Stine in Wonderland ♥

DETTE GIR MEG JULESTEMNING

 • Publisert: 05.12.2016, 09:54
 • Kategori: inspirasjon
 • ★ Adventslys. Jeg elsker når tiden er  inne for å sette opp adventslys i hjemmet. Det beste jeg vet er å gå ned midt på natten, og bare se adventslysene lyse opp. Det gjør en ellers så trist og mørk dag ganske fin! 

  ★ Julesanger. Nå er det på tide å finne frem julelista igjen. Jeg elsker å høre på julesanger - det gir meg suuupermye julestemning. Min favoritt, som har vært min favoritt i alle år - uten å gå lei, er "Last Christmas - Ashley Tisdale". Versjonen hennes er den beste, syns jeg!

  ★ Å handle julegaver. Til tross for alt stresset som kommer i tillegg, elsker jeg å handle julegaver. Jeg gleder meg hvert år til jeg skal begynne å handle til mine nærmeste, og prøver å finne den perfekte gaven - men det er ikke alltid så enkelt!

  ★ Pakke inn julegaver, mens jeg hører på julemusikk og de eneste lysene rundt meg er julelys. Sååå koselig! 

  ★ Pynte juletre. Selvfølgelig! Det er bare så synd at de hjemme bestemmer seg å sette det opp så seint, så jeg syns tiden er så knapp med juletreet. Jeg skulle helst hatt det oppe 1.desember.

  ★ Julekalendere! Jeg vokser aldri ifra julekalendere, og mine favoritter er Jul på Månetoppen og Jul i Svingen. Synd Nrk har sluttet å sende dem, men jeg har de heldigvis lagret på pcen! 

  ★ Julefilmer. Jeg gleder meg til Hjemme Alene filmene kommer på TV'en, og Grinchen, de er tradisjon!

  ★ Snø. Selv om jeg ikke er så begeistret for snø og kulden i seg selv, så elsker jeg at det er litt snø ute i juletider, det trenger ikke vare så lenge, men hvis det er litt snø på julaften blir jeg glad! 

  ★ Julebrus, og julemat. Uansett hvor mye jeg hater julematen på slutten av måneden, og egentlig ikke er noe spesielt glad i det ellers, så syns jeg det er deilig å endelig få spist det igjen. Men jeg må innrømme, jeg blir drittlei av å leve på julemat og rester av julematen etter 24.desember. Men det minner meg jo selvfølgelig om at det er jul, og det får jeg masse julestemning av!

  ★ Å være på jobb, tro det eller ei. Men vi har pyntet jobben med masse fin julepynt, det blir spilt av julekalendere i kantina, og siste skoledag så er det juleshow - jeg gleder meg så sykt mye til det, det er alltid så hyggelig og det gir meg et skikkelig kick før juleferien.

  ★ Juleferie, ikke minst. Det er så deilig å endelig få slappet av en stund, være med familien, og bare nyte dagene hjemme og gjøre akkurat hva jeg vil. Jeg begynner ferien min 21.desember, og det skal bli såååå godt! Jeg lengter etter ferie nå.

  ★ Pepperkaker. Jeg spiste min første pepperkake idag, faktisk. Tror jeg ihvertfall. Det var godt. 

  ★ Julepynt. Jeg elsker når mamma drar frem alle de fine nissene, og røde gardiner, duker og putetrekk. Det er sååå koselig! 

  ★ Klementiner. Ingenting lukter som jul som klementiner gjør.

  ★ Julebord. Dette blir mitt andre julebord, og mitt siste på denne jobben. Det er både veldig trist, og noe jeg gleder meg fryktelig mye til. Da skal vi få goood julemat, og bare kose oss - det blir gøy!

  ★ Gågata. Det blir så fint, og så mye lysere når de endelig setter opp juletreet midt i sentrum, og julelys over hele gågata. Det ser ut som en stjernehimmel i Sarpsborg når vi går nedover gågata nå, det er bare sååå fint! 

 • Publisert: 05.12.2016, 09:54
 • Kategori: inspirasjon
 • 1 kommentarer
 • Én kommentar

  Sentrumjenta

  05.12.2016 kl.10:27

  Så fint innlegg ! Kos nå som det er desember og snart jul ! :D

  Skriv en ny kommentar

  hits