Stine in Wonderland ♥

På skolen er jeg....

 • Publisert: 22.04.2017, 00:10
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Jeg stjal denne fra Emilie sin blogg! Syns den var litt morsom :-)

  På legekontoret er jeg veldig utålmodig! Det er alltid så lang ventetid der. Opptil to timer, og det er ganske kjedelig. Ellers er jeg der ikke så ofte, heldigvis. Men jeg DIGGER legen min, skulle nesten ønske jeg hadde noe kronisk for å måtte dra dit ofte, for han får meg alltid til å føle meg så bra etter hvert besøk. Så han er verdt ventetiden!

  I senga er jeg den som vrir og vender på meg i hundre år før jeg sovner. Jeg sliter med å sovne på kvelden, men på dagen sovner jeg på et blunk. Kanskje derfor jeg ikke får sove på kvelden. Men jeg klarer aldri å sovne før noen andre, det er akkurat som jeg ligger å venter på for eksempel Andreas skal sovne før jeg kan sove. Men jeg er veldig glad i å sove da!

  På toget er jeg aldri! Men jeg tar ofte buss da, eller hver dag faktisk til jobb. Jeg har ikke bil og jeg ELSKER å sove på bussen før jobb, det gir meg en energy boots. Fantastisk.

  På sirkus er jeg aldri lenger. Jeg var der selvfølgelig når jeg var liten, men da visste jeg jo ikke så mye. Jeg stod faktisk på scenen en gang og sa til publikumet at elefantene kom. Herregud!!! Det var skummelt! Men jeg skal nok aldri ta mine bein inn på et sirkus igjen, ikke når det er dyr der ihvertfall. Jeg har sett så mange sinnssyke videoer at jeg får helt vondt inni meg. Jeg skjønner ikke hvordan mennesker kan være så onde! Jeg håper at alle får øynene opp snart, og vi blir kvitt dyr i sirkus.

  På sommeren er jeg lykkelig! ❤ jeg elsker sommeren, jeg elsker lyse, lange kvelder, grillmat, bading, sole seg og gå med mindre klær og sommersko.

  På vinteren er jeg sur og kald. Neida, eller kanskje. Jeg hater vinteren så sykt mye, og jeg fryser av ingenting, så bare det er noen få grader ute så fryser jeg. Fader, så mye jeg hater vinteren. Den er fin å se på, men ikke noe mer. Ikke vær redd for meg da, jeg er vanligvis ikke sur. Men kulden får frem djevelen i meg.

  På fisketur er jeg, Hahha aldri?? Jeg har ikke fisket selv siden jeg var liten. Og da fikk jeg sykt mange fisk, og det var kjempegøy. Når jeg har prøvd i ettertid er det ikke gøy fordi jeg aldri har fått noe. Men det er gøy å være med, og se på da. Elsker å være ved vannet! ❤

  På julaften er jeg GLAD! Jeg har ikke hatt julestemning på hundre år, men elsker fremdeles julen. Jeg snakker om jul i månedsvis før det faktisk er jul. Julaften er alltid så koselig. Jeg hater julematen, fordi jeg syns det er sinnsykt kjedelig, men det er en del av stemningen å spise kjedelig julemat, være med familien, åpne gaver og bare slappe av hele kvelden. Det er bare så synd at julen er så stress i seg selv. Skulle ønske det var en mindre stressende periode.

  På skolen er jeg ..Hmm, jeg har ikke sittet på skolebenken på cirka to år. Motivasjonen de siste årene var derimot veldig dårlig. Jeg var lat, jeg sov i timen, gjorde lekser i siste liten, skulket timer og fulgte ikke med. Det er ABSOLUTT ikke bra, men jeg fikk heldigvis helt greie karakterer som jeg ikke skjemmes over. Det kunne sikkert blitt bedre hvis jeg hadde skjerpet meg. Jeg skal begynne på skolen til høsten, og håper at disse to årene har hjulpet meg ihvertfall litt til å gjøre det bedre på skolen neste år. Jeg gruer meg fordi jeg vet det kommer til å bli tungt, men jeg gleder meg også litt, jeg savner å ha en klasse og et klassemiljø å være i.

 • Publisert: 22.04.2017, 00:10
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 2 kommentarer
 • Ønskeliste julen 2016

 • Publisert: 08.12.2016, 17:01
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Jeg har funnet ut jeg begynner å bli en av de kjedelige voksne som snart ønsker seg bare sokker til jul. Jeg ønsker meg ingenting lenger, nesten. Ifjor ønsket jeg meg nesten bare penger, og det var superkjedelig å pakke opp så få konvolutter med pengesedler oppi. Det var kjekt, men ikke like moro som å pakke opp presanger. Derfor bestemte jeg meg fra ifjor at i år, da skal jeg ønske meg noe. Jeg skjønner ikke helt at det har gått et år allerede, det er sykt hvor tiden flyr. Men nå er vi her, ett år siden sist jul. Nesten ihvertfall. 

  Jeg ønsker meg noe da, men det var vanskelig å tenke seg frem til ting jeg ønsker meg.  Beklager det ELENDIGE bildet. Jeg lagde det faktisk i Powerpoint fordi jeg ikke hadde andre muligheter akkurat nå. Jaja, det får duge.. 

