Stine in Wonderland ♥

LET'S GET PERSONAL

 • Publisert: 29.11.2016, 18:08
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Tror du at dyr opplever følelser, smerte og glede slik som oss mennesker?
  Det tror jeg så absolutt. Og det vet jeg også, ihvertfall slik jeg har opplevd mine egne dyr. Jeg tror at dyr tenker og føler like mye som oss, de har bare ikke muligheten til å uttrykke seg like godt som vi har. Til syvende og sist, så er vi alle dyr. Vi er kanskje litt smartere, men vi er ikke bedre. 

  2. Er følelser en nødvendig ting for at vi mennesker skal kunne overleve?
  Jeg vet ikke. Sikkert ikke for å kunne overleve, men jeg tror verden er et mye bedre sted fordi vi mennesker føler både smerte og glede, og ikke alle går rundt å er iskalde og ikke føler noen ting. Det er vanskelig, fordi noen ganger syns jeg følelser tar overhånd og kan ødelegge veldig mye, men samtidig gjør det mye godt også. 

  3. Hva er den viktigste følelsen vi mennesker kjenner på?
  Helt ærlig så tror jeg det er sorg. Det viser at vi bryr oss på et helt nytt nivå, ingen kunne forestilt. Jeg har opplevd veldig mye sorg, og jeg ser hvordan mennesker forandrer seg og viser en veldig sterk og fin side av seg som de kanskje ikke hadde gjort hvis det ikke hadde vært for den smerten og sorgen de kjenner på. Det er veldig fint, samtidig som det selvfølgelig er veldig trist. Men sorg finner frem gode sider også, det vet jeg. 

  4. Har alle mennesker rett til å være lykkelig, eller er det noe man må fortjene?
  Jeg mener at alle mennesker har rett til å ha det bra og ikke vondt. Noen mennesker fortjener kanskje ikke å være i det fri ute blant andre folk hvis de har begått en ugjerning og kan være en fare, men ingen fortjener å ha det vondt. 

  5. Hva tror du meningen med livet er?
  Jeg vet ikke. Jeg klarer ikke å tenke meg til en god begrunnelse til hvorfor akkurat jeg er her. Jeg tror alt er tilfeldigheter. Jeg skulle ønske jeg visste mer enn hva vi allerede vet. Men det er nok noe vi aldri får svar på, og det er det jeg syns er så skummelt med livet.

  6. Ville du gitt opp ditt eget liv i fordel for noen andres?
  Jeg hadde uten tvil gjort det for min mamma og min pappa. Det er kanskje ikke riktig tenkt at barnet skal dø før foreldrene, men for meg hadde det nesten ikke vært et annet alternativ. Men mamma og pappa er de eneste, jeg er kanskje litt for opphengt i foreldrene mine og litt for redd for døden til å kunne gjort det for noen andre. 

  7. Hvordan vil du dø? Komfortabelt i din egen seng, med din familie rundt deg, mens du gjør noe du elsker, eller en annen måte?
  Jeg håper jeg dør slik at jeg ikke merker det. Ingen sykdom slik at jeg vet det, og heller ingen smerter. Jeg håper heller ikke jeg dør brått, slik at det kommer som et sjokk for mange. Jeg håper jeg blir gammel og dør av alderdom. Så forhåpentligvis er det maaange mange år til!

  8. Hvis du fikk en konvolutt med informasjon om hvilken dag du skulle dø, og hvordan - ville du åpnet den?
  Jeg som er så nysgjerrig hadde nesten ikke klart den ligge, så det hadde vært veeldig fristende å åpne den, men også veldig skummelt. Når man først har åpnet det, så er det ingen vei tilbake heller. Vanskelig spørsmål...

  9. Hva er ditt største ønske i livet?
  Jeg ønsker å reise rundt å oppleve verden, noe jeg allerede gjør. Så jeg håper en dag å få opplevd å reise jorden rundt, det hadde vært fantastisk. Også håper jeg selvfølgelig at jeg får en fin familie etterhvert.

