Stine in Wonderland ♥

MINE SMINKEPRODUKTER

 • Publisert: 01.04.2017, 16:35
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • God ettermiddag!

  Tiden flyr, det føles nesten nettopp ut som det var morgen. Men klokken er jo over halv fem allerede. Jeg brukte litt tid istad når jeg sminket meg, for da tok jeg noen bilder vedsiden av for å vise sminken jeg bruker. Jeg er ingen ekspert, men dette er hva jeg liker og funker for meg. Håper dere liker det! ♥

  Hudsminke

  1. Makeup Mekka Rednedd relief perfecting face primer green. Jeg starter med Makeup Mekka sin grønne primer. Denne er helt OK. Jeg kommer til å bruke den til den er tom, men ikke å kjøpe ny igjen etter det. Tror jeg har lyst til å prøve noe nytt etter denne! 

  2. YSL Touche Eclat Foundation. Jeg elsker denne foundationen! Jeg har aldri før funnet en foundation som passer huden min så bra som denne gjør. Den er ikke fulldekkende, men jeg syns den dekker veldig bra og er veldig fin og naturlig på huden.

  3. Nyx Concealer. Jeg elsker NYX sin concealer. Jeg kjøpte den egentlig bare for å teste, og for å ha siden jeg hadde gått tom for en annen,  siden den var så billig, men det endte opp med jeg likte den supergodt, så denne blir nok kjøpt fast fremover. Min er snart tom, så på tide å kjøpe en  ny en snart!

  4.. Kicks Transparent powder. Denne bruker jeg på nesen, rundt nesen, haken og under øynene for å få en glatt overflate. Huden blir sååå myk av den!

  5. Makeup Mekka setting powder. Det er ikke alltid jeg bruker dette, men liker å bruke det hvis jeg vil ha litt ekstra dekkevne og/eller hvis huden min er litt oljete. 

  Øyenbryn

  1. Anastasia Beverly Hills Dipbrow. Denne er jeg superglad i. Den både varer utrolig lenge, og sitter kjempegodt på brynene. Jeg var litt skeptisk i starten, og fikk det ikke helt til, men etterhvert så ble det enklere og enklere. Men syns ikke denne er det beste alternativet hvis man har litt dårlig tid, da kan det fort bli litt ujevnt og slurvete.

  2. Depend Eyebrow Pencil. Denne har en sånn "skrå" blyant, og ikke helt spiss. Så den er mye enklere å jobbe med. Jeg pleier å bruke denne på dager jeg har litt dårlig tid, fordi det går så fort og blir veldig godt resultat uansett hvis du tar deg god tid eller har litt hastverk. Den sitter ikke like godt som ABH sin, men det funker!

  3. H&M Brow perfector. Dette er en browgel fra H&M. Jeg hadde en fra Makeup Mekka før, men da den ble tom tenkte jeg bare å prøve denne. Den er litt for mørk for det resultatet jeg vil ha, egentlig. Men det går an å jobbe litt med den slik den ikke blir så altfor mørk!  Øyenskygge

  1. Makeup Revolution. Ikke så lenge siden jeg kjøpte dette palettet, så etter å ha testet det ut så er jeg superfornøyd! Det er så mange fine farger å velge mellom, som passer både til fest og hverdags. 


  Øyne

  1. L'oreal Super Liner. Jeg bytter på hvilken eyeliner jeg bruker hele tiden, så dette er ikke noe fast! Denne fikk jeg til jul, men jeg er veldig fornøyd med den! Men jeg tror jeg vil prøve en annen en når denne blir tom. Kanskje fra NYX?

  2. Mascara. Jeg bruker nesten aldri mascara! Disse er are noen jeg har kjøpt for å ha de få gangene jeg bruker mascara. Jeg bruker som regel bare løsvipper. Jeg begynner å bli litt lei av det nå, så jeg må få kjøpt meg en ordentlig god mascara igjen. Den lilla fra Maybelline er helt OK, men tenkte å prøve noe nytt, hehe. :-)


  Highlighter og bronzer

  1. Makeup Mekka Highlighter Palett. Dette palettet kjøpte jeg egentlig kun fordi det var på tilbud, og jeg hadde lyst til å teste det ut, men jeg elsker det! Dette er definitivt noe av det bedre jeg har fra Makeup Mekka. 