  Kameralinse: Dette vet jeg at jeg får. Det har jeg avtalt med pappa, og det blir julegaven fra han til meg. Jeg har ønsket meg, og trengt et nytt objektiv lenge, og var innom en fotobutikk for å få det optimale objektive til meg og mitt bruk. Jeg tror dette kommer til å bli bra, og gi meg gleden jeg hadde før tilbake når det gjelder foto. 

  Kjole: Denne kjolen vet jeg også at jeg får. Nesten. Jeg har avtalt med mamma og broren min at jeg ønsker meg den, så jeg håper en av dem kjøper den. Kjedelig å vite alle gavene jeg får, haha.

  Origins og Biotherm produkter: Disse produktene har jeg brukt en stund, og jeg elsker begge. Trenger å fylle opp litt, og bli enda bedre til å rense huden min.

  Overknee flat boots: Jeg har allerede overknee boots, men de er litt hæl på, og dessverre litt for små. Jeg kan ikke bruke de lenge før beina mine verker. Det er veldig synd, men sånn er det når man kjøper sko over nett. Jeg har pint meg gjennom noen dager med disse, men det orker jeg ikke lenger, tror jeg.. Ønsker meg flate, for da kan de brukes litt oftere og lengre av gangen.

  Chockers: Jeg ELSKER chockers, må fylle på litt i samlingen min. 

  NYX soft matte lip cream: Jeg ELSKER disse soft matte leppeproduktene. Må finne flere farger jeg elsker, fordi de er så fine og deilige på leppene. 

  Øyenskyggepalett: Tilfeldig bilde, men ønsker meg et nytt palett etter at min forrige gikk i gulvet. Det er ikke helt ødelagt, men ønsker meg et nytt med litt flere og spennende farger i - og ikke bare kjedelig brun og nudes. 


   

 • Publisert: 08.12.2016, 17:01
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 10 kommentarer
 • THIS OG THAT

 • Publisert: 06.12.2016, 17:13
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Blondiner eller brunetter?
  Jeg liker blondt hår på meg selv best, og jeg syns det generelt er veldig pent. Jeg har vært brunette en del ganger før, men jeg har alltid gått tilbake som blondine. Det har kanskje noe med at jeg er naturlig blond, og jeg føler meg mer norsk/skandinaver med det. Brunt hår er også fint, da.

  2. Spise hjemme eller på restaurant?
  Jeg spiser som oftest hjemme, naturligvis. Det er derfor det er ekstra stas å dra ut å spise en gang blant. Man setter virkelig mer pris på ting hvis man ikke gjør det til en vane, eller for ofte. Så definitivt restaurant, men hvis jeg hadde gjort det hver dag hadde jeg nok blitt lei.

  3. Samsung eller iPhone?
  iPhone, uten tvil!! Sikkert fordi jeg ikke er vant til noe annet. Kjæresten min har Samsung, og hvis jeg låner telefonen hans har jeg bare lyst til å kaste den i veggen noen ganger fordi den ikke er så brukervennlig som iPhone er. Og kameraet, ikke for å snakke om kameraet....

  4. Fjelltur eller stranda?
  Strand!! Jeg hater å gå tunge, lange turer og å være oppe i høyden, så det er ikke noe å lure på..

  5. Bilferie eller fly?
  Jeg har vært på noen bilferier med familien min før, og det er definitivt et godt alternativ hvis man ønsker å utforske mer, oppleve flere steder og dra steder man kanskje aldri hadde gjort hvis man bare hadde reist med fly. Det er naturligvis mye mer slitsomt å reise med bil, og man bruker mye tid og energi på å kjøre rundt, finne frem. Men jeg som elsker å oppleve nye steder velger gjerne bilferie bare for opplevelsens skyld. det er helt klart verdt det, og man ser tilbake på en veldig innholdsrik tur. 

  6. Sende melding eller snakke i telefonen?
  Jeg foretrekker å ringe kun fordi jeg er veldig utålmodig og vil bli ferdig med det jeg skal si kjapt, og i tillegg få et raskt svar tilbake uten å måtte vente til vedkommende ser meldingen og bla bla.. Men det er hyggelig å sende meldinger og da, men da bør det ikke være så viktig.

  7. Iskaffe eller kaffe?
  Iskaffe, men foretrekker vanlig kaffe til desserter og søte ting. 

  8. Rødvin eller hvitvin?
  Rødvin!! Kan ikke fordra hvitvin!

  9. Komedie eller skrekkfilm?
  Uansett hvor mye jeg hater skrekkfilmer, så elsker jeg dem også. Jeg sitter gjerne med hjertet i halsen under hele filmen, men jeg klarer ikke å slå den av. Skrekkfilmer er alltid så spennende, og det skjer noe hele tiden. Komedier kan jeg like en sjelden gang, men jeg syns ofte komedier blir så overdrevent at det ikke er morsomt lenger..

  10. Lese eller skrive?
  Skrive. Det er gøy å lese bøker og sånt også, men det er så sjeldent jeg tar meg tid til det. Jeg vet ikke, det er bare noe med det å finne seg ro, og ta seg tid til å virkelig leve seg inn i boken, ellers er det ikke noe vits. Å skrive gjør jeg hele tiden, og det elsker jeg!

