Stine in Wonderland ♥

VI REISER TIL..

 • Publisert: 29.02.2016, 12:51
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • Om under kun en måned reiser jeg og kjæresten min ned til Frankrike, og nærmere bestemt min favorittby i hele verden, nemlig Paris! Denne byen har hatt en plass i hjertet mitt lenge, jeg helt forelsket i denne byen, og har et skikkelig spesielt forhold og kjærlighet til denne byen, som jeg ikke tror noen helt forstår. Jeg har allerede vært i Paris en gang med pappa, stemoren og stebroren min, og jeg har lengtet tilbake siden vi dro derfra. Jeg begynte nesten å gråte av glede, og hvor sjarmerende og uventet det var da kjæresten min ringte meg og fortalte om turen. Jeg setter utrolig stor pris på opplevelser, reiser, minner for livet, og en verdifull tanke bak det hele - en perfekt bursdagsgave. ♥

  Jeg gleder meg skikkelig til å oppleve denne byen på et helt annet nivå, sammens med min kjære. Det er ikke så lenge siden reiste på våres første ferie sammen. Det var så gøy, å reise alene med kjæresten og kunne bestemme alt selv, og planlegge alt selv, være ansvarlig og selvstendig på et helt nytt nivå. Det var en fantastisk opplevelse, og jeg gleder meg allerede til alt vi skal oppleve sammen fremover. Vi er begge dødsglade i å reise og oppleve nye steder, noe som må utnyttes skikkelig! 

   

 • Publisert: 29.02.2016, 12:51
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 10 kommentarer
 • OPINION: JENTETRENDER

 • Publisert: 27.02.2016, 21:38
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Kom over det nyeste innlegget til Tanja og fikk med en gang lyst til å lage et makent! Hva jeg syns om forskjellige jentetrender som er aktuelle nå. Jeg elsker slike innlegg, jeg syns det er gøy å gjøre opp en mening, og også høre andres. Skrik ut om du er ueng, eller lag et likt et på din blogg også. Dette er altså bare for gøy, ingen vits å la seg påvirke av mine meninger. Okei, lets go!

   Uggs
  Brukte Uggs når jeg gikk på ungdomsskolen, de er jo sinnssykt digge, men de ser ut som tøfler. Når det skal sies, hadde jeg ikke ekte vare da. De er fortsatt digge å gå med, men jeg eier ingen per dags dato. Jeg har tenkt på det, men njaaaa...

   Choker
  Digger det, om du klarer å bruke det riktig. Jeg syns faktisk det er ganske kult, og kan være veldig prikken over i'en i enkelte antrekk. Jeg elsket det når jeg var 8, og elsker det fortsatt når jeg er 20. Haha!

   Ombre hair
  Jeg syns det er skikkelig fint dersom det er gjennomført bra! Man ser jo mange resultater som ser helt forjævlige ut, og det er ikke noe fint! Jeg drømmer om å gjøre det på mitt eget hår i nærmeste fremtid, kun for å få litt spill i det og komme med litt forandringer jeg og. 

   Triangle bikini
  Helt ærlig? Jeg ser ikke hva som er så fint med det. Jeg syns det ser ut som Sims 2 bikinier, haha! Det er ikke noe jeg kunne skaffa meg ihvertfall. Jeg trives best i ensfarvede bikinier, og helst svart egentlig. Må prøve noe nytt snart, men ikke triangle.

   Calvin Klein undertøy
  Det er jo skikkelig Instagram materiale. Jeg drømmer om å skaffe meg en Calvin Klein truse og en bokser til kjæresten, slik vi kan ta koselige bilder av underdelen av kroppene våres og være skikkelig relationship goals. Kødda, haha (eller gjorde jeg?). Ja, jo, det er fint, og det er Instagram materiale, men det er undertøy. 

   

 • Publisert: 27.02.2016, 21:38
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 3 kommentarer
 • minner om vår

 • Publisert: 27.02.2016, 18:31
 • Kategori: hverdag
 • Hei! 

  Idag har vært en fantastisk dag til tross det bare var 2 grader ute. Sol og skyfri himmel, minner meg skikkelig om vår! Hadde lyst til å kaste vinterjakka vekk for i vinter, men den får være igjen litt til da, litt for optimist gitt!   Jeg og A har vært en tur i Sverige idag og kjøpt masse digg drikke og godteri, vi spiste god mat som både var frokost, lunsj og middag for idag. Hva resten av dagen byr på vet jeg enda ikke, men det tar vi som det kommer! 

