Stine in Wonderland ♥

ett sekund

 • Publisert: 30.06.2015, 23:11
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 •  smil  si takk  gi en klem  gi et kyss  smil til en fremmed  smil til en venn  lukk øynene  se på himmelen  se på sola  hold pusten  le  pust ut  la tankene vandre  tenn ett lys  si hei  si farvell  vink  drøm deg bort  nyt den friske luften  føl nytelse  plukk en blomst  se på stjernene  nyt stillheten  tenk på din kjære  tilgi din fiende   • Publisert: 30.06.2015, 23:11
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • FÆST

 • Publisert: 30.06.2015, 00:19
 • Kategori: fest


 • Denne helgen var vi endelig samlet igjen, og hadde vår egen lille fest på lørdagen. Storkoste oss med drikke, hjemmemekka hamburgere, dansespill og nach i badekaret. Var riktignok ganske sliten på søndagen, og heller ikke gjort så mye annet idag heller enn å sove hele dagen og vært litt med kjæresten og sett Breaking Bad. Vi er på fjerde sesong allerede, så det er ikke lenge til vi har sett ferdig alt. Gleder meg litt til det er ferdig også, fordi nå har jeg endelig overtalt han til å se Frustrerte Fruer med meg, selvom jeg ikke kan telle engang hvor mange ganger jeg har sett det selv. 

   

 • Publisert: 30.06.2015, 00:19
 • Kategori: fest
 • 2 kommentarer
 • "jeg er en hore"

 • Publisert: 25.06.2015, 17:20
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Det er vell bare midt på natten, eller i mitt tilfelle kvart på fem på morgningen man får masse tanker oppi hodet, det er umulig å sove, og man må rett og slett bare sette seg ned å få alt ut. Sånn føles det, og det hjelper ikke skrive det ned på et papir. Noen må kunne lese det, forstå det, sette seg i min situasjon eller føle de har vært i samme situasjon selv.

  Når er en jente hore egentlig? Er det når hun har hatt sex før ekteskap, sex med mer enn èn person, eller har hatt kjæreste før? Eller funnet mange gutter tiltrekkende, og ikke gjort noe annet enn å dagdrømme om dem? Er det når hun har kysset flere enn to stykk på munnen, og kanskje de ikke var noe du kan kalle Leonardo DiCaprio eller Tom Cruise. 

  Jeg hadde en kjæreste. Jeg vet ikke om jeg vil kalle han det engang, fordi jeg var slaven hans. Han manipulerte meg, lurte meg, spilte på følelsene mine. Han kalte meg hore, og han hadde null respekt for meg. Han satt ikke pris på meg. I tillegg var han dødssjalu, og alltid redd for at jeg ville finne noen bedre enn han. Han var redd for at andre kunne finne meg attraktiv og bli interessert i meg. Men mellom alt det, hadde han null respekt for meg og det føltes ikke ut som han satt pris på at han hadde meg.

  Jeg var hore fordi jeg hadde hatt en kjæreste før han. Jeg var hore fordi jeg hadde kysset flere gutter. Jeg var hore fordi jeg syntes kjendiser var kjekke. Jeg var hore fordi jeg hadde guttevenner. Jeg var rett og slett en hore i han sine øyne. Han skrek og kalte meg en hore foran vennene våres. Men det var aldri han sin feil, det var alltid min feil. Han ble sur fordi jeg begynte å gråte over det sårende kallenavnet han hadde gitt meg, han sa jeg ydmykte han, og folk trodde han var slem mot meg. Noe han ikke var i hans øyne. Men han var det. Han var aldri snill mot meg. Det gikk ikke en dag engang, uten at vi kranglet. Kranglet om hva? Jeg aner ikke, det var bare alltid ett eller annet han hadde å pirke på med meg. Jeg var aldri bra nok. Og ting jeg hadde gjort før jeg i det hele tatt visste hvem han var, plaget han. 

  Han tvang meg til å slette gode venner jeg hadde på Snapchat, unfollowe dem på Instagram og unlike bilder jeg hadde likt på Facebook. Jeg fikk ikke lov til å svare gutter på Snapchat. Jeg fikk ikke lov til å spørre hva bestevennen min gjorde, og hvordan det gikk med han. Jeg fikk så vidt lov til å ha plakater av Harry Styles hengenes på rommet mitt. Hvorfor? Han følte seg truet. Han var aldri fornøyd med seg selv, han hadde null selvtillit. Og han lot sine svakheter gå utover meg.   Han kunne sitte å sende meg meldinger på skolen over hvor idiotisk linje jeg gikk. Salg, Service, Sikkerhet - ingen fremtid. Jeg hadde null fremtid i han sine øyne. Han var ikke stolt over at jeg hadde valgt å gå min egen vei, og fullføre noe jeg virkelig ville. Han sa det bare var tapere som gikk der, de med ingen fremtid. De som kom til å ende i kassa på Rema 1000. Gjett hva? Jeg har fått jobb, ikke på Rema 1000 eller Kiwi. Ikke i en kasse i noen som helst butikk. Men det jeg gikk for når jeg først søkte på denne idiotiske linjen. 