  10. Hvem er du, egentlig?
  Jeg vet ikke. Jeg er veldig forskjellig, det kommer an å hvem jeg er med. Det betyr ikke at jeg er falsk, men bare at jeg klarer å tilpasse meg etter hvordan andre mennesker er. Jeg er jo fortsatt meg. Jeg kan bare være litt mer høylytt med en som også er det, og litt mer stille med en ellers så stille person. Jeg vet at mange mener å endre oppførsel etter hvem man er med, er å være falsk, og å ikke klare å være seg selv. Det er jeg ihvertfall helt uenig med. Men grunnen til jeg ikke er helt sikker på hvem jeg er, fordi jeg er bare 20 år. Jeg prøver stadig ut nye ting, og tilpasser meg forskjellige situasjoner hver gang. Jeg endrer meg stadig vekk, og jeg vokser fremdeles. Jeg er ikke et ferdig utviklet voksent menneske enda.

  Men jeg er en veldig snill person, jeg har mye omsorg for andre mennesker, og de rundt meg. Jeg klarer ikke å se en annen person ha det vondt eller noe sånt. Samtidig er jeg også veldig redd og usikker, jeg er ikke en person som tar mye initiativ og heller ikke mye plass. Jeg er sjenert blant mennesker jeg ikke kjenner, og det er ikke ofte jeg tør å si noe. Jeg holder heller munn enn å føle at jeg driter meg ut ved å si noe rart eller føle at ingen bryr seg om det jeg sier. 

  Jeg er også en person med veldig mye tanker. Jeg tenker altfor mye, og altfor mange ganger er dette negativt. Jeg har også mange meninger blant ting, kanskje ting jeg også ikke interesserer meg for, men jeg prøver å danne meg en mening uansett hva det gjelder - hvis det er passende. Jeg liker å være engasjert, og jeg elsker å høre hva andre har å si. Jeg tar gjerne en saklig diskusjon, men jeg blir forbanna dersom motpart viser tegn til barnslige utsagn eller herseteknikker - det orker jeg ikke.

  11. Hva holder deg tilbake fra å være den personen du egentlig vil være?
  Usikkerheten. Jeg prøver så godt jeg kan å være meg selv i alle situasjoner, og rundt mine nærmeste er jeg meg selv 100% - og det føles fantastisk. Men det er ikke alle situasjoner jeg klarer det. Kroppen min gir på en måte tegn at det blir feil og dumt, så jeg holder meg tilbake. Jeg har vært gjennom mye som har fått meg til å føle meg som en dårlig person, og en person som ikke er verdt noe plass, så det ligger sikkert der. Selv om jeg har kommet over det verste av den perioden, så ligger det fortsatt mye igjen, og det er noe som må jobbes med. Mobbing kan virkelig skade en annen person, og jeg opplever fortsatt uthenging og netthets av personer jeg ikke engang kjenner per idag, men det klarer jeg heldigvis å heve meg over. 

  Jeg håper at jeg en dag klarer å være meg selv 110% ute blant mennesker jeg aldri har møtt, fordi det finnes ikke noe deiligere enn det, og man føler seg så fri i egen kropp. 

 • Publisert: 29.11.2016, 18:08
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 6 kommentarer
 • BIFF OG FAMILIESTUND

 • Publisert: 29.11.2016, 12:53
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • Hei, jeg har ikke orket å skrive noe før idag. På søndag var jeg utslitt, og igår var jeg stuptrøtt. Men jeg hadde en veldig fin lørdag, og det er vel litt mer interessant å høre om enn hvor trøtt og utslitt jeg har vært i det siste. Idag skal jeg jobbe overtid, så da får jeg ikke tid til å sove heller. 