 • Publisert: 06.12.2016, 17:13
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 2 kommentarer
 • 8 TING SOM IRRITERER MEG

 • Publisert: 01.12.2016, 10:43
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Telefonselgere, jeg tror vi alle irriterer oss over dem, ihvertfall dem som ikke forstår hva nei betyr. Det var en gang jeg ble oppringt av en veldig snill mann som prøvde å selge meg aviser. Jeg takket pent nei, men han bare fortsatte. For det første så leser jeg ikke aviser. Kun på jobb, på venterommet hos legen eller tannlegen eller så leser jeg det på nettet. Jeg blir så sint når de ikke tar nei for et nei. Nei betyr nei, det betyr ikke at hvis du fortsetter å mase så kommer jeg til å kjøpe de forbanna avisene.

  2. Mennesker som må hele tiden påpeke at de er "gode" mennesker. Holder det ikke å bare være et godt menneske? Smilte du til en fremmed dame på gaten? Så fint! Men må du fortelle hele verden at du gjorde det, og få det til å virke ut som du er den eneste i hele verden som gjør det? Du er faktisk ikke det. Slo du av en prat med en gammel mann som søkte menneskekontakt? Hyggelig! Men ikke så hyggelig at du sitter å skryter av det, og prøver å få deg selv til å høres ut som den eneste. Du er faktisk ikke snill hvis du er snill bare for å skryte av det.

  3. Butikkansatte som ikke gidder å hjelpe, og sure butikkansatte. Ingenting får meg til å føle meg mer uvelkommen inn i en butikk når jeg ser sure ansikt på de ansatte, jeg prøver å gi et smil men får ikke noe tilbake. Jeg får ikke akkurat så veldig lyst til å handle der da, for å si det sånn. Det var en gang her for ikke så lenge siden jeg spurte om hjelp i en butikk etter en spesifikk kjole, det eneste hun gjorde var å peke å si "vi har sikkert noe borti der". Takk for hjelpen? 

  4. Folk som sniker. Dette er nesten det verste, er det mulig å være så frekk? De bare smyger seg forbi deg, og før du rekker å følge køen, har brått 2-3 personer hoppet i midt i køen. Null respekt. Og det verste er de som du faktisk får øyekontakt med, det skjer ofte, men de bryr seg åpenbart ikke.  5. Gutter som stirrer, finnes det noe mer ekkelt? Noen gutter tror virkelig at å stirre får en jente interessert. Jeg prøver å stirre tilbake for å få dem til å stoppe, men selv etter jeg har sett på dem 4-5 ganger og sett bort like mange ganger, bare fortsetter dem. Jeg skjønner ikke at dem ikke blir flau eller føler seg dum av å bare sitte der å stirre. Det er en gutt som jeg vet hvem er fordi vi har gått på samme skole, og jeg ser han veldig ofte på senteret og på bussen, og hver gang han ser meg gir han meg det ekleste smilet og stirrer helt uten stopp i en hel evighet. Helt til enten jeg eller han går av bussen, eller forsvinner fra senteret. Det skjer hver eneste gang!

  6. Folk som stopper opp midt i veien. Åååå, jeg blir sååå sur! Bare fortsett å gå, eller gå inn til siden for å stirre ned i mobilen din - ikke stopp opp midt i veien, og gjør det umulig for folk å komme forbi. Nå i det siste har det skjedd så ofte at jeg har blitt så lei av det, at jeg bare stormer forbi dem i full fart.

  7. De som ikke lar andre få et kompliment. Jeg elsker å gi komplimenter til andre mennesker, fordi jeg vet hvor glad man kan bli av det. Bare av sånne små filleting, det betyr faktisk veldig mye. Jeg syns det er synd at noen ikke unner andre å få det, eller blir "sjalu" hvis dem ikke får det selv. Det skjedde faktisk for litt siden, jeg syns nesten det er litt frekt å ikke la andre få snille ord på sin kappe, uten at andre må begynne å kverulere eller vri det over på seg selv. 

  8. Unge voksne som snakker til meg som jeg var et lite barn. Jeg er kanskje ikke fult voksen, men jeg kan ikke kalle meg selv et barn lenger, og jeg vil for all del ikke bli snakket til som et. Jeg var hos tannlegen for noen måneder siden, og jeg tror assistenten var ny eller under opplæring - uansett, så snakket hun til meg som jeg var 5 år gammelt lite barn. Hun lagde den sjukeste babystemmen til meg og fortalte meg fem ganger på rad på hvor "flink jeg var" og den greia der. Jeg trenger virkelig ikke å høre hvor flink jeg er til å åpne munnen min, altså, fra en jente som kanskje bare var 5 år eldre enn meg. Ærlig talt.

   

 • Publisert: 01.12.2016, 10:43
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 9 kommentarer
 • LET'S GET PERSONAL

 • Publisert: 29.11.2016, 18:08
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Tror du at dyr opplever følelser, smerte og glede slik som oss mennesker?
  Det tror jeg så absolutt. Og det vet jeg også, ihvertfall slik jeg har opplevd mine egne dyr. Jeg tror at dyr tenker og føler like mye som oss, de har bare ikke muligheten til å uttrykke seg like godt som vi har. Til syvende og sist, så er vi alle dyr. Vi er kanskje litt smartere, men vi er ikke bedre. 

  2. Er følelser en nødvendig ting for at vi mennesker skal kunne overleve?
  Jeg vet ikke. Sikkert ikke for å kunne overleve, men jeg tror verden er et mye bedre sted fordi vi mennesker føler både smerte og glede, og ikke alle går rundt å er iskalde og ikke føler noen ting. Det er vanskelig, fordi noen ganger syns jeg følelser tar overhånd og kan ødelegge veldig mye, men samtidig gjør det mye godt også. 