  Jeg fikk heldigvis nok engang jeg også, og jeg sa det til han. Jeg burde kanskje sagt ifra på en hardere måte, fordi det fungerte ikke. Han holdt fortsatt fast. Jeg trodde vi var venner, men vi var aldri venner etter jeg slo opp med han. Han trodde ikke på det. Han holdt så hardt fast, og han prøvde alt for å få meg tilbake - likevell kalte han meg hore. Alle vennene mine sa til meg jeg måtte si til han på en strengere måte. Vise at jeg faktisk mente det. Men han kom bare med tomme trusler som jeg var livredd for. Det endte med at en kompis av meg tok tastaturet og satt han ordentlig på plass. Det hjalp, men ikke helt. 

  1.mai klarte jeg det endelig. Jeg satt i russebilen min, fortvilet og ante ikke hva jeg skulle gjøre. Da sa dem til meg at det ikke kunne fortsette. Jeg måtte bare være sterk, og jeg hadde mennesker rundt meg som ville støtte meg uansett hvilke trusler han kom med. Jeg hadde allerede blokkert nummeret hans, så han kunne bare kontakte meg personlig eller på Snapchat eller Facebook. Jeg satt å gråt i russebilen med vennene mine da han kom bort til russebilen, og lurte på hva som hadde skjedd. Hva som hadde skjedd? Han hadde nettopp kommet med masse trusler, holdt fast hodet mitt mens han dyttet meg og kalt meg hore. Igjen. Jeg sa ingenting. Jeg valgte å ignorere han. Og siden den gangen har jeg ikke svart han. Han sendte tusenvis av meldinger på Facebook og Snapchat. Men jeg svarte han ikke. Det tok meg tre måneder å bli kvitt han.   Jeg trodde aldri at et annet menneske kunne behandle noen på den måten. Vi var sammen i tre måneder, og siden dag èn har han holdt på på denne måten. Hvorfor så jeg ikke det tidligere? Hvorfor satt jeg ikke ned foten før?

  Men kanskje alt dette negative bringte meg frem til hvordan jeg har det til dags dato, hvor jeg faktisk har det kjempebra. Lettet for han er ute av livet mitt, og jeg er ikke den eneste som er det. Alle rundt meg så hvordan han behandlet meg, hvordan jeg ble av han, hvordan jeg lot meg herse med. Jeg har fantastiske mennesker rundt meg, og en kjæreste som verdsetter meg, er glad i meg, stolt over meg, han lar meg være venn med hvem jeg vil, han stoler på meg. Og best av alt, han kaller meg jenta si, og ikke hore.

 • Publisert: 25.06.2015, 17:20
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 7 kommentarer
 • dette gjør meg glad

 • Publisert: 25.06.2015, 00:05
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 •  Instagram. Jeg elsker å se hva andre legger ut, og jeg elsker å se tilbake på bilder jeg selv har lagt ut og tenke tilbake.

    Å se gamle beskjente/venner der vi har en hyggelig samtale. Selvom vi ikke kjenner hverandre lenger, eller er spesielt venner lenger, er det alltid koselig å høre hva den andre personen har gjort siden sist.

    Å kjøpe nye ringer, armbånd, smykker. Jeg elsker alt av det der, og det gjør meg glad hver gang jeg finner noe nytt og kommer hjem med det. 

    Være sammen med de nærmeste. Jeg elsker når gjengen samler seg, og vi finner på noe morsomt, eller bare koser oss sammen. Jeg har det alltid så bra med dem!

    Nattameldinger fra kjæresten min. Han sender nesten alltid nattamelding før han går å legger seg, og jeg blir alltid så glad inni meg når den meldingen popper opp på telefonen. 

    Når jeg er lei meg, og folk viser at de bryr seg. Da mener jeg virkelig bryr seg, og setter seg ned med meg, og gjør alt de kan for å få meg til å smile eller le, eller få meg til å føle meg bra med meg selv. Det går ikke annet enn å bare bli glad igjen da!

    Få pakker i posten! Jeg elsker å bestille ting fra nettet, men jeg hater å vente på dem, derfor blir jeg alltid kjempeglad og det blir som en liten bursdagsfeiring eller julaften hver gang jeg får pakker, fordi jeg glemmer nesten alltid hva jeg har bestilt! 

