Stine in Wonderland ♥

innholdsrik fredag

 • Publisert: 06.05.2017, 12:25
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • "And summer isn't a time. It's a place as well. Summer is a moving creature and likes to go south for the winter.​"

  For en fantastisk dag det var igår! Og det ser ut til å bli en like fantastisk sommerdag idag også. Solen skinner og himmelen er skyfri, så det lover godt! Det er ikke så lenge siden jeg stod opp, så jeg sitter fremdeles i morgenkåpen. Jeg tror jeg skal hoppe i dusjen snart for å få mest mulig ut av denne dagen også. 

  Vi spiste på Egon igår, og jeg testet ut burgeren deres denne gangen. Dødsgod! Jeg er veldig glad i hamburger generelt, men føler det kan bli veldig kjedelig og enkelt, men denne var ordentlig hjemmelaget og skikkelig godt brød til, så den er til å anbefale videre hvis noen lurer! :-) Etter restaurantbesøk igår slappet vi av litt hjemme før vi tok turen ut igjen med noen venner. Vi kjørte ned til en liten innsjø og tente bål og koste oss, også fant vi ut at det hadde vært godt å grille grillpølser, så da dro vi i butikken også og kjøpte litt mat og dro med enda en kompis. Vi var ute til rundt halv 2 igår natt, så det ble en lang og koselig kveld! Det beste av alt var at vi alle satt i gensere uten å fryse noe særlig, det var så deilig ute! Det var selvfølgelig litt kjølig, og bålet varmet en del, men det minnet om en skikkelig sommerkveld! 

  Vi hadde egentlig planlagt å holde oss våken/stå opp dødstidlig for å se soloppgangen, men siden det var en fredag var alle relativt slitne og alle drakk øl (ikke jeg, fordi jeg kjørte) så det ble litt vanskelig  holde på til klokken 5. Kanskje vi gjør det idag? Jeg elsker å finne på ting på fredager, fordi da blir alltid helgen så mye lenger. Eller det føles ihvertfall sånn, hihi.    

 • Publisert: 06.05.2017, 12:25
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 2 kommentarer
 • Én kommentar

  Den lille Pandaen c:

  06.05.2017 kl.14:37

  Egon har en hamburger med sånn peppersaus på, den er siinsyykt god. :) Hørtes ut som du hadde en veldig koselig dag c:

  ☾ STINE

  06.05.2017 kl.16:39

  Den lille Pandaen c:: Å, jeg elsker peppersaus! Den må jeg teste ut en gang :-D veldig hyggelig kveld :-)

  Skriv en ny kommentar

  hits