Stine in Wonderland ♥

MISLYKKET FRISØRBESØK

 • Publisert: 12.03.2017, 18:15
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Så var det søndag igjen. Jeg føler jeg ble litt robbet for lørdagen igår, ettersom jeg satt i frisørstolen hele formiddagen, og jeg endte opp skikkelig misfornøyd! Jeg hadde jo rosa hår, og ville tilbake til det blonde håret, bare litt mørkere enn hva jeg har pleid å hatt, fordi jeg vil prøve å få den naturlige hårfargen min tilbake. Den faste frisørsalongen jeg pleier å dra til hadde dessverre ikke tid, og desperate meg dro til den første salongen som hadde tid. Jeg hadde aldri vært der før, så det var kanskje ikke så lurt å dra dit i utgangspunktet. 

  Jeg hadde med meg en løs hestehale som var sånn farge jeg ønsket meg. De sa at det var fult mulig, bare at vi måtte bleke håret mitt først, for å få vekk rosafargen. Etter de tok i fargen vi ble enige om passet til håret jeg hadde med, og de var ferdig med å vaske og tørke håret var håret mitt BLÅTT!?!  Jeg sa raskt ifra at håret var blått, fordi de skrøt hele tiden av hvor fin farge det var og det kom til å bli så fint resultat, og lik farge som hestehalen jeg hadde med. Jeg tror ikke de var helt enige med at det var blått, men det var helt blått altså. Så vi ble enige om å gjøre det på nytt, og denne gangen ta en litt mørkere farge. Så, da endte jeg som brunette. Noe jeg sa at jeg ABSOLUTT IKKE ville.

  Jeg elsker å være blond, og ettersom det er min naturlige hårfarge føler jeg meg mest som meg selv med blondt hår. Jeg klaget, men de bare kjeftet tilbake og sa at det var det rosa håret mitt som ødelagte alt. Noe som er helt feil, ettersom de bleket det først, så alt det rosa forsvant. De beklaget seg ikke engang. Utrolig dårlig kundeservice og lite profesjonelle folk. Hele salongen virket ikke helt god heller, ettersom hun som farget håret mitt dro og lugget meg hele veien, og måtte få hjelp fra en VELDIG sint dame som også jobbet der. Så dit skal jeg ihvertfall ikke tilbake. Huff! 

 • Publisert: 12.03.2017, 18:15
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Victoria

  12.03.2017 kl.19:05

  At det er mulig å være så frekk! Hm.. :/ kjedelig!

  ☾ STINE

  12.03.2017 kl.19:10

  Victoria: Ja, ikke så hyggelig å være der akkurat!!

  Linda

  13.03.2017 kl.00:24

  Jeg har jobbet som frisørlærling, så jeg kan dette med klaging. Vi hadde ei på jobben som aaaaaldri innrømte sine feil, enda vi fortalte hva hun hadde gjort galt. Så uheldigvis kommer det alltid til å være noen som ikke vil innrømme sine feil.

  Men du har rett til å få håret fikset gratis, som reklamasjon. Be om å få snakket med dagligleder. Og be om å forklar din situasjon bare dere to. Eller sammen med frisøren det gjaldt. Og be om å komme med din forklaring først. Så kan frisøren komme med sin forklaring etterpå. Blir så lei meg på kundene sine vegne da de ikke blir fornøyd. Fordi jobben til en frisør er å gjøre alle glade og fornøyde med håret sitt :)

  ☾ STINE

  13.03.2017 kl.06:48

  Linda: daglig leder var der han også, men han var ikke mye samarbeidsvillig. De sa jeg skulle vaske håret mitt tre dager på rad så ville jeg bli fornøyd. Men jeg vil jo ikke ha hårfargen om tre dager, så det syns jeg er et litt dårlig argument.

  Skriv en ny kommentar

  hits