Stine in Wonderland ♥

Febrilsk husmor

 • Publisert: 26.04.2017, 22:49
 • Kategori: hverdag
 • Hei! Jeg prøver desperat å finne på noe å gjøre hver dag etter jobb, for å ikke sove bort dagen og miste all nattesøvn. Det er litt enklere nå som jeg er hjemme alene og må stå for all matlaging og rydding selv, så klart. Så Idag skiftet jeg på sengen, vasket klær, ryddet litt rundt omkring og laget middag. Jeg klarte å sovne en time istad likevel, men det er bedre enn 3-4 timer slik jeg pleier å gjøre. Det blir bedre og bedre, og jeg håper jeg klarer å slutte med den sovingen på dagen, jeg blir jo bare helt ødelagt av det og mister all energi.

  Idag spiste vi pepperbiff og gratinerte poteter mens vi så dagens episode av Paradise Hotel. Ikke en vanlig onsdagsmat, men det var digg og fortjent. Syns jeg. Vi var også en liten tur ute med moren til Andreas som hadde kjøpt seg ny bil, og ville vi skulle teste den ut, Hehe :-). Nå skal jeg prøve å sove litt, natta! ❤

 • Publisert: 26.04.2017, 22:49
 • Kategori: hverdag
 • 4 kommentarer
 • I heard there was a calm after a storm - but the storms keep coming.

 • Publisert: 25.04.2017, 20:18
 • Kategori: hverdag
 • It was one of those days when the sun shines hot and the wind blows cold; when it is summer in the light, and winter in the shade.​

  Hei alle sammen! Idag våknet jeg opp til snø. SNØ. Jeg trodde jeg så syner, eller at jeg drømte. Og igår pøsregnet det hele dagen, og blåste kaldt. Kan ikke dette ustabile været vær så snill og gi seg - jeg orker ikke! Jeg har sett på værmeldingen flere ganger at det har meldt både snø og regn, men optimisten i meg sier at det er vår, så da er det vår. Jeg nekter å dra frem vinterskoene igjen. De skal ikke frem før i november. Snøen har heldigvis smeltet, og sola skinner - så jeg tar det som et godt tegn. 

  Men nok om været, nå sitter jeg egentlig bare å venter på at Andreas skal komme hjem fra jobb. Da skal vi se på Paradise Hotel. Jeg syns denne sesongen er dødsbra. Ihvertfall forhold til den forrige sesongen, den var helt krise. Alt var så forutsigbart og dårlig. Denne sesongen er spennende, og man vet aldri hva som skjer. Mange syns sikkert det er et hjernedødt program, men jeg liker det. Jeg syns det er underholdende, og litt greit å ha noe å følge med på på TV'en i blant også :-)

 • Publisert: 25.04.2017, 20:18
 • Kategori: hverdag
 • 0 kommentarer
 • Room details

 • Publisert: 25.04.2017, 19:01
 • Kategori: inspirasjon
 • Publisert: 25.04.2017, 19:01
 • Kategori: inspirasjon
 • 6 kommentarer
 • mine tanker rundt operasjoner

 • Publisert: 25.04.2017, 13:26
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • En ting som har blitt like vanlig som å bruke sminke, er operasjoner. Eller, det føles ihvertfall sånn. Jeg tror man kan snu seg nesten hvor som helst, så vil du finne noen som enten har operert seg eller har planer om å gjøre det nærmeste fremtid. Og det er ingenting feil med det. Jeg har også selv vært inne på tanken om å operere noe på utseende mitt. Ikke fordi jeg nødvendigvis syns jeg er stygg å se på, men det finnes alltid noe man liker mer enn noe annet, og omvendt.

  Jeg har aldri slitt med lav eller dårlig selvtillit selv om jeg har tenkt tanken på å operere noe. Heller ingen som har "mobbet" meg til å begynne å tenke på det. Det har bare vært i bakhodet mitt, og jeg har lekt med tankene opptil flere ganger. Jeg ser ikke noe galt i det, fordi jeg hadde aldri i livet operert meg dersom jeg hadde slitt med dårlig selvtillit og trodd at større pupper ville gjøre livet mitt bedre. Fordi da trenger man å jobbe med seg selv, innerst, helt først.