  3. Hva er den viktigste følelsen vi mennesker kjenner på?
  Helt ærlig så tror jeg det er sorg. Det viser at vi bryr oss på et helt nytt nivå, ingen kunne forestilt. Jeg har opplevd veldig mye sorg, og jeg ser hvordan mennesker forandrer seg og viser en veldig sterk og fin side av seg som de kanskje ikke hadde gjort hvis det ikke hadde vært for den smerten og sorgen de kjenner på. Det er veldig fint, samtidig som det selvfølgelig er veldig trist. Men sorg finner frem gode sider også, det vet jeg. 

  4. Har alle mennesker rett til å være lykkelig, eller er det noe man må fortjene?
  Jeg mener at alle mennesker har rett til å ha det bra og ikke vondt. Noen mennesker fortjener kanskje ikke å være i det fri ute blant andre folk hvis de har begått en ugjerning og kan være en fare, men ingen fortjener å ha det vondt. 

  5. Hva tror du meningen med livet er?
  Jeg vet ikke. Jeg klarer ikke å tenke meg til en god begrunnelse til hvorfor akkurat jeg er her. Jeg tror alt er tilfeldigheter. Jeg skulle ønske jeg visste mer enn hva vi allerede vet. Men det er nok noe vi aldri får svar på, og det er det jeg syns er så skummelt med livet.

  6. Ville du gitt opp ditt eget liv i fordel for noen andres?
  Jeg hadde uten tvil gjort det for min mamma og min pappa. Det er kanskje ikke riktig tenkt at barnet skal dø før foreldrene, men for meg hadde det nesten ikke vært et annet alternativ. Men mamma og pappa er de eneste, jeg er kanskje litt for opphengt i foreldrene mine og litt for redd for døden til å kunne gjort det for noen andre. 

  7. Hvordan vil du dø? Komfortabelt i din egen seng, med din familie rundt deg, mens du gjør noe du elsker, eller en annen måte?
  Jeg håper jeg dør slik at jeg ikke merker det. Ingen sykdom slik at jeg vet det, og heller ingen smerter. Jeg håper heller ikke jeg dør brått, slik at det kommer som et sjokk for mange. Jeg håper jeg blir gammel og dør av alderdom. Så forhåpentligvis er det maaange mange år til!

  8. Hvis du fikk en konvolutt med informasjon om hvilken dag du skulle dø, og hvordan - ville du åpnet den?
  Jeg som er så nysgjerrig hadde nesten ikke klart den ligge, så det hadde vært veeldig fristende å åpne den, men også veldig skummelt. Når man først har åpnet det, så er det ingen vei tilbake heller. Vanskelig spørsmål...

  9. Hva er ditt største ønske i livet?
  Jeg ønsker å reise rundt å oppleve verden, noe jeg allerede gjør. Så jeg håper en dag å få opplevd å reise jorden rundt, det hadde vært fantastisk. Også håper jeg selvfølgelig at jeg får en fin familie etterhvert.

  10. Hvem er du, egentlig?
  Jeg vet ikke. Jeg er veldig forskjellig, det kommer an å hvem jeg er med. Det betyr ikke at jeg er falsk, men bare at jeg klarer å tilpasse meg etter hvordan andre mennesker er. Jeg er jo fortsatt meg. Jeg kan bare være litt mer høylytt med en som også er det, og litt mer stille med en ellers så stille person. Jeg vet at mange mener å endre oppførsel etter hvem man er med, er å være falsk, og å ikke klare å være seg selv. Det er jeg ihvertfall helt uenig med. Men grunnen til jeg ikke er helt sikker på hvem jeg er, fordi jeg er bare 20 år. Jeg prøver stadig ut nye ting, og tilpasser meg forskjellige situasjoner hver gang. Jeg endrer meg stadig vekk, og jeg vokser fremdeles. Jeg er ikke et ferdig utviklet voksent menneske enda.

  Men jeg er en veldig snill person, jeg har mye omsorg for andre mennesker, og de rundt meg. Jeg klarer ikke å se en annen person ha det vondt eller noe sånt. Samtidig er jeg også veldig redd og usikker, jeg er ikke en person som tar mye initiativ og heller ikke mye plass. Jeg er sjenert blant mennesker jeg ikke kjenner, og det er ikke ofte jeg tør å si noe. Jeg holder heller munn enn å føle at jeg driter meg ut ved å si noe rart eller føle at ingen bryr seg om det jeg sier. 

  Jeg er også en person med veldig mye tanker. Jeg tenker altfor mye, og altfor mange ganger er dette negativt. Jeg har også mange meninger blant ting, kanskje ting jeg også ikke interesserer meg for, men jeg prøver å danne meg en mening uansett hva det gjelder - hvis det er passende. Jeg liker å være engasjert, og jeg elsker å høre hva andre har å si. Jeg tar gjerne en saklig diskusjon, men jeg blir forbanna dersom motpart viser tegn til barnslige utsagn eller herseteknikker - det orker jeg ikke.

  11. Hva holder deg tilbake fra å være den personen du egentlig vil være?
  Usikkerheten. Jeg prøver så godt jeg kan å være meg selv i alle situasjoner, og rundt mine nærmeste er jeg meg selv 100% - og det føles fantastisk. Men det er ikke alle situasjoner jeg klarer det. Kroppen min gir på en måte tegn at det blir feil og dumt, så jeg holder meg tilbake. Jeg har vært gjennom mye som har fått meg til å føle meg som en dårlig person, og en person som ikke er verdt noe plass, så det ligger sikkert der. Selv om jeg har kommet over det verste av den perioden, så ligger det fortsatt mye igjen, og det er noe som må jobbes med. Mobbing kan virkelig skade en annen person, og jeg opplever fortsatt uthenging og netthets av personer jeg ikke engang kjenner per idag, men det klarer jeg heldigvis å heve meg over. 