  Uken som var har gått utrolig fort. Det har vært vinterferie på skolen jeg jobber på, så det var veldig tomt i gangene og generelt overalt. Både jeg og kollegaen jeg jobber mest på var forberedt på en laaang og kjedelig uke, men der tok vi jammen meg feil! Uken har gått som et lyn, og vi har koset oss på jobb hver eneste dag, fått gjort masse, og bare hatt det dritgøy. Jeg elsker slike dager vi bare jobber skikkelig på, og effektivt, men samtidig ler oss ihjel og snakker masse sladder og jentegreier. De dagene bare raser forbi! 

  Tusen takk for alle gratulasjonene på bursdagsinnlegget mitt forresten. Det var veldig koselig!  Ha en fin lørdag videre, alle sammen! :-)

 • Publisert: 27.02.2016, 18:31
 • Kategori: hverdag
 • 1 kommentarer
 • HAPPY BIRTHDAY TO ME

 • Publisert: 23.02.2016, 19:30
 • Kategori: love
 • Hipp hipp hurra for meg!
  Idag er jeg endelig 20 år, og nå ser jeg frem mot voksenlivet. Det er litt rart å tenke på, at jeg ikke lenger er en tenåring. Jeg er faktisk voksen på papiret, selv om jeg verken ser ut som en eller føler meg som en. Men nå kan jeg ihvertfall kjøpe alkohol med mer enn 22%. Haha, neida!

  Jeg har hatt en veldig koselig bursdag, det har jo i utgangspunktet bare vært en helt vanlig tirsdag, og en helt vanlig arbeidsdag, men dagen var likevell veldig bra! Det er så gøy å ha bursdag, jeg har fått masse klemmer, gratulasjoner og meldinger både her og der fra kjente og beskjente. Jeg setter så stor pris på det, det gjør meg så glaaaad!  

  Jeg har fått litt bursdagspenger av pappa og stemoren min. The downside of getting older, ikke noe presanger med leker oppi, haha! Jeg fikk ihvertfall handlet meg litt ting da, og slippe meg litt løs med kortet. Det var deilig, og den eneste unnskyldningen jeg hadde var at jeg hadde bursdag, så jeg fortjener det. Jeg kjøpte meg en bukse, en topp, to par øredobber, et armbånd og endelig en klokke jeg har siklet etter lenge. Nå har jeg også endelig en klokke på armen, og hvis ikke DET betyr at jeg er voksen, vet jeg ikke hva gjør. Nå må jeg bare starte med å drikke kaffe hver dag, og begynne å lese nyheter i avisen og ikke på nettet.

  Kjæresten min klarte å overraske meg helt sykt når jeg satt på bussen på vei hjem fra jobb idag. Jeg hadde egentlig valgt ut noen støvletter jeg ønsket meg, som jeg kunne få i bursdagsgave fra han. Enkelt, og han trenger ikke å vri hjernen sin for å finne noe til meg, da fant jeg det heller for han, haha! Men det viste seg at han bare lurte meg hele tiden og hadde planlagt den mest perfekte bursdagsgaven. Han er virkelig utrolig, skikkelig uforutsigbar. Dette hadde jeg faktisk ikke ventet av han. Jeg velger å holde det hemmelig enn så lenge, men det vil bli snakket om i nærmeste fremtid, jeg gleder meg skikkelig til å fortelle dere om det! Hihi!    Håper dere har hatt en like fin dag som meg, selv om dere ikke har bursdag. (Eller kanskje noen har det?;)) 
   

 • Publisert: 23.02.2016, 19:30
 • Kategori: love
 • 16 kommentarer
 • sunday funday

 • Publisert: 21.02.2016, 21:54
 • Kategori: hverdag
 • Hei, og god søndag alle sammen!

  Denne uken har gått lynraskt, og samme med helgen også. Nå er det vinterferie, som betyr rolige dager på jobb. Ingen elever, og ingen lærere. Det er både veldig deilig, og veldig kjedelig. Det er alltids folk på jobb, men det er alltid veldig koselig å treffe på både elever og lærere i gangene og som kommer opp til oss, litt flere ansikter og litt mere action. 

