Stine in Wonderland ♥

Jeg tenker på dere

 • Publisert: 30.04.2016, 15:37
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg så at hele VG.no var full av bilder og artikler fra helikopter ulykken, jeg var på jobb og hadde egentlig ikke tid til å drive å lese på det, så jeg gjorde det ikke. Jeg tenkte ikke mer på det før vi satt oss ned til halv to - kaffen og kollegene mine begynte å prate om det som hadde skjedd. Det var ikke før de sa Nordsjøen jeg begynte å reagere litt på samtalen, og innså faktisk hva som hadde skjedd. Jeg trengte ikke mer enn den beskrivelsen til å faktisk begynne å anstrenge meg til å holde tårene tilbake og ikke spørre noen spørsmål. Jeg ville ikke vite mer enn det, jeg ville finne ut av det selv.

  Pappa jobber på Nordsjøen, og det har han gjort hele livet mitt. Jeg burde vell egentlig kunne timelistene hans i hode, og når han har skift. Jeg kan det jo sånn halvveis, og jeg pleier å vite når han er på jobb og når han er hjemme selvfølgelig. Jeg bor jo fortsatt hjemme hos han også. Men skulle han ut på jobb denne uken, eller var det neste uke? Eller hadde han allerede reist? Jeg husket det ikke, hjernen min bare stoppet opp og med en gang jeg hørte at det var de som var rammet av helikopterulykken, tenkte jeg automatisk at pappa var en av dem. 

  Jeg reiste meg fort opp fra bordet der jeg satt med de andre, og ringte pappa med en gang. Ikke noe svar. Jeg ringte stemoren min og fikk fort svar på at pappa var hjemme, og var sikkert ute i hagen å jobbet, eller gikk seg en tur som han pleier. Han ringte meg opp igjen i løpet av noen ti minutter. Det var en lettelse å høre stemmen hans. 

  Jeg setter meg ned for å tenke på alle pårørende til denne ulykken. ♥ Vær der for hverandre og sett pris på hverandre nå som dere trenger det mest og hele tiden ellers. Og måtte de som omkom ulykken hvile i fred - dere vil bli husket og dere vil bli savnet. 

 • Publisert: 30.04.2016, 15:37
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 0 kommentarer
 • BIG SMILE DAY

 • Publisert: 20.04.2016, 21:50
 • Kategori: hverdag
 • Akkurat nå sitter jeg nydusja i rent sengetøy og koser meg med jordbær og smash! Det var veldig godt å få satt seg ned ordentlig nå, etter en deilig dusj. Har løpt litt rundt i hele dag, så følte meg ikke akkurat superfresh når jeg kom hjem. Det har vært en del å gjøre, og mye å forberede på jobb denne uken, og det kommer bare til å fortsette et par uker fremover nå. Men jeg liker det, arbeidsdagene bare flyr unna uten at man merker det, og før du vet ordet av det så er det helg! 

  Etter jobb idag tok jeg meg en tur innom senteret for å kikke litt. Fikk melding igår om at Cubus hadde sin tradisjonelle Big Smile Day. Pleier ikke å handle så mye på Cubus, men jeg tok en titt likevel og jammen meg fant jeg meg noen skatter! Dro kortet med god samvittighet selv om jeg hadde planer om å ikke kjøpe så mye denne måneden, men salg er salg! Hihi!

  Fikk kjøpt meg to nye kjoler, mer hverdags, men går enkelt an å sprite opp til andre anledninger også! Den røde toppen på bildet over og litt nytt undertøy. Nå har jeg lova kjæresten min om å ikke dra kortet så mye mer lenger. Trenger forsåvidt ingenting nå lenger heller, så det er vell greit. Lommeboka tillater heller ikke så mye ekstrem shopping hver uke heller forsåvidt.   Nå skal jeg slappe av videre, så håper dere får en riktig fin onsdagskveld videre og en god natts søvn når den tid kommer! ♥

 • Publisert: 20.04.2016, 21:50
 • Kategori: hverdag
 • 5 kommentarer
 • Tips til russen