  Men uansett, lørdagen! Jeg nevnte tidligere at vi skulle ut å "feire" litt, fordi badet endelig er ferdig, med biff. Jeg, pappa, Andreas og stemoren min var ute for å spise på Big Horn Steak House. Vi hadde egentlig tenkt å dra på Egon for å spise biff, men da vi skulle ringe og reservere bord allerede på tirsdag var det fult. Det sier jo litt om hvor populært det er. Jeg har aldri sett den restauranten tom før, faktisk. Men vi skulle uansett ha biff, og da var Big Horn Steak House et godt alternativ. Jeg tror ikke jeg har vært der før, det er isåfall veldig lenge siden, så det husker jeg ikke engang. Jeg likte måten man bestilte mat derfra, og hele atmosfæren på restauranten. Det var så fint og koselig der, men samtidig så uformelt og komfortabelt. Veldig god service, og veldig god mat var det der også. Jeg skal definitivt dit igjen!   Vi koste oss med god biff, drikke, dessert. Etter Big Horn så dro vi videre på Pub 1016 for å ta oss en drink før vi dro hjem igjen. Uheldigvis hadde vi veldig uflaks når vi skulle ta  bussen hjem. Vi hadde tima det perfekt får å rekke bussen, men bussen kjørte før tiden og nektet å stoppe 10 meter fra busslomma. Det var veldig kjedelig når det ikke var våres feil at vi ikke rakk den. Da endte vi opp med å ta taxi hjem, og fortsette kvelden hjemme med brettspill av alle ting, Norgesspillet med spørsmål om Norge. Det er nesten flaut hvor utrolig dårlig jeg er i geografi i Norge, og alt mulig annet det var spørsmål om, men jeg kom faktisk på andreplass - med litt hjelp fra pappa, men det er lov. Det var en veldig fin og rolig lørdag, og vi koste oss masse. ♥

  Ønsker alle en fin tirsdag videre! ♥

 • Publisert: 29.11.2016, 12:53
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 2 kommentarer
 • MY THOUGHTS CAN'T KILL ME

 • Publisert: 24.11.2016, 21:39
 • Kategori: følelser/tanker/meninger


 • Den perioden jeg tenkte mye på døden begynner å gå over. Jeg var ikke klar over det selv før jeg minte meg selv på det. "Stine, du tenker jo ikke så mye på døden lenger.." Den stemmen gjorde meg ikke noe vondt, den minte meg ikke på det slik at tankene begynte å tenke på det igjen. Jeg ble glad. Jeg kom på at nå tenker jeg på andre ting. Klær, kanskje. Hva jeg skal ha på meg i morgen, eller hva jeg ønsker jeg til jul. Hvor jeg vil reise, eller nye negler. Selv om dette bare er overfladiske ting, så hjelper det meg veldig. Jeg har endelig akseptert at døden kommer. Eller, ikke helt. Men jeg har akseptert det slik at jeg ikke behøver å tenke på det. Ihvertfall nesten. Det går bedre om nettene nå. Det er godt å endelig få sove i fred.

 • Publisert: 24.11.2016, 21:39
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 5 kommentarer
 • NEW IN

 • Publisert: 24.11.2016, 21:32
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Fikk shoppet litt mens jeg var i Fredrikstad. Monki har nettopp nyåpnet der, og hver gang jeg har vært i Oslo har jeg alltid gått innom Monki, fordi jeg elsker klærne der og jeg har alltid funnet noe jeg liker. Jeg syns den retro og litt uvanlige stilen er veldig fin, og dessuten så elsker jeg mønster og sterke farger. Det er noen ganger litt vanskelig å finne i vanlige butikker som Bik Bok, Gina Tricot og H&M - ikke noe kritikk til dem, jeg handler mye der også!

  Jeg har lenge ønsket at Monki skulle åpne i Sarpsborg, men så åpner det meg jammen i Fredrikstad, og det er jo rett rundt hjørnet. Jeg ble sååå glad når jeg fikk høre det, og var innom første gang igår. Butikken er mye mindre enn hva den er i Oslo, naturligvis, så ikke like godt utvalg. Jeg fant meg en kjole, og en bukse jeg har ønsket meg lenge, men aldri funnet en som sitter perfekt på meg; men det gjorde jeg på Monki, hihi!

  Bildene er hentet fra Monki.no. Prøvde å ta bilde av kjolen selv, men det var vanskelig å få frem hvordan den virkelig så ut. Jeg kjøpte kjolen i extra small for å få den tettinnsittende effekten, og den satt som et skudd! Den kommer nok til å bli godt brukt. Også elsker jeg stoffet, Velour. I førsten hatet jeg det, og kunne ikke skjønne hvorfor det var så populært og nesten alle klærne hadde det. Men jeg ble visst bitt av basillen jeg også, gitt!