  Denne dagen har også bare gått til avslapping. Gjør jeg noe annet egentlig? Det virker ihvertfall ikke sånn, haha! Det er jo så kaldt ute om dagene, så det frister ikke annet enn å bare være inne og slappe av. Jeg ser frem mot varmere og lengere dager, da er våren virkelig her! 


  fiine blomster som jeg fikk av jobben! 

  Idag, og egentlig hele helgen har jeg og kjæresten koset oss med masse munch og digg, og idag koste vi oss med pizza fra Pizza House. Akkurat nå sitter vi og spiller litt Playstation, et nytt spill Andreas lasta ned som jeg digger allerede.

  Jeg ser frem mot uken som kommer, for til tirsdag fyller jeg 20 år! Jeg er ikke lenger en tenåring, herlighet. Jeg føler meg fortsatt som en 15 åring noen ganger. Men jeg ser virkelig frem mot tjueårene!    

 • Publisert: 21.02.2016, 21:54
 • Kategori: hverdag
 • 16 kommentarer
 • Alle vil ha penger, bil,stort hus, gull og glitter

 • Publisert: 21.02.2016, 19:45
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg hater hvor mye hjernene våres blir styrt av penger. Det er alt som står i fokus i hodene våres. Jeg blir kvalm av å se hvor materialistiske vi har blitt, og at penger utgjør en stor del av status her i samfunnet. Jeg syns det er trist at vi bryr oss så mye om penger, at vi ikke klarer å se noe annet. Jeg forstår, og jeg vet at penger betyr veldig mye, og penger er viktig dersom man skal leve et greit liv. Penger gjør slik at vi kan oppfylle drømmene våres, men det betyr virkelig ikke alt.  Jeg snakker aldri om penger, og det av god grunn. Jeg syns penger skal holdes privat. Hvor mye du tjener, hvor mye du har på sparekontoen eller hvor mye du har brukt den siste uken - det er kun deg som har med å gjøre, hvis du ønsker å dele  det med noen er det helt opp til deg, men det er ikke et krav. Det gjør deg ikke bedre enn andre hvis du har millioner på sparekontoen, det gjør deg ikke bedre enn andre hvis du kun kjøper merkeklær fremfor "vanlige" klær fra "vanlige" butikker, og det gjør deg heller ikke bedre dersom du tjener litt bedre enn noen andre. Fordi sånn er det, det kommer alltid til å være noen som tjener mer enn deg, eller mindre enn deg. Det viktigste er om du er fornøyd, og om du klarer å leve lykkelig og fint med det du har.

  Jeg har blitt vokst opp med et godt forhold til penger. Jeg har alltid vært flink til å spare, og sette pris på pengene jeg får. Pengene jeg fikk til konfirmasjonen min var det kun jeg, mamma, pappa og broren min som fikk vite hva summen var. Jeg så folk nedover newsfeeden skrøt over hvor mye penger de hadde fått, som om det er viktig. Jeg fikk til og med spørsmål om hvor mye penger jeg fikk av noen jeg så vidt kjente, men jeg valgte å ikke svare. Ikke fordi jeg var flau over summen, langt ifra, men fordi det er min sak og mine penger. Hvorfor skal noen i det hele tatt bry seg?  Noen har prøvd å imponere meg med penger. Blir jeg imponert? Langt ifra. Jeg blir kvalm over at noen i det hele tatt kan tro at penger gjør meg glad. Respekt, tillit, lojalitet, takknemlighet, snillhet gjør meg glad. Jeg fikk til og med slengt oppi trynet at gaven jeg fikk, den var mye dyrere enn hva kompisen hans noen gang ville hatt råd til. Hvor kvalmt er ikke det? Jeg kunne ikke gjøre annet enn å riste på hode, fordi verdien ligger ikke i summen, verdien ligger i tanken bak; og verdien var åpenbart ikke verdt noenting ettersom tanken bak var å kjøpe noe "dyrere enn kompisen kunne gjort." 