  Jeg har tenkt flere ganger på å operere nesen min. Utrolig nok, og det får jeg høre hver gang jeg nevner det. Ingen forstår hvorfor jeg vil gjøre noe med nesen min som egentlig er veldig fin. Den er verken tjukk eller for lang. Men den er der, og på dårlige dager kan den faktisk plage meg. Den gjør at jeg ikke føler meg fin nok. Og det er veldig synd, at en så liten detalj i ansiktet mitt skal kunne ødelegge for hvordan jeg føler meg. Men det er ingen andre som ser det bortsett fra meg. Som sagt, jeg har ikke dårlig selvtillit på grunn av den, men det er dager hvor jeg tenker mer på operasjon enn hva jeg gjør andre dager. Jeg har egentlig i det siste bare begynt å gi faen, og akseptert nesa mi for slik den ser ut. Hva om jeg opererer den da? Ville jeg plutselig bli helt fornøyd? Sannsynligvis ikke. Sannsynligvis ville jeg fått noe annet å tenke på, og det er skremmende. 

  Jeg syns ikke det er teit at folk velger å operere seg. Men jeg syns det er trist at det er første løsning. Eller tredje. Eller en løsning i det hele tatt. Det bare setter så sinnssykt mye press på personer, fordi når man har mulighet til å endre på noe, så må man plutselig. 

  Det var en jente som sa til meg en gang at det var så synd på meg som hadde lyse øyenbryn. Jeg kunne tydeligvis ikke gjøre noe med dem. Og hun slet med dårlig selvtillit på grunn av nesen sin, og da sa hun til meg "... men det kan jeg, jeg kan bare operere så har ikke jeg et problem lenger." Jeg vil tro å farge øyenbrynene sine er en litt bedre løsning enn å operere nesen sin. Det innebærer ihvertfall ikke smerte og veldig mye penger. Men det virket ikke ut som det var et alternativ for henne en gang, men det eneste valget hun hadde. Og idag har hun nyoperert nese.

  Jeg syns ikke operasjoner er noe man bør se på som noe teit, og at de som gjør det sannsynligvis sliter med lav selvtillit. Kanskje de blir påvirket av andre eller sosiale medier, hva vet vel jeg. Men jeg syns ingen har rett til å dømme de som velger å gjøre noe med utseende som plager dem, eller at de bare gjør det fordi de kan rett og slett. Men det er trist at mange av de som velger å legge seg under kniven, gjør det fordi de tror det kommer til å bli bedre av det. 

  Jeg har enda ikke en sparekonto som heter "neseoperasjon", og jeg håper jeg aldri kommer til å opprette en heller. Jeg prøver hele tiden å fokusere på det positive, istedet for det jeg er misfornøyd med. 

 • Publisert: 25.04.2017, 13:26
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 2 kommentarer
 • Barn i 2017

 • Publisert: 23.04.2017, 23:14
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg er glad for at jeg ikke er et barn i 2017. Jeg er glad for jeg ikke fikk lov av mamma å sminke meg da jeg var 11 år gammel. Jeg er glad for at jeg var mer interessert i å bruke penger på dukker enn sminke da jeg var 10 år gammel. Jeg er glad for at jeg ønsket meg hjerte-øredobber til jul og ikke Michael Kors veske da jeg var 13 år gammel. Jeg er glad for at jeg brukte klær med print på da jeg var 12 år gammel, og ikke topper med utringning. Jeg er glad for at å få hestehalen fin var mitt største problem med utseende da jeg var 14 år gammel, og ikke å trene meg opp til stor rumpe, eller måtte sminke ansiktet mitt mindre.

  Jeg er glad for at jeg fikk være et barn.

  Jeg kan ikke si noe på hvordan andres oppvekst er, men jeg føler det går altfor fort. Jeg føler at barn ikke er barn lenge før de prøver å bli voksne. Jeg føler at de ikke utnytter barndomstiden sin nok fordi de kan ikke bli tenåringer fort nok. Tenåringstiden kommer før du vet ordet av det, og det gjør voksenlivet også. Brått så er det der, og du kommer garantert til å savne da du en gang var et barn med store drømmer og null bekymringer. Det gjør jeg. Men jeg utnyttet tiden. Jeg lekte med dukker til jeg var 12 år gammel - og jeg gleder meg til å fortsette å leke med dukker når jeg en dag får barn.