  Nå må jeg roe ned med shoppingen til meg selv, og tenke på julegaver snart. Det er jo kun EN MÅNED igjen til jul. Hvor blir tiden av egentlig? Jeg har heldigvis ikke så altfor mange å kjøpe til, men bare å finne den perfekte gaven er vanskelig i seg selv. Bør starte snart slik det ikke blir gjort i siste liten, jeg hater å stresse.   

 • Publisert: 24.11.2016, 21:32
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 4 kommentarer
 • ØKONOMISEMINAR

 • Publisert: 24.11.2016, 20:44
 • Kategori: hverdag
 • - QUALITY HOTEL FREDRIKSTAD -

  Nå har jeg endelig kommet hjem fra en lang dag! Jeg har vært i Fredrikstad to ganger idag, så jeg er passe sliten av å farte frem og tilbake fra Sarpsborg og Fredrikstad nå. Idag var siste dagen med kurs. Jeg har vært på økonomiseminar fra onsdag til idag, så vi overnattet på Quality Hotel i Fredrikstad. Vi ble vartet opp med popcorn, softis, kaker og frukt mellom øktene, god lunsj, fantastisk middag og litt drikke på kvelden på onsdag.Vi koste oss veldig, fikk vårt eget hotellrom, og det var deilig! Jeg skulle gjerne vært der et par dager til jeg, hehe! Det var såå deilig å våkne opp til frokostbuffée, og ha god tid på morgningen. Det var også veldig fint å komme seg litt vekk, og gjøre noe annet.

  Nå ser jeg frem til imorgen, fredager er alltid så koselig på jobben og da er det heller ikke mange timene igjen til heeeelg! På lørdag skal vi spise biff for å "feire" at badet er pusset opp. Ikke at det er noe spesielt å feire, men en god unnskyldning til å dra ut for å spise god biff, jeg klager ikke ihvertfall! :-D Alt som kan feires, må feires! Haha!  

   

 • Publisert: 24.11.2016, 20:44
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • JEG ♥ INSTAGRAM

 • Publisert: 22.11.2016, 14:05
 • Kategori: sosiale medier
 • Det er ingen hemmelighet at Instagram er min favorittapp på telefonen. Jeg elsker å oppdatere, jeg elsker å se andres bilder og jeg elsker å se tilbake på mine egne bilder. Det er jo som en liten minnebok, fult av masse bilder. Alle bildene forteller en liten historie, og jeg husker dagene så mye bedre med hjelp av dette. Det er derfor jeg er så glad i å ta bilder også, fordi jeg elsker å ha noe å se tilbake på. Ingenting er mer dyrebart enn et minne. ♥

  Selv om masse selfies og antrekksbilder ikke er det viktigste her i verden, er det uansett gøy å poste. Viktig eller ikke, jeg syns det uansett er gøy å se tilbake til. Jeg ser jo bare hvor mye jeg har forandret meg utseendemessig på disse FEM årene jeg har hatt Instagram, og hvor mye bedre bildene har blitt. Instagram er gøy!


  Her er mine siste instagram bilder. Hvis du ønsker å følge meg så er brukernavnet mitt Stineths ♥ Legg igjen instagramkontoen din i kommentarfeltet, så skal jeg sjekke ut profilen din!
   

 • Publisert: 22.11.2016, 14:05
 • Kategori: sosiale medier
 • 2 kommentarer
 • SUNDAY FEELING

 • Publisert: 20.11.2016, 21:12
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Hei og god kveld dere. Nå er det ikke så lenge igjen til jeg skal legge meg, jeg har ekstremt vondt i nakken og det blir videreført opp til hodet mitt, og jeg har gått sånn i mange timer nå! Håper virkelig det gir seg før jobb imorgen, jeg klarer nesten ikke å holde hode oppreist en gang. Nesten som det henger og slenger i en tynn tråd, blæ.

  Jeg og Andreas har nesten nettopp vært på Deli de Luca for å spise burger, og nå sitter vi egentlig bare å slapper av som vi har gjort i hele dag egentlig. Jeg fikk et lite panikkanfall istad når telefonen min nektet å lade seg, med to forskjellige ladere til og med, via pcen og via adapter. Det viste seg bare den hadde hengt seg litt, og det eneste jeg trengte var å slå den av og på. Jeg var på nære nippet å bestille meg ny telefon, fordi telefon MÅ jeg jo ha. Jeg reserverte en da, men det går heldigvis an å angre. Ikke hadde jeg veldig lyst å bruke åtte tusen kroner på en telefon heller. Ikke nå før jul ihvertfall. 