  2. Makeup Mekka Mineral Finishing Baked Blush & Higlight. Denne bruker jeg ikke hele tiden, bare når jeg vil pynte meg litt ekstra, for eksempel på fest. Denne er supergod, og veldig godt pigmentert! Veldig fin å påføre, og gir super glød!

  3. Makeup Mekka Contouring & Higlight. Denne er knust, som dere ser. Det var egentlig en blanding av highlight og bronzer. Men nå bruker jeg den bare som bronzer ettersom jeg klarte å miste den i gulvet, huff. Den funker veldig fint til det da, og jeg er veldig fornøyd. Det eneste må være at den kanskje er litt for bra pigmentert, og hvis du tar bare bittelitt for mye på kosten, kan det bli altfor mørkt. Så denne kan jeg ikke akkurat stresse med!


  Lepper

  1. Mac Lipliner. Dette er fargen "Soar". Den passer til nesten alle leppestiftene jeg har! Liker den utrolig godt, og elsker fargen!

  2. NYX Lingerie. Dette er i fargen "08 Bedtime flirt". Syns den fargen er sååå fin,og passer veldig godt uansett. Denne har fast plass i vesken min!

  3. NYX Soft Matte Lip Cream. Dette er i farge "06 Istanul". Elsker denne fargen, den er så søt. Syns rosa lepper er veldig kledelig. Dessverre er min snart tom, så må snart kjøpe ny!

   

  Settingspray

  1. Gerard Cosmetics Slay All Day setting spray. Denne gjør virkelig underverker! Sminken holder seg såå bra etter jeg har sprayet denne. I tillegg så lukter den skikkelig godt! ♥

   

 • Publisert: 01.04.2017, 16:35
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 9 kommentarer
 • 9 kommentarer

  Irene

  01.04.2017 kl.16:58

  Det er mye fin sminke som du bruker :)

  Jeg bruker ikke sminke i hverdagen, blir mest når jeg skal bort eller på festligheter :)

  Jobber tross alt i barnehage, så ser ikke helt poenget å bruke sminke på jobb når jeg får alt fra matrester, snørr eller sand i ansiktet :P

  ☾ STINE

  01.04.2017 kl.21:11

  Irene: Veldig fornøyd med mange av produktene! Så lengedu føler deg vel, så er jo det bra! :) jeg hadde nok brukt sminke uansett, for å se litt freshere ut!

  Victoria Larsen

  01.04.2017 kl.19:05

  Kjempe fine sminkeprodukter! :)

  ☾ STINE

  01.04.2017 kl.21:10

  Victoria Larsen: veldig fornøyd! :-D

  Irene

  01.04.2017 kl.22:17

  Jeg skjønner du hadde brukt sminke for å føle deg freshere :)

  Men jeg føler meg fresh uten sminke og mye mer naturlig om jeg skal kline sminke i trynet :P

  Det er jo ikke noe naturlig med sminke :P

  Alt for mange som henger seg opp i sminke, så det har jeg heldigvis et avslappet forhold til :)

  ☾ STINE

  01.04.2017 kl.23:44

  Irene: På grunn av en sykdom så må jeg bruke sminke for å ikke føle meg veldig ukomfortabel og fæl. Jeg går ofte uten sminke de dagene jeg kan (hjemme), men ute blant folk er det dessverre håpløst! Eller så hadde nok jeg også hatt et mer avslappet forhold til sminke jeg også! :-)

  Irene

  01.04.2017 kl.23:57

  Okei, men da skjønner jeg at du må bruke sminke :)

  Da hadde nok jeg også brukt sminke :)

  Hege Kristin

  02.04.2017 kl.01:32

  så fine produkter :D

  ☾ STINE

  02.04.2017 kl.15:32

  Hege Kristin: Veldig fornøyd! :-D

  Skriv en ny kommentar

  hits