 • Publisert: 19.04.2016, 10:27
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Det er snart et helt år siden russetiden min, og det føltes ut som det var igår og varte kun en dag. Det gikk så utrolig fort fordi vi hadde det utrolig gøy hele tiden. Vi fant hele tiden på noe spennende, og omgikk med gode folk. Jeg hadde det dødsgøy, og angrer ikke et sekund på at jeg valgte å gjennomføre det etter mye om og men. Jeg har møtt så mange fine mennesker i løpet av den korte perioden, og blitt kjent med folk på et helt nytt nivå. Det var mange slitsomme dager, og jævlige og kalde netter - men  vi kom oss gjennom det, og jeg ser ikke tilbake på russetiden på en annen måte enn en positiv, minnerik og morsom periode av ungdomstiden min!

  Jeg skulle ønske jeg kunne spole tilbake og oppleve russetiden en gang til, eller slenge meg på med 97'erne sammen med russegjengen min. Ikke fordi jeg er dødsglad i å drikke meg sørpe drita og feste, men fordi det sosiale var helt fantastisk. Det var sjeldent en kjedelig dag i russetiden med de jeg var med. 

  Nå som jeg er ferdig som russ, må jeg si til dere som er russ om litt at dere bare må nyte tiden og kose dere masse. Jeg skal skrive ned mine beste tips som jeg tok med meg fra russetiden, jeg var litt etterpåklok på noen av punktene, men dette råder jeg dere ihvertfall til å følge! 

  1. Skriv ned nummeret til vennene dine på russebuksa di. Det kommer du IKKE til å angre på. Jeg endte opp i en ganske heftig diskusjon, som endte med at jeg gikk på et ukjent sted helt alene, uten strøm på telefonen og null retningssans. Jeg hadde heldigvis skrevet ned nummeret på gode venner av meg som jeg kunne ringe dersom jeg trengte sjåfør, og de jeg var i russebil med, jeg fikk lånt en telefon av en snill mann som gjorde at det endte bra likevel. Det var også flere tilfeller jeg trengte numrene på buksa mi i andre situasjoner. Det var med andre ord en veldig god idé fra min side, og ble godt brukt!

  2. Kle på deg! Jeg kan ikke en gang telle på antall bein i kroppen hvor mange ganger jeg frøs i løpet av russetiden. Russetiden begynte mot slutten av april fra min side, og det var ikke akkurat sommervær ute på den tiden av året. Her snakker vi vindjakke, flisjakke og strømpebukse - fortsatt kald! Skulle ønske jeg tok på meg mye mer klær enn jeg gjorde, og kanskje hadde med noe ekstra itillegg.

  3. Legg de nye skoene på hyllen. Jeg fant fort ut at de nyeste joggeskoene mine og noen fine (eller hvite) gensere var bare til å legge innerst i skapet med en gang. Jeg presterte å søle både blod og alkohol på skoene og resten av klærne mine (det hørtes veldig grotesk ut..) så jeg er veldig glad for jeg tok i bruk noen sko som allerede var ganske slitt ned, og til dags dato helt ødelagte.

  4. Ha med deg vann! Det er sikkert ikke like enkelt å drasse med seg tunge flasker med vann dersom du går eller ikke har noen mulighet for å sette fra deg tingene dine, men om du så er på bil eller buss, ha alltid noen store flakser med vann tilgjengelig. De kom godt med i russebilen våres, for å si det sånn. Vi hadde fire store brusflakser fylt opp med vann; og det var godt å få slukket tørsten etter en lang natt.  5. Ikke bruk tiden din på personer som bare vil skape bråk. Jeg brukte uheldigvis litt for mye tid på Landstreff Fredriksten med en person jeg overhode ikke ville omgåes med, og han var bare ute etter å skape bråk og drama. Det endte med at vaktene kom og snakka med både meg og han, og de oppfordret meg til å holde meg unna så godt det gikk - men det var umulig, derfor ble han kastet ut på grunn av det. Utrolig kjipt for han, men sinnssykt deilig for meg å måtte slippe det maset og bruke tid på en person jeg absolutt ikke ville kaste bort tiden min der inne på. 

