Stine in Wonderland ♥

NEW IN

 • Publisert: 24.11.2016, 21:32
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Fikk shoppet litt mens jeg var i Fredrikstad. Monki har nettopp nyåpnet der, og hver gang jeg har vært i Oslo har jeg alltid gått innom Monki, fordi jeg elsker klærne der og jeg har alltid funnet noe jeg liker. Jeg syns den retro og litt uvanlige stilen er veldig fin, og dessuten så elsker jeg mønster og sterke farger. Det er noen ganger litt vanskelig å finne i vanlige butikker som Bik Bok, Gina Tricot og H&M - ikke noe kritikk til dem, jeg handler mye der også!

  Jeg har lenge ønsket at Monki skulle åpne i Sarpsborg, men så åpner det meg jammen i Fredrikstad, og det er jo rett rundt hjørnet. Jeg ble sååå glad når jeg fikk høre det, og var innom første gang igår. Butikken er mye mindre enn hva den er i Oslo, naturligvis, så ikke like godt utvalg. Jeg fant meg en kjole, og en bukse jeg har ønsket meg lenge, men aldri funnet en som sitter perfekt på meg; men det gjorde jeg på Monki, hihi!

  Bildene er hentet fra Monki.no. Prøvde å ta bilde av kjolen selv, men det var vanskelig å få frem hvordan den virkelig så ut. Jeg kjøpte kjolen i extra small for å få den tettinnsittende effekten, og den satt som et skudd! Den kommer nok til å bli godt brukt. Også elsker jeg stoffet, Velour. I førsten hatet jeg det, og kunne ikke skjønne hvorfor det var så populært og nesten alle klærne hadde det. Men jeg ble visst bitt av basillen jeg også, gitt!

  Nå må jeg roe ned med shoppingen til meg selv, og tenke på julegaver snart. Det er jo kun EN MÅNED igjen til jul. Hvor blir tiden av egentlig? Jeg har heldigvis ikke så altfor mange å kjøpe til, men bare å finne den perfekte gaven er vanskelig i seg selv. Bør starte snart slik det ikke blir gjort i siste liten, jeg hater å stresse.   

 • Publisert: 24.11.2016, 21:32
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria Larsen

  24.11.2016 kl.22:01

  Nydelig kjole!

  ☾ STINE

  25.11.2016 kl.14:37

  Victoria Larsen: Love it :-D

  Marie Oma

  25.11.2016 kl.14:35

  Så mye fint :D

  ☾ STINE

  25.11.2016 kl.14:36

  Marie Oma: Tusen takk :-D

  Skriv en ny kommentar

  hits