Stine in Wonderland ♥

HERSETEKNIKKER

 • Publisert: 31.10.2016, 17:24
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Har du noen gang vært i en ganske heftig og / eller saklig diskusjon, der dere har kommet med påstander dere selv tror er riktig, drøftet og kommet med punkter, men aldri blitt helt enig? Har du noen gang hatt den diskusjonen som aldri har kommet til et ende, jeg skal ikke si hvem som har rett fordi det må tredjemann dømme, men den du diskuterer med begynner å bli usaklig og komme med herseteknikker? 

  Som "kjære deg" eller "jenta mi" eller "vennen", og til og med kyssefjes og hjerter bak sarkastiske ord og setninger. Finnes  det noe verre egentlig? Jeg hater det. Jeg kan faktisk ikke fordra de som gjør det, så åpenlyst over at de er så sint over at de ikke klarer å fortsette eller fullføre diskusjonen, så sinte over de ikke klarer å forklare hvorfor DE har rett, så må de komme med "Du har vell rett da vennen :*"  eller "Jeg tror ikke du skjønner hva jeg mener, jenta mi <3". Jeg blir flyforbanna. KAN DU IKKE BARE DISKUTERE FERDIG, og saklig?

  Det viser kun hvor lite voksen vedkommende er, og etter første setning med herseteknikk, så har du faktisk vunnet. Du vant, selv om du sier at elefanter er rosa og himmelen er grønn, du vant.

 • Publisert: 31.10.2016, 17:24
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 0 kommentarer
 • HAPPY HALLOWEEN

 • Publisert: 31.10.2016, 16:02
 • Kategori: fest
 • Happy Halloween! Da var helgen over for denne gang, og det var Halloween også for min del selv om selve dagen er idag. Det var gøy, fordi det er mange år siden sist jeg har kledd meg ut og brydd meg om Halloween. Dagen ble ikke helt som forventet, vi skulle egentlig ut på byen, men de jeg og Andreas skulle være med trakk seg i siste liten på grunn av sykdom, så jeg prøvde desperat å finne et annet sted vi kunne dra - og det fant jeg veldig i siste liten, heldigvis! Da fikk vi være med noen venner vi ikke har sett på lenge, så jeg koste meg selv om kvelden ikke ble som planlagt! 

  Etter selve festen som vi ikke var på så veldig lenge, dro vi å bowla den siste halvtimen det var åpent. Det var veldig mye frem og tilbake, og kvelden varte ikke lenge ettersom vi dro ut ganske seint. På slutten av kvelden dro vi og spiste kebab og hamburger, og prøvde å finne et sted vi kunne være, men det fant vi dessverre ikke, så der endte kvelden. Men som sagt, jeg koste meg likevel, og det var gøy å se igjen folk jeg ikke har sett på en stund! ♥   

 • Publisert: 31.10.2016, 16:02
 • Kategori: fest
 • 5 kommentarer
 • TANKENE MINE NÅR BUNNEN

 • Publisert: 24.10.2016, 19:16
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg ligger lys våken hver eneste natt. Jeg klarer ikke å lukke øynene, jeg klarer ikke å sovne. Jeg sover på dagen fordi jeg ikke får sove på kvelden lenger. Det er deilig, og jeg får slappet av. Jeg får ikke det på kvelden, det er da alle tankene dukker opp oppi hodet mitt mens jeg prøver å slappe av, prøver å ikke tenke på noe, prøver å lukke øynene. Så fort tankegangen min vender til noe negativt prøver jeg å tenke positivt, men det ligger der ? Jeg ser det fortsatt, og tenker på det uansett hvor lite jeg har lyst. Jeg ligger i sengen og ser meg rundt i rommet, opp i taket, ut av vinduet. Det er helt stille, og jeg hater det. Jeg tenker tanker ingen forstår hvorfor jeg tenker. «Kan du ikke bare tenke på noe annet?» Nei, det går faktisk ikke. Jeg har gjort meg selv gal av alt som foregår oppe i hodet mitt, og jeg har ikke lenger kontroll over hva som blir spilt av. Jeg blir kvalm, jeg føler meg uvel. Jeg klarer ikke tanken på det, men likevel er det det eneste jeg klarer å tenke på. Jeg klarer ikke å få det ut av hodet.

  Jeg har aldri tenkt så mye på døden som det jeg gjør i dag. Jeg har heller aldri bekymret meg for den. Jeg visste jo at en dag kommer det til å skje, men nå klarer jeg ikke å se på det som en selvfølge i livet lenger. Jeg har alltid vært redd for å miste mine nærmeste, jeg har nesten gjort det og den «nesten-opplevelsen» har brent noe i meg for alltid. Det er en forferdelig følelse. Tanken på at alt rundt meg, og alle menneskene rundt meg, selv om det er noen jeg er glad i eller noen jeg ikke kjenner. Tanken på at en dag kommer jeg til å råtne i jorda og bli det selv. Jeg klarer det ikke. Jeg blir dårlig av det. Jeg skjønner det ikke.

  Jeg har begynt å tenke en del om hva som skjer etter vi er død. Jeg har sett noen TV-serier i det siste som gjorde meg mer oppmerksom og mer interessert i det, og jeg hadde for ikke så lenge siden en drøm om det. Det var ekkelt, og sånn jeg opplevde døden i drømmen min likte jeg ikke. Det ble svart, og det er det jeg frykter aller mest. Jeg tror ikke på Gud, men jeg tror heller ikke på at Gud ikke eksisterer. Fordi vi vet det ikke, derfor velger jeg ikke å legge meg på en side og tro at den er rett. Det som skremmer meg mest med døden er at den er ukjent. Ingen vet hva som vil skje. Du kan tro og håpe så mye du vil, men du vet ikke. Og du kommer heller aldri å få vite det. Da er det for seint.

  Ingen kan fortelle meg det jeg lurer på om døden, ingen kan fortelle meg at det kommer til å gå bra eller det ikke er skummelt. Jeg tenker på dette hver eneste dag, og jeg klarer ikke å få meg selv til å slutte. Jeg skader meg selv psykisk med disse tankene. Jeg gråter meg selv i søvn fordi jeg tenker på det, og jeg kommer aldri til å få det svaret jeg vil ha. Jeg er så redd. Jeg har aldri vært så redd før.

 • Publisert: 24.10.2016, 19:16
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 4 kommentarer
 • TAKK

 • Publisert: 18.10.2016, 23:13
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Takk for at du er den du er.

  Takk for at du alltid tar en hånd rundt skulderen min og presser meg inntil deg. Takk for at du alltid gir meg et smil, selv når du stresser eller er lei deg. Takk for at du alltid er så blid, selv på de verste dagene. Takk for at du alltid stopper opp og hjelper meg, svarer på mine spørsmål selv om du egentlig ikke har tid. Takk for at du tar deg tid til meg.

  Takk for at du støtter meg. Takk for at du stiller opp for meg. Takk for at du forstår meg. Takk for at du hører på meg. Takk for at du forstår frustrasjonen min, og hvordan jeg har det, at du tilbyr meg støtte og råd. Takk for at du forstår min side av saken, og vet at alle ikke tenker likt. Takk for at du alltid tilbyr meg noe, kjærlighet, varme klemmer, råd, lærdom og forståelse.   Jeg er så glad for at jeg møtte deg, og at jeg har deg rundt meg. Jeg er så takknemlig for at jeg har deg så nærme, at jeg vet jeg alltid kan stille deg spørsmål om jeg trenger hjelp, eller om råd dersom jeg trenger det. Jeg vet at du alltid stiller opp. Og selv de minste små tingene du gjør, de utgjør en stor ting. Du vet ikke selv hvor stor støttespiller og en god venn du er for meg og mange andre. Det du gjør er fantastisk, og jeg er så glad for at jeg møtte deg og ble kjent med deg. 

 • Publisert: 18.10.2016, 23:13
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 5 kommentarer
 • BLIKKET DU GA MEG

 • Publisert: 18.10.2016, 15:44
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg føler meg fin i dag. Jeg setter meg ned og føler meg bra, det er en fantastisk følelse. Håret er bustete og casual, akkurat som jeg elsker det. Jeg føler meg som meg selv, og jeg føler meg komfortabel. Klærne er ikke stramme, de er løse og sitter bra på meg. Jeg må ikke holde inn magen, jeg kan bare sitte helt rolig og helt komfortabelt. Sminken min var bra i dag, de små røde urenhetene på kinnet mitt syns litt igjennom laget med sminke, men det gjør meg ingenting. Jeg føler meg fin uansett. Neglelakken har flakket av. Det gjør meg ingenting. Jakken henger nedover skulderen min, den er litt for stor.

  Jeg føler meg så fantastisk og så bra, helt til jeg ser deg. Du gir meg det samme blikket du gjorde for ett år siden. Du ser på meg som den samme personen du gjorde før. Du har ikke glemt noen ting, du har ikke lagt noen ting bak deg. Jeg er fremdeles for deg den samme jenta som satt og gråt over alle kommentarene du slang etter meg. De kommentarene som du «hvisket» høyt til venninna di rett foran ansiktet mitt slik at jeg skulle høre det. Du brukte ikke noen navn, men det var så åpenbart det var meg du snakket om. Når jeg var den eneste norske, blonde jenta i klassen, så brukte du «nordmann» eller «norske jenter» som et skjellsord. Når jeg var den eneste blonde jenta i klassen som måtte tegne øyenbrynene mine selv fordi jeg har ikke mørke nok hår til at det blir «fint», så var det galt. Når jeg kom på skolen med baggy klær og usminket ansikt, kom du i ansiktet på meg og sa hvor stygg jeg var. Du hadde ingen sperrer, du sa bare alt du mente der og da. Du brydde deg ikke om at jeg ble lei meg. Du brydde deg ikke om at jeg måtte hoppe over timer fordi jeg satt og gråt ute i gangen i stedet for. Du brydde deg ikke. Du ville gjøre meg lei meg, og du klarte det. Fordi du prøvde så jævla hardt at til slutt så klarte jeg ikke mer. Jeg var sterk lenge og tok imot kommentarene dine med et smil, men du ga deg jo aldri. Du klarte til slutt å knekke meg når du fant mine svake sider.  Så nå sitter jeg her, og ser at du kommer. Jeg har ikke snakket med deg på et år, og heller ikke sett deg siden. Du gir meg fortsatt det blikket du ga meg når du kastet de stygge kommentarene etter meg. Du ga meg det overlegne smilet du gjorde den gangen også, når du så åpenlyst sa at du var så mye bedre og penere enn meg.

  Jeg følte meg så fin og bra i dag. Men når du kom inn døra og ga meg det samme blikket du gjorde for et år siden, følte jeg den samme smerten jeg gjorde den gangen også. Jeg så på hele blikket ditt hva du tenkte når du så meg. Hva du tenkte når du så ansiktet mitt, håret mitt, klærne mine. Alt. Jeg visste hva du tenkte.

 • Publisert: 18.10.2016, 15:44
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 4 kommentarer
 • helga som var over på 1-2-3

 • Publisert: 16.10.2016, 22:43
 • Kategori: hverdag
 • Også er det søndagskveld igjen, gitt! Denne helgen har gått utrolig fort, men det har kanskje noe med at jeg har lagt meg veldig tidlig både fredag og lørdag. På lørdag var jeg i 75-årslag til bestemoren min, det var koselig. Fikk sett litt familie som jeg ikke ser så ofte, og hilst på tanta til pappa og onkel som jeg bare har truffet en gang før, men vi  er venner på Facebook og holder litt kontakt der, så det er jo gøy! Ellers så har det ikke skjedd noe mer spennende  i hverdagen min. God natt!

 • Publisert: 16.10.2016, 22:43
 • Kategori: hverdag
 • 1 kommentarer
 • THIS WEEKEND

 • Publisert: 09.10.2016, 19:44
 • Kategori: fotografi
 • Hei alle sammen! Nå er det ikke så lenge siden jeg kom hjem fra en litt spontan hyttetur. Det var deilig, og veldig koselig. Det å bare komme seg vekk fra de vanlige omgivelsene hjelper veldig mye, og selv om vi ikke har gjort mye mer enn å slappe av, kose oss, spist god mat og vært på noen små turer, så syns jeg denne helgen har vært veldig innholdsrik og annerledes enn hva det ville vært hjemme. Jeg merker veldig at høsten er på vei nå da, for å si det sånn. Det er kaldt og surt i luften, og nå begynner jeg å fryse med skinnjakka på også. Jeg har sagt det før, men nå er det virkelig snart på tide å finne frem vinterjakka. Jeg klarer ikke helt å få brukt den enda, det føles ikke helt riktig på en måte? Haha. Men snart har jeg ikke et valg, men jeg har ikke lyst til å gi slipp på den milde høsten vi har hatt!

  Håper alle har hatt en super helg, og har en fin søndagskveld videre! ♥

   

 • Publisert: 09.10.2016, 19:44
 • Kategori: fotografi
 • 3 kommentarer
 • TIRSDAGSKOS

 • Publisert: 04.10.2016, 21:22
 • Kategori: hverdag
 • Hei alle sammen! Det har vært en veldig dårlig start på uken. Det er minusgrader allerede, og frost på rutene. Det er ikke spesielt varmt på jobben heller, ettersom varmen blir styrt sentralt og vi er i en veldig vanskelig tid med 1-2 grader på morgningen (eller mindre) og kanskje 16 + utover dagen. Jeg håper det snart blir i orden, og jeg må snart tenke på å finne frem vinterjakka. Jeg var ikke helt klar for det her, selv om vi er i oktober alt. Vi har hatt en veldig fin september da. Men jeg håper at vinteren ikke klar til å komme helt enda!

  Jeg og Andreas er hjemme alene, og det betyr at vi selv må stå for matlaging og rydding. Jeg syns det er ganske gøy og veldig koselig å ha et hus helt for oss selv, da får man prøvd seg litt. Vi bor hjemme begge to, og har det veldig luksus med å komme hjem til mat hver dag, hehe. Siden dette er første dagen, tenkte vi å lage noe enkelt og veldig godt, nemlig tacopizza! Jeg har aldri lagd eller spist det før, men det ble kjempegodt, og vi ble gode og mette! Nå skal vi kose oss med litt brownies også, gud som vi koser oss, haha! Det kan vi ikke gjøre hver dag, men det er lov en gang i blandt ;-)

  Ved siden av browniesen skal jeg (vi?) også kose oss med et glass med iskald melk, det er det absolutt beste! Og Top Model! Er det noen her som følger med på det? Jeg elsker denne sesongen, jeg elsker konseptet med at hele Skandinavia er med. Man blir jo veldig sånn at man støtter modellene fra sitt eget land. Jeg elsket spesielt førsten da det var litt problematisk med tanke på språkene. Det er jo egentlig sykt hvor stor forskjellen er, spesielt dansk! Men jeg forstår det, ihvertfall mesteparten. Jeg har både lege og kollega som er dansk, så man blir jo automatisk litt skjerpet da. 

  Jeg heier vel mest på Benedicte tror jeg, ikke fordi ho nødvendigvis er den beste, men jeg elsker personligheten hennes og utstrålingen. Hun er ikke så høy på seg selv, noe som jeg syns ødelegger veldig mye. Selvtillit er bra, men man må aldri tro man er den beste. Jeg syns spesielt svenskene er litt sånn. Jeg liker også veldig godt Jannie. Men det blir spennende å se hvem som stikker av med seieren. 

   

 • Publisert: 04.10.2016, 21:22
 • Kategori: hverdag
 • 6 kommentarer
 • hits