  Selv om jeg blir ansett som voksen, ser jeg på meg selv som et barn fremdeles. Jeg setter meg i baksetet i bilen fordi det er der barna sitter. Jeg glemmer å rydde opp tallerkener etter meg fordi de voksne alltid gjør det. Men nå er jeg faktisk gammel nok til å gjøre hva jeg vil. Jeg kan drikke sprit og dra ut på byen uten å snike meg ut eller spørre om tillatelse.

  Hvis noen spør meg om jeg savner tenåringstiden min eller barndomstiden min mest, er svaret uten å nøle barndomstiden. Den tiden var unik. Det var null bekymringer. Mamma valgte ut klærne mine, og jeg lå aldri søvnløs på nettene og tenkte på alt mulig. Jeg var ute i allslags vær og jeg frøs aldri på vinteren fordi jeg heller ville bruke matchene sko til buksen min.

  Mine største problemer som barn var at broren min ødelagte Barbie-dukken min og at jeg ikke fikk lov til å sitte oppe og se på barne-tv. Det var aldri noe baksnakking, drittslenging eller kroppspress. Det var aldri noe ideal om hvordan du måtte se ut. Du måtte bare være glad og glad i å leke, så likte alle deg.

  Barn i dag begynner å sminke seg når de er 10 år, og ser på sminkevideoer om hvordan man sminker nesen sin mindre, treningsvideoer om hvordan man får større rumpe. De sykler ikke bort til vennene sine for å spørre om de vil være med ut å leke, de sitter og chatter på Facebook og Snapchat dagen lang i stedet for.

  Jeg er glad for at jeg ikke vokste opp sånn. Det er ille nok å være voksen i 2017 - men jeg vil ikke en gang tenke på hvordan det er å være barn.

  Det er så stort press på hvordan man må se ut, hvordan man må kle seg og hvordan man skal sminke seg. Jeg har fått bekymringer over meg selv jeg ikke tenkte på engang før noen andre påpekte det. Jeg sliter ikke med lav selvtillit, men jeg er bestandig redd for hva andre skal tenke om meg dersom jeg går motsatt vei som dem. Jeg har aldri vært glad i følge noen trender fordi det er populært. Hvis jeg liker noe, så liker jeg det fordi det faktisk er fint. Dersom jeg ikke liker det, kommer jeg ikke til å gjøre det bare fordi det er «in». Og det passer ikke helt inn i 2017. Det har jeg lagt merke til ved flere anledninger. Og det er trist at det skal være sånn.

  Å operere seg har nesten blitt like vanlig som å kjøpe seg sminke, liksom. Jeg syns det er teit at det skal være så stort fokus på å ta restylane i leppene og silikon i puppene. Det er greit hvis dette er noe man ønsker, men det blir helt feil i mine øyne dersom man gjør det fordi det er kult. Kan det ikke bare bli kult å være seg selv, og kjøre sin egen stil helt ut? Hvorfor finnes det i det hele tatt moter og ting som har gått ut av moten?

  Jeg vet ikke hvordan det var å være voksen når jeg var barn. Men det jeg er helt sikker på, er at ting var helt annerledes før, og det kommer til å bli mye forandring på 20 år frem i tid fra i dag. Jeg syns det tar en skummel og helt feil vending. Jeg syns at fokuset er på helt feil sted.

 • Publisert: 23.04.2017, 23:14
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 4 kommentarer
 • Fornuftig søndag

 • Publisert: 23.04.2017, 17:42
 • Kategori: hverdag
 • God søndag!

  Denne søndagen har vært ulik alle andre søndager. Jeg pleier vanligvis å sove lenge og kaste bort dagen i sengen mens jeg slapper av og ser på en eller annen film eller serie. Idag gjorde jeg ikke det! Idag stod jeg opp rundt 10, og startet dagen med å rydde hele kjøkkenet og lage frokost til Andreas. Så fortsetter jeg med å rydde hele rommet mitt, og kaste all mulig dritt jeg har tatt vare på i mange, mange år. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg har samlet på alt dette...

  Jeg har også laget middag, støvsugd og ryddet mye annet. Det er så sinnssykt deilig å ha brukt denne ellers så kjedelige dagen til noe fornuftig! Det var deilig å sette seg ned litt etter å ha ryddet og holdt på siden klokken 10 i morges, men jeg har fortsatt en del ting å ordne opp i. Etter å ha kommet i gang og faktisk blitt ferdig, er det gøy å bare fortsette med masse som ellers er småpirk.

