Stine in Wonderland ♥

SUMMER

 • Publisert: 05.05.2017, 12:02
 • Kategori: hverdag
 • Charlie & Freddy ♥

  Hei dere! For en fantastisk dag det er idag. Klokken er ikke så mye enda, men jeg har allerede rukket og gått en kjempelang tur. Jeg gikk ut døren klokken 9 i morges, og trodde ikke det skulle være så varmt allerede så tidlig, men der tok jeg feil. Skinnjakke og svarte bukser er altså til å ikke anbefale nå. Jeg har tatt meg en fridag idag, så det var deilig å få unna litt ting jeg har tenkt på lenge. Nå har jeg kommet hjem og skiftet til litt mer behagelige og passende klær for temperaturen. Prøvde å sitte ute med fuglene istad, men det er dessverre bare skygge på verandaen våres, så det ble litt kjølig der. 

  Etterpå skal jeg og Andreas ut å spise på Egon. Vi har vært sammen i 2 år idag, og dette er bare en fantastisk unnskyldning til å dra ut å spise, siden vi gjør det så sjeldent. Vi er ikke så veldig klissete av oss, så vi kommer ikke til å gjøre noe nummer ut av det. Heller ingen lange tekster eller presanger, haha. Turen går som sagt til Egon ikveld, og jeg har bare vært der en gang tidligere, syns maten var supergod, men syns det er litt kjipt man må gå til kassa for å bestille mat. Ellers er det jo veldig fint der, så satser på en koselig fredagskveld! ♥
   

 • Publisert: 05.05.2017, 12:02
 • Kategori: hverdag
 • 4 kommentarer
 • 3 kommentarer

  Victoria Larsen

  05.05.2017 kl.12:52

  Så herlig! kjempe fine bilder :)

  ☾ STINE

  06.05.2017 kl.13:17

  Victoria Larsen: Takk :-D

  Hobbystua

  08.05.2017 kl.11:54

  Heisan:-) Det var artig og se dine flotte nymfeparakitter og det fikk meg igjen til og tenke på den jeg selv hadde i nesten 15 år og som nå er 5 år siden den måtte forlate denne verdenen. Men den glemmer jeg aldri heller selv om jeg nå har en liten undulat som er utrolig fin og snakkesalig. Godt og se at dyrene har det godt.-) Ha en fortsatt fin dag både fuglene og til deg:-))

  ☾ STINE

  10.05.2017 kl.19:56

  Hobbystua: Jeg har hatt den eldste siden jeg var 12 år gammel, og nå er jeg 21. :-) blir spennende å se hvor lenge de holder ut! Mine er ikke så veldig snakkesalige, mer skrikete og maste, Hehe!

  Skriv en ny kommentar

  hits