  Jeg håper at jeg en dag klarer å være meg selv 110% ute blant mennesker jeg aldri har møtt, fordi det finnes ikke noe deiligere enn det, og man føler seg så fri i egen kropp. 

 • Publisert: 29.11.2016, 18:08
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 6 kommentarer
 • EIGHT QS

 • Publisert: 24.08.2016, 18:01
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Du kan bare velge et av følgende to alternativ, hvilket velger du og hvorfor? 1. Kjærlighet 2. Tillit 
  Jeg hadde definitivt valgt tillit etter å tenkt og grublet en god stund. Kjærlighet er fint, men det er ingenting som slår tillit. Man kommer liksom ikke en vei uten den. Det er alfa omega uansett hva det gjelder.

  2. Tenk tilbake til sist gang du var skikkelig sint. Er du fortsatt sint?
  Det var igår kveld faktisk. Jeg hadde tvunget meg selv oppe hele dagen ved å holde meg i bevegelse med å rydde rommet mitt, støvsuge, skifte sengetøy, rydde, og hadde store planer om å legge meg tidlig og få mange timers søvn. Andreas var ikke helt med på å legge seg tidlig, så når han først skulle legge seg begynte han å bråke noe sinnssykt mye, slå av og på lysene flere ganger og DYTTE MEG UT AV SENGA. Jeg fikk ikke sove tidlig da, for å si det sånn. Men jeg er ikke fortsatt sint, eller fortsatt litt gretten av å ikke få sovet nok, men det går bra.

  3. Hva står det på den siste SMS'en du mottok?
  "Når skal jeg hente deg?" fra pappa. Nå som jeg så nedover alle meldingene mine innså jeg hvor lite meldinger jeg faktisk sender og får. Mest reklame på de nyeste jeg har fått.

  4. Kan du bytte olje på bilen?
  Altså, jeg har aldri gjort det før, men jeg har fått opplæring i det, så jeg tror nok jeg hadde greid det dersom jeg måtte ha gjort det. Men det er ikke noe jeg dør etter å lære meg å kunne.

  5. Hva gjør deg lei deg?
  Masse. Jeg er en veldig følsom person, så ting går veldig raskt og veldig dypt inn på meg. Nå i det siste har jeg tenkt veldig mye på døden, og urettferdige dødsfall. Det gjør meg SÅÅ sint og såå lei meg. Kreft for eksempel, jeg syns det er så sinnssykt urettferdig. 

  6. Er du fornøyd med deg selv?
  Altså, jeg skulle gjerne hatt litt finere nese, litt flatere mage og sånne ting... Men det går veldig opp og ned, det finnes jo dager man føler seg fantastisk og andre dager man føler seg forferdelig. Idag for eksempel, jeg følte meg veldig fin rett før jeg kledde på meg. Veldig dårlig klesdag. Så det blir hva man gjør det til selv.

  7. Hvordan imponerer man deg?
  Du må være morsom, snill og CASUAL. Ta det med ro liksom, len deg tilbake og ikke anstreng deg, ikke gjør for mye ut av ting heller. Jeg elsker folk som er casual og som får meg til å slappe av og være meg selv. 

  8. Er du fornøyd med håndskriften din?
  Haha, NEI. Jeg er så flau over min egen håndskrift at.. går det an??? Jeg skrev ganske fint før, men jeg har mistet det totalt. Altså, går det an å trene seg opp til en finere håndskrift? Jeg skriver veldig mye på jobben min, både notater og ting andre skal lese, så det er nesten flaut.


   

 • Publisert: 24.08.2016, 18:01
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 2 kommentarer
 • MY ANTI BUCKET LIST

 • Publisert: 10.06.2016, 22:34
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Marthe Borge skrev et slikt innlegg for kun et par dager siden, og syns innlegget var veldig morsomt å lese. Så hvorfor ikke lage et selv? Har ikke sett så mange lage et slikt et før heller, så det er jo alltids gøy å gjøre noe nytt!   1. Hoppe i fallskjerm, strikk og lignende. Det er en ting jeg aldri i hele mitt liv hadde turt å gjort, og jeg kommer ikke til å gjøre det heller. Jeg er altfor redd for høyder, og den skremmende sannheten at det faktisk kan være livsfarlig. Tenk å dø på den måten da? Bare tanken grøsser meg, huff - NEI! 

  2. Kuttet ut kjøtt. Sorry alle veggiser der ute som prøver å vende oss kjøttetere til å bli noe annet enn det vi er, men jeg er altfor glad i kjøtt og altfor kresen til alt annet. Jeg tror faktisk jeg hadde sultet dersom jeg ikke kunne spist noe kjøtt, fordi jeg liker ærlig talt nesten ingen type grønnsaker og man blir ikke akkurat så mett og sunn av pasta hver dag liksom. Det er sikkert fælt å si det, men kjøtt er noe jeg kommer til å spise resten av livet, og jeg skammer meg ikke overhode. 