  I morgen tenkte jeg å kjøpe inn litt pyntegjenstander til rommet mitt. Jeg har aldri hatt lyst til å ha noe særlig pynt der fordi det alltid har vært så rotete (herreguuud!!) men etter å ha ryddet som jeg aldri har gjort før ble det skikkelig ...tomt?? Jeg må ha et eller annet for at det ikke skal se skikkelig trist og tomt ut! :-)

 • Publisert: 23.04.2017, 17:42
 • Kategori: hverdag
 • 4 kommentarer
 • På skolen er jeg....

 • Publisert: 22.04.2017, 00:10
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Jeg stjal denne fra Emilie sin blogg! Syns den var litt morsom :-)

  På legekontoret er jeg veldig utålmodig! Det er alltid så lang ventetid der. Opptil to timer, og det er ganske kjedelig. Ellers er jeg der ikke så ofte, heldigvis. Men jeg DIGGER legen min, skulle nesten ønske jeg hadde noe kronisk for å måtte dra dit ofte, for han får meg alltid til å føle meg så bra etter hvert besøk. Så han er verdt ventetiden!

  I senga er jeg den som vrir og vender på meg i hundre år før jeg sovner. Jeg sliter med å sovne på kvelden, men på dagen sovner jeg på et blunk. Kanskje derfor jeg ikke får sove på kvelden. Men jeg klarer aldri å sovne før noen andre, det er akkurat som jeg ligger å venter på for eksempel Andreas skal sovne før jeg kan sove. Men jeg er veldig glad i å sove da!

  På toget er jeg aldri! Men jeg tar ofte buss da, eller hver dag faktisk til jobb. Jeg har ikke bil og jeg ELSKER å sove på bussen før jobb, det gir meg en energy boots. Fantastisk.

  På sirkus er jeg aldri lenger. Jeg var der selvfølgelig når jeg var liten, men da visste jeg jo ikke så mye. Jeg stod faktisk på scenen en gang og sa til publikumet at elefantene kom. Herregud!!! Det var skummelt! Men jeg skal nok aldri ta mine bein inn på et sirkus igjen, ikke når det er dyr der ihvertfall. Jeg har sett så mange sinnssyke videoer at jeg får helt vondt inni meg. Jeg skjønner ikke hvordan mennesker kan være så onde! Jeg håper at alle får øynene opp snart, og vi blir kvitt dyr i sirkus.

  På sommeren er jeg lykkelig! ❤ jeg elsker sommeren, jeg elsker lyse, lange kvelder, grillmat, bading, sole seg og gå med mindre klær og sommersko.

  På vinteren er jeg sur og kald. Neida, eller kanskje. Jeg hater vinteren så sykt mye, og jeg fryser av ingenting, så bare det er noen få grader ute så fryser jeg. Fader, så mye jeg hater vinteren. Den er fin å se på, men ikke noe mer. Ikke vær redd for meg da, jeg er vanligvis ikke sur. Men kulden får frem djevelen i meg.

  På fisketur er jeg, Hahha aldri?? Jeg har ikke fisket selv siden jeg var liten. Og da fikk jeg sykt mange fisk, og det var kjempegøy. Når jeg har prøvd i ettertid er det ikke gøy fordi jeg aldri har fått noe. Men det er gøy å være med, og se på da. Elsker å være ved vannet! ❤

  På julaften er jeg GLAD! Jeg har ikke hatt julestemning på hundre år, men elsker fremdeles julen. Jeg snakker om jul i månedsvis før det faktisk er jul. Julaften er alltid så koselig. Jeg hater julematen, fordi jeg syns det er sinnsykt kjedelig, men det er en del av stemningen å spise kjedelig julemat, være med familien, åpne gaver og bare slappe av hele kvelden. Det er bare så synd at julen er så stress i seg selv. Skulle ønske det var en mindre stressende periode.

  På skolen er jeg ..Hmm, jeg har ikke sittet på skolebenken på cirka to år. Motivasjonen de siste årene var derimot veldig dårlig. Jeg var lat, jeg sov i timen, gjorde lekser i siste liten, skulket timer og fulgte ikke med. Det er ABSOLUTT ikke bra, men jeg fikk heldigvis helt greie karakterer som jeg ikke skjemmes over. Det kunne sikkert blitt bedre hvis jeg hadde skjerpet meg. Jeg skal begynne på skolen til høsten, og håper at disse to årene har hjulpet meg ihvertfall litt til å gjøre det bedre på skolen neste år. Jeg gruer meg fordi jeg vet det kommer til å bli tungt, men jeg gleder meg også litt, jeg savner å ha en klasse og et klassemiljø å være i.

