Stine in Wonderland ♥

HEI NORGE!

 • Publisert: 05.01.2016, 19:47
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • Nå er jeg "endelig" tilbake til kalde, kalde Norge. Det var ikke meningen å være fraværende fra bloggen en gang, men nettet på hotellet vi befant oss på lot meg såvidt poste bilder på Instagram. Jeg blir frustrert bare av å tenke på hvor dårlig nettet faktisk var. Men jeg var jo ikke på ferie for å sitte på sosiale medier, hehe.

  Jeg og kjæresten min har nettopp nesten klart å sette oss ned etter en lang hjemreise. Vi reiste den 29.desember til Tenerife og kom hjem idag. Det var en fantastisk opplevelse, og det var såå godt å få kommet seg vekk fra kulden og de vanlige omgivelsene her hjemme. Vi har koset oss masse med spennende opplevelser, god mat hver dag og billig alkohol og mye annet.   Jeg kommer til å dele flere bilder fra turen senere. Kanskje imorgen. Akkurat nå vil jeg bare legge meg ned i sengen og sove til i morgen, og da starter også hverdagen igjen. Det blir godt, men det hadde vært deilig med en uke til. Kanskje to? Jeg har ikke vært dødsflink til å ta bilder på denne turen, det ble mange sene turer ut på byen, og sene middager - og da lot jeg kameraet ligge hjemme. Men det ble ihvertfall noen bilder verdt å dele med dere og ta vare på og se tilbake på. ♥

 • Publisert: 05.01.2016, 19:47
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 3 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Simona Lovise

  05.01.2016 kl.20:02

  Hehe, skjønner at man blir trøtt og sliten av å reise. Hadde vært deilig med en sydenferie nå i vinter merker jeg. Er utrolig kaldt her nå!

  Becca Alexandra

  05.01.2016 kl.20:08

  Åh, så heldig du er som nettopp var i syden. Det hørtes virkelig perfekt ut, spesielt siden det er så kaldt i Norge nå for tiden.. :)

  ☾ STINE

  07.01.2016 kl.11:36

  Becca Alexandra: Det var virkelig fantastisk! Men skikkelig sjokk å komme tilbake i 13 minusgrader, mer eller mindre.

  Skriv en ny kommentar

  hits