  3. Slutte å være ærlig og late som jeg liker folk jeg ikke gjør. Vi må bare innse det alle sammen, det går ikke an å like alt og det går heller ikke an å like alle personer her i verden. Det er enkelte personer man bare ikke kommer overens med, og sånn er det. Det er ikke vits å sløse bort masse tid på en person som du vet går deg på nervene og vil deg bare vondt. Bli kvitt dem! Jeg kommer heller ikke til å slutte å være ærlig noen gang, er det noe jeg ikke liker eller noe jeg er uenig i - jeg sier det, og jeg er ikke redd for å si meningene mine. Det er viktig for meg at jeg har en stemme jeg kan bruke, og som faktisk betyr noe - ikke bare hva alle andre mener.

  4. Flytte fra Østfold, eller ifra Sarpsborg. Det er kanskje teit å si aldri, men jeg trives så godt her at jeg faktisk kunne tenkt meg å bo her hele livet mitt. Jeg elsker Sarpsborg, den fine lille byen min og kunne ihvertfall ikke nå tenkt meg å flytte herfra, heller ikke fra Østfold for den saks skyld. Jeg trives nær familien min, og vennene mine. 

  5. Slutte å reise. En av mine største interesser er i verden er å reise rundt og oppleve nye ting. Det gjør meg rikere på erfaring, klokere, gladere, mer forståelsesfull. Jeg elsker å reise, og jeg kommer aldri til å slutte med det. 

  6. Slutte å besøke nye steder. Jeg hører om så sykt mange som drar til det samme stedet, gang på gang, kun fordi de likte det så godt der første og andre gangen. Sånn kommer aldri min situasjon til å være, jeg kommer bestandig til å finne nye steder å besøke, fordi jeg vil ikke binde meg til kun et sted, og ikke få se alt det andre verden har å by på. 

  7. Smake på kanin, hund, katt, BLÅSKJELL, SNILER. Jeg fikk tilbud en gang å smake på kanin, men jeg takket fort nei. Det falt meg bare ikke naturlig å smake på noe som kunne vært et kjæledyr, eller som er et vanlig kjæledyr her i Norge. Jeg kommer heller aldri i verden til å dytte i meg noe slags blåskjell og sniler -usj! 

 • Publisert: 10.06.2016, 22:34
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 6 kommentarer
 • 12 QUESTIONS

 • Publisert: 29.05.2016, 19:24
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer


 • 1. Hva er den tyngste avgjørelsen du noen gang har gjort?
  Det må ha vært den gangen jeg endelig ga meg selv litt selvrespekt, og gikk vekk fra en person som gjorde både livet mitt og meg vondt. Det kom veldig mye negativt ut av det, og det gjør det fortsatt. Men jeg er lykkelig, og jeg hadde ikke vært lykkelig dersom jeg ikke hadde gjort det. Det var en tung avgjørelse, vanskelig å fullføre - men med god hjelp så klarte jeg det. 

  2. Kjenner du noen tvillinger?
  Jeg kjenner mange tvillinger! Har gått i klasse med noen tvillinger, paraellklasse. Jeg har søskenbarn som er tvillinger, og til og med pappa er tvilling.

  3. Hva har faren din lært deg?
  Faren min har alltid vært veldig obs på at jeg må tenke på helsen min, pusse tenna mine godt, gjøre det bra på skolen, få meg en jobb, ta vare på de rundt meg og ha et godt forhold til penger, og ha god kontroll på pengene mine. 

  4. Hva har moren din lært deg?
  Mamma har alltid vist meg at man må bare gi faen i hva andre mener. Jeg er en veldig skjermet person som ikke hiver meg uti alt, men mamma har absolutt ikke noe problem med å si ifra om ting eller gjøre ting som kanskje kan være litt "flaut". Man blir ikke lykkelig dersom man alltid tenker på hva alle andre mener.

  5. Hvis du hadde vunnet 100 millioner, hva ville du brukt pengene på?
  Jeg hadde kjøpt et superfint hus til meg og Andreas. Jeg ville også gitt en god del penger til både moren og faren min, fordi de er de viktigste personene i livet mitt. Hadde også brukt en god del av pengene til reise, sminke og nye klær. Men selvsagt også spart en god del, sånn jeg alltid hadde hatt en god del penger til andre ting. Jeg hadde ihvertfall ikke brukt opp alt, så langt ifra, haha!

  6. Hva er du skikkelig dårlig i, men du gjør likevel?
  Synge! Jeg eier ingen fin sangstemme, men det stopper ikke meg ifra å synge!

  7. Husker du drømmene dine når du våkner opp?
  Jeg gjør som regel det fordi jeg er veldig interessert i dem. Jeg syns det er morsomt at jeg på en måte har levd et annet sted i en annen verden oppe i hodet mitt. Jeg vet ikke, men jeg syns det er skikkelig fascinerende. Så jeg pleier som regel å gå igjennom hele drømmen med en gang jeg våkner kun for å huske det, og fortelle den til noen hvis det er passende. 

  8. Hvilken religion skal du oppdra barna dine i?
  Ingen. Jeg kommer til å følge tradisjoner som jeg selv er oppvokst med, men jeg kommer ikke til å tvinge de inn i noen religion. Jeg vil ikke kalle meg kristen selv om jeg er konfirmert kristelig og døpt i kirka - det er kun gjort på grunn av tradisjon. Barn har all rett til å velge selv, så det valget kan de fint ta selv når de er gamle nok. Om de velger å tro på Gud eller Allah eller ingenting. 