    Kommentarer om spesifikke ting. Det er alltid koselig å høre "Så pen du er", men det er noe enda mer spesielt å høre "Så fine øyer du har" eller "Så fint smil du har" eller lignende. 

    Se på bilder fra mange år tilbake. Jeg er så glad for jeg alltid har vært flink til å ta bilder, eller så har ihvertfall faren min, stemoren min eller moren min gjort det. Å se tilbake på bilder er noe av det koseligste jeg vet.

    Å reise. Jeg elsker å reise, og jeg har vært så heldig som har fått reist til en del land allerede. Og jeg gleder meg til jeg får tid til å reise enda mer med venner, og forhåpentligvis kjæresten min. 

    Å finne nye sanger. Jeg er egentlig ganske "kresen" på musikk, og jeg har vanskeligheter for å "slippe meg løs" utenfor det jeg allerede liker, derfor elsker jeg å finne nye sanger fra artister jeg kanskje ikke har hørt på før, og finne nye favorittsanger. 

    Når andre kommer til meg med problemer, eller at de er lei seg, eller at de forteller meg noe. Jeg blir utrolig rørt og glad når jeg føler at andre kan stole på meg.

    Nye klær! Hvilken jente elsker vell ikke å ta med nye klær hjem fra butikkene? 

    Å finne glemte ting. Jeg elsker når jeg leter gjennom vesker, hyller eller lignende, at jeg finner ting jeg enten har lett kjempelenge etter, eller ting jeg har helt glemt, men fortsatt er veldig glad i. • Publisert: 25.06.2015, 00:05
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 6 kommentarer
 • gårsdagen

 • Publisert: 24.06.2015, 20:26
 • Kategori: hverdag
 • Hadde alle en fin St.Hans igår? Vell for meg er det egentlig en helt vanlig dato, men det var en fin unnskyldning til å dra et sted med kjæresten min. Vi prøvde å dra ned på Tunevannet, men der var det proppet med folk og umulig å få parkering nærme, så vi kjørte til en strand isteden og nøt de siste minuttene av varmen denne dagen før vi dro hjem og så litt Breaking Bad. Han har klart å få meg til å elske den serien, selvom jeg vanskelig binder meg til serier, men denne er jo skikkelig bra og spennende! Anbefaler til alle som ikke enda har sett, som var litt sent ute slik som meg. Det er aldri for sent da, hehe!  • Publisert: 24.06.2015, 20:26
 • Kategori: hverdag
 • 5 kommentarer
 • since last time

 • Publisert: 22.06.2015, 00:57
 • Kategori: fest
 • Nå har jeg offisielt sommerferie, og siden sist har jeg og noen venner vært på en hytte. Vi var der bare en natt vell og merke, men det var en utrolig koselig tur, og jeg håper det blir mange av slike sammenkomster med denne gjengen. Jeg har også vært en liten tur i Oslo og var å så litt på One Direction, ikke minst kjæresten min, Harry Styles. Og denne helgen har gått mest til avslapping med kjæresten og noen venner. Det har vært en utrolig koselig uke med andre ord, og jeg gleder meg bare enda mer til å nyte sommerferien med disse menneskene. Håper alle har hatt en like fin uke som meg! God natt! • Publisert: 22.06.2015, 00:57
 • Kategori: fest
 • 0 kommentarer
 • nature

 • Publisert: 15.06.2015, 00:47
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • Denne uken har vært den perfekte starten på sommeren. Det har vært pent hver så og si alle dagene, og det er utrolig hvor mye man kan finne på bare på ett par dager. Jeg har storkost meg med herlige mennesker og fantastisk vær ute på nye eventyrer, og jeg gleder meg bare enda mer til å utnytte denne sommeren helt ut. 

  Hva har du gjort iløpet av denne uken?

 • Publisert: 15.06.2015, 00:47
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 3 kommentarer
 • TODAY

 • Publisert: 10.06.2015, 20:59
 • Kategori: fotografi
 •  

 • Publisert: 10.06.2015, 20:59
 • Kategori: fotografi
 • 1 kommentarer
 • Hvilken dag er det idag?

 • Publisert: 09.06.2015, 23:51
 • Kategori: hverdag
 •  Ettersom jeg hadde min siste undervisnings dag på fredag, har jeg hatt fri siden det, og dagene har gått veldig i ett. Koste meg veldig i helgen med noen av mine nærmeste, selvom jeg lå å vred meg i smerter halve lørdagen. Hodepine, kvalme og null energi. Jeg fikk heldigvis slappet av i fred, og passet på og laget te til, så jeg skal uansett ikke klage. Både igår og idag har jeg hatt full timeplan selvom jeg ikke har skole. Men det har vært deilig, å få noe ut av dagene likevel, da er de ihvertfall ikke bortkastet! 