  Til uka så skal jeg og noen kollegaer på økonomiseminar, selv om seminaret kommer til å bli tungt og langt, så gleder jeg meg veldig. Det blir spennende, samtidig som det er gøy å gjøre noe annet innimellom og være litt borte fra "huset". Så skal vi ligge på hotell i Fredrikstad og spise god mat, så det blir sikkert veldig bra! ♥

  Ha en fin kveld videre! 

 • Publisert: 20.11.2016, 21:12
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 1 kommentarer
 • Ryddehumør på fredagskvelden

 • Publisert: 18.11.2016, 20:32
 • Kategori: hverdag
 • - FRIDAY FRIYAY -

  Så deilig med helg igjen, men denne uken har gått fortere enn lynet. Det har blitt mildere ute, så idag kunne jeg faktisk bruke joggesko uten å fryse beina av meg - så det er jeg glad for. Jeg var redd for at vinteren hadde kommet for fult, men vi har heldigvis fått litt ekstra høst likevel, og det passer meg helt perfekt ettersom jeg hater vinteren og jeg hater kulda som følger med. Men men, jeg håper det kommer litt snø til desember og juletider, men gradestokken trenger ikke å være på mange minus, altså!

  Var det noen som så Top Model finalen igår? Jeg er på en måte veldig glad for at det er over nå, fordi det begynner så sent på kvelden, så jeg kommer meg ikke i seng noe fortere. Det har vært morsomt å følge med på, litt skuffet over at det ikke var en nordmann, danske og en svenske i finalen, men men! Veldig glad for at Ronja vant, har heiet litt på hun en stund nå, hun er jo så vakker! Men favoritten min var helt klart Maria, ansiktet hennes fascinerte meg nesten på et vis, haha. Nå må jeg finne noe annet å se på og glede meg over. Andreas har begynt å se på Walking Dead da, så følger litt med på det. Men jeg syns det er litt ekkelt og brutalt...

  Resten av kvelden skal vi bare slappe av, vi har nettopp spist litt god mat og kjøpt inn litt snacks. Nå har jeg egentlig litt lyst til å ...rydde? Jeg vet ikke hvorfor, men jeg har fått et kick i hodet mitt som sier NÅ skal jeg rydde, og NÅ skal jeg gjøre det ordentlig. Jeg har ingen planer om å legge meg tidlig ettersom jeg sov litt på sofaen etter jobb idag, så jeg får utnytte rydde-humøret mitt, fordi det kommer ikke hver dag for å si det sånn!

 • Publisert: 18.11.2016, 20:32
 • Kategori: hverdag
 • 2 kommentarer
 • EBAY FINDS

 • Publisert: 16.11.2016, 15:04
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Det er vel ikke bare jeg som er helt avhengig av Ebay? Jeg kan bruke timer inne på siden bare for å titte gjennom alt mulig rart. Det finnes jo virkelig alt der! Jeg tør egentlig ikke tenke på en gang hvor mye penger jeg har brukt på alt mulig tull, ting jeg egentlig ikke trenger, men kun fordi det har vært morsomt å ha eller bare veldig veldig billig, fordi prisen er jo uten tvil ikke noe å klage på. Men til tross for noen bomkjøp og veldig mye tull, så har jeg faktisk funnet mye nyttig der inne, og faktisk blitt en "fast kjøper" av, blant annet falske vipper og beauty blendere. Prisen på øyenvippene jeg pleier å kjøpe ligger på 6-10 kroner for 5 par. Så det er jo helt vanvittig i forhold til prisene i butikken, og kvaliteten er absolutt ingenting å klage på! Jeg har brukt disse vippene en god stund nå, og de er både enkle å sette på, og veldig fine og ser ekte ut. Faktisk en av de beste vippene jeg har prøvd! :-) 

  Jeg tenkte å dele noen tips som jeg har kjøpt nylig, legg merke til at det finnes mange forskjellige farger og varianter. Dette er altså ting jeg har kjøpt og jeg har fått, OG er fornøyd med. Jeg ville ikke tipset om ting med dårlig kvalitet eller noe jeg absolutt ikke likte. Men det er da mine meninger. Håper dere liker det, og kanskje noe jeg kunne gjort en gang i blant? ♥


                                                      NØKKELKNIPE // BEAUTYBLENDER // HÅRBÅND


                                                     VIPPER // PAPIRSUGERØR // 1/2/3 METER LANG LADER

   

 • Publisert: 16.11.2016, 15:04
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 6 kommentarer
 • GIBRALTAR 2012

 • Publisert: 13.11.2016, 18:04
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • SAMSUNG CSC  Portugal, Gibraltar 2012. 

