Stine in Wonderland ♥

SERIEANBEFALINGER

 • Publisert: 28.09.2016, 17:12
 • Kategori: music & tv / movies

 • REAL HUMANS: Denne serien er svensk, så jeg ble veldig overrasket over hvor utrolig bra den var når jeg startet å se den. Hele serien omhandler seg av Roboter. De lever i en verden ser "Hubots" (som de kaller det) har tatt over noen arbeidsoppgaver, og gjør verden litt enklere for noen, og litt vanskelig for noen andre. Serien er både spennende, morsom og har et veldig kult og annerledes konsept. Uheldigvis har denne serien bare to sesonger. Veldig dumt fordi jeg skulle gjerne ha sett flere. Men det skjedde veldig mye spennende på de to sesongene, så er absolutt verdt å se!


  DESPERATE HOUSEWIVES: Jeg kan ikke engang telle på hvor mange ganger jeg har sett denne serien, fra første sesong til siste. Dette er min absolutte favorittserie, og det kommer det alltid til å være. Jeg fulgte med på denne serien fra jeg var liten, og syns fremdeles den er like spennende. Denne serien har fått meg til å le og gråte utallige av ganger. Den handler  om fire damer og nabolaget de bor i. Det flytter stadig vekk inn noen i nabolaget, og det skjer stadig vekk noe spennende og mistenksomt. Jeg vurderer snart å begynne fra sesong 1 igjen - elsker denne serien såå mye!


  BREAKING BAD: Denne serien fikk kjæresten min meg til å se. Jeg hadde hørt veldig mye om den før, men hadde aldri tatt meg bryet til å se den. Men nå angrer jeg så absolutt ikke. Denne syns jeg er nesten like spennende som Frustrerte Fruer. Utrolig spennende serie der det alltid skjer noe. Serien handler om en kreftsyk man som desperat prøver å tjene penger til familien sin, og for behandlingen sin, ved å lage metamfetamin og selge det. 


  MISFITS: Denne serien fikk også kjæresten min meg til å se. Jeg var ikke så interessert de første episodene, fordi den handler om litt overtroisk og magiske ting, noe jeg absolutt ikke liker, men på grunn av veldig morsomme scener og morsomme utsagn fra en av skuespillerne begynte jeg å se likevel, utrolig hvor mye karakterene i serier har å si for hele serien! Det er fem sesonger, men jeg så bare fire, på grunn av at favorittkarakteren min ikke var med i sesong fem- utrolig kjipt, fordi det gjorde halve serien for min del. Den handler om fem ungdommer som skal gjøre samfunnstjeneste i antall uker, de blir truffet av et lyn når det er storm en dag, som gjør slik de ender opp med noen magiske krefter. Serien er veldig spennende selv om den er veldig overnaturlig (for de som ikke liker det), og ikke minst morsom! 


  ORANGE IS THE NEW BLACK: Denne serien er jo bare helt fantastisk. Jeg må innrømme at sesong tre mista jeg den litt, men når sesong fire kom på Netflix, så ble jeg bare mer og mer interessert. Man fikk vite så mye mer, og kom så mye mer inn i serien etter den sesongen. Nå gleder jeg meg skikkelig til sesong 5! Serien handler om et kvinnefengsel, rett og slett. Det skjer utrolig mye spennende, morsomt og man får vite om bakgrunnen til jentene/damene i fengselet som er veldig spennende. 

   

 • Publisert: 28.09.2016, 17:12
 • Kategori: music & tv / movies
 • 5 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Evelin

  28.09.2016 kl.18:57

  takk for tips:D mange gode serier her :D

  Henriette Celin

  28.09.2016 kl.19:07

  Orange is the new black er sååå bra <3 nå venter jeg bare på nye episoder igjen ;-P

  ☾ STINE

  29.09.2016 kl.16:29

  Henriette Celin: Jeg også!! Elsker serien!

  Vilde

  28.09.2016 kl.19:16

  Spennende! Takk for tips :D Ser på Orange is the new Black for tiden <3 Er også veldig glad i Sex and the city, Pretty litte liars og Dance Academy!

  ☾ STINE

  29.09.2016 kl.16:30

  Vilde: Sex and the city liker jeg også, men føler den veldig lagt på is etter den slutta. Fikk ikke så stort forhold til den som Frustrerte fruer på en måte

  Skriv en ny kommentar

  hits