 • Publisert: 22.04.2017, 00:10
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 2 kommentarer
 • FRIDAY ❤

 • Publisert: 21.04.2017, 23:14
 • Kategori: hverdag
 • Hei og opp, alle sammen!

  Idag er det endelig fredag, og jeg har ikke fredagsfølelsen i det hele tatt; og jeg ELSKER DET. Det høres kanskje rart ut, men jeg har gått rundt å tenkt at det har vært torsdag i hele dag fordi vi startet på jobb på tirsdagen. Så det betyr jo uken har vært mye mindre og føltes mye mindre i tillegg. Det liker vi! Helgen kommer nok til å gå fort uansett, men nå er det snart bare fine ting å se fremover til!

  Idag reiste pappa og stemoren mim på ferie, så vi har hele huset for oss selv. Det er ganske deilig, men det betyr jo også veldig mye planlegging og prioriteringer. I morgen skal vi ta oss en tur til Sverige for å kjøpe inn litt mat. Selv om jeg hater å lage mat, har jeg bestemt meg for å bli flinkere til å lage det. Det er sjeldent jeg eksperimenterer mye på kjøkkenet, og dermed er jeg heller ikke noe flink til å lage mat. Senest istad klarte jeg å svi hamburgerbrødene litt. Herregud, 21 år og aldri kokt poteter før liksom. Det er FLAUT!

 • Publisert: 21.04.2017, 23:14
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • spesiell fordi jeg bryr meg

 • Publisert: 21.04.2017, 11:08
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg bare kom til å tenke på noe da jeg leste noe på Sophie-Elise sin blogg. Jeg har lenge tenkt på det; men Sophie-Elise fikk meg til å sette mer ord på hva jeg mente. 

  «I går dro jeg ut og spiste med jentene, som endte med at jeg var trist hele resten av kvelden på grunn av en gammel mann på restauranten jeg syntes synd på. Det er meg og Martha Louis folkens, vi er høysensetive!  Nei fra spøk til alvor, jeg tror helt ærlig det er normalt å bry seg om andre mennesker uten å være "unik", jeg håper egentlig de fleste er sånn.»

  Jeg vet ikke helt hvor jeg skal starte, så jeg bare starter et sted. Man trenger ikke å være «unik», «spesiell», «menneskeelsker», «høysensitiv» eller «bedre enn alle andre» for å bry seg om noe. Jeg mener ikke at Sophie-Elise fremstår seg selv på den måten; men jeg vet om veldig mange andre som gjør det. Folk som hele tiden må PÅPEKE gode gjerninger de gjør, akkurat som om ingen andre ville gjort det. Folk som må skrive det ned på bloggen sin, Facebook-profilen sin, filme det eller ta bilde av det for å på en eller annen måte «fremme seg selv» fordi de tror de er så mye bedre enn alle andre. Jeg syns det er kvalmt. Ikke fordi de gjør noe snilt, men det virker som de gjør det for å så kunne snakke om det, også få masse skryt tilbake over hvor gode mennesker de er. For det er det de vil, de vil høre det. Føles det ut som, i det minste. Jeg vet ikke helt hvorfor, men de trenger kanskje en bekreftelse på at de er gode, enten fordi de er usikker på seg selv eller fordi de rett og slett tror de er bedre enn noen.

  Jeg pleier aldri å skrive eller snakke om ting jeg har gjort, som føles ut som en god gjerning. Fordi det kommer naturlig, og da pleier jeg vanligvis ikke tenke to ganger over det. Jeg gjør det fordi det føles naturlig for meg, og ikke fordi jeg vil føle meg bedre eller få noen til å tenke at jeg er et godt menneske. Jeg vet jo allerede jeg ikke er slem, hvis noen andre tror det om meg, så får de bare tro det tenker jeg. Jeg må ikke motbevise noen, fordi deres tanker og meninger raker ikke meg i det hele tatt.