  En annen ting som gjør at jeg bare rister på hode over hvor trangsynte mennesker er, er de som skryter over summen på en gave. Fikk du et smykke av kjæresten din? Fantastisk, vis det frem, du fortjener det! Det jeg ikke skjønner er at jenter har stort behov for å si hvor mye det kostet for å vise hvor mye kjæresten valgte å bruke på henne. Jeg ser liksom ikke helheten, hvorfor vet du i det hele tatt summen? Jeg fikk en ring av kjæresten min til jul, jeg elsker den fordi den er fra han, og jeg kunne ikke brydd meg mindre hvor mye penger han valgte å legge i den. Og dersom jeg hadde vist det, hadde jeg latt det være en sak mellom meg og han, og ingen andre. Ingen andre har noe med hvor mye penger han velger å bruke på smykker til meg, eller hvor mye penger jeg velger å bruke på han. Jeg tror ingen bryr seg om hvor mye penger kjæresten din valgte å bruke på deg heller, det viser bare hvor materialistisk du egentlig er, og at verdien ligger i summen, ikke i tanken bak - åpenbart. Du skal bli glad uansett om han velger å bruke 100 kroner på deg eller 10000 kroner på deg.  Penger er ikke en selvfølge at vi har. Vi har virkelig vunnet i lotto, vi som har blitt født og/eller oppvokst i Norge. Vi har et fantastisk liv her, og er rikere enn millioner av andre. Det blir tatt altfor mye for gitt at vi bor så flott som vi gjør, har råd til det meste av det vi ønsker oss, og har mulighet til å utdanne oss til hva vi vil. Jeg syns det er trist at penger utgjør en stor del av status i samfunnet. Men på en annen måte så forstår jeg det også, det er ikke mye som overrasker meg lenger.

 • Publisert: 21.02.2016, 19:45
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 9 kommentarer
 • Mangfold

 • Publisert: 20.02.2016, 18:33
 • Kategori: hverdag
 • Hei alle sammen!  

  Vært lite oppdatering fra meg denne uken, men kan trøstes med at uken har ikke vært særlig spennende heller. Vi har hatt det årlige arrargmentet vi pleier å ha om mangfold på skolen jeg jobber på. Det er første gang jeg er med på, og jeg var med i planleggingsgruppen. Det er mye jobb til å få til et slikt arragement på en skole med så mange elever og ansatte. Men det var gøy! Alle var så engasjerte og i godt humør, så dagen ble super! Jeg er så glad jeg fikk være med på det og bidra. 

  Denne lørdagen tilbringer jeg med kjæresten min som sitter og spiller på Playstation, mens jeg gjør alt annet. Supergøy med andre ord, haha. Nå skal vi snart ta oss en tur ut får å være litt sjåfører, også kjøpe litt digg mat til i kveld og kose oss. Kos dere videre ikveld :-)   

 • Publisert: 20.02.2016, 18:33
 • Kategori: hverdag
 • 1 kommentarer
 • saturday

 • Publisert: 20.02.2016, 15:35
 • Kategori: hverdag
 • Kommer innom for å ønske dere alle en riktig fin lørdag!  

 • Publisert: 20.02.2016, 15:35
 • Kategori: hverdag
 • 4 kommentarer
 • with my lovely colleagues

 • Publisert: 15.02.2016, 21:52
 • Kategori: hverdag
 • Hei, og god mandag alle sammen! Dette har vært en fin dag, og en flott start på uken. En veldig koselig dag på jobb med mye latter og moro, altfor mye internt, og dagen startet med en aldri så liten "fotoshoot", haha! Dagene går så fort når det er dager som dette, jeg koser meg sånn på jobb med mine fine kolleger!  

  Etter jobb idag møtte jeg venninnen min, og vi tok oss et par timer rundt på senteret og tok igjen det vi hadde, og titta litt rundt. Fant ingenting spesielt, og det er så typisk når man først har penger, og vil kjøpe noe nytt - finner aldri noe! Ikke at jeg trenger så veldig mye heller, bare litt shoppegal, hehe ;-). Men nå har jeg snart bursdag også, så da håper jeg at jeg får noe av det jeg har ønsket meg, eller ihvertfall penger til å kjøpe meg det. hihi! 

  Nå er jeg hjemme hos mamma igjen, og må snart løfte meg opp fra sofaen og starte å rydde litt. Ikke at det frister noe særlig, men det må bli gjort! Haater å rydde i klær, det er det kjedeligste i hele verden, aarg! 


   

 • Publisert: 15.02.2016, 21:52
 • Kategori: hverdag
 • 1 kommentarer
 • Gårsdagens fest

 • Publisert: 14.02.2016, 18:43
 • Kategori: fest
 • Hei!

