Stine in Wonderland ♥

DONALD TRUMP IS GOING TO BE AMERICA'S PRESIDENT

 • Publisert: 10.11.2016, 15:46
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Hei, lenge siden sist. Det eneste jeg har gjort nå for tiden er å sove, jobbe, spise og fryse. Gud, som jeg fryser. Jeg var IKKE forberedt på denne vinteren, og nå kommer den med stormskritt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vurderer å bruke hele november-lønnen min på ullklær, liksom. Jeg hadde glemt hvor kald vinteren faktisk var. 


  Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kommentere presidentvalget i USA. Nettopp fordi jeg personlig kunne eller kan ikke gjøre noe med det. Hadde jeg kunnet stemt, så hadde jeg kanskje hatt mer å si. Og jeg er ikke politiskengasjert i det hele tatt. Men denne debatten har jeg fulgt med på. Jeg har fulgt med på talene til både Hillary og Donald - ikke alle, men noen. Jeg har lest litt på VG.no og fått med meg sånn halvveis hva de begge står for, eller hva de har lyst til å endre på - og noe av alt det der. Mest Trump, det må jeg ærlig innrømme. Så jeg vet faktisk ikke om Hillary Clinton hadde vært et bedre valg..

  Men jeg er 100% sikker på at Hillary er mer voksen i hodet enn hva Donald Trump er. Jeg respekterer han, og jeg skal gi han en sjanse til å være president, gjøre Amerika bra igjen, og å være en av verdens mektigste. Han skal få lov til å vise hva han kan, og jeg skal ikke si noe på hvordan det kommer til å bli. Det vet vi ikke enda. Det som jeg misliker (egentlig hater, men vi kan pynte litt på det, kan vi ikke?) mest med Donald er respekten hans ovenfor andre mennesker. Den finnes jo ikke. Hvordan han diskriminerer kvinner, hater på homofile, mobber utviklingshemmede og er rasist - DET sjokkerer meg. Jeg skjønner ikke at en voksen mann kan oppføre seg slik, og komme med slike uttalelser. Og jeg skjønner heller ikke hvordan andre godtar det. 

  Det viser jo bare hvor langt vi har kommet i 2016. Mobbing, rasisme, kjønnsdiskriminering og homofobi er HELT greit. 

  Jeg håper han blir en bedre president enn hva han var som presidentkandidat. Det kan jo hende han overrasker og blir en veldig god president for landet sitt. Det kan hende han gjør noe nytt, noe sjokkerende, men bra? Det vet vi ikke. Og selv om han er helt fersk som politiker, kan han uansett gjøre en god jobb. Man lærer hele tiden. 

  Det eneste jeg håper er at han slutter med de dumme kommentarene sine, og respekterer mennesker får slik de er. Jeg håper han får øynene opp for at mennesker er annerledes, og det kan han ikke endre på. Det hjelper ikke å utestenge, mobbe eller trakassere. Også håper jeg han forstår at global oppvarming faktisk er en ting. 

 • Publisert: 10.11.2016, 15:46
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Victoria Larsen

  10.11.2016 kl.19:24

  Sykt!

  Skriv en ny kommentar

  hits