  Jeg er ikke noe glad i å skryte av meg selv. Da mener jeg sånn uten grunn. Jeg føler ingen andre må vite at jeg fikk et kompliment av noen, eller at jeg gjorde noe snilt for en gammel dame. De får ingenting godt ut av å vite det. Det eneste som betyr noe er hva jeg føler inni meg ? og hvis det gjorde meg glad, bare tenker jeg ekstra på det.

 • Publisert: 21.04.2017, 11:08
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 7 kommentarer
 • Litt nytt i garderoben

 • Publisert: 16.04.2017, 18:00
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Haha, jeg husker så godt jeg alltid pleide å ta bilder og legge ut på bloggen når jeg hadde kjøpt noe nytt. Det har jeg ikke gjort på en stund, for å si det sånn. Men jeg husker jeg alltid syns det var så gøy å se andre sitt "dagens innkjøp", og det gjør jeg fremdeles! Kanskje jeg skal begynne med det igjen?

  Her er ihvertfall det jeg kjøpt i Sverige idag. Pluss to hvite basic-gensere. Alt er fra New Yorker.

 • Publisert: 16.04.2017, 18:00
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 3 kommentarer
 • Nyter søndagen

 • Publisert: 16.04.2017, 17:39
 • Kategori: hverdag
 • Hei og god søndag!

  Det er SÅ deilig at det er søndag, og at vi har fri imorgen. Jeg pleier vanligvis å hate søndager, fordi det er den dagen jeg er mest utslitt og har enormt mye å gjøre. Idag har jeg senket skuldrene og nyter at jeg ikke skal på jobb før på tirsdag.

  Døgnrytmen er helt på trynet, så jeg er spent på hvordan det blir å stå opp klokken 6 igjen. I natt la jeg meg klokken fire, og måtte opp igjen halv 7 for å hente Andreas. Også sov jeg til klokken 2. Det var ikke akkurat en god natts søvn.

  Jeg var en tur i Sverige i stad, bare for å ha noe å gjøre. Det er så deilig å bo så nærme Sverige og endelig ha mulighet til å dra hvor jeg vil - når jeg vil!

  Fikk kjøpt meg en fin sommerkjole, litt undertøy og Basic-gensere. Ikke så veldig spennende, men nødvendig! :-)

 • Publisert: 16.04.2017, 17:39
 • Kategori: hverdag
 • 0 kommentarer
 • Påskeaften

 • Publisert: 15.04.2017, 15:33
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • God påskeaften!

  I skrivende øyeblikk driver jeg å lager mat, mens jeg blogger litt fra mobilen. Multitasking på høyt nivå, Hehe! Jeg lager enchiladas for første gang. Håper det blir like bra som når foreldrene mine har laget det.

  Jeg var en liten tur på flere kjøpesentre idag. Bare for å komme meg litt ut etter å ha følt seg helt isolert av stengte butikker i noen dager nå. Det var ikke akkurat lite folk i butikkene, så jeg ble ikke så lenge. Hater mye mennesker og bråk, spesielt på kjøpesentere. Men hva kan man forvente?

  Vi var en tur å spiste på Chow Burgers i Fredrikstad igår, jeg, Andreas og en kompis. Sinnsykt god burger, og skikkelig koselig der! Fikk anbefaling fra broren min å dra dit, så det ble en koselig tur!

  Anbefaler å dra dit hvis du er i nærområdet! :)

 • Publisert: 15.04.2017, 15:33
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 2 kommentarer
 • Takk for at du prøvde å ødelegge for meg

 • Publisert: 03.04.2017, 15:05
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg vet at det du gjorde, ikke var ment som en god handling. Jeg vet at det du gjorde var for å lage kvalme. Å lage mer drama enn hva det allerede var. For å ødelegge meg. Jeg vet du gjorde alt dette fordi du kjedet deg, og du ville bare se hvor fort flammene spredde seg. Jeg vet at du gjorde alt dette på bekostning av vennskapet vårt. Og jeg vet at du visste du ville miste meg. Du gjorde dette fordi jeg ikke kunne stole på deg.

