede. Så jeg tenkte for meg selv at vi bare satt å latet som det var julaften igår, haha! Men det var det jo faktisk, og jeg hadde det bra - det er det viktigste.

  Jeg fikk mye fint til tross jeg bare ønsket meg penger, men jeg må si det var døds kjedelig å åpne pakker med bare pengesedler oppi. Det kommer heldigvis til å komme godt med, og jeg trengte de ekstra pengene til ferien jeg skal på om ikke så lenge. Men neste år kommer jeg garantert til å ønske meg noen ting istedenfor. Fordi jeg følte meg som et lite barn igjen når jeg åpnet gaver jeg ikke ante hva var for noe, hihi! 

 • Publisert: 25.12.2015, 11:58
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Marie Oma

  25.12.2015 kl.12:03

  Så koselige bilder! God jul :)

  Linda Taylor

  25.12.2015 kl.13:29

  Herlige bilder.

  Ha en fin dag <3

  Vilde

  25.12.2015 kl.14:40

  Så deilig å bare ligge i senga så lenge man vil før man står opp, hehe! Virker som du hadde en veldig fin feiring, men kan tro det var kjedelig å åpne bare pakker med penger, så du får ønske deg noe neste år, ja, haha :D Men penger er jo selvfølgelig noe man trenger det og!

  Henriette Celin

  25.12.2015 kl.15:40

  Så ut som en veldig fin feiring, og så fine bilder :-D

  syntes det er herlig å stå opp litt senere på disse juledagene da. Det gjorde jeg selv i dag, og nøt en nydelig julefrokost med rundstykker, egg, og kakao med familien <3

  ☾ STINE

  25.12.2015 kl.15:54

  Vilde: Det var heldigvis ikke bare penger jeg åpnet, men mye mindre gaver pga. alle pengene jeg fikk istedenfor. :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits