Stine in Wonderland ♥

sovedyr

 • Publisert: 30.10.2015, 23:33
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Jeg måtte virkelig ta meg sammen til morgningen istad og tvinge meg opp av sengen. Jeg sov sååå godt i natt, og ble skikkelig skuffa når vekkeklokka ringte. Det var så mye lettere å dra seg på morgningen når man var skoleelev, fordi om du hadde dårlig tid kunne du bare slenge på deg en stygg joggebukse og komme med usminket ansikt og se sur ut hele dagen. Det er ikke akkurat så mye til et alternativ nå som jeg jobber. Men jeg gikk rundt å gjespet halve dagen uansett. 

  Nå har jeg egentlig begynt å se Mamma Mia filmen, det er så lenge siden jeg har sett den, og den er såå fiiin. Men så begynte jeg og Andreas å se på en ny dansk serie, også måtte jeg jo selvfølgelig se Senkveld med Thomas og Harald ettersom Justin Bieber var der. Jeg er ikke akkurat noe fan, men jeg syns fortsatt det er litt morsomt han var på showet og i Norge. Og konserten hans igår? Jeg skal ikke uttale meg så mye, og det er sikkert stygt å le. Men for en plottwist. Stakkars fans, jeg skjønner de ble lei seg og sure, men jeg syns at mye av det har gått ut av kontroll nå. Men jeg var ikke der, så jeg gidder ikke å sette meg så mye ned i det. Nå vurderer jeg å se ferdig Mamma Mia, siden jeg ikke rakk å se så mye, telefonen var visst mye mer spennende.  Etter jobb idag så stod jeg for middagen, også ba jeg Andreas spille noen timer sånn at jeg kunne sove litt, jeg sov ikke akkurat så lenge eller godt i det hele tatt. Masse varsler, alarmer på telefonen, også en telefonsamtale med en venninne som nesten tvingte meg med på kino. Det måtte jeg bare takke nei til, fordi det hadde jeg ikke energi eller noe lyst til i det hele tatt idag. Det endte opp med jeg sov under en time, og våknet opp med hodepine og skikkelig lyst på sjokolademelk. Jeg prøvde å få Andreas til å dra å kjøpe det til meg, men det ble cola isteden, gitt. 

 • Publisert: 30.10.2015, 23:33
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 6 kommentarer
 • Smil og vær glad, i morgen er det fredag!

 • Publisert: 29.10.2015, 21:32
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Oi, for en emosjonell dag. Jeg lar meg så altfor lett påvirke av hvordan andre føler seg. Gråter du, gråter jeg liksom. Det skjedde en hendelse idag som gjorde at jeg ble så lei meg at jeg begynte å gråte, samtidig at jeg ble kjempe irritert, skuffet og følte meg urettferdig behandlet på noen andre sine vegne. Det var med andre ord ikke koselig, men jeg både tror og håper ting ble bedre relativt kjapt, og imorgen er en ny og bedre dag. Det er jo tross alt fredag imorgen! 

  Andreas stod for middagen, og etter det insisterte jeg på å se på Pinlige Sykdommer mens vi lå i sengen og prøvde å finne noe å se på mens vi slappet av. Jeg angret ganske fort kan man si når jeg så alt blodet, skjæringen og alt det der. Jeg takler virkelig ikke sånne ting, og jeg blir uvel bare jeg ser en sprøyte eller litt blod. Æsj!  Nå har jeg nettopp tatt meg en good dusj, og er veldig klar til å ta kvelden om ikke altfor lenge. Jeg føler ikke jeg har gjort noen ting etter jeg kom hjem fra jobb idag, men dagen har bare gått skikkelig fort likevel. Dagene går jo egentlig ganske sakte dersom du ikke gjør noe spesielt - det syns ihvertfall jeg, men ikke idag. 

  Da ønsker jeg dere alle en god torsdagskveld videre, og håper dere får en god natts søvn! ♥

 • Publisert: 29.10.2015, 21:32
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 3 kommentarer
 • god morgen

 • Publisert: 29.10.2015, 09:27
 • Kategori: hverdag


 • For en lang dag gårsdagen var! Jeg jobbet jo overtid til klokken 9, og fra og stå opp kvart over seks om morgningen og være på jobb fra 8 på morgningen til 9 på kvelden, var ganske slitsomt. Både jeg og kroppen min kjente det ganske godt. Tidligere på dagen hadde jeg også ekstreme smerter i både magen og ryggen. Men jeg klager ikke! Det er alltid fint å føle at du er til hjelp når noen trenger deg, og jeg får jo noe tilbake uansett, så hvorfor ikke? hehe. Heldigvis ble jeg hentet etter jobb igår av kjæresten min, og mamma hadde gjort klart middag til oss når vi kom hjem cirka halv ti på kvelden. Jeg er passe trøtt nå ettersom jeg ikke la meg før klokken var 11, og det er sent til å være meg på hverdager! Men jeg føler meg opplagt, har en stor kartong med is kaffe og bare blide kolleger å forholde meg til! Dagen har allerede startet bra, og jeg satser på at resten av dagen også blir det. 

  Ha en fin dag alle sammen! :-)

 • Publisert: 29.10.2015, 09:27
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • er du jomfru, er du hellig

 • Publisert: 28.10.2015, 17:11
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • "Hvem andre enn meg er jomfru?" 

  Ett spørsmål som blir stilt titalls av ganger, det er akkurat som de prøver å få frem at å være jomfru, det er spesielt, sjeldent. Du er hellig og mye mer verdt dersom du er det. Hvorfor er det sånn? Hvorfor har å ha sex blitt tabu, horete og feil rundt alle idag? Har du hatt sex? Nei, da er du en skikkelig løs hore og du bør skamme deg. Det høres ihvertfall sånn ut hvordan enkelte snakker om sex og jomfrudommen sin. 

  Sex er det mest naturlige som finnes her i verden. De fleste av oss på denne planeten kommer til å ha sex, vi må ha sex for å reprodusere oss, og det er hva vi mennesker gjør. Vi skaper flere mennesker, slik at mennesket ikke dør ut. Mennesker gjør det, dyr gjør det. Det er ingenting galt i det.   Men misforstå meg rett - det er heller ingenting galt i å hate sex, eller aldri har hatt det. Ingen bør skamme seg. Er du 30 år og jomfru? Eller har du hatt sex og er 16 år? Ingenting er galt i noe av det, og ingen bør skamme seg uansett. Noen elsker intimitet, andre hater det. Vi mennesker er alle forskjellige, og sånn er det bare. Men det er ikke vits å helliggjøre de som er jomfru, og kalle de som ikke er det for horer. Det er helt feil, fordi det er ikke noe galt i noen av delene, og jeg skulle ønske flere forstod det. Har du hatt sex med 20 stykker eller bare èn? Det spiller ingen rolle det heller, det valget er helt opp til deg selv, og ingen har rett til å dømme deg for hva du har gjort eller hva du planlegger å gjøre. 

  Ta vare på jomfrudommen din til du føler at du selv er klar, og ikke hold tilbake fordi du er redd for å bli kalt eller tro at du er en hore. Jeg er så lei av å høre alle disse fordommene i samfunnet våres, jeg skjønner ikke hvordan noen kan dømme noen på den måten, over noe som er så privat som det er. Det er en ting som angår kun deg, og du er den eneste som bestemmer over din kropp. 

 • Publisert: 28.10.2015, 17:11
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 8 kommentarer
 • #23

 • Publisert: 28.10.2015, 16:58
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Jeg sitter på jobb og jobber overtid til klokken ni med ALTFOR mye død tid og venting. Jeg fant noen morsomme spørsmål på tumblr som jeg satt sammen til dette innlegget. Kanskje superkjedelig for andre og kjempe interessant for noen, men det dreper ihvertfall litt tid for meg slik at jeg har noe å gjøre i løpet av tiden jeg skal sitte her.

  1. Er du utadvendt eller sjenert?

  Jeg er en liten mellomting som faller mest over på sjenert sin side. Jeg tørr å snakke med folk, både fremmede og kjente, men jeg er ikke den som snakker høyest eller tar initiativ til å snakke hele tiden. Jeg syns det kan være vanskelig å starte en samtale med ukjente folk, men jeg svarer selvfølgelig og prøver så godt jeg kan å engasjere meg i samtaler hvis DE snakker til meg først. Da er det ikke noe problem. Jeg har også litt angst i å være i større grupper av gangen, så der bryter den sjenerte delen ut veldig.

  2. Hvem ser du frem til å se neste gang?

  Jeg gleder meg veldig til å se Andreas igjen, han henter meg etter jobben idag også, hehe, verdens beste kjæreste ♥ Jeg gleder meg også veldig til å se pappa igjen når han kommer hjem fra jobb, og jeg gleder meg KJEMPEMYE til å møte det nye familiemedlemmet våres. Jeg har blitt fille tante, kaller de det vell. 

  3. Kommer du lett overens med andre?

  Ja det vil jeg si. Det er enkelte mennesketyper jeg ikke kommer overens med, men sånn er det jo med alle. Alle kan ikke like alle. Men jeg har mange ulike personer i livet mitt som jeg kommer godt overens med, så det har jeg ingen problem med.

  4. Hvis du var full, hadde personen du hadde vært forelsket i tatt vare på deg?

  Det er vell nesten best for han at han hadde gjort. Haha, neida. De gangene jeg har vært full med Andreas rundt meg har han hjulpet meg å lagt meg og gitt meg noe å drikke, så han tar jo vare på meg da også. 

  5. Hvordan mennesker foretrekker du?

  Jeg foretrekker ærlige, åpene mennesker som skjønner kødd. Mennesker jeg kan ha det morsomt og å tulle med, men samtidig være åpen og dele hemmeligheter med.

  6. Hvordan er din sivile status, og tror du den kommer til å endre seg i løpet av de neste to månedene?

  Jeg har kjæreste, og vi er kun kjærester uten noe forlovelse inni bildet eller bor sammen. Jeg er ganske sikker på ingenting kommer til å forandre seg, både jeg og han trives hjemme, og vil heller satse på å gjøre ferdig skolen og utdanne oss ferdig før vi bestemmer oss for å flytte for oss selv. 

  7. Hvem var den siste personen du hadde en dyp samtale med?

  Jeg tror det var med kjæresten min. Husker ikke helt, faktisk.

  8. Hva sier den siste tekstmeldingen du mottok?

  "2 runder igjen"

  9. Ville du kysset den siste personen du kysset igjen?

  Selvfølgelig.

  10. Tror du det er liv på andre planeter?

  Jeg tror det, men jeg syns det er skikkelig skummelt og tenke på i tillegg, men også veldig fascinerende. Det som egentlig er det verste er at vi som lever nå mest sannsynlig aldri får greie på det.

  11. Prater du fortsatt med din første forelskelse?

  Med første forelskelse, hva betyr det? Den første gutten jeg likte? Fordi det var i barnehagen, og jeg aner så vidt hvem han er lenger. Den første gutten jeg var skikkelig ordentlig forelsket i er min nåværende kjæreste. Jeg har likt mange gutter over årene, men det har jo aldri vært noen ordentlig forelskelse. Nå bruker jo jeg også ordet forelsket om du bare var keen på en gutt i to minutter også. Det er jo litt feil, men det er sånn det har blitt. 

  12. Liker du naboene dine?

  Naboen min er en god kompis av meg, så ja. De andre kjenner jeg ikke så godt.

  13. Nevn en person du hater og en du elsker?

  Jeg hater forsåvidt ingen, og det er veldig mange jeg elsker.

  14. Har du noen gang fått ditt hjerte knust?

  Den eneste gangen jeg har fått mitt hjerte knust var da jeg gikk inn på sykehusrommet til pappa, og så hvordan han så ut. Det var et sjokkbilde i seg selv, og ingen fortjener å se faren sin på den måten. (Det går heldigvis bra!) Så det er ingen gutter / forelskelser / kjærester som har knust hjertet mitt.

  15. Har du noen gang knust et annet sitt hjerte?

  Ja, det har jeg. Ikke noe jeg bryr meg noe spesielt om eller angrer på, ting ble som det ble, og han reagerte som han gjorde.

  16. Har du noen gang vært så forelsket at det har gjort vondt?

  Ja, men det er god smerte.

  17. Vil du forandre på navnet ditt?

  Jeg har alltid hatt lyst på et mellomnavn, men jeg vil beholde etternavnet mitt etter at jeg gifter meg som et mellonavn, så jeg vil til slutt sitte igjen med tre navn uansett. Fire blir litt i overkant, tenker jeg. Så vi lar det være til jeg gifter meg.

  18. Hva er ditt stjernetegn?

  Fiskene

  19. Hvit, lys eller mørk sjokolade?

  Lys eller mørk sjokolade, veldig glad i begge to. Hvit sjokolade er ihvertfall ikke noe for meg.

  20. Dummeste løgnen du noen gang har fortalt?

  Jeg lyver forsåvidt aldri, men det var en gang jeg sa til en syk stalker jeg hadde at Louis Tomlinson fra One Direction var kjæresten min. Jeg visste han bare et bilde av Louis, men han gikk rett på. Det var så morsomt, og han sa bare lykke til og ønsket meg alt godt med han. Han ville ikke slutte å snakke med meg, så jeg måtte bare komme opp med den løgnen for å vise han at jeg ikke var interessert.

  21. Hvor høy er du?

  Jeg er 174, tror jeg. Det kan hende jeg har vokst litt siden sist.

  22. Kan du telle til en million?

  Det klarer jeg helt sikkert, men det har jeg aldri tatt meg tid eller ork til å gjøre. Ikke kommer jeg til å gjøre det med det første heller..

  23. Klarer du å ha dine hvite sko, hvite?

  Nei, det er ikke noe fint heller når de lyser opp helt kritt hvite. 

 • Publisert: 28.10.2015, 16:58
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 4 kommentarer
 • Mine all time favoritt musikkvideoer

 • Publisert: 27.10.2015, 20:05
 • Kategori: music & tv / movies
 • Jeg har alltid vært interessert i musikk og vært veldig glad i å se på musikkvideoer. Jeg har også vært åpen til å høre på annen musikk enn hva jeg er vandt med, og i veldig tidlig alder var det klart at rap og pop var favorittsjangerne mine innenfor musikkens verden. Jeg var også blodfan av Eminem og Britney Spears når jeg var veldig liten, og jeg hører fortsatt på mye av musikken deres. Mer av Eminem vell og merke, og jeg elsker fortsatt Britney's gamle sanger.

  Men tilbake til overskriften; jeg har som sagt alltid vært glad i å se på musikkvideoer, og føler at gode musikkvideoer forteller en historie. Jeg har klart å få meg noen favoritter i løpet av årene som har gått, og videoer jeg aldri går lei av å se. Her er ihvertfall noen av mine all time favoritt musikkvideoer, kanskje det kommer en part 2 hvis dette var interessant? ♥

   

 • Publisert: 27.10.2015, 20:05
 • Kategori: music & tv / movies
 • 5 kommentarer
 • Tyskland 2015

 • Publisert: 27.10.2015, 18:28
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • Nå begynner det å bli lenge siden februar var, og lenge siden jeg var på utveksling i Tyskland. Gud, som jeg savner det! Det var virkelig en opplevelse for seg selv, både når det gjelder erfaring og moro. Jeg har perioder der jeg savner ting ekstra mye, og akkurat nå savner jeg denne turen helt sinnssykt at jeg kunne ønske jeg kunne spole tilbake i tid og oppleve alt på nytt. Både det vonde og det gode. Vi var der tross alt tre uker, og på tre uker kan det skje mye. Vi hadde det ikke bare gøy med fest, fyll, glede og latter. Jeg tror alle ble litt lei av å gå oppå de samme personene hver dag 24/7 også, men det var aldri dårlig stemning som varte mer enn max en time - HELDIGVIS. Jeg tror alle så på de positive sidene med denne turen uansett hvor dårlig dag de hadde i løpet av oppholdet våres der. 

  Jeg husker så godt samme dag vi reiste. Vi måtte opp grytidlig på morgningen,og alle var stuptrøtte. Vi hadde snakket om denne turen siden skoleåret startet, og alle snakket om det fra dag en, selv om de ikke hadde plukket ut hvem som skulle dra enda. Jeg engasjerte meg ikke så særlig offentlig, men jeg tenkte alltid for meg selv at jeg gjerne ville dra, selv om jeg ikke uttrykte det noe særlig. Når vi endelig satt på minibussen utdanninglederen våres kjørte på vei til flyplassen, klarte jeg ikke annet enn å tenke "vi reiser faktisk idag!" Det så fortsatt ut som det var natt ute når vi dro, og det var en lang tur fra Sarpsborg til Gardermoen flyplass. Reisen stoppet selvfølgelig ikke når vi ankom flyplassen, vi måtte sjekke inn bagene våres og det tok lang tid før flyet våres gikk. Vi var der med andre ord i veldig god tid. 

  Etter en lang flyreise ned til flyplassen i Tyskland var vi endelig fremme. Men vi var ikke de eneste som skulle ut å jobbe i et ukjent land med et ukjent språk, elever vi aldri hadde møtt eller hørt om fra Trondheim skulle også bo med oss de neste tre ukene, vi kom først, og det eneste vi måtte var å vente på dem ved flyplassen slik vi kunne ta bussen til hotellet våres sammen. Elevene fra Sarpsborg satt seg inn først, og etterpå kom alle de åtte Trondheims elevene, de var to flere enn hva vi var, og det var så og si nesten hele klassen deres, de hadde helt sikkert et sterkere bånd enn hva vi hadde, jeg visste alle jeg reiste med var, men jeg kjente ikke alle noe særlig - og vi var heller ikke spesielt gode venner. Klassevenner, kan du vell kalle det.   Alle håndhilste når de kom på bussen, noe jeg syns var skikkelig koselig. Vi skulle jo tross alt bo sammen alle sammen i tre uker, så hvorfor ikke bare komme overens den første dagen? Bussturen fra flyplassen til hotellet våres var også lang. Sinnssyk lang, så vi alle ble skikkelig trøtte og slitne etter den lange reiseturen som begynte klokka 5 på morgningen. 

  Jeg husker ikke så veldig mye av etter vi ankom hotellet samme dagen, jeg tror det var fordi jeg var skikkelig trøtt og sliten. Vi gikk for å slappe av en stund, komme oss på plass på hotellrommene våres, som forresten var skikkelig små! Rommene var fine da, og heldigvis skulle vi ikke henge på hotellrommet hele dagen heller. Og ihvertfall ikke når vi fant ut at internettet ikke fungerte på rommene, men bare i lobbyen. Skikkelig krise for noen som er avhengig! Men utrolig nok, så ble ikke Internett veldig mye brukt heller, fordi vi hadde så mye og gjøre og det var alltid personer å være med på kveldene etter jobb.

  Etter vi hadde fått slappet av og sovet etter en lang dag, skulle alle elevene og lærene ut får å spise på en italiensk restaurant. Det var kjempekoselig, selv om vi ble ganske splittet første dag. Sarpsborg elevene satt på ett bord, mens Trondheim elevene satt på et annet. Vi ble ikke så veldig kjent, med andre ord. Men senere på kvelden bestemte vi oss for å samle alle sammen i et grupperom på hotellet, bare får å bli kjent og ha det koselig. Og det fungerte! Vi fikk allerede ett inntrykk da, og jeg ihvertfall klarte å se får meg hvem jeg kom til å snakke mest med, og kom til å komme best overens med.   Dagen etter feiret jeg også 19 års dagen min. En skikkelig uvanlig bursdag, fordi jeg fikk mange gratulasjoner av tyske lærlinger og ansatte på fabrikken vi skulle jobbe på. Jeg ante ikke hvem disse menneskene var, men de visste hvem jeg var. Hehe, det var veldig koselig selvfølgelig. Det var også første arbeidsdag på fabrikken, så jeg møtte på veldig mange ukjente og ikke snakkende norsk mennesker. Heldigvis er ikke engelsken min dårlig, så det var mitt minste problem. På kvelden etter jobb, var vi alle samlet igjen, og denne gangen for å feire bursdagen min. Læreren min aka utdanninglederen våres presterte å få alle til å synge bursdagssangen til meg. Gud, så flaut det var! Jeg er ikke akkurat en person som elsker å være i sentrum, og hva gjør man egentlig når noen synger bursdagssangen til deg? Jeg tok opp mobilen for å filme, og videoen ligger fortsatt på mobilen min. Den er veldig koselig å se tilbake til, samt alle bildene som ble tatt der nede. 

  Etter dagene gikk kom vi mer og mer overens med alle, og vi lærte å kjenne hverandre bedre. Allerede den 3. eller 4. dagen dro vi på bar sammen, og alle (ihvertfall de fleste) har enklere for å slippe seg løs med litt alkohol i blodet. Jeg tror det var prikken over i'en, fordi etter den dagen så var det som vi allerede hadde kjent hverandre en god stund, ikke bare et par dager.   Vi fikk et forskudd på arbeidslivet, og vi tok bussen til jobben hver dag klokken 7 om morgningen, og bussen hjem igjen sammen. Vi passet på hverandre, og hvis det var en som manglet, prøvde vi å ringe, lete og spørre alle de andre hvor sistemann var. Vi var nesten som en familie, og tok skikkelig godt vare på hverandre. Jeg husker isåfall at jeg prøvde å ringe de som manglet så fort jeg ikke så dem, eller høre med de andre om de visste noe. Vi spiste frokost sammen nede i hotellet, frokosten var standard og ikke den beste, men det var alltid koselig å sitte rundt bordet med de andre. Det var som regel helt stille med masse trøtte og slitne ansikter. Også var det de som løp ned med skoene som ikke var knyttet, og jakken på armen, og stresset får å i det minste få i seg et halvt rundstykke. (Jeg var som oftest en av dem sistenevte)

  Lunsjen på fabrikken vi jobbet på var noe av det koseligste. Maten var fantastisk, og vi kunne hver dag velge mellom tre varmretter. Dette fikk vi selvfølgelig dekket, fordi vi var utvekslingselever, og vi ble skikkelig gode og mette. Til tross for jeg er ganske kresen, likte jeg nesten all maten. Kantina var skikkelig stor, og det var både de som jobbet på kontorene og fabrikken som var der. Alle som kjente oss igjen hilste, og folk som ikke ante hvem vi var hilste. Alle hilste til alle, og jeg følte meg skikkelig velkommen der. Det var en stooor fabrikk med mange ansatte, mange dører og veier å gå, og nesten umulig å finne frem. 

  Jeg ble kjent med mange av de ansatte på fabrikken, og fikk prøvd meg på fem-seks forskjellige kontorplasser. Programmene var på tysk, men de var ikke vanskelige med å la oss prøve selv om vi ikke kunne et ord tysk. Det var skikkelig gøy når vi først fikk det til, selv om jeg ikke hadde så mye peiling på hva jeg holdt på med eller hva jeg trykte på betydde. 

  De tyske lærlingene som hadde ansvar for oss, tok oss med på fritidsaktiviteter og sightseeing og andre ting. Selv om vi etterhvert fant ut at vi likte oss bedre på egenhånd og bruke fritiden våres til egen disposisjon. Og vi klarte alltid å finne på noe å gjøre eller noe morsomt. Det var aldri kjedelige dager der nede. Og hvis jeg kjedet meg en dag, og jeg ikke fikk nok oppmerksomhet eller underholdning av rom kameraten min aka Natalie, så bare banket jeg på de andre dørene og spurte hva de gjorde. Alle var velkommen hos hverandre, og det måtte ikke mer til enn å banke på og gå inn får å sjekke om de hadde noe spennende å by på.  Over alle disse tre ukene, har vi opplevd så mye. Vi har kranglet og hatt diskusjoner. Vi har blitt trøstet og trøstet hverandre. Vi har ledd og funnet på såå mye morsomt både på hotellet og andre steder. Vi har opplevd nye ting sammen. Vi har vært i forskjellige grupper med forskjellige meninger. Vi har vært uenige. Vi har lært hverandre nye ting. Vi har delt hemmeligheter. Vi har sovet sammen. Vi har gått rundt sammen. Vi har vært forvirret sammen. Vi har vært sinte sammen og sinte på hverandre. Vi har gjort såå mye, og det er utrolig hvor knyttet man blir til mennesker i løpet av så kort tid. 

  Siste dagen var den verste. Den nest siste dagen på jobb sa vi ha det til alle vi visste vi ikke kom til å se igjen dagen etter eller på kvelden. Vi ga hverandre klemmer og takket for noen fine uker. Samme kveld hadde vi en fest fordi vi fra Sarpsborg skulle hjem dagen etter. Det var skikkelig trist å si ha det til alle de tyske elevene og lærlingene. Den siste dagen stod vi opp ekstra tidlig får å si ha det til Trondheim elevene, fordi de skulle være der en uke lenger enn oss. Det var skikkelig trist å gi klem til alle, og se dem for siste gang på vei ut døra, og ut til bussen som tok dem videre til jobben. Jeg husker han ene sa rett før han skulle gi meg klem "Stine, du er en av de rareste menneskene jeg har møtt i hele mitt liv. Men jeg liker deg!" På trøndersk. Haha. Det var nesten sånn jeg ikke klarte å holde tårene tilbake når alle dro fra oss, og vi stod igjen alene i pysjen og skulle snart opp til rommene våres for å pakke og rydde den siste biten.

 • Publisert: 27.10.2015, 18:28
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 6 kommentarer
 • sliten

 • Publisert: 26.10.2015, 20:55
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Nå er snart denne dagen over også, og jeg er evig takknemlig for det. Idag er en av de dagene jeg bare vil skal ende så fort som mulig, selv om dagen i seg selv har vært veldig fin, og jeg har hatt en strålende dag på jobb. Jeg er kjempesliten og lei. Jeg har egentlig ikke peiling på hvorfor. Jeg har hatt intens hodepine siden igår kveld når jeg gikk å la meg, og jeg føler ikke jeg har motivasjon til noen ting. Jeg lå nærmest å hyl grein i armene til Andreas igår fordi jeg egentlig måtte hjem, jeg vet egentlig ikke hvorfor, men igår klarte jeg ikke å dra fra han, så det endte med at jeg ble hos han en dag ekstra, heldigvis passet det ellers så tror jeg ikke hadde hatt en god dag i det hele tatt idag. Jeg er så følsom, men igår var jeg ekstra følsom uten å vite hvorfor. Det er så rart hvor avhengig man blir av en person man elsker så høyt. Den beste følelsen er å ha kjæresten min ved siden av meg når jeg sover, og han sover inntil meg og holder rundt meg. Ingenting er bedre, mer trygt eller føles så riktig. Nå er jeg hjemme alene igjen, og veldig klar til å ta kvelden nå. Jeg kjenner at både kroppen og hode mitt trenger det nå. 

 • Publisert: 26.10.2015, 20:55
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 6 kommentarer
 • Denne uken

 • Publisert: 25.10.2015, 14:58
 • Kategori: this week
 • Ukens motivasjon: At jeg har vært kjempeflink til å spare denne måneden, og likevel fått unnet meg en god del ting jeg trengte + litt annet overfladisk.

  Ukens høydepunkt: Jeg har funnet på ting med venninner, kjæresten min og kost meg masse slik at uken har bare rast forbi. 

  Ukens nedtur: Forrige uke klarte jeg å miste kameraet mitt i bakken, og merket det ikke før nå at ett eller annet var ødelagt. Det er mest sannsynlig linsa, men heldigvis skal kameraet erstattes snart uansett, så jeg bryr meg ikke akkurat super mye, men det er fortsatt litt dumt ettersom jeg trengte et i mellomtiden. Jaja.

  Ukens beste innkjøp: De nye vinterstøvlene mine. Endelig trenger jeg ikke fryse på beina lenger. 

  Uken cravings: Cola og smågodteri fra Sverige. 

  Ukens sang: Justin Bieber - Sorry og Selena Gomez - Perfect. 

  Ukens film/serie: Circle som ligger på Netflix. Jeg og Andreas så på den her om dagen, og jeg er veldig glad i sånne filmer. Veldig spenningsfylt, selv om alt skjer på ett sted. 

  Så er det snart klar for en ny uke nok en gang. Jeg har heldigvis rutinene i orden, så ukene kommer aldri som et sjokk for meg. Nå gleder jeg meg bare til å jobbe hard de neste månedene også får jeg endelig en etterlengtet ferie i juletiden. Det er fortsatt lenge til, men det er lov til å drømme seg litt bort. ♥

 • Publisert: 25.10.2015, 14:58
 • Kategori: this week
 • 2 kommentarer
 • paris

 • Publisert: 25.10.2015, 08:13
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer

 • Publisert: 25.10.2015, 08:13
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 5 kommentarer
 • Is it too late to say I'm sorry now?

 • Publisert: 24.10.2015, 20:04
 • Kategori: music & tv / movies
 • Hei! 

  Det er ikke så altfor lenge siden vi har spist taco, etter vi kom hjem fra en liten tur i Sverige. Bare en sånn liten tur på den måten, så føler jeg at dagen ikke er bortkasta, og det er så deilig! For ingenting er mer dumt enn en bortkastet helg, eller? 

  Jeg har blitt helt forelsket i den nye sangen til Justin Bieber. Jeg er personlig ikke noe fan av han, men den nye musikken er fantastisk! Så mye bra og ny musikk som kommer på den tiden her, og jeg elsker det! Ingenting er bedre enn gode album og ny musikk på ørene! 

 • Publisert: 24.10.2015, 20:04
 • Kategori: music & tv / movies
 • 4 kommentarer
 • Blogger problemer, shopping, film og kos

 • Publisert: 22.10.2015, 20:07
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Nå er jeg skikkelig sint og lei meg, samtidig som jeg er superglad og fornøyd. Kameraet mitt er ødelagt. Det er mest sannsynlig linsa, etter jeg klarte å miste det hardt ned i flisgulvet i gangen her om dagen. Ikke før idag skulle jeg prøve det, og bildene kom ikke. Flaks for meg skulle kameraet byttes ut snart uansett, men nå har jeg heller ikke noe midlertidig som suger ganske mye. Jeg får låne stemoren min sitt så lenge i de situasjonene jeg trenger det, ellers fungerer mobilen greit den også - enn så lenge til neste lønning kommer, det da jeg tenkte å kjøpe kameraet, fordi nå må jeg prioritere andre ting og spare litt. 

  Jeg er glad fordi i morgen er det fredag, verdens beste dag og den offisielle slappe av og sove dagen. Denne uken har bare rast forbi, som alle andre uker. Idag har jeg og venninnen min vært litt på shopping også, etter litt ting til halloween, også fikk jeg kjøpt meg en fin skjorte fra Vic. Jeg hadde gavekort derfra, eller så hadde jeg aldri tatt mine føtter i den butikken en gang. Jeg er ikke veldig glad i merkeklærne de har der, eller merkeklær generelt. Men jeg har funnet en del som fortsatt er min smak, og ikke noe synlig merke på. 

  Nå har jeg og Andreas nettopp sett Circle på Netflix. Herregud for en rar film, og for en sinnssyk situasjon de er i i filmen. Jeg begynner å tenke så sykt mye når jeg ser sånne filmer. Slutten var dårlig, men jeg skal ikke spoile noen ting. Den var bra og spenningsfylt, men kun en situasjon under hele filmen. Nå har Andreas sovna, så jeg vet ikke om jeg kommer til å få vekka han til resten av kvelden før vi faktisk tar kvelden, eller om han kommer til å sove til imorgen nå. Jeg skal ihvertfall ikke mase på han, fordi trøtte folk er det verste jeg vet! De kan være så sure og slemme noen ganger, haha! Og jeg kjenner meg veldig godt igjen der. Jeg tenkte å få gjort noen ting klart før jeg tar kvelden, så da snakkes vi! ♥

  Hvordan har din torsdag vært?

 • Publisert: 22.10.2015, 20:07
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 5 kommentarer
 • 3 GODE OG DÅRLIGE EGENSKAPER

 • Publisert: 22.10.2015, 14:16
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Jeg ser på meg selv som en ganske god menneskekjenner. Jeg har alltid forhåndsdømte tanker om personer jeg ser (som egentlig er en dårlig egenskap), men det stemmer alltid med sånn personen er. Jeg er også veldig flink til å se og merker det veldig lett når noen lyver. Det syns jeg er en god ting ettersom jeg ikke tolerer å bli ljugd til, så jeg styrer alltid unna disse menneskene, men jeg pleier alltid å late som ingenting.

  2. Jeg er veldig glad i å hjelpe folk. Selv om jeg ikke får det til selv, så prøver jeg mitt beste å finne ut av ting for andre eller hjelpe dem når de spør meg om hjelp. (innenfor visse grenser selvsagt, jeg stakk fort inn igjen når Andreas spurte om hjelp til å bytte dekk på bilen sin!) Jeg er også veldig glad i å hjelpe de på jobben, og hjelpe de som spør. Jeg hjelper folk hele tiden på jobben min, og jeg prøver hele tiden mitt beste får å gjøre dem fornøyde. Jeg for en veldig god følelse inni meg å vite at jeg har hjulpet noen og de er takknemlig for arbeid jeg har gjort.

  3. Jeg er en veldig ærlig person. (kan dette være en dårlig egenskap også egentlig?) Som jeg har sagt mange ganger, klarer jeg ikke å lyve til folk, og jeg er alltid ærlige med folk når jeg snakker med dem. Jeg holder aldri tilbake når jeg ser urettferdighet, og jeg er ærlige med folk hva jeg syns om dem. Både positivt og negativt. Jeg har funnet ut at ærlighet varer lengst uansett, så jeg ser ingen grunn til å se på det som noe negativt.

   

  1. Temperamentet mitt, definitivt. Det kan alle skrive under på tror jeg. Jeg blir kjempefort sur, og jeg hever stemmen min høyere enn det den burde være. Jeg er aldri voldelig eller sånne ting når noen først har gjort meg sur, men det kommer veldig mye ut av munnen min som ikke burde. Jeg har også en stor tendens til å begynne å gråte etter jeg har vært sur, fordi jeg er ikke stolt over oppførselen min når jeg først blir sur, og jeg blir lei meg etter å ha såret mennesker og blitt sur for ting som ikke var verdt å bli sur for.

  2. Jeg er utrooolig kresen på mat, og jeg smaker aldri på ny mat. Jeg velger heller å ikke spise enn å spise noe jeg syns både ser og høres rart ut, samtidig som jeg ikke har smakt det. Det er veldig veldig sjeldent at jeg smaker på ny mat. Og det er ganske synd, fordi det finnes sikkert tusenvis av matretter der ute jeg hadde elsket dersom jeg turte å smake på dem. (Eller ikke, ettersom jeg er så kresen?) 

  3. Jeg er sinnssykt lat. Som sikkert veldig mange andre tenåringer, men jeg er faktisk lat og har vært det hele livet. Det er mye jeg ikke orker å gjøre, eller syns er for kjedelig å gjøre til å orke det. Jeg trener ikke, og går ikke mer enn nødvendig. Det kan skje en gang i blant jeg tar meg noen gåturer eller sykkelturer for kos, men jeg presser meg aldri til jeg blir sliten. Jeg hater å være sliten. Jeg er også veldig lat når det kommer til å rydde rommet blant annet, eller gjøre andre viktige ting som er dødskjedelige. 

 • Publisert: 22.10.2015, 14:16
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1 kommentarer
 • høst morgning

 • Publisert: 22.10.2015, 08:40
 • Kategori: hverdag
 • God morgen alle sammen! Jeg har allerde stått opp for veldig lenge siden, og sitter nå på jobb. Har en veldig fin dag allerede, og har en god følelse at denne dagen kommer til å gå fort. Etter jobb skal jeg og venninna mi, Siri kanskje en liten tur på Toys'r'us for å se etter litt greier til Halloween. Man er aldri for gammel til å kle seg ut, eller? Jeg kjenner jeg gleder meg skikkelig, fordi jeg har ikke feiret Halloween siden jeg var et barn og gikk knask og knep. 

   

  Skikkelig høst når jeg ser ut av vinduet fra kontoret mitt. Det er jo skikkelig fint med bladene og alt det der, men det er jo ikke akkurat så veldig digg å være ute. Heldigvis er jeg inne i varmen, og er evig takknemlig for at jeg ikke har en jobb som krever arbeid ute.

  Ha en fin dag videre alle sammen! ♥

 • Publisert: 22.10.2015, 08:40
 • Kategori: hverdag
 • 3 kommentarer
 • Disneyland Paris

 • Publisert: 21.10.2015, 20:11
 • Kategori: opplevelser / reiser


 • 30.06.2011

 • Publisert: 21.10.2015, 20:11
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 10 kommentarer
 • autumn

 • Publisert: 21.10.2015, 20:01
 • Kategori: hverdag
 • Jeg må si jeg ble litt overrasket når jeg innså at det var onsdag, og allerede torsdag i morgen. Jeg tror jeg sier dette hver uke, men hver uke går faktisk utrolig fort. Det var vell noe med at jeg koser meg med det jeg gjør på jobben med de fine kollegene mine, og koser meg enda mer når jeg kommer hjem med Andreas. Men nå vil jeg faktisk det skal gå fort, fordi jeg har mange planer fremover, og jeg gleder meg skikkelig allerede! Det er både Halloweenfest, navnfest og bursdagsfest snart, og ikke veldig lenge til jeg skal kjøpe det nye kameraet. Nå har jeg satt en dato på det også, så det er lettere å glede seg når man vet når det skjer :-)

  Jeg kjenner det veldig godt ute at vi er på god vei til november. Ikke at jeg fryser så ille, fordi jeg har god og varm jakke, skjerf og gode og varme sko. Men idag blåste det veldig, og det har små regnet i hele dag. Ikke digg! 

  Akkurat nå sitter jeg å ser på Friends, og jeg har nettopp gått gjennom noen veldig gamle bilder på harddisken min. Det er så koselig å se tilbake til enkelte ting. Kanskje jeg deler noe på bloggen senere, jeg har jo opplevd så mye også og vært flink til å ta bilder underveis! 

   

 • Publisert: 21.10.2015, 20:01
 • Kategori: hverdag
 • 4 kommentarer
 • Ønskeliste

 • Publisert: 20.10.2015, 13:54
 • Kategori: love
 • Noen ganger savner jeg å være et barn på både julaften og bursdagen min. Alt var mye mer stas, og det var masse store presanger under treet og som ventet på deg. Nå? Nå kan jeg nesten ikke tenke på noe jeg ønsker meg, bortsett fra alt basic innen klær og penger, rett og slett. Jeg syns jeg har kommet i en superkjedelig alder der alt jeg ønsker meg er penger og ting jeg trenger, og ikke ting jeg vil ha og vil ha glede av. Men jeg har kommet frem til at jeg faktisk ønsker meg noe likevel, og som står høyest på ønskelisten og prioriteringslisten. Jeg er ganske sikker på at jeg ikke vil få dette av noen, men da kommer penger godt med uansett. Dette er ihvertfall noe jeg ønsker meg veldig, og kommer til å kjøpe meg i nærmeste fremtid.   ♥ Løkenbunad. Jeg håper jeg klarer å spare opp til en helt selv før 17.mai. I løpet av de siste årene og selvfølgelig ETTER konfirmasjonen min, kom jeg til å tenke at dette plagget er så nydelig, og det er noe jeg vil bære selv. Nå tjener jeg heldigvis mine egne penger og har mulighet til å spare opp til dette. Jeg elsker å se alle gå rundt i bunad på 17.mai, det gir så god stemning, og jeg elsker jo 17.mai over alt på jord. Jeg MÅ ha dette plagget!  ♥ Jeg har alltid syntes at en klokke rundt håndleddet er superfint, men jeg har aldri klart å venne meg ordentlig til det, mest fordi jeg aldri har hatt en klokke jeg syns har vært veldig fin. I det siste har jeg sett veldig mye på klokker, som blant annet de vanlige Michael Kors, Gant og Daniel Wellington. Jeg fant ganske fort ut at det er ikke noe klokker for meg, Men når jeg kom over denne fra Mockberg, forelsket jeg meg med en gang! Se så fin og enkel den er! Fantastisk!  
  ♥ Jeg har snakket lenge om at kamera står ganske øverst på prioriteringslisten min. Både får å få motivasjon til bloggen og meg selv generelt. Jeg har alltid vært glad i å ta bilder, og jeg var veldig flink når jeg hadde digitalt kamera og mitt nåværende speilrefleks som dessverre begynner å bli for gammelt og ikke har alle funksjonene jeg kunne tenke meg. Jeg har gjort litt egen research, men fant ut å spørre en som har god peiling på fotografi og har interesse innen for det. Han anbefalte meg dette kameraet som var i min priskasse. Dette kommer definitivt til å bli mitt neste kjøp.  • Publisert: 20.10.2015, 13:54
 • Kategori: love
 • 10 kommentarer
 • koselige stunder

 • Publisert: 19.10.2015, 22:45
 • Kategori: hverdag


 • Nå har jeg nesten nettopp kommet hjem fra en koselig kveld med noen venninner og nettopp kommet ut av dusjen og lagt meg godt til rette i senga, og klar til å ta kvelden. Jeg og venninnen min Siri tok oss en tur på et senter der vi så oss litt rundt, og senere så på en fotballkamp. Jeg fant forresten ENDELIG noen fine vinterstøvletter. Og jeg er kjempefornøyd med dem! Nå slipper jeg ihvertfall å tenke på det noe mer. Senere ble også Viktoria ut en tur med oss, og resten av kvelden kjørte vi bare rundt og snakket masse og hadde det koselig! Mer enn det er ikke livet mitt så mye mer spennende, og jeg kjenner jeg er sliten og klar for en god natts søvn til tross for gårsdagen, da jeg lå og vred meg hele natten. Ikke digg! Nå håper jeg det blir litt motsatt.

  God natt :-)

 • Publisert: 19.10.2015, 22:45
 • Kategori: hverdag
 • 8 kommentarer
 • "Ser du dette arret?"

 • Publisert: 19.10.2015, 12:47
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 •  

  "Ser du dette arret?" sa Jeanette mens hun strakte frem sitt høyre bein. Et langt hvitt arr tvers over leggen. "Det var en gang ett kutt." sa hun og smilte, mens hun tenkte tilbake. Hun husket det som det var igår. Det gikk så fort og smertefritt. Det sluttet aldri å renne blod. Gulvet var fult av blodflekker. Hun fortjente det ikke, han fortjente det. Han fortjente å bli sett i øynene i øyeblikket huden hennes ble skåret opp og blodet begynte å renne. Det gjorde ikke vondt, det var mer en tilfreds følelse av hevn og et bevis på at hun kunne. At hun kunne gjøre hva hun ville. At hun hadde all kontroll over seg selv, og ingen andre hadde det. Ikke engang han, selv om han trodde det. Jeanette beviste han feil samme øyeblikk. Han fortjente all smerten han gikk gjennom, alle de søvnløse nettene, og alle de ekstra kostnadene han brukte på å forfølge henne, og de kostnadene han trodde han gjorde får å gjøre henne glad. Penger kan ikke kjøpe lykke. Og med sine fem tusen kroner han hadde i måneden, trodde han at han var verdens rikeste og kunne gjør en hver jente lykkelig. "Jeg unner han ikke et øyeblikk av lykke en gang. Han fortjener det ikke." 

  - "Jeanette"

 • Publisert: 19.10.2015, 12:47
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 4 kommentarer
 • Uken som gikk..

 • Publisert: 18.10.2015, 20:15
 • Kategori: this week
 • Ukens motivasjon: Helgen som kom kjempefort, og jobben som jeg bare liker mer og mer for hver dag som går. 

  Ukens høydepunkt: Høydepunktene var å legge seg ned etter lange dager etter jobb med min kjære. 

  Ukens nedtur: Å dra fra kjæresten min idag og sove alene. :(  Ukens beste innkjøp: Vinterjakka, definitivt. Jeg elsker den, og det var virkelig på tide med varmere jakke. 

  Uken cravings: Subway, som jeg spiste to dager på rad. Ops. 

  Ukens sang: Hands to Myself av Selena Gomez

  Ukens film/serie: Jeg og Andreas har begynt å se på DAG. Jeg vet ikke om jeg liker det eller ikke. Det kan være litt lang tråkig samtidig som det kan være morsomt. Hmm..

 • Publisert: 18.10.2015, 20:15
 • Kategori: this week
 • 9 kommentarer
 • MY EVERYDAY MAKEUP

 • Publisert: 17.10.2015, 15:48
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Nå har jeg nettopp sminket meg litt. Jeg elsker å sminke meg på lørdager, da kan jeg bruke god tid, og være nøye og ikke tenke på tid. Jeg tenkte å vise dere de produktene jeg bruker for øyeblikket, så jeg tok bilder i samme slengen mens jeg sminket meg. Håper dere liker det. ♥


  For øyeblikket bruker jeg H&M sin nye foundation fra den nye kolleksjonen deres. Jeg kjøpte den i utgangspunktet fordi jeg vil teste mest mulig av den nye kolleksjonen. Jeg har aldri hatt en fast foundation i løpet av alle årene jeg har brukt det, så jeg kjøper en ny hver gang om trent. Jeg klarer liksom aldri å finne den perfekte, og det var heller ikke H&M sin, men jeg er fornøyd og den er absolutt brukbar. Kosten jeg bruker er fra Makeup Mekka, og den er absolutt til å anbefale! 
  Countorkittet fra Makeup Mekka er en favoritt hos meg! Det er bare så synd den lyseste går fortest og mest av. Men jeg elsker den! Jeg bruker ikke countor hver dag, bare når jeg har ekstra tid, fordi hvis du ikke tar deg god nok tid til det, så blir ikke resultatet noe fint i det hele tatt. 


  Pudder fra GOSH bruker jeg fort over hele ansiktet sånn at ansiktet mitt ikke blir så glinsende. På dager jeg ikke bruker countor så bruker jeg pudderet mye mer og sterkere for å dekke bedre. Solpudderet bruker jeg på kinnbeina. Begge kostene er fra Makeup Mekka de også, og jeg elsker dem!
  Øyenbrynskitt, kost og gelè fra Makeup Mekka. Jeg har alltid likt å bruke penn, og jeg syns det er litt vanskeligere å bruke pudderform til øyenbrynene, men med geleen blir det mye enklere.  


  Jeg har alltid sverget til Loreal sin eyeliner, men når jeg så H&M sin nye, måtte jeg teste den også. Jeg liker å teste nye ting i sminkeverden, så jeg hadde ingenting imot å vente med å kjøpe Loreal sin igjen, men jeg elsker denne! Den er like bra og jeg syns den er veldig lik med tanke på kosten. Og den holder hele dagen. Nå er dette min nye favoritt!


  Jeg elsker den mascaraen på bilde som er fra Maybelline, og er en av de få produktene jeg har fast. Jeg bytter litt på mellom Makeup Mekka sin mascara og den andre. Men jeg er mest fornøyd med den lilla, og kommer alltid til å være en favoritt. ♥  Hva syns dere? Har dere noen like produkter? 

 • Publisert: 17.10.2015, 15:48
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 12 kommentarer
 • REISEFEBER

 • Publisert: 16.10.2015, 23:21
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Etter et par timer på øyet på begge to, så stakk jeg og kjæresten min å kjøpte oss hamburger og chips. Det var skikkelig godt! Jeg har ikke spist ordentlig mat siden tirsdag, og nå har vi nettopp sett et par episoder med DAG, mens jeg sitter å ser litt rundt på diverse reisesider ettersom vi planlegger å reise vekk om ikke så altfor lenge. Nå har jeg vært å sett litt på diverse byer som Roma, Dublin, Tallinn, Krakow, Praha, Budapest.. Jeg har skikkelig reisefeber nå, og jeg gleder meg allerede, selv om vi ikke hundre prosent har bestemt oss enda. Sist gang jeg var ute å reiste var i Februar, så det begynner å bli en god stund siden, så det er virkelig på tide ettersom hvor glad jeg er i å reise og oppleve nye ting. Og det best av alt; jeg får oppleve nye steder og ting med min kjære. Det blir en ny og veldig fin opplevelse.  • Publisert: 16.10.2015, 23:21
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 5 kommentarer
 • GRUNNER TIL Å SMILE IDAG

 • Publisert: 16.10.2015, 19:27
 • Kategori: hverdag
 • Dette er en bra dag, til tross for en litt dårligere morgen. Jeg var stuptrøtt, men idag på jobb gikk superfort med mange forskjellige arbeidsoppgaver å gjøre. Det er så deilig at det er fredag idag, og jeg virkelig elsker høsten når den endelig har blitt som den har blitt nå, masse farger på bladene overalt. Det er så fint! Da er ikke dagen så grå og kjedelig likevel. Når jeg kom hjem idag, la jeg meg til å sove, uten å måtte bekymre meg om noen vekkeklokke eller ødelagt døgnrytme. Nå ligger Andreas å sover ved siden av meg, mens jeg sitter å ser på noen dokumentarer. Jeg tror jeg heller slår over noe på tv snart isteden. 

  HA EN FIN FIN FREDAG ALLE SAMMEN! ♥ • Publisert: 16.10.2015, 19:27
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • mandag igår, fredag imorgen

 • Publisert: 15.10.2015, 21:47
 • Kategori: hverdag
 • Nå har jeg og Andreas nettopp kommet hjem sammen. Dagene blir kjempelange når han jobber overtid, og vi får nesten ikke noe tid sammen før vi må legge oss igjen. I morgen er det heldigvis torsdag, og jeg syns denne uken har gått sååå fort, nesten for fort! Jeg syns det nettopp var mandag, liksom. Hvor blir av all tiden? Etter jobb idag tok jeg meg en tur på mitt nærmeste kjøpesenter som nettopp har blitt pussa opp, og det har blitt så fint der! Jeg er nesten fascinert over hvor fint det er blitt, og jeg håper de pusser opp den gamle delen også snart, sånn at hele senteret blir skikkelig nytt og fint.  

  Jeg sov ett par timer når jeg kom hjem fra jobb, mamma lå og sov når jeg kom hjem hun også, og jeg hadde ingenting å gjøre og var dødssliten. Det var skikkelig deilig med noen timer på øyet, men jeg vet ikke hvor lurt det var og hvordan det påvirker nattesøvnen min idag. Ja ja, en dag igjen, også ser jeg frem til en veeeldig avslappet helg sammen med Andreas. ♥ Nå skal vi se litt på DAG før vi, eller ihvertfall jeg gjør meg klar til å legge meg. 

 • Publisert: 15.10.2015, 21:47
 • Kategori: hverdag
 • 5 kommentarer
 • green yellow mean fellow

 • Publisert: 14.10.2015, 22:06
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Nå ligger jeg kjempesliten, og  egentlig veldig klar for å ta kvelden. Andreas har nettopp kommet hjem fra jobb, og det er ikke så veldig lenge siden jeg kom hjem etter å ha vært ute sammen med en venninne. Vi var ute en halvtimes tid - tre kvarter og så på fotballkamp. Ingen av oss er overhode ikke interessert i fotball, men det var ikke akkurat grunnen til vi var der, haha. Det var veldig kaldt når vi stod der, til tross for tjukke vinterjakker og skjerf. Jeg elsker at det er torsdag i morgen allerede, denne uken har nesten gått altfor fort! Nå håper jeg Andreas kommer opp snart for å legge seg med meg, sånn vi kan få en goood natts søvn. Det er forresten MINUS grader ute nå. ALLEREDE. Jeg hater det, og gruer meg skikkelig til det blir bortimot 20 minusgrader. Jeg er virkelig ikke et menneske som tåler kulde. Fryser alltid. 

 • Publisert: 14.10.2015, 22:06
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 5 kommentarer
 • våger å tenke nytt

 • Publisert: 14.10.2015, 11:51
 • Kategori: hverdag
 • Livet smiler. Jeg har en god hår dag idag til tross for at jeg skal takke løshår for det, jeg har nye klær på meg, og best av alt; jeg kjøpte meg ny vinterjakke igår, som betyr at det ikke lenger er iiiskaldt på morgningen med kun skinnjakka. Det var virkelig på tide, og den er såå fiiin. To år på rad har jeg kun brukt kåpe på vinteren, fordi jeg syns parkaser og boblejakker var så stygt før. Men i år fant jeg meg heldigvis en vinterjakke jeg elsker også som er god og varm! 

  I går var jeg som sagt å kjøpte jakke, så da dro jeg og mamma en tur på diverse sentre får å se litt, prøvde å finne meg noen sko også, men det er håpløst. Jeg hater virkelig når det er på tide med nye sko, fordi jeg hater sko og jeg hater å prøve sko. Og sko størrelser er alltid på vanskelig på meg. Jeg vil nesten bare forholde meg til converse hele året rundt, men vi alle vet at det ikke nytter det heller. Jeg håper jeg finner noen sko jeg liker og syns er fine, som også er gode og varme nå til vinteren og som også er behagelige å ha på seg. 

 • Publisert: 14.10.2015, 11:51
 • Kategori: hverdag
 • 13 kommentarer
 • black sweater

 • Publisert: 12.10.2015, 18:49
 • Kategori: fashion/makeup/hair


 • Gårsdagen ble mye lenger enn planlagt, og jeg og Andreas var ikke begge før i seng før 11.30. Jeg legger meg aldri til å sove hvis ikke han har lagt seg enda, da sitter jeg heller oppe å venter på han, mens jeg scroller litt nedover forskjellige apper på telefonen eller ser på noe på TV. Verste uvanen, men jeg våkner så lett, så da er det lettere å bare holde seg våken. Og jeg lå og vred meg i hele natt, det ble enten for varmt eller kaldt, også fant jeg ingen god stilling å sove i. Så med andre ord, jeg har ikke fått sovet godt i natt, og jeg kjenner hodet er kjempeslitent nå. 

  Etter jobb idag tok jeg meg en runde i byen for å først og fremst finne nye sko. Jeg fant noen jeg likte veldig godt, dessverre hadde de bare størrelser som var for store for meg, så da måtte jeg bare sette dem tilbake å se videre, men jeg fant ingenting annet jeg likte. Jeg fikk kjøpt meg noen nye gensere idag, fordi det trengte jeg virkelig. Jeg har gått rundt å klaget på at jeg ikke har noen ting å ha på meg, så nå har jeg ihvertfall noe! Jeg blir så fort lei av klærne mine, som er veldig synd. Også har jeg gått rundt å hørt på Selena Gomez sine nye sanger i hele dag. Jeg elsker det, både sangene og hun er helt fantastiske, og hun er en så utrolig god artist. Har allerede fått noen favoritter, blant annet Hands to Myself. Har dere ikke hørt det enda, gå å hør det nå!! ♥

 • Publisert: 12.10.2015, 18:49
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 10 kommentarer
 • this week

 • Publisert: 11.10.2015, 23:00
 • Kategori: this week
 • Jeg har sett at det florerer med slike innlegg over alt på forskjellige blogger, og jeg syns egentlig det er ganske gøy å lese om, så jeg tenkte å være en av gjengen og slenge meg på. Da er det ihvertfall garantert ett slikt innlegg, og det er en fin måte å holde litt styr på ukene som går. Morsomt å se tilbake til også! So let's go..

  Ukens motivasjon: Bloggen! Jeg har prøvd mitt beste å ta i bruk kameraet mitt som egentlig bare har støvet ned altfor lenge nå, og som snart skal bli erstattet uansett. Men hvorfor ikke bruke det i mellomtiden? Det funker jo. Det er bare jeg som har veldig lyst på nytt, at noe annet er ikke aktuelt i mitt hode. Jeg har skrevet ned masse tanker, og jeg begynner å føle jeg har fått tilbake mye av motivasjonen jeg hadde for blogg for noen år siden. Jeg elsker det! 

  Ukens høydepunkt: Det har ikke vært noen spesielle høydepunkt denne uken. Pappa og stemoren min hadde reist bort, så jeg og Andreas hadde huset for oss selv, som er ganske deilig i seg selv.

  Ukens nedtur: Jeg ble ferdig med Orange is The New Black, og føler at livet er meningsløst. Nå venter jeg nesten bare til Juni 2016, men jeg må finne på noe annet i mellomtiden, regner jeg med.  Ukens beste innkjøp: Jeg har ikke hatt så mye penger å bruke denne måneden, så forsåvidt ingenting. Jeg har kjøpt mat, og det er det eneste. Vi ble mette og fornøyde da, og gode middager hver dag, så skal ikke klage!

  Uken cravings: Potetgull og dipp, så jeg kjøpte en stor pose potetgull og dipp på onsdagen, og det var digg! 

  Ukens sang: Jeg har gått rundt å sunget på All by Myself av Celine Dion og Same Old Love av Selena Gomez hele uken, så det må være de to!

  Ukens film/serie: Jeg og Andreas satt oss ned på lørdag og så på You're Next. En skrekkfilm altså, og jeg elsker skrekkfilmer, til tross for at jeg blir livredd. Og det ble jeg denne gangen også. Den var egentlig ganske bra. 

   

 • Publisert: 11.10.2015, 23:00
 • Kategori: this week
 • 5 kommentarer
 • down town

 • Publisert: 11.10.2015, 22:41
 • Kategori: fashion/makeup/hair


 • I dag kom pappa hjem, og med seg hadde han en parfyme til meg av Calvin Klein. Av det lille jeg sprutet på håndleddet mitt istad, så luktet den veldig godt! Jeg elsker å ha mange parfymer å velge mellom, og bytte litt på iblant selv om jeg har allerede klart å få meg noen favoritter etter mange parfymer jeg har prøvd gjennom årene som har gått. Parfyme går også veldig fort syns jeg, brått så er det tomt, selv om det føles ut som du bare kjøpte den igår liksom. Snart er også mine beste parfymer tomme, så da er det fint å ha noen ekstra i bakgrunn. 

  Etter å ha sett alle episodene av #Hæsjtægg, så er jeg klar for å legge meg, og nesten klar for en ny uke imorgen. Jeg skulle virkelig ønske at helgen hadde mer enn to dager. Teknisk sett i mitt hode, så har den bare en ordentlig dag. Fordi man må likevel gjøre seg klar til en ny uke og legge seg litt tidligere på søndagen også. Nå har klokken blitt mye mer enn det den burde, og jeg er langt over "legge tid." God natt! 

 • Publisert: 11.10.2015, 22:41
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 7 kommentarer
 • time flies

 • Publisert: 11.10.2015, 15:30
 • Kategori: hverdag
 • Helgen går så grusomt fort, at det nesten er skummelt. Det samme med hverdagene også egentlig, alt bare flyr forbi. Jeg ser frem til så mye fremover, først og fremt å kjøpe meg ny vinterjakke, fordi nå nytter det ikke å gå med skinnjakke lenger på morgningen, og heller ikke ettermiddagen for den saks skyld. Det er iiiskaldt, og det er bare oktober. Jeg kjenner jeg gruer meg skikkelig til de neste månedene, samtidig som jeg gleder meg skikkelig til desember. Alt med desember er perfekt! Og det verste av alt; det er ikke så lenge til! Som sagt, det går gruuuusomt fort!

  Jeg har sett ferdig Orange is the New Black, og føler at halve livet mitt er over. Og jeg fant ut igår at neste sesong ikke kommer før Juni 2016?! Men jeg var jo litt heldig som fikk de første tre sesongene servert på sølvfat, når jeg ikke å valgte å gi det en sjanse før nå nesten. Men jeg angrer ikke på at jeg gjorde det, fordi det er en skikkelig bra serie, så den må jeg anbefale videre til dere som også er litt sene ute med å se den. Jeg er egentlig kjempe kresen på serier, og har vanskeligheter med å gi nye serier en ny sjanse, og vanskeligheter med å sette meg inn i en helt ny serie og bli skikkelig engasjert. Det skjer sjeldent, faktisk.

 • Publisert: 11.10.2015, 15:30
 • Kategori: hverdag
 • 7 kommentarer
 • lørdaggg

 • Publisert: 10.10.2015, 19:47
 • Kategori: hverdag
 • Hei!

  Akkurat nå sitter jeg og ser på Skal vi Danse, jeg har ikke fulgt med denne sesongen nå særlig, men jeg syns fortsatt det er like gøy å se på. Jeg blir så imponert over hvor flinke de er til å danse! Kunne ønske jeg var like flink, haha! Jeg sitter dessverre alene, og håper på Andreas kommer hjem snart, veldig ensomt uten han! Vi så også en skrekkfilm istad, så jeg har litt noia akkurat nå får å være alene og mitt eneste selskap er mine to fugler som sitter på hvert sitt rom. Vi har ingen planer idag, som jeg vet om ihvertfall, men jeg har savnet skikkelig å sminke og ordne meg, og motivasjonen min til det på morgningen er liten, så når Andreas stakk, satt jeg med ned og brukte god tid på sminken og håret mitt, bare fordi jeg kunne og det dreper utrolig mye tid fordi det er så gøy, og det er den beste alene tiden jeg har, og bruker! 

  Ha en fantastisk lørdagskveld videre alle sammen! :-)

 • Publisert: 10.10.2015, 19:47
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • ROSA FREDAG

 • Publisert: 09.10.2015, 16:56
 • Kategori: fashion/makeup/hair


 • Det fantastiske med å tvinge seg opp grytidlig på morgningen, tvinge seg ut i det kalde været og hvor det fortsatt ser ut som det er midt på natten, er den fantastiske følelsen du får når du kommer hjem på fredag. Ingenting slår en fredags følelse. Fredagen ble ekstra bra når vi hadde en så koselig dag på jobb som vi hadde idag. Den månedlige kakefredagen med vinlotteri var idag, og det er alltid koselig når alle samler seg i lunsjen, og vi får spise litt kake som folk har tatt med, etter de kjedelige knekkebrødene som er blitt en fast lunsj, ihvertfall hos mange av oss. Nesten hver dag.

  Nå skal jeg legge meg med goood samvittighet i sengen for å slappe av litt! Ha en fin fredag alle sammen! 

 • Publisert: 09.10.2015, 16:56
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 1 kommentarer
 • desperate housewife

 • Publisert: 07.10.2015, 20:44
 • Kategori: hverdag
 • Nå har jeg nettopp satt meg ned i sofaen, og de eneste lydene rundt meg er Andreas som overengasjerer seg i spillet han sitter klistra til. Han har nettopp sett nesten to episoder med meg av Orange is The New Black. Han stod for matlagingen idag, og nå har jeg nettopp ryddet hele stua og nesten hele kjøkkenet, satt på en vaskemaskin og tørketrommel og vannet blomstene. Jeg er overraskende nok ikke trøtt, som jeg pleier å være på dette tidspunktet. Jeg fikk også handlet litt etter jobb idag, mens jeg ventet på Andreas - skikkelig husmor idag, gitt. 

 • Publisert: 07.10.2015, 20:44
 • Kategori: hverdag
 • 13 kommentarer
 • endringer

 • Publisert: 07.10.2015, 17:18
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Til dere som en gang kjente meg. Dere kjente meg. Dere visste om mine hemmeligheter, dere visste hvordan interesser jeg hadde, dere visste hva favorittmaten min var, dere visste mine favorittsanger. Dere visste alt. Jeg fortalte dere alt. Jeg var en åpen bok, og jeg fortalte det meste til de fleste. Jeg trodde det beste om alle, og jeg stolte på alle. Jeg tok imot alt som kom til meg, jeg hadde ingen meninger, ingen stemme. Jeg stod aldri opp for meg selv. Jeg hadde en usikkerhet over meg selv, som de aller fleste visste om. 

  Til dere som en gang kjente meg. Dere kjenner meg ikke nå lenger. Dere har ingen anelse om hvordan jeg er. Uansett om du kjente meg for ett år siden eller en måned siden, ikke si at du kjenner meg. Jeg forandrer meg hver eneste dag, og hver eneste dag vokser jeg litt og får sterkere meninger om ting. Dere aner ikke hvordan jeg er, mine tanker eller følelser. Jeg er en helt annen person enn fra jeg var 17 år gammel. Jeg har en helt annen tankegang, og helt andre meninger om ting og personer. Du kan ikke kalle deg selv en menneskekjenner dersom du kjente en person for fem år siden. Folk forandrer seg hele tiden. Jeg har vokst i løpet av mine snart 20 år på denne planeten. Jeg har lært masse, og min beste livserfaring var for noen måneder siden. Da vokste jeg mer enn noen gang.   De ordene som kom ut av munnen min før, trenger ikke nødvendigvis være ord jeg kan si at jeg står for og mener det samme idag. Jeg står for alt jeg har sagt i løpet av mitt liv, men jeg kan ikke stå for at jeg mener det samme enda. Alle endrer meninger, tanker og tro i løpet av livet. Ellers hadde vi alle fortsatt trodd på Julenissen, Tann Feen og jeg hadde holdt på utdanne meg til politidame, frisør og lærer per dags dato.

  I dag klarer jeg å stå opp for meg selv, jeg klarer å si ifra hvis ting er urettferdig og jeg er ikke redd for å konfrontere noen. Jeg finner meg ikke i når folk er frekke mot meg, med usaklige ord, og selv om jeg kanskje ikke har vokst forbi det stadiet at jeg tar igjen på samme mynt, er det en forbedring. Jeg tolerer ikke å sitte å høre på en selvopptatt jente som tror hun er så mye bedre enn meg og mange andre, som slenger dritt til meg og kjæresten min hun ikke aner hvem er, mens hun blander seg borti ting hun ikke har noenting med å gjøre. Jeg er ikke en sånn person som sitter å hører på folk kaste dritt, jeg velger å ikke ignorere det fordi det er ikke sånn jeg er. Folk fortjener å få noe tilbake hvis de har vært idiot. Det fortjener jeg også. Og det er en mening jeg står 100% for, og jeg VET at det er mange der ute som er enige med meg.   Jeg lever et bedre liv enn jeg gjorde før. Jeg levde i altfor mye negativitet rundt meg, og jeg lot det foregå. Jeg gjorde aldri noe med det, nettopp fordi jeg klarte ikke å gjøre noe annet enn å finne meg i det. Jeg hadde så mange personer i livet mitt som var alt annet enn sunt for meg å ha i livet mitt, men jeg klarte ikke å kvitte meg med dem. Jeg var ikke sterk nok til å være den som sa ifra. Jeg har blitt dratt ned av personer som allerede var langt nede, jeg klarte ikke å gjøre noe annet enn å bli dratt ned med dem.

  Nå er alle personene som dratt meg ned og alle de negative folkene som var rundt meg, borte. Alt negativitet som driver meg ned i mitt nærmiljø er milevis unna, og der håper jeg det forblir for alltid. Jeg har glemt det, og prøver å fokusere på bare det gode i livet mitt akkurat nå, fordi det er så mangt.Tilgi å glem, slutt å bær nag. Ting forandrer seg hele tiden, og vi alle forandrer oss. Og jeg er evig takknemlig for at enkelte ting ikke forblir permanent. 

 • Publisert: 07.10.2015, 17:18
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 2 kommentarer
 • Verdensdagen for psykisk helse

 • Publisert: 07.10.2015, 15:39
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • I dag er en viktig dag å merke seg, for noen er den viktigere enn for andre. Det er fortsatt en viktig dag, og jeg syns det er superfint at vi har fått en offisiell verdensdag for nettopp dette. Psykisk helse er noe av det viktigste for at noen skal føle seg bra og klare å være en del av samfunnet. Jeg har selv slitt psykisk med helsen min, langt ifra den største graden, så jeg kan ikke en gang tenke meg hvordan det måtte være å være på noe av det verste. Jeg har møtt mange personer som sliter med det samme, og selv om det er lite en jente på 19 år kan gjøre, så prøver jeg så godt jeg kan får at folk skal føle seg bedre, og komfortabel rundt meg. 

  Det viktigste er å være komfortabel, det gjør det titusen ganger lettere for deg selv. Jeg vet selv, fordi det oppstår mange situasjoner hvor jeg merker nettopp det. Er jeg ikke komfortabel i en situasjon, det kan enten være altfor mange mennesker, eller noen få helt ukjente mennesker, trange og varme steder, eller et sted hvor jeg føler meg ignorert, panikken oppstår med en gang, og kvelden kan nesten sies ødelagt. I noen tilfeller går det bedre etterhvert, men i andre ikke. 

  Får å få en bedre selvfølelse er det viktig at du skjønner selv hva du er godt for. Du må vite at nettopp det du gjør, er bra, det er bra nok. Du må vite at du blir satt pris på med ditt arbeid av andre, ingen tar deg for gitt. Uansett om du fortsatt går på skolen eller jobber. Det hadde ikke vært det samme uten deg. Ingen er perfekte, og alle kan gjøre feil. Ikke skam deg over feilene du gjør, fordi vi alle gjør dem. Uansett om du har jobbet i 10 år eller 10 dager. Tenk deg om to ganger over ting du gjør og sier. Smil til deg selv, og tenk at det var bra jobba. Du fortjener å høre det, både fra deg selv og andre.

  Make yourself a priority

  Det er viktig for deg å vite hvor gladfølelsen ligger hos deg. Er det av å hjelpe andre, eller er det å unne seg selv noe? Gjør det, uansett hva det er; gjør det! Du fortjener det. Du fortjener å ha det godt, og du fortjener å være glad og fornøyd. Ikke gjør ting som gjør deg selv sliten og lei deg, for andres skyld. Sett ned foten en gang i blant, og tenk bare på deg selv i ett øyeblikk. Ikke sett deg selv i brann for å gjøre andre varme. 

  Og til sist; glem hva som har skjedd, dropp de menneskene i livet ditt som vil deg vondt og tilgi. Ikke bær nag over ting som har skjedd, det gjør ikke annet enn deg selv vondt, og du kommer ingen vei med det. Slipp det, og du vil se hvor mye lettere ting blir. 

 • Publisert: 07.10.2015, 15:39
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 0 kommentarer
 • husmor poeng

 • Publisert: 05.10.2015, 20:23
 • Kategori: hverdag


 • Nå har jeg nettopp tatt meg og good, varm dusj, og nå sitter jeg og ser på gamle episoder av Bloggerne som går på tv2 Bliss nu, mens Andreas er klistra inn i pc skjermen. Jeg tjente noen husmor poeng istad, da jeg tok ansvar for hele middagen. Jeg kan ikke skryte på meg at matlaging er en av mine sterke sider, men det kommer mest på grunn av latskap. Jeg er fornøyd, Andreas er fornøyd, til tross for en veldig enkel middag og det krevde ikke veldig mye energi av meg. Nå gleder jeg meg bare til å gå å legge til, som ikke er så altfor lenge til, håper jeg. Jeg har sterk hodepine, samt er driiitsliten fra en lang mandag på jobb. Nå er jeg nødt til å rydde opp og fjerne gamle neglelakk rester fra neglene før jeg går opp og legger meg i sengen. 

  God natt alle sammen!

 • Publisert: 05.10.2015, 20:23
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • Valg

 • Publisert: 04.10.2015, 13:40
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Etter å ha blitt konstant kalt stygge ord av en du brydde deg veldig om, dyttet og blitt ødelagt psykisk. Etter å ha blitt en fange etter kun noen måneder, etter å ha mistet all friheten til å gjøre hva du ville, snakke med hvem du ville og være hvor du selv ville. Etter alt dette, ville du ikke gripe den eneste muligheten du hadde til å komme deg bort? 