  På disse to dagene jeg har også rukket og se to filmer, og det er ikke ofte jeg faller for filmer og anbefaler dem videre. Jeg er rett og slett superkresen på filmer og serier! Men disse to likte jeg veldig godt, så jeg legger igjen traileren til begge to, så kan du vurdere om du vil gi dem en sjanse eller ikke!

  Ha fortsatt en fin kveld/natt videre! ♥

    

 • Publisert: 09.06.2015, 23:51
 • Kategori: hverdag
 • 3 kommentarer
 • Portrett

 • Publisert: 05.06.2015, 21:42
 • Kategori: fotografi
 • Publisert: 05.06.2015, 21:42
 • Kategori: fotografi
 • 1 kommentarer
 • outfit 0506

 • Publisert: 05.06.2015, 19:12
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Idag var det siste undervisningsdag på skolen. Ikke at det var særlig undervisning idag, men det var ihvertfall siste dagen vi var samlet som en klasse i klasserommet ved pultene våres. Og det verste er at vi ikke var hele klassen idag heller. Forhåpentlig den siste dagen læreren stod oppe ved tavlen og kjeftet på oss var det også.

  Det skal bli utrolig deilig, men samtidig kjemperart og trist at jeg går ut fra videregående nå. Etter tre år på vgs har jeg virkelig lært mye, om meg selv, om arbeidslivet, om livet. Jeg har blitt kjent med utrolig mange flotte mennesker, noen mindre flotte og fått oppleve så mye. Jeg kommer til å savne klassen jeg hadde i år, fordi det var virkelig en gjeng med mange forskjellige personligheter. 

  Nå skal dagene nytes frem til vi skal levere bøker og skolepcen på skolen, og snart ha en avslutning og endelig få vitnemålet våres. 

 • Publisert: 05.06.2015, 19:12
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 5 kommentarer
 • purple day

 • Publisert: 04.06.2015, 16:12
 • Kategori: hverdag
 • Endelig er jeg ferdig med eksamen for markedsføring, sikkerhet og økonomi. Det har vært et år med masse tørr teori, men nå har jeg endelig nådd mål linjen, og snart helt ferdig på vgs. Utrolig hvor fort dette har gått, og hvor godt uti 2015 vi allerede er. Nå gleder jeg meg aller mest til varmere vær og ferie før den virkelig tunge hverdagen begynner. 

  Snart skal jeg på et lite besøk hos broren min, også får  vi se hva resten av dagen går til. I morgen er helt siste undervisning på skolen, det kommer til å bli så trist å ikke sitte med klassekameratene mine lenger i klasserommet, høre på læreren der timen enten går til kjefting fra læreren sin side, eller dumme spørsmål fra våres side. 

 • Publisert: 04.06.2015, 16:12
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • min siste sjanse

 • Publisert: 03.06.2015, 16:22
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Eksamen, en av de siste sjansene til å bevise at du faktisk har fulgt med dette skoleåret og er verdig et vitnemål. For øyeblikket sitter jeg et par meter unna skolepcen og bøkene jeg trenger for å forbedre meg til muntlig eksamen imorgen, prøver å finne motivasjon til å fortsette, den etterlengtede pausen jeg tok istad har nå vart 2 timer lenger enn det den burde. Å gud, jeg husker eksamen ifjor, jeg startet å lage presentasjonen sent på kvelden samtidig som jeg skypet med venninna mi og døgnet, før jeg sovnet en til to timer før jeg måtte stå opp og faktisk dra å ha eksamen. Kanskje jeg bare skal holde tradisjonen i år også? Neida. Har heldigvis gjort unna det mest krevende, og sitter igjen med litt teori igjen. 

  Jeg både gleder meg og gruer meg helt sykt til dette er ferdig. Det kommer til å bli så deilig å endelig gå ut ifra eksamenrommet med læreren min og sensoren, uavhengig om jeg kan stolt ta meg selv på skuldra og si bra jobba, eller bite meg selv i leppa og tenke jeg kunne gjort det bedre, jeg har overlevd et krevende år nok en gang, og dette er siste skoleåret mitt på ihvertfall to år. Jeg skal snart ut i arbeidslivet og tjene mine egne penger for første gang. Jeg er snart ikke lenger en elev omringet av andre elever og lærere. 
 • Publisert: 03.06.2015, 16:22
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 3 kommentarer
 • hits