  9. Når var øyeblikket du la barndommen din på hylla?
  Det var da vi flytta, og jeg glemte alle dukkene mine igjen i huset. Jeg hadde DØDSmange Barbie og Bratz dukker. Blir lei meg bare av å tenke på det nå liksom. 

  10. Hva liker du best med sommeren?
  Å kunne bade, sole seg, bruke lite klær, spise is, grille, sykle og gå turer, masse fine blomster overalt, bruke sandaler og solbriller, bli brun og få lysere hår. Ååå gud som jeg elsker sommeren! ♥

  11. Hva liker du best med vinteren?
  Det er ikke mye gitt. Hadde det bare ikke vært så kaldt hadde den jo vært fantastisk. Det er jo gøy å ake ogsånt da, men jeg tror jeg begynner å bli litt for gammel for det. 

  12. Hvem av dine fem sanser ville du behold, hvis du bare kunne beholde én av de?
  Synet. Jeg vet ikke hva jeg hadde gjort dersom jeg hadde mistet det. Har helt panikk i mørke rom, mister all kontroll! Shit, jeg aner ikke hva jeg skulle gjort dersom jeg hadde mistet det.. 

 • Publisert: 29.05.2016, 19:24
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • I HATE

 • Publisert: 21.03.2016, 13:38
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • - De som alltid vrir om på sannheten, og lager sin egen versjon av noe de egentlig ikke vet noen ting om. Dette har jeg vært vitne til altfor mange ganger, så jeg har forstått det selv at det ikke nytter å prøve å fortelle dem noe annet, rett og slett fordi de er fulle av ignoranse. Så de får heller bare velge å tro på det motsatte av sannheten. 

  - Rot. Jeg er et menneske som er altfor flink til å rote og ikke så veldig glad i å rydde. Likevel så hater jeg å ha det rotete rundt meg, jeg får kaos oppe i hodet mitt om det ikke er ryddig. Det kan gå veldig tregt, men når jeg først har satt meg inn for å rydde, så blir det gjort ordentlig! 

  - Nå som våren er på vei, så betyr det også at insektene kommer ut. Fader, om jeg ikke hadde hatet vinteren og kulde så mye som jeg gjør, så hadde jeg faktisk ønsket det var vinter året rundt. Jeg takler virkelig IKKE edderkopper, biller, sniler og alle de andre sinnssykt ekle og grusomme insektene. Jeg får frysninger bare av å tenke på det. Kan de ikke bare DØ!

  - Mennesker som er i dårlig humør og lar det gå utover andre. Jeg forstår virkelig at ikke alle dager er like enkle å stå opp på, og at det kan være stressende perioder og den slags, men jeg syns man skal kunne holde sitt dårlige humør for seg selv, og ikke spre det rundt seg og få alle andre i det samme. Det er heller bedre å bare snakke ut om det, slik at de rundt forstår, da blir alt så mye mye bedre.


  - De som ser ned på mindre utdanninger. Selv om du ikke trenger å ha 6'er i alle fag, så er alle jobber viktige. Jeg blir virkelig griseforbanna hver gang jeg hører om noen som ser ned på andre utdanninger fordi det ikke kreves så mye, eller ikke er "like viktig som å være lege". Selv om man ikke redder liv ved å stå i kassa på Kiwi, er det fortsatt en nøvendig jobb. Hvem skullle ellers slått inn varene dine og ønsket deg en god dag? Så lenge man er fornøyd med jobben sin, trives og føler man gjør noe nyttig så er det helt fantastisk. Stå på om du så er veterinær, hudpleier, kassedame, telefonselger, advokat eller brannmann!

  - Løgnere. Det er få ting jeg hater mer enn løgnere. Jeg kan altså ikke fordra folk som lyver. Jeg forstår heller ikke hvordan noen kan stå å lyve oppi ansiktet på noen med en helt syk fortelling som alle hører ikke er sann. Jeg er heldigvis veldig flink til å gjennomskue når folk lyver, så disse personene får ikke oppmerksomheten min to sekunder engang. 

 • Publisert: 21.03.2016, 13:38
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 2 kommentarer
 • OPINION: JENTETRENDER

 • Publisert: 27.02.2016, 21:38
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Kom over det nyeste innlegget til Tanja og fikk med en gang lyst til å lage et makent! Hva jeg syns om forskjellige jentetrender som er aktuelle nå. Jeg elsker slike innlegg, jeg syns det er gøy å gjøre opp en mening, og også høre andres. Skrik ut om du er ueng, eller lag et likt et på din blogg også. Dette er altså bare for gøy, ingen vits å la seg påvirke av mine meninger. Okei, lets go!

   Uggs
  Brukte Uggs når jeg gikk på ungdomsskolen, de er jo sinnssykt digge, men de ser ut som tøfler. Når det skal sies, hadde jeg ikke ekte vare da. De er fortsatt digge å gå med, men jeg eier ingen per dags dato. Jeg har tenkt på det, men njaaaa...

   Choker
  Digger det, om du klarer å bruke det riktig. Jeg syns faktisk det er ganske kult, og kan være veldig prikken over i'en i enkelte antrekk. Jeg elsket det når jeg var 8, og elsker det fortsatt når jeg er 20. Haha!

   Ombre hair
  Jeg syns det er skikkelig fint dersom det er gjennomført bra! Man ser jo mange resultater som ser helt forjævlige ut, og det er ikke noe fint! Jeg drømmer om å gjøre det på mitt eget hår i nærmeste fremtid, kun for å få litt spill i det og komme med litt forandringer jeg og. 