   

  Nå sitter jeg, Andreas og faren hans og koser oss med pizza. Denne dagen har blitt tilbringt i sengen i hele dag, merker kroppen er litt sliten fra all avslappingen. Snart må jeg ta en dusj, og få ryddet litt!

  Igår var jeg i bursdagsfest til fineste K. Det var drikkeleker, jellyshots, pølser og masse godteri pg snack, og selvfølgelig en god dose jentesnakk! Det var virkelig en koselig kveld, jeg måtte hjem litt tidligere enn de andre, fordi jeg var avhengig av kjæresten min som stilte opp som sjåfør og måtte kjøre tur retur Sarpsborg-Moss. Men jeg koste meg likevel!

   

  Ha en fin søndag videre! :)

 • Publisert: 14.02.2016, 18:43
 • Kategori: fest
 • 6 kommentarer
 • birthday outfit

 • Publisert: 13.02.2016, 17:09
 • Kategori: fashion/makeup/hair

 •  

  Nå har jeg nettopp gjort meg klar til å snart dra i bursdagsselskap til en venninne av meg. Gleder meg kjempemasse, lenge siden jeg har vært ute på en ordentlig jentefest! Jumpsuiten jeg har på meg er fra Vero Moda og cardiganen er fra Primark. Ha en fantastisk lørdagskveld! :-)

 • Publisert: 13.02.2016, 17:09
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 12 kommentarer
 • helg skuffer aldri!

 • Publisert: 12.02.2016, 21:24
 • Kategori: hverdag

 •  

  Hei, og goooood fredag!  Jeg har ikke særlig fredagsfølelse idag, mest fordi jeg ikke har fått min powernap-hvor-lenge-jeg-vil rett etter jobb, men det går bra. Det er helg, og det er  ikke noe å klage på ihvertfall! 

  Rett etter jobb idag møtte jeg venninnen min i byen, vi tok oss et par runder på senteret i diverse butikker og spiste på Peppes Pizza. Dere må prøve Beef & Bearnaise, den er supergod! Jeg hadde aldri testet den hvis jeg ikke hadde fått den servert som jeg fikk da jeg jobbet der, så jeg fikk erfart mye god mat jeg ellers ikke ville prøvd. Det er min favorittpizza på Peppes, den er best! 


   

  Fikk kjøpt meg litt hårfarge idag til etterveksten, og bursdagsgaven til venninnen min / kollegaen min jeg skal i bursdag i til i morgen. Det blir nok skikkelig koselig, og jeg gleder meg masse! Til tross for aldersforskjellen på ni år, merker jeg ikke så mye til det, vi er ganske like på mange punkter, og hun gjør arbeidsdagene så mye morsommere! 

  Fikk kjøpt meg litt shampoo og balsam også, tror jeg må prøve noe nytt til håret mitt enn "vanlige" shampooer og balsamer. Jeg skal snart ta noen blodprøver hos legen og se om jeg mangler noe vitaminer eller lignende, håret mitt er overalt! Du finner lange, blonde hår hvor enn jeg har vært, eller ikke har vært... 
  Håper ihvertfall de nye produktene hjelper litt på håret på mange andre måter også, gleder meg til å teste de ut ikveld! 

  Ha en fin fredag videre alle fine! 

 • Publisert: 12.02.2016, 21:24
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • dette inspirerer meg idag

 • Publisert: 11.02.2016, 10:26
 • Kategori: inspirasjon

 •  

 • Publisert: 11.02.2016, 10:26
 • Kategori: inspirasjon
 • 4 kommentarer
 • HAMBURGER, SOVE OG IDOL

 • Publisert: 10.02.2016, 21:08
 • Kategori: hverdag


 • Etter jobb idag var jeg både dødssliten og dødssulten, så idag ble det enkel mat som ikke tok altfor lang tid - og det var superdigg med burger idag! Etter det koste vi oss med en pose med sjokoladeskruer, og jeg sovnet etter bare en liten stund i to timer! Det var ikke meningen å sove så lenge en gang, jeg ville bare slappe av litt på armen til Andreas, men før jeg viste ordet av det ble jeg vekket to timer senere. Sliten kan du si! Nå har vi nettopp sett ferdig dagens program av Idol, jeg var vært dårlig på å følge med på det de siste årene, jeg gikk litt lei når jeg ble eldre enn deltakerne I guess? Men i år vil jeg faktisk følge med,og det skal jeg prøve på også! Det er jo egentlig ganske morsomt!