  Men jeg sier takk. Tusen takk for at du gjorde det. For hvis ikke du hadde gjort det, hvem ville? Ingen. Jeg er glad for at du bestemte deg den kvelden for å prøve å ødelegge livet mitt. Jeg er så glad for at vennskapet vårt ikke var verdt mer enn litt sladder og drama for deg. Fordi vet du hva? Jeg er lykkelig, og jeg hadde ikke vært det uten deg og det du gjorde. Du trodde du ville gjøre ting vanskeligere for meg, og ødelegge meg - men du gjorde bare alt lettere. Jeg klarte endelig å ta et valg jeg ikke klarte før du prøvde å ødelegge. Du reddet meg.

  Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort i dag, eller hvor lang tid jeg hadde brukt på å ta denne avgjørelsen hvis det ikke hadde vært for deg og den store munnen din. Jeg hadde kanskje slitt fremdeles, og fremdeles sittet i dritten uten å vite hva jeg skulle gjort for å komme meg vekk. Men det slapp jeg. Jeg klarte å komme meg vekk på en så fin, og distré måte som overhode mulig takket være deg.

  Så jeg sier det igjen; Takk. Takk for at du hjalp meg ut av den verste perioden av livet mitt. Det du gjorde var nok ikke for å hjelpe meg, men det gjorde du. Jeg bare skjønte det ikke før i dag. Og du vet det nok ikke.

 • Publisert: 03.04.2017, 15:05
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 1 kommentarer
 • Ny uke!

 • Publisert: 02.04.2017, 22:39
 • Kategori: hverdag
 • God søndagskveld everyone

  Håper alle har hatt en fin helg. Det har jeg, men den har gått så innmari fort! Det er så kjedelig hver gang. Nå er det to hektiske uker som står for tur, også er det endelig påskeferie! Jeg gleder meg skikkelig mye, selv om jeg ikke har noen spesielle planer så blir det skikkelig digg å få slappet av ordentlig i flere dager, og kanskje finne på noe litt spontant. Det får tiden vise! :-)

  God natt!

 • Publisert: 02.04.2017, 22:39
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • Lørdagslook + spise ute

 • Publisert: 01.04.2017, 18:16
 • Kategori: hverdag
 • god lørdagskveld! ♥

  Nå har jeg nettopp fikset meg. Krøllet håret, satt på løsvipper og funnet frem klær til både meg og Andreas (han er lat, og jeg elsker klær = god kombo?). Vi skal ut å spise om ikke så altfor lenge. Gleder meg! Det er ikke ofte vi er ute, så når vi først bestemmer oss er det ekstra koselig! Man setter gjerne pris på ting man ikke gjør så ofte. Andreas slokna på sofaen mens jeg gjorde meg klar, så jeg får prøve å vekke han snart, for det er ikke så lenge til vi drar. Han får ta seg en øl mens jeg kjører, så begge er fornøyde! Hehe :-)   

 • Publisert: 01.04.2017, 18:16
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • MINE SMINKEPRODUKTER

 • Publisert: 01.04.2017, 16:35
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • God ettermiddag!

  Tiden flyr, det føles nesten nettopp ut som det var morgen. Men klokken er jo over halv fem allerede. Jeg brukte litt tid istad når jeg sminket meg, for da tok jeg noen bilder vedsiden av for å vise sminken jeg bruker. Jeg er ingen ekspert, men dette er hva jeg liker og funker for meg. Håper dere liker det! ♥

  Hudsminke

  1. Makeup Mekka Rednedd relief perfecting face primer green. Jeg starter med Makeup Mekka sin grønne primer. Denne er helt OK. Jeg kommer til å bruke den til den er tom, men ikke å kjøpe ny igjen etter det. Tror jeg har lyst til å prøve noe nytt etter denne! 

  2. YSL Touche Eclat Foundation. Jeg elsker denne foundationen! Jeg har aldri før funnet en foundation som passer huden min så bra som denne gjør. Den er ikke fulldekkende, men jeg syns den dekker veldig bra og er veldig fin og naturlig på huden.

  3. Nyx Concealer. Jeg elsker NYX sin concealer. Jeg kjøpte den egentlig bare for å teste, og for å ha siden jeg hadde gått tom for en annen,  siden den var så billig, men det endte opp med jeg likte den supergodt, så denne blir nok kjøpt fast fremover. Min er snart tom, så på tide å kjøpe en  ny en snart!

  4.. Kicks Transparent powder. Denne bruker jeg på nesen, rundt nesen, haken og under øynene for å få en glatt overflate. Huden blir sååå myk av den!

