Stine in Wonderland ♥

MITT 2015

 • Publisert: 07.01.2016, 20:59
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • Vi er allerede en uke inn i januar, og en uke inn i det nye året. 2016. Jeg kan ikke tro hvor fort 2015 gikk. Jeg har opplevd så mye, det føles ut som alt jeg har opplevd i år har gått gjennom flere år. Jeg har vært gjennom både oppturer og nedturer dette året. Jeg har opplevd ting jeg kommer til å huske for alltid, møtt mennesker jeg kommer til å ha i livet mitt for alltid. Og jeg ser tilbake på dette året som et fantastisk år, til tross for alle de negative hendelsene som også har vært.  Jeg ser tilbake på 2015 som et utrolig lærerikt år. Jeg har vokst ekstremt mye og blitt en nyere versjon av meg selv ingen andre enn de som er i livet mitt nå kjenner til. Jeg har forandret meg på både godt og vondt, og lært av alle feilene jeg har gjort, og tatt videre alle de gode stundene.

  Jeg startet 2015 med masse motivasjon og en spennende tid i vente. Jeg har vært utplassert og jobbet i Tyskland i tre uker, bodd der, vært selvstendig og blitt kjent med mange fantastiske mennesker som lærte meg så mye om både meg selv og verden. Jeg har vært russ, og ble kjent med så mange mennesker på et helt nytt nivå. Jeg har tatt eksamen, fått meg jobb og kommet meg videre i utdanningen min. Jeg møtte kjæresten min og mange andre fantastiske mennesker som jeg setter så stor pris på.

  Jeg er så stolt over meg selv, og hvor langt jeg har kommet. Tusen takk for alt 2015. Tusen takk for alt du har gitt meg. Tusen takk for alle de minnerike dagene du har tatt meg gjennom. Takk for alle de gode stundene, og alle de dårlige stundene. Takk for at du har lært meg hvem jeg skal være. Denne reisen har vært fantastisk, og noe jeg vil huske for alltid - det vet jeg. Tusen takk.

   

 • Publisert: 07.01.2016, 20:59
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Caroline Nilsen

  08.01.2016 kl.13:52

  Høres ut som en fint år! Og mange fine bilder :)

  ☾ STINE

  08.01.2016 kl.16:32

  Caroline Nilsen: Tusen takk! :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits