Stine in Wonderland ♥

MIN 17.MAI FEIRING

 • Publisert: 18.05.2016, 20:27
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • Håper alle hadde en fantastisk 17.mai igår, det hadde nemlig jeg! Jeg elsker 17.mai, det er faktisk en av de bedre dagene vi har i året og den beste høytiden vi kan feire. Jeg vet ikke hvorfor, men jeg blir så glad og i lykkerus hver gang jeg tenker på 17.mai eller når den store dagen nærmer seg. Derfor hadde jeg også planlagt en ganske så bra 17.mai feiring med kjæresten min og to kompiser. Det ble gjennomført bra, men tatt svært lite bilder, dessverre. Men vi kosa oss, og det er det viktigste.

  Vi startet dagen med en ordentlig 17.mai frokost. Alle hjalp til med å dekke på, lage mat og ordne i stand. Det ble pannekaker, bacon, eggerøre, jordbær og rosévin. Ikke den tradisjonelle Champagne-frokosten, haha. Vår egen vri! Jeg kjøpte i bunn og grunn flaska fordi den så søt og rosa ut, men den smakte ikke spesielt godt. Nå er ikke jeg så glad i verken rosévin, hvitvin eller champagne heller, så for meg så var det ett fett. 

  Etter frokosten så tuslet vi ned og tok bussen til sentrum. Det var en litt annerledes feiring idag, ettersom byen min Sarpsborg feiret 1000 års jubileum. Det var litt stas å være en del av. Vi spiste litt mat i byen før vi splittet vei, og jeg og Andreas dro hjem for å grille og slappe av noen timer før vi dro tilbake for å ta karuseller. Det er ikke 17.mai uten karuseller! 

  Fortell meg om din 17.mai feiring! ♥

 • Publisert: 18.05.2016, 20:27
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 2 kommentarer
 • 2 kommentarer

  Pernille

  18.05.2016 kl.20:49

  Høres ut som du hadde en fin feiring :) Og flotte bilder. Ønsker deg en fin kveld og herlig uke videre!

  ☾ STINE

  20.05.2016 kl.10:20

  Pernille: Veldig koselig dag! :-D Tusen takk!

  Skriv en ny kommentar

  hits