Stine in Wonderland ♥

DETAILS

 • Publisert: 01.05.2017, 21:00
 • Kategori: hverdag
 • Hei og god 1.mai! ♥

  Jeg kom nesten nettopp inn døren etter å ha vært en liten tur i Sverige for å handle mat, og bare titte litt inne på Nordby. Denne helgen har vært utrolig deilig, jeg elsker langhelger! Skulle ønske det var det hver helg, hehe. På lørdagen kom Kristine som jeg jobber med til meg, også tok vi turen til Fredrikstad i byen der. Jeg har ikke vært på byen etter jeg fylte 20 år i Fredrikstad før, så det var kanskje på tide å sjekke det ut. Jeg føler jeg er litt ferdig med å dra ut på byen hver helg, men det er gøy en gang i blant! 

  Nå driver vi og lager kyllingvinger, så det blir en litt sen middag idag. Tror det blir relativt sent ikveld også ettersom jeg sov fra 3 til 5 istad fordi jeg hadde ekstremt vondt i hodet og nakken. Har fremdeles vondt i nakken, så håper det går over snart.    

 • Publisert: 01.05.2017, 21:00
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • 5 kommentarer

  Laila Monica Nikolaisen

  01.05.2017 kl.21:10

  Her ser man at jeg ble satt til andre arbeidsoppgaver fordi jeg ikke ville komme til møte de hadde satt opp da det var et meget kort varsel og jeg her ville vurdere om jeg skulle ha med advokat. Så bestemmer arbeidsgiver at vi skal ha eget møte med min advokat, noe jeg aldri hadde tenkt på. Når arbeidsgiver vil styre bruken av advokat sier jeg opp advokaten. Så bestemmer arbeidsgiver at jeg da ikke vil møte uten advokat - som om jeg ikke følger opp dette - men jeg hadde da aldri tenkt å ha noe eget møte med advokat, men å bruke advokat til alle de spontane møtene arbeidsgiver satte opp. Og da sier arbeidsgiver at jeg må levere nøkkelkortene. Og så får jeg permisjon uten lovhjemmel. Dette er jo helt absurd. En arbeidsgiver kan da ikke sette en til andre arbeidsoppgaver og bruke sin styringsrett fordi en ikke vil gå til et møte uten advokat - en har jo rett til å ha med noen til alle møter med arbeidsgiver. Og så lager de altså så et styr om at jeg ikke vil ha eget møte med advokat og at jeg ved flere anledninger har sagt at jeg ikke vil komme uten advokat - ja og da til de vanlige spontane møtene. Hvorfor var det så vanskelig å sette opp litt lenger frist så advokaten hadde mer mulighet til å komme på de vanlige møtene? Hvorfor var det så viktig at jeg kom uten noen ved min side på de spontane møtene? Og dette syntes flere advokater var greit. At jeg skrev om de på facebook overgikk at de som en statlig arbeidsgiver gav faen i lover og regler.

  ☾ STINE

  01.05.2017 kl.22:30

  Laila Monica Nikolaisen: Hmm, jeg kjenner ikke saken i det hele tatt, og helt ærlig så forstod jeg ikke så mye. Vet ikke hva du ville frem til med dette her? :-)

  Becca Alexandra

  01.05.2017 kl.21:11

  Så herlig :D Fine detaljer <3

  ☾ STINE

  01.05.2017 kl.22:30

  Becca Alexandra: Tusen takk <3

  Lilli

  01.05.2017 kl.21:57

  Fint :)

  ☾ STINE

  01.05.2017 kl.22:30

  Lilli: Takk :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits