Stine in Wonderland ♥

TERROR

 • Publisert: 23.05.2017, 17:16
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg har egentlig vært ganske lei meg i hele dag. Det er sikkert flere som fikk med seg nyheten om terrorangrep på en Ariana Grande konsert i Manchester? Jeg syns det har vært så mange terrorangrep i det siste, og man bare venter på når det neste skjer, og hvor det skal skje. Det skal jo ikke være sånn.

  Jeg er ikke spesielt lei meg fordi det var en Ariana Grande konsert, jeg har vært like sjokkert og lei meg over lastebilangrepene og skyte episoder. Men jeg bare skjønner ikke hvorfor dette skal gå utover uskyldige barn og tenåringer som er på konsert for å se forbildet sitt. Det er like urettferdig og meningsløst alle angrepene, misforstå meg rett - men jeg ser i hvert fall ikke poenget med å gjøre dette på et sted fult av unge mennesker.

  Jeg tenker på alle barna som gledet seg til å dra på konsert alene uten foreldrene sine, og se sitt store forbilde for første gang. Jeg tenker på alle som hadde en fantastisk kveld sammen med vennene sine og sang med Ariana Grande, også endte kvelden slik som dette. Mange skadd, mange drept og mange traumatisert for livet. Det er så urettferdig. For noen ble dette den siste kvelden i hele deres liv, noen foreldre sa "ha det" til barnet sitt for siste gang. Bare tenk det, det er urettferdig og meningsløst!

   

  Jeg har selv vært på store konserter i Oslo et par ganger, og man tenker jo ikke over at et slikt sted plutselig kan være livsfarlig. Men dette beviser jo igjen at man virkelig ikke kan føle seg trygg noen steder nesten. Det er trist, fordi noen slutter jo å leve på grunn av dette, og tør ikke gå ut av døren sin hjemme engang. Jeg hater at verden er et slikt sted at uskyldige liv skal gå tapt virkelig hvor som helst.

  Jeg har hatt en følelse at Norge er neste ganske lenge. Jeg trodde også at 17.mai kom til å bli spesielt utsatt, selv om politiet gjorde store grep for at det ikke skulle skje. Jeg tror de var mest beskyttet mot lastebilangrep, men hvem som helst kan ha en bombe i ryggsekken og sprenge seg selv i en folkemengde. Det skjedde heldigvis ikke noe på 17.mai, fordi det ville vært forferdelig at nasjonaldagen vår skulle blitt en minnedag og en dag vi hadde forbunnet med noe vondt. Men det kommer til å være like skremmende, og gjøre like vondt hvis det skjer hvilken som helst annen dag. Vi får bare håpe, men jeg tror ikke vi bør føle oss helt trygge.

  Jeg tror dessverre ikke vi kan føle oss 100% trygge noen steder lenger, ikke i denne grusomme verden som den har blitt.

 • Publisert: 23.05.2017, 17:16
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 4 kommentarer
 • 4 kommentarer

  Hege Kristin

  23.05.2017 kl.21:55

  det er bare helt forferdelig og meningsløst! :(

  ☾ STINE

  24.05.2017 kl.06:30

  Hege Kristin: helt enig :-(

  Becca Alexandra

  23.05.2017 kl.23:46

  Jeg syns det er forferdelig. Men jeg syns også det er forferdelig at folk setter så mye fokus på det som skjedde i Manchester, når ting som dette skjer hver dag i Syria.. Syns ikke mer synd på menneskene i Manchester enn dem i Syria. Det er like trist, uansett hvor det er. <3

  ☾ STINE

  24.05.2017 kl.06:32

  Becca Alexandra: Jeg tror grunnen til det blir satt ekstra fokus på Manchester er på grunn av dette skjedde på en konsert der målgruppen var barn og tenåringer.
  Det er like forferdelig uansett hvor det skjer. Håper det stopper snart, overalt, slik at verden blir et bedre sted. <3

  Skriv en ny kommentar

  hits