   Triangle bikini
  Helt ærlig? Jeg ser ikke hva som er så fint med det. Jeg syns det ser ut som Sims 2 bikinier, haha! Det er ikke noe jeg kunne skaffa meg ihvertfall. Jeg trives best i ensfarvede bikinier, og helst svart egentlig. Må prøve noe nytt snart, men ikke triangle.

   Calvin Klein undertøy
  Det er jo skikkelig Instagram materiale. Jeg drømmer om å skaffe meg en Calvin Klein truse og en bokser til kjæresten, slik vi kan ta koselige bilder av underdelen av kroppene våres og være skikkelig relationship goals. Kødda, haha (eller gjorde jeg?). Ja, jo, det er fint, og det er Instagram materiale, men det er undertøy. 

   

 • Publisert: 27.02.2016, 21:38
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 3 kommentarer
 • FUN FACTS: THEME PART 2

 • Publisert: 01.02.2016, 15:33
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • FUN FACTS: MAT

   Jeg har alltid vært kjent som "den kresne" når det gjelder mat, og alt egentlig. Det er mye mat jeg ikke liker, og mye mat jeg nekter å smake på fordi det både ser og høres ekkelt ut. Jeg er også utrolig redd for å teste ut nye saker, eller andre versjoner enn hva jeg er vandt med. Noen ganger syns jeg det er helt greit, og jeg er ikke redd for å kaste mat eller ikke spise opp. Men i noen tilfeller kan det også være kjempe flaut og frustrerende. 

   Jeg er ekstra kresen på mat når jeg er sulten. Man skulle trodd det var omvendt, men nope! Når jeg er skikkelig sulten jeg ha noe jeg elsker, og ikke noe jeg syns er ok. Det er også super frustrerende når jeg er kjempesulten, og det eneste vi har hjemme er egg eller brød - og det frister ihvertfall ikke! 

    Selv om jeg kan virke super vanskelig i matveien, er jeg langt ifra det. Jeg styrer unna gourmetmat og andre fancy retter, det er virkelig ikke noe for meg. Jeg kan ikke bli imponert med avansert mat (som noen forresten har prøvd tidligere, men jeg ble ikke særlig imponert..) Jeg spiser heller tomatsuppa fra Toro, enn fra en dyr restaurant - og det har jeg faktisk smakt også!  FUN FACTS: REISE

   I løpet av mine snart 20 år denne planeten, har jeg rukket å være i 19 land. Jeg har vært superheldig som har en pappa som har tatt meg med mange flotte, fantastiske steder. Jeg har sett mange steder mange andre ikke har sett, og jeg er faktisk super stolt over å ha opplevd så mye på så kort tid. Jeg håper å få oppleve mye mer nå som voksenlivet har startet, og hele verden til slutt!

   Det første stedet jeg var i (utenom Sverige og Danmark) var Litauen, det var også første gangen jeg var ute å reiste med fly for første gangen. Da var jeg rundt 9 år gammel, tror jeg.

   Det eneste jeg er redd for med å reise, er å miste bagasjen min. Jeg er ikke redd for at flyet skal styrte eller sånne ting - men om bagasjen hadde blitt borte, hadde jeg fått panikk. Kall meg gjerne materialistisk, egoistisk eller selvopptatt - men bagasjen er faktisk dødsviktig for meg. Det har heldigvis ikke skjedd enda (BANK I BORDET) og vi satser på at det ikke kommer til å skje heller, da tror jeg hele ferien hadde blitt ødelagt, helt ærlig! 


   

 • Publisert: 01.02.2016, 15:33
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 6 kommentarer
 • FUN FACTS: THEME

 • Publisert: 29.01.2016, 17:08
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • FUN FACTS: SKOLE

    Jeg har gått et år ekstra på skolen. Når jeg skulle søke inn på vg2 i førsteklasse, var jeg fast bestemt på hva jeg ville, og det var Reiseliv. Rundt i januar, andre termin, fant jeg ut at dette ville jeg ikke - og var fast bestemt på å ta andre året på nytt med en annen linje. Men jeg fullførte Reiselivslinja, og tok eksamen; noe jeg er veldig glad for at jeg gjorde.

    Jeg føler alt ble veldig forandret etter jeg valgte å ta året på nytt. Det åpnet seg så mange muligheter for meg, og takket være læreren og klassen min, så forandret jeg meg en god del jeg også, og ble en mye større versjon av meg selv. Det var faktisk det beste året mitt på skolen, og jeg savner klassen min sånn og alle de morsomme timene vi hadde sammen.

   Jeg jobber nå på en skole - og det er helt sykt rart å være på den andre siden og vite alt jeg vet. Jeg kan ikke tro hvor mye jeg ikke skjønte om skolesystemet og hvordan ting fungerte før jeg begynte å jobbe på en. Det er helt utrolig mye man ikke vet, og det har gått opp mange lys for meg etter jeg startet og jobbe for å skjønne hvordan det var når jeg gikk på skolen. "Åja, derfor var det sånn!"   FUN FACTS: FEST

   Første gang jeg var på byen, var faktisk i Tyskland, og da hadde jeg allerede rukket og fylt 19 år. Jeg syns helt ærlig det er dødskjedelig å være på byen, ihvertfall nattklubber. Da er jeg mer fan av å være på barer, det er jo så mye koseligere!

   Jeg har fått