 • Publisert: 13.11.2016, 18:04
 • Kategori: opplevelser / reiser
 • 0 kommentarer
 • I put some new shoes on, and suddenly everything is right

 • Publisert: 13.11.2016, 17:37
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • Hei dere! Her om dagen fikk jeg endelig kjøpt meg noen etterlengtet vintersko. Jeg hadde vintersko fra før som jeg kjøpte i fjor, men jeg har aldri klart å bli helt fornøyd med dem. De er fine til jeans, men jeg bruker mye skjørt og kjoler - så da måtte jeg ha noen som passet til alt. Dessuten var de ikke så varme som jeg ville dem skulle være. Jeg har lett meg død ihjel etter noen modeller som jeg har ønsket meg, men jeg har ikke funnet et NOE sted! Så jeg ga opp og gikk for et safe valg, nemlig Dr. Martens. Jeg har et par fra før, men de er uten för og de begynner å bli litt slitte og ødelagte. Men jeg elsker Dr. Martens, de passer til alt, og ser veldig stilrene ut. Også er de gode og varme,  og da blir vinteren litt lettere. 

   

 • Publisert: 13.11.2016, 17:37
 • Kategori: fashion/makeup/hair
 • 6 kommentarer
 • DONALD TRUMP IS GOING TO BE AMERICA'S PRESIDENT

 • Publisert: 10.11.2016, 15:46
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • Hei, lenge siden sist. Det eneste jeg har gjort nå for tiden er å sove, jobbe, spise og fryse. Gud, som jeg fryser. Jeg var IKKE forberedt på denne vinteren, og nå kommer den med stormskritt. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Jeg vurderer å bruke hele november-lønnen min på ullklær, liksom. Jeg hadde glemt hvor kald vinteren faktisk var. 


  Jeg hadde egentlig ikke tenkt å kommentere presidentvalget i USA. Nettopp fordi jeg personlig kunne eller kan ikke gjøre noe med det. Hadde jeg kunnet stemt, så hadde jeg kanskje hatt mer å si. Og jeg er ikke politiskengasjert i det hele tatt. Men denne debatten har jeg fulgt med på. Jeg har fulgt med på talene til både Hillary og Donald - ikke alle, men noen. Jeg har lest litt på VG.no og fått med meg sånn halvveis hva de begge står for, eller hva de har lyst til å endre på - og noe av alt det der. Mest Trump, det må jeg ærlig innrømme. Så jeg vet faktisk ikke om Hillary Clinton hadde vært et bedre valg..

  Men jeg er 100% sikker på at Hillary er mer voksen i hodet enn hva Donald Trump er. Jeg respekterer han, og jeg skal gi han en sjanse til å være president, gjøre Amerika bra igjen, og å være en av verdens mektigste. Han skal få lov til å vise hva han kan, og jeg skal ikke si noe på hvordan det kommer til å bli. Det vet vi ikke enda. Det som jeg misliker (egentlig hater, men vi kan pynte litt på det, kan vi ikke?) mest med Donald er respekten hans ovenfor andre mennesker. Den finnes jo ikke. Hvordan han diskriminerer kvinner, hater på homofile, mobber utviklingshemmede og er rasist - DET sjokkerer meg. Jeg skjønner ikke at en voksen mann kan oppføre seg slik, og komme med slike uttalelser. Og jeg skjønner heller ikke hvordan andre godtar det. 

  Det viser jo bare hvor langt vi har kommet i 2016. Mobbing, rasisme, kjønnsdiskriminering og homofobi er HELT greit. 

  Jeg håper han blir en bedre president enn hva han var som presidentkandidat. Det kan jo hende han overrasker og blir en veldig god president for landet sitt. Det kan hende han gjør noe nytt, noe sjokkerende, men bra? Det vet vi ikke. Og selv om han er helt fersk som politiker, kan han uansett gjøre en god jobb. Man lærer hele tiden. 

  Det eneste jeg håper er at han slutter med de dumme kommentarene sine, og respekterer mennesker får slik de er. Jeg håper han får øynene opp for at mennesker er annerledes, og det kan han ikke endre på. Det hjelper ikke å utestenge, mobbe eller trakassere. Også håper jeg han forstår at global oppvarming faktisk er en ting. 

 • Publisert: 10.11.2016, 15:46
 • Kategori: hverdagsproblemer
 • 1 kommentarer
 • DET VAR ALDRI MIN FEIL

 • Publisert: 01.11.2016, 17:28
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • Jeg vet det aldri var min feil. Hvordan kan det være min feil? Jeg gjorde ikke noe galt.

  Det var ikke min feil når du var så sjalu at du tvang meg til å slette alle guttene jeg hadde på Snapchat og fulgte på Instagram. Til og med Harry Styles var et problem. Det var ikke jeg som var gal når du fysisk ba meg gå inn på Facebookprofilen til andre og be meg "unlike" bilder jeg tidligere hadde likt. 

  Hvorfor var det min feil at jeg hadde en stebror? Du tvang meg til å holde meg borte fra han når han endelig var hjemme på ferie. Han var stebroren min, men du så på han som en konkurrent. Du så på han som en person jeg kunne gjøre seksuelle ting med og bli tiltrukket av. Stebroren min, altså. Siden jeg var 8 år har han ikke vært noe annet enn det. Hvorfor var det min feil at du hadde slike syke vrangforestillinger oppe i hodet ditt? Hvorfor skulle det gå utover meg og min familienærhet?

  Hvordan kan du kalle det min feil at klassen min bestod av bare gutter, pluss to andre jenter? Var det min feil fordi jeg valgte feil utdanning? Var det min feil fordi jeg ikke valgte å gå "Helse og Sosial", den linja med flest jenter? Du likte ikke at jeg dro på skolen. Du trodde jeg dro på skolen for å flørte og søke kontakt hos guttene i klassen min. Jeg gikk ikke på skolen for å lære og bli noe. Du holdt meg hjemme noen dager, du gjorde meg syk og du gjorde meg lei meg rett før jeg skulle på skolen, som endte i at jeg mistet noen dager. På grunn av deg. Det likte du sikkert, da slapp jeg å være med de andre guttene i klassen.   Og hvordan kan det være min feil at jeg fikk en mulighet for livet til å reise bort og jobbe i utlandet. Du kalte meg falsk, slem og egoistisk fordi jeg valgte å dra. Du overtalte meg å ikke, men hadde jeg hørt på deg hadde livet mitt sett helt annerledes ut enn hva det gjør idag. Negativt. 

  Hva er det som gjør meg til den gale av oss, når du truet med å sette ut falske rykter om meg, ringe og anmelde meg til politiet for tøv du hadde funnet opp og kontakte min far fordi du var redd for å miste meg, bare for at jeg ikke skulle forlate deg. Du gjorde meg ikke annet enn vondt. 

  Du påstod at alt var min feil, at det var jeg som var kilden til alle feilene du gjorde og de gale tankene oppe i hodet ditt. Det var alltid min feil. Du så bare de vrangforestilte tankene dine, og du vridde om på alt jeg gjorde og sa, du gjorde meg til en dårlig person oppe i hodet ditt. Du gjorde deg selv til en hersker i mitt liv. Du trodde du kunne kontrollere meg, og at jeg skulle droppe alt jeg noen gang stod for og mente bare for å gjøre deg glad.

  Jeg visste hele tiden at det aldri var noe galt med meg. Jeg visste hva jeg hadde gjort riktig, Og nå har jeg endelig fått en bekreftelse på at det aldri var min feil, uansett hvor mye du prøvde å vri det over på meg. Du har begått den samme feilen to ganger.

 • Publisert: 01.11.2016, 17:28
 • Kategori: følelser/tanker/meninger
 • 6 kommentarer
 • hits