  5. Makeup Mekka setting powder. Det er ikke alltid jeg bruker dette, men liker å bruke det hvis jeg vil ha litt ekstra dekkevne og/eller hvis huden min er litt oljete. 

  Øyenbryn

  1. Anastasia Beverly Hills Dipbrow. Denne er jeg superglad i. Den både varer utrolig lenge, og sitter kjempegodt på brynene. Jeg var litt skeptisk i starten, og fikk det ikke helt til, men etterhvert så ble det enklere og enklere. Men syns ikke denne er det beste alternativet hvis man har litt dårlig tid, da kan det fort bli litt ujevnt og slurvete.

  2. Depend Eyebrow Pencil. Denne har en sånn "skrå" blyant, og ikke helt spiss. Så den er mye enklere å jobbe med. Jeg pleier å bruke denne på dager jeg har litt dårlig tid, fordi det går så fort og blir veldig godt resultat uansett hvis du tar deg god tid eller har litt hastverk. Den sitter ikke like godt som ABH sin, men det funker!

  3. H&M Brow perfector. Dette er en browgel fra H&M. Jeg hadde en fra Makeup Mekka før, men da den ble tom tenkte jeg bare å prøve denne. Den er litt for mørk for det resultatet jeg vil ha, egentlig. Men det går an å jobbe litt med den slik den ikke blir så altfor mørk!  Øyenskygge

  1. Makeup Revolution. Ikke så lenge siden jeg kjøpte dette palettet, så etter å ha testet det ut så er jeg superfornøyd! Det er så mange fine farger å velge mellom, som passer både til fest og hverdags. 


  Øyne

  1. L'oreal Super Liner. Jeg bytter på hvilken eyeliner jeg bruker hele tiden, så dette er ikke noe fast! Denne fikk jeg til jul, men jeg er veldig fornøyd med den! Men jeg tror jeg vil prøve en annen en når denne blir tom. Kanskje fra NYX?

  2. Mascara. Jeg bruker nesten aldri mascara! Disse er are noen jeg har kjøpt for å ha de få gangene jeg bruker mascara. Jeg bruker som regel bare løsvipper. Jeg begynner å bli litt lei av det nå, så jeg må få kjøpt meg en ordentlig god mascara igjen. Den lilla fra Maybelline er helt OK, men tenkte å prøve noe nytt, hehe. :-)


  Highlighter og bronzer

  1. Makeup Mekka Highlighter Palett. Dette palettet kjøpte jeg egentlig kun fordi det var på tilbud, og jeg hadde lyst til å teste det ut, men jeg elsker det! Dette er definitivt noe av det bedre jeg har fra Makeup Mekka. 

  2. Makeup Mekka Mineral Finishing Baked Blush & Higlight. Denne bruker jeg ikke hele tiden, bare når jeg vil pynte meg litt ekstra, for eksempel på fest. Denne er supergod, og veldig godt pigmentert! Veldig fin å påføre, og gir super glød!

  3. Makeup Mekka Contouring & Higlight. Denne er knust, som dere ser. Det var egentlig en blanding av highlight og bronzer. Men nå bruker jeg den bare som bronzer ettersom jeg klarte å miste den i gulvet, huff. Den funker veldig fint til det da, og jeg er veldig fornøyd. Det eneste må være at den kanskje er litt for bra pigmentert, og hvis du tar bare bittelitt for mye på kosten, kan det bli altfor mørkt. Så denne kan jeg ikke akkurat stresse med!


  Lepper

  1. Mac Lipliner. Dette er fargen "Soar". Den passer til nesten alle leppestiftene jeg har! Liker den utrolig godt, og elsker fargen!

  2. NYX Lingerie. Dette er i fargen "08 Bedtime flirt". Syns den fargen er sååå fin,og passer veldig godt uansett. Denne har fast plass i vesken min!

  3. NYX Soft Matte Lip Cream. Dette er i farge "06 Istanul". Elsker denne fargen, den er så søt. Syns rosa lepper er veldig kledelig. Dessverre er min snart tom, så må snart kjøpe ny!

   

  Settingspray

  1. Gerard Cosmetics Slay All Day setting spray. Denne gjør virkelig underverker! Sminken holder seg såå bra etter jeg har sprayet denne. I tillegg så lukter den skikkelig godt! ♥

   

 • Publisert: 01.04.2017, 16:35
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 9 kommentarer
 • hits