  6. Ha med deg kontanter og/eller bankkort! Det kommer sikkert et eller annet tilfelle der du er sulten eller tørst og ikke har penger. Det går selvfølgelig an å låne av andre, men det er bedre å være føre var, ikke sant? Jeg fikk aldri et sted uten bankkortet mitt, og hadde alltid masse mynter i lomma på buksa mi, just in case. 

 • Publisert: 19.04.2016, 10:27
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 2 kommentarer
 • Fantasiverden

 • Publisert: 17.04.2016, 23:08
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Se på meg. Se meg inn i øynene og fortell den samme løgnen en gang til. Du klarer det jo, se på deg, du klarer det helt fint. Helt perfekt. Ingen skjelvende lepper, øyekontakten beholdes hele veien, ingen rykninger i fjeset ditt som forteller noe annet. Hvorfor klarer du å fortelle noen du elsker at du ikke er den personen du faktisk er? Hvorfor lever du på den samme løgnen, igjen og igjen. Du beviste det ovenfor meg, jeg avslørte deg og du viste meg ditt sanne jeg. Det var ikke vanskelig å skille mellom ditt virkelige liv og den løgnen du har levd på i mange år - jeg så den, og jeg ser den fortsatt. Jeg gjennomskuer deg.

  Jeg sitter her og ser alle tegnene du gir fra deg, alt du sier og alt du gjør, alt som beviser det motsatte av hva du fremstiller deg selv som. Du er svak, du er ynkelig, du er patetisk, du er usympatisk, du er kald. Du er rett og slett ikke et godt menneske, ikke et snev av samvittighet ovenfor andre, ikke et glimt om en lys fremtid i vente. Du tok dagene en av gangen, du tenkte aldri langsiktig, du lente deg på de mest sårbare i livet ditt fordi du selv ikke orket å stå på egne bein. Dine egne friske bein, i fordel for noen andres svake, klar til å knekke når som helst.

  Jeg syns synd på alle du lurer trill rundt. Jeg syns synd på de som er i livet ditt, de som er med på å gjøre deg lykkelig og fornøyd, du tar det for gitt, du manipulerer for å få det akkurat som du selv vil. Jeg syns synd på de menneskene som tror på det lille skuespillet du driver med oppe i hodet ditt. Jeg syns synd på alle de du forteller de samme løgnene til som du fortalte til meg. Jeg trodde på deg en gang jeg også, vet du. Jeg syntes synd på deg og jeg viste omsorg til deg, trodde du var et godt menneske - men det var helt det motsatte. Du forteller nok de samme historiene med den samme vrien om og om igjen, du begynner vel snart å tro på det selv også.

  Jeg er glad du ikke er en del av meg og mitt lenger, og jeg er glad for jeg ikke er en del av spillet ditt. Jeg er glad jeg har kommet meg vekk fra deg. Det jeg ikke er så glad for er at jeg har gitt helvete over til noen andre, noen andre må gå gjennom akkurat det samme som jeg gjorde. Jeg vet ikke om du har lært av dine feil og spiller bedre denne gangen, men det ser iallefall ut til å fungere nok en gang, og gang på gang.

  Vær jævla gang, så god er du.

 • Publisert: 17.04.2016, 23:08
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 5 kommentarer
 • sommer etter lunsj

 • Publisert: 17.04.2016, 22:25
 • Kategori: hverdag
 • God søndagskveld!

  For øyeblikket sitter jeg i senga og ser på Helt Perfekt mens Andreas spiller på pcen. Jeg har vært syk siden onsdag, og var verken på jobb på torsdag eller fredag. Det ødelagte lørdagsplanene mine, men det var heldigvis ikke en kjip lørdag uansett. Hadde heldigvis Andreas til å holde meg med selskap. Formen er enda ikke helt bra, men jeg satser på  at det blir bedre i løpet av uka, jeg er ihvertfall (delvis) klar til å dra på jobben imorgen.   Været blir bare finere og finere for hver dag som går, det regnet litt igår, men det blir varmere som er såååå deiliiiig! Det er fortsatt litt for kaldt til å gå uten skjerf på morgningen, men på ettermiddagen så skinner sola som bare det. Fint vær gjør meg så glad ♥

 • Publisert: 17.04.2016, 22:25
 • Kategori: hverdag
 • 3 kommentarer
 • GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

 • Publisert: 06.04.2016, 22:01
 • Kategori: hverdag
 • Goood kveld alle sammen!