  Nå skal jeg snart hoppe i dusjen og komme meg til seng (igjen). Håper jeg får sove i natt selv om jeg sov litt istad, haha! Ha en fin kveld videre alle sammen! 

 • Publisert: 10.02.2016, 21:08
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • HAPPY CHILDHOOD MEMORIES: BESTFRIEND

 • Publisert: 08.02.2016, 14:17
 • Kategori: old but gold •  

 • Publisert: 08.02.2016, 14:17
 • Kategori: old but gold
 • 7 kommentarer
 • mor til døde barn

 • Publisert: 08.02.2016, 00:15
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg har alltid vært glad i å ta diskusjoner med andre som har andre synspunkter enn meg på enkelte ting. Jeg har ikke noe imot å stå opp for meg selv, og være den eneste som mener det. Jeg endrer ikke mening selv om ingen er enig med meg, jeg står alltid med mitt. Og jeg er faktisk veldig glad i å diskutere, jeg syns det er gøy å høre andres meninger, hva andre tenker, og hvordan man kan se på ting på en helt annen måte enn hva jeg gjør. Det er lærerikt, det gir meg erfaring og man får et større syn på ting.

  Jeg har skrevet et innlegg om dette tidligere, men jeg klarer liksom ikke å si det mange nok ganger. Jeg klarer liksom ikke å si det på en såpass bra måte at , nå har jeg sagt mitt, og fått frem poenget mitt på en bra måte. Jeg er egentlig bare litt provosert over en diskusjon jeg har hatt over en god stund nå, flere steder, med mange forskjellige personer involvert. Det er bare en liten brøkdel som er uenige med meg, og det skal de værsågod å få lov til - men kom med saklige argumenter, vær så snill.   Jeg har aldri vært i situasjonen selv, så mange kanskje tenker at det er feil av meg å dømme akkurat dette temaet.  Men jeg forstår hva det innebærer, og jeg vet hvordan det er å være jente. Jeg har aldri tatt abort, og det er jeg veldig glad for. Jeg er veldig glad for at jeg aldri har vært i den situasjonen, fordi jeg regner med at å være i den, ikke kan være enkelt for den som gjennomgår det. Men jeg vet med sikkerhet at hvis jeg hadde blitt gravid nå, hadde jeg tatt abort. Jeg er verken klar eller har lyst til å oppdra en unge nå. Jeg har lyst på barn i fremtiden, men ikke nå. Jeg er ikke ferdig med utdanningen min, jeg bor fortsatt hjemme hos mamma og pappa, og jeg har ikke nok inntekt til å ta vare på en unge og gi den alt den trenger. Jeg er helt sikker på om dersom jeg hadde fått en unge, hadde den blitt satt pris på og fått all den kjærligheten den trenger, men i mine øyne er det fortsatt ikke nok.

  Jeg mener at abort er et fantastisk alternativ til unge jenter som er i en dum situasjon. Selv om man er klar til å ha sex, betyr det ikke nødvendigvis at man er klar til å bli en mor. Hvis det skulle vært sånn, burde den seksuelle lavalder vært mye, mye høyere.

  Alternativet er så bra fordi det er en måte å vise at vi kvinner, vi bestemmer over våres egen kropp. Hvis vi ikke vil eller er klare til å oppdra et barn, har vi muligheten til å få en ny sjanse, å bli kvitt den lille klumpen inne i magen våres før det faktisk blir et barn. Fordi det er ikke mer enn en klump, det er ikke et ferdig utviklet menneske. Å kalle det å drepe et barn blir helt feil. Det er slemt å si til noen at de er en morder dersom de velger å ta abort. Det er slemt. Det er ondskapsfullt å  få noen til å føle seg så dritt bare fordi du har andre meninger. Jeg skjønner dere hadde kanskje hatt et sterkere grunnlag på å kalle det å drepe hvis det faktisk var ulovlig, men det er det altså ikke. Det er fult lov, og mange gjør det eller har gjort det.  Jeg leste noen provoserende kommentarer på hvorfor abort ikke burde vært lov. Det mest svarte var vell at man måtte ta konsekvensene hvis man valgte å ha sex. Jeg klarer ikke annet enn å himle med øynene over dette trangsynte mot argumentet. Selv om man er klar til å ha sex, betyr det ikke man er klar til å bli mor eller far. Og dersom man ikke er klar til det - bruker man prevensjon. Et annet argument var at man måtte bruke prevensjon da, hvis man ikke ville bli gravid. Prevensjon feiler, det vet vi alle, at det aldri er 100% sikkert å bruke det - men det blir brukt, fordi det finnes jo ikke noe annet. Skal vi ta konsekvensene over "dårlig" prevensjon da? Et annet idiotisk argument var at det bare var å adoptere bort barnet. Til og meg jeg forstår, som ikke har vært i den situasjonen selv, at det ikke er bare bare å adoptere bort et barn du har hatt inne i kroppen din i 9 måneder, gått gjennom smerte for å levere det til verden, også bare gi det bort. Du blir knyttet, du kan bli psyk, du kan angre. Det kan ikke være enkelt å vite at barnet ditt er i en annen by eller et annet land, blir oppdratt av en helt annen familie, du aner ikke hvordan han eller hun ser ut lenger. Det er bare et fjernt minne.

  Jeg vil tro at det er flest unge jenter som blir påvirket av slike ting som blir sagt. Eldre kvinner skjønner vell litt mer, og ikke har så lett for å bli overbevist eller falle for hva alle andre sier. Vil du virkelig sitte å si til en jente at dersom hun tar abort, er hun et dårlig menneske, eller en morder? Det må ofres utrolig mye, og det er ikke bare bare, selv om det er enkelt å si det. 

  Jeg støtter unge mødre, og heier på dere - dere gjør en fantastisk jobb. Jeg kritiserer ikke valget deres ved å ta vare på et barn, istedenfor å fullføre utdanningen deres først. Det er deres valg, det er deres kropp, deres liv. Ingen har rett til å blande seg oppi hva andre driver med, da syns jeg ikke vi skal legge skam på abort heller. Se på det som en mulighet. Jeg støtter valget deres, uansett hva dere velger å gjøre, bare dere ikke prøver å motbevise noen andre at valget de tar, det er feil. 

   

 • Publisert: 08.02.2016, 00:15
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 4 kommentarer
 • før blogg ble kult

 • Publisert: 07.02.2016, 21:41
 • Kategori: old but gold
 • visste du at jeg har blogget siden jeg var 13 år?
   

  Jeg ble nesten litt flau av å se på mange av de gamle bildene som har vært publisert og delt her på bloggen tidligere. MEN det er superkoselig å se tilbake til, og jeg er såå glad jeg lever i generasjonen der kamera finnes. Det finnes ikke noe bedre enn å se tilbake på bilder, det vekker så mange gamle minner og gode stunder. Jeg blir glad av å se på alle disse bildene, selv om mange av bildene er også ekstremt kleine og noe jeg ikke ville delt den dag idag. Jeg ser hvor mye jeg har forandret meg både personlig og utseendemessig, det er så gøy! Det er også så gøy å se hvor ivrig jeg var etter å bare bli bedre og bedre, og det ble jeg - og det gjør jeg fortsatt, jeg blir bare bedre og bedre. 

 • Publisert: 07.02.2016, 21:41
 • Kategori: old but gold
 • 0 kommentarer
 • cute slippers though

 • Publisert: 05.02.2016, 13:38
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Idag har jeg vært sengeliggende til klokken 12. Jeg har med andre ord ikke vært på jobb idag, og det med veldig god grunn. Jeg klarte å holde ut onsdagen og torsdagen, men idag ble det altfor mye. Jeg våknet opp uten stemme, feber og enda dårligere enn jeg var igår kveld. Immunforsvaret mitt skal ihvertfall ikke ha noe medalje for jobben den gjør, jeg blir jo syk hele tiden!

  Jeg har ihvertfall kommet meg opp av sengen, og tatt en god dusj. Nå føler jeg meg litt bedre, men fortsatt verker hele kroppen. Jeg hadde gledet meg skikkelig til jobb idag, fredager hos oss er best! Men sånn ble det vist ikke! Nå har jeg sendt ut pappa i butikken for å kjøpe nudler til meg, og resten av dagen har jeg null planer, og Andreas skal bort idag, så jeg blir alene. Ikke gøy! :(


   

 • Publisert: 05.02.2016, 13:38
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 8 kommentarer
 • Appelsin gjør deg fin

 • Publisert: 03.02.2016, 21:28
 • Kategori: hverdag
 • Denne dagen har kunn gått til å slappe av etter jeg kom hjem fra jobb. Dagen virket mye lengre siden jeg ikke var så opplagt på grunn av sykdom. Dette var virkelig ikke noe jeg trengte nå! Jeg skal tvinge meg på jobb i morgen uansett, og fredag, så får jeg heller bruke helgen på å slappe av. Neste helg har jeg planer også, så det passer ypperlig med en avslappet helg først også, hihi!