  Etter all den dårlige oppmerksomheten du fikk hjemme i Norge, hos din nærmeste, i ditt eget hjem. Plutselig blir du sendt avgårde til en helt annen by, i et helt annet land, med helt fremmede folk med noen kjente som du kun har utvekslet et par ord med. Plutselig kommer all den positive oppmerksomheten fra en helt annen person du ikke aner hvem er. Han legger plutselig merke til alle dine gode egenskaper, han legger merke til detaljer ved utseende ditt og gir deg komplimenter du ikke har fått på en stund. 

  Du er i et helt annet land, og innser for deg selv at du ikke er avhengig av den personen du trodde du var avhengig av likevel. Avstanden er ikke så farlig, og den kunne likegodt bli permanent. Din trang til å ha måtte sende meldinger daglig har falt, og du tenker ikke engang på å svare på meldingene du får.  Han får ikke lenger dyttet deg, eller skreket deg i ansiktet. Men han klarer likevel å skrike deg i telefonen, den første telefonsamtalen på dagevis, og det eneste han klarer er å skrike til deg, fortelle hvor håpløs du er. I tjue minutter, ren kjefting og krangling. Til tross for den dyre telefonregningen.

  Du skjønner at denne personen er ikke godt for noen ting. Denne personen vil deg ikke noe godt. Denne personen var en person du brydde deg om, men ikke nå lenger. Fordi det kommer en fremmed inn i livet ditt, og behandler deg titusen ganger bedre enn hva han andre gjorde eller noen gang kommer til å gjøre. Valget er enkelt.  

   Hvem er det dårlige mennesket? Du som velger å bryte kontakten, når dere er milevis unna eller han som lover å gjøre det godt igjen KUN fordi han vet at han har mistet deg? Sjanse på sjanse, løfte på løfte. Ingen forandring. Løftene er tomme ord, kun fordi han er en eiesyk jævel som ikke tåler å få kritikk tilbake, fordi han er enkeltsett bare en taper som aldri kommer til å få noe bra og klare å ta vare på det, uten å føle trangen til å være lederen og må kontrollere alt.

 • Publisert: 04.10.2015, 13:40
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 2 kommentarer
 • fat girls skinny bitches

 • Publisert: 03.10.2015, 21:36
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Det er alltid snakk om å ikke snakke nedlatende om folk som har litt mer fett på kroppen. Du skal ikke kalle dem feite, de er ikke store og heller ikke overvektige. Skal du beskrive en person med mer fett på kroppen, så fortell hårfargen og hvordan frisyre han eller hun hadde. Aldri i livet at du skal si at den personen var litt stor, eller mye større enn gjennomsnittet. 

  OG jeg er helt enig i at de er mennesker som skal behandles likt som alle andre. De har følelser, og mesteparten kan mest sannsynlig ikke noe for at de har mer fett på kroppen enn andre. Du skal ikke slenge til en person at de er feite, fordi det er ikke snilt. Det er sant. MEN når kommer tynne folk inni bildet? Når ble det greit å kalle en person tynn og ikke feit? Når ble det greit å kalle noen undervektig, men ikke overvektig? Hvorfor er det greit å beskrive noen som spinkel eller skjelett? 

  I want your body

  Jeg blir så sinnssykt provosert når jeg ser noen som skriver; "Mer å ta i, mer å være glad i." Er du seriøs? Det er greit at det kan være en jævla fantastisk mulighet får å få dem som er litt større og har faktisk mer å ta i til å føle seg bedre. Men hvordan føler de som ikke har noe å ta i seg da? Også det fine bildet som går rundt som forteller "Real men like curves, only boys go for bones" ?!? De som har masse kurver og mer å ta i føler seg sikkert helt fantastiske når de bildene går rundt, og omtrent hele befolkningen sier seg enig.

  Men hvordan i helvete tror dere disse jentene som er et "skjelett" føler seg da? DRITT. Mest sannsynlig. Det må gå an å snakke positivt om noe uten å måtte snakke nedlatende om det motsatte. Jeg har aldri sett innlegg om hvor fantastiske tynne jenter er, der det i tillegg kommer nedlatende ord om de som er større. Aldri. Fordi da hadde folk reagert som bier. Men det er tabu.

   

 • Publisert: 03.10.2015, 21:36
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 3 kommentarer
 • friday

 • Publisert: 02.10.2015, 19:11
 • Kategori: hverdag


 • Akkurat nå sitter jeg i sengen og fortsetter Orange is the new Black maratonet mitt, mens Andreas og en kompis sitter og spiller sammen i hver sin ende av rommet. Himmelen er skikkelig søt og rosa ute nå, og jeg er lykkelig fordi det endelig er helg. Det har vært utrolig stille på jobben idag, og veldig lite å gjøre, så vi fikk gå litt tidligere idag. Enda bedre måte å starte helgen på! ♥ Planene for helgen er foreløbig ikke lagt, og vi kommer mest sannsynlig ikke til å gjøre så mye heller. Det blir kanskje en liten Sverige tur imorgen med Andreas og Simon. Bare jeg kan komme meg ut av huset og bruke litt lenger tid på sminken og håret mitt på morgningen / formiddagen så er jeg superfornøyd, og føler at dagen ikke har bare gått bort til å sløve. 

  Ha en fin fredagskveld alle sammen! :)

 • Publisert: 02.10.2015, 19:11
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • Abort = drap?

 • Publisert: 02.10.2015, 09:01
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg får stadig høre flere og flere meninger om hva andre syns om abort. Noen mener det er helt greit, og andre mener det er det samme som å drepe et annet menneske. Dette er en sak jeg har tenkt veldig mye over, og jeg har gått frem og tilbake hva jeg mener om det. Men nå vet jeg 100% hva jeg står på, og hva jeg mener om dette alternativet. 

  Jeg er 110% FOR abort. I mine øyne er ikke abort drap. Det var en gang jeg satt å gråt over et bilde jeg så som handlet om dette, men jeg skjønte noen minutter etterpå at det ikke var noe feil likevel. Fordi dette er et fantastisk alternativ for de som ønsker det. Det er et fantastisk alternativ for de som har blitt seksuelt misbrukt og blitt gravid, jeg tror ingen ville valgt å beholde den ungen som ble skapt pga vold. Jeg hadde heller aldri støttet det dersom noen andre mente at hun burde beholdt ungen. Det kunne blitt et fantastisk menneske, ja. Barnet kunne blitt født og delt noe fantastisk til verden. Men moren måtte fortsatt sittet igjen med et arr resten av livet, at akkurat dette mennesket, det finnes fordi hun ble misbrukt.

  Abort er et fantastisk alternativ til unge jenter som blir gravide. Prevensjonsmidler er aldri 100% sikre. Men vi bruker det likevel, gjør vi ikke? Sjansen er liten, men hvis du er den ene prosenten som blir gravid uansett om du brukte prevensjonsmiddel, er abort den fantastiske muligheten for deg til å rette opp.   Det finnes sikkert mange fantastiske unge mødre der ute, og jeg har ingenting imot dem. Kanskje dem ville bli ung mor, eller kanskje dem rett og slett er helt motsatt av meg, og syns abort er drap. Jeg syns det er trist at livet til noen kan snus på hode fordi noen roper at hvis ikke, så dreper du et menneske. Jeg syns det er trist at abort har fått en sånn fordom, at man er en morder dersom man gjør det eller støtter det.

  Ble du gravid på en fest du var på når du var 15, du bor hjemme med foreldrene dine, og lever på 1000 kroner i måneden og ikke er i et stabilt forhold? Du er mest sannsynlig ikke klar. Og det er helt greit å ta abort. Det er helt greit hvis du føler du er klar også. Men det er et liv det er snakk om. Et menneske som vil kreve din oppmerksomhet døgnet rundt i mange, mange år. Det er ikke noe du kan sette til siden hvis du kjeder deg eller kaste bort når du går lei. 

  Jeg har lest om jenter som har blitt gravide i veldig ung alder som føler at abort er et helt feil valg, nettopp fordi det finnes folk der ute som skriker morder til deg dersom du er uenig med dem. Det finnes folk der ute som skriver lange tekster som gjør sånn at du vil få dårlig samvittighet, og ikke å klare å ta et valg, og til slutt ender du opp med et barn du ikke klarer å ta vare på.

 • Publisert: 02.10.2015, 09:01
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 3 kommentarer
 • Vil du gifte deg med meg?

 • Publisert: 01.10.2015, 17:15
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg hadde en pen diskusjon istad. Jeg stod opp for noe jeg ikke trodde jeg brydde meg en dritt om. Men alt handler om å komme i situasjonen selv, du blir tatt opp etter veggen der det kreves en reaksjon av deg. Og jeg innså plutselig jeg hadde en sterk mening om noe jeg ikke ante jeg hadde. Jeg ble skikkelig satt ut av noen av kommentarene fra de andre med andre meninger enn meg. Jeg respekterer meningene deres fullstendig, og jeg dømmer ingen fra å ha en annen mening enn min. 

  Jeg vil gjerne høre deres meninger om samme sak. Er jeg gammeldags, eller har bare ting forandret seg helt sinnssykt. 

  Forlovelse. Det som kommer etter at noen har sutte seg ned på sine knær, rett foran deg og spurt; "Vil du gifte deg med meg?" Det er noen som ser opp til deg, og spør om du vil tilbringe hele livet ditt med den personen. Du gifter deg ikke for morroskyld. Du spør ikke en annen person om giftemål dersom du ikke vil tilbringe hele resten av livet ditt med den personen.   Forlovelse er teknisk sett ikke bindene. Du har bare gitt et løfte. Muntlig. Ingen kontrakt. Dere har kanskje på noen ringer for å vise frem forlovelsen, noen ringer som kan taes av når som helst. Dere har bare gått et skritt nærmere, dere har gått fra å kalle dere kjærester eller samboer til forlovet.  

  Men er det ikke et løfte i seg selv å si ja? Eller å spørre en annen person om dem vil gifte seg med deg? Det er et løfte. Er du ikke klar, så sier du ikke ja. Er du ikke sikker, så spørr du ikke. Ja og nei er ikke nødvendigvis de eneste svaralternativene. Det er ikke slik at hvis du avslår, så er forholdet ødelagt. Men hvis du bryter en forlovelse, så mener jeg at du har et svakt syn på kjærlighet, og er en som bryter sine viktigste løfter. 

 • Publisert: 01.10.2015, 17:15
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 6 kommentarer
 • hits