  Idag har jeg tilbrakt ettermiddagen etter jobb med Dahriyo. Vi hadde mye å catche opp sammen, så det var deilig å få sett henne litt. Masse sladder og jentesnakk er alltid godt med en god venninne! Vi tok et par runder på shoppingsenteret, jeg hadde ikke penger å bruke da så jeg bare vindushoppa, men utrolig nok fristet ingenting heller noe spesielt. Tok oss også en liten tur på stamstedet våres, Sarpen. Verdens koseligste cafè med de beste ansatte. Elsker å bare sitte der i mange timer og slappe av med god prat. ♥  Nå har jeg fått min daglige dose av Paradise Hotel og Bloggerne, så nå er det på tide å hoppe i dusjen og gjøre seg klar til senga. Håper å være litt bedre opplagt imorgen enn hva jeg har vært de andre dagene med minimalt med søvn. Jeg vet ikke jeg, bare med en gang jeg legger fra meg telefonen, slukker lyset og lukker øynene er kroppen min plutselig ikke så sliten lenger. Aahhh, frustrasjon..

 • Publisert: 06.04.2016, 22:01
 • Kategori: hverdag
 • 0 kommentarer
 • helvetes mandag og nye joggesko

 • Publisert: 04.04.2016, 18:49
 • Kategori: hverdag
 • For en kjip dag å våkne på idag, det er kaldt, men ikke så kaldt som det har vært tidligere heldigvis, og det har vært grått og trist ute. Pluss at det er mandag. Jeg har sovet max fire timer i natt, så jeg kjenner både at hode og øyelokkene mine begynner å bli tyngre og tyngre. Men jeg har vært å kjøp meg nye joggesko da, eller jeg og mamma dro på XXL rett etter jobb idag, så fikk jeg meg et nytt par. Nå gleder jeg meg til å løpe (gå) rundt i mine nye freshe joggesko og vente på sommeren. Ingen antydninger til sommer  eller vår idag ihvertfall, men det er alltids lov til å håpe.

  Nå vurderer jeg sterkt å legge meg ned en time (mange timer) på sofaen uansett hvor dum ide det er. Det er helt idiotisk egentlig, men jeg lærer aldri på det området. Sove er det beste jeg vet, å være trøtt er det verste jeg vet. 

  Ha en fin mandag videre!
   

 • Publisert: 04.04.2016, 18:49
 • Kategori: hverdag
 • 8 kommentarer
 • UNNSKYLD

 • Publisert: 04.04.2016, 11:43
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Det er egentlig helt sykt hva vi mennesker gjør og hva vi tilgir andre for å gjøre mot oss. Det er sykt hva vi klarer å finne oss i, og at vi setter streken så langt som i det hele tatt mulig. Vi er så sterke at vi tar stormen for andre, vi brenner oss selv bare for at andre skal holde varmen. Jeg har selv tilgitt det utilgivelige. Jeg vet ikke engang hvor mange ganger jeg har sagt at ting går bra når det faktisk ikke gjør det. Jeg har lagt meg flat utallige mange ganger og vært ydmykt ovenfor andre kun for å ikke miste dem, selv om jeg vet jeg aldri gjorde noe galt. Jeg har ingen problemer med å si unnskyld, selv om ordet er helt tabulagt, så er det et viktig ord man må klare å si. Jeg har ikke et så kaldt hjerte at jeg klarer å stenge viktige personer ut av livet mitt på grunn av dumme valg personen har tatt. Du kan gjøre så og si hva som helst mot meg, jeg hadde tilgitt deg før eller siden uansett. Med mindre du dreper familien min liksom, det hadde ikke vært like kult - men dere skjønner greia.