  Nå har jeg og Andreas dytta i oss litt appelsin til en forandring. Det er ikke ifte vi, eller jeg, spiser frukt som "snacks". Det må jeg bli flinkere til! Litt C-vitamin skader ikke nå heller. Appelsin er jo så digg, hvorfor blir ikke det inntatt oftere?

 • Publisert: 03.02.2016, 21:28
 • Kategori: hverdag
 • 3 kommentarer
 • TEA TIME

 • Publisert: 01.02.2016, 22:18
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • I går tenkte jeg hvor fint og varmt det var ute på kvelden, og det snart var på tide å ta frem joggeskoene igjen. Jeg er så lei av å gå med tunge vintersko, så det hadde passet ypperlig nå. Men slik ble det vist ikke, idag har det snødd og snødd og snødd, og når snøen endelig hadde lagt seg på bakken, begynte det å regne. Hvor fantastisk! Jeg kjenner jeg begynner å brygge på noe, men jeg håper det ikke utvider seg til noe mer enn vond hals - jeg orker virkelig ikke å bli syk nå igjen. 

  Jeg gleder meg til våren!! Kom fort, vær så snill! 


   

 • Publisert: 01.02.2016, 22:18
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 2 kommentarer
 • FUN FACTS: THEME PART 2

 • Publisert: 01.02.2016, 15:33
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • FUN FACTS: MAT

   Jeg har alltid vært kjent som "den kresne" når det gjelder mat, og alt egentlig. Det er mye mat jeg ikke liker, og mye mat jeg nekter å smake på fordi det både ser og høres ekkelt ut. Jeg er også utrolig redd for å teste ut nye saker, eller andre versjoner enn hva jeg er vandt med. Noen ganger syns jeg det er helt greit, og jeg er ikke redd for å kaste mat eller ikke spise opp. Men i noen tilfeller kan det også være kjempe flaut og frustrerende. 

   Jeg er ekstra kresen på mat når jeg er sulten. Man skulle trodd det var omvendt, men nope! Når jeg er skikkelig sulten jeg ha noe jeg elsker, og ikke noe jeg syns er ok. Det er også super frustrerende når jeg er kjempesulten, og det eneste vi har hjemme er egg eller brød - og det frister ihvertfall ikke! 

    Selv om jeg kan virke super vanskelig i matveien, er jeg langt ifra det. Jeg styrer unna gourmetmat og andre fancy retter, det er virkelig ikke noe for meg. Jeg kan ikke bli imponert med avansert mat (som noen forresten har prøvd tidligere, men jeg ble ikke særlig imponert..) Jeg spiser heller tomatsuppa fra Toro, enn fra en dyr restaurant - og det har jeg faktisk smakt også!  FUN FACTS: REISE

   I løpet av mine snart 20 år denne planeten, har jeg rukket å være i 19 land. Jeg har vært superheldig som har en pappa som har tatt meg med mange flotte, fantastiske steder. Jeg har sett mange steder mange andre ikke har sett, og jeg er faktisk super stolt over å ha opplevd så mye på så kort tid. Jeg håper å få oppleve mye mer nå som voksenlivet har startet, og hele verden til slutt!

   Det første stedet jeg var i (utenom Sverige og Danmark) var Litauen, det var også første gangen jeg var ute å reiste med fly for første gangen. Da var jeg rundt 9 år gammel, tror jeg.

   Det eneste jeg er redd for med å reise, er å miste bagasjen min. Jeg er ikke redd for at flyet skal styrte eller sånne ting - men om bagasjen hadde blitt borte, hadde jeg fått panikk. Kall meg gjerne materialistisk, egoistisk eller selvopptatt - men bagasjen er faktisk dødsviktig for meg. Det har heldigvis ikke skjedd enda (BANK I BORDET) og vi satser på at det ikke kommer til å skje heller, da tror jeg hele ferien hadde blitt ødelagt, helt ærlig! 


   

 • Publisert: 01.02.2016, 15:33
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 6 kommentarer
 • hits