  Jeg syns det er vanskelig å kvitte meg med personer. Personer som har dårlig innflytelse på meg og bare vil meg vondt, de også. Jeg klarer ikke å bare kvitte meg med folk som om de var søppel. Jeg har gjort det, men det har ikke vært en enkel prosess. Den har vært tung og lang, og jeg får kun dårlig samvittighet. Jeg skjønner ærlig ikke hvordan noen klarer å blokke noen fra livene deres, late som de ikke eksisterer, og se på dem som de var luft når de går forbi på gaten. Det kommer jeg aldri til å forstå, fordi jeg er ikke så kald og hjerteløs. Jeg vil andre det beste, og jeg sitter med dårlig samvittighet forsatt for mange ting jeg har sagt og gjort mot andre.

  En spesiell ting jeg sitter med dårlig samvittighet for fortsatt skjedde for noen år siden. Jeg var slem, rett og slett. Jeg vet faktisk ikke om jeg hadde tilgitt det sjæl om jeg var den andre personen. Jeg såret min bestevenninne, jeg løy til henne og satte meg selv først - kun for min egen del, slik at jeg kunne være glad og fornøyd. Jeg var egoistisk. Hun var en dødsgod venninne av meg, vi delte alt av hemmeligheter, vi fortalte hverandre hvem vi var forelska i og vi bitcha om de vi ikke likte. Vi var så sinnssykt like på mange måter. Hun gikk meg ekstremt på nervene noen ganger at jeg nesten kunne drept henne, og det samme gjorde jeg med ho, vi kranglet og kunne le to minutter etterpå. 

  Jeg skjønner ikke hva jeg tenkte, jeg tror faktisk ikke at jeg tenkte. Jeg gjorde ikke det, jeg handlet altfor raskt uten engang å tenke på konsekvensene. Jeg tenkte kun på meg selv i et svakt øyeblikk som jeg umulig kunne angre på. Jeg ødelagte en sjanse for henne til å bli lykkelig, kun for å bli det selv. Jeg prøvde å unngå henne fordi jeg skjønte hvor idiot jeg hadde vært, jeg skjulte sannheten og latet som ingenting. Jeg ville bare grave meg ned i et hull for å unngå henne, unngå å bli konfrontert og å miste henne, fordi jeg visste jeg ville gjøre det. Jeg hadde såret henne skikkelig. JEG - en person hun trodde hun visste ikke kom til å gjøre det. 

  Jeg gråt dødsmange ganger over hvor dum jeg faktisk hadde vært. Jeg visste at jeg hadde vært en dritt, og jeg fortjente ikke å ha en venn som henne. Hun ville aldri gjort noe sånt mot meg, heller ingen andre. Hun hadde aldri i hele sitt liv vært slem mot noen, hun unnet ingen noe vondt. Det gjorde vondt å se henne så såret, og det gjorde vondt å tenke på at det var jeg som hadde gjort henne lei seg. Jeg tenker på det fortsatt, selv om det skjedde for flere år siden. Jeg sitter med dårlig samvittighet forsatt, og tenker på hvor en dårlig venn jeg var mot henne, hvor slem jeg faktisk var, og hvor urettferdig jeg var. 

  Det verste av alt er at hun tilgitte meg. Hun kom seg på en eller annen måte over det, og lot det gå . og jeg kan bare tenke meg hvor vanskelig det måtte vært for henne. Hun er en sterk person med bare glede å gi til andre, hun tenker aldri det verste om folk. Jeg kan egentlig ikke helt sette ord på hvor en fantastisk person hun er, fordi det hun virkelig. Og jeg kan heller ikke sette ord på hvor ufattelig mye anger og dårlig samvittighet jeg sitter igjen med - flere år etterpå. Hun fortjente aldri det jeg gjorde mot henne, og jeg håper hun vet at hun ikke fortjener noe dritt fra andre uansett hva det gjelder.

  Vi snakker idag. Vi er ikke bestevenninner lenger, men jeg er glad for at jeg fortsatt kan fortelle henne ting og si at hun er en del av livet mitt. Jeg savner å ha henne der, som en ordentlig bestevenninne. Jeg savner henne virkelig, og kommer aldri til å klare å tilgi meg selv for det jeg gjorde mot henne. Men jeg har lært av mine feil..

  ♥ 

 • Publisert: 04.04.2016, 11:43
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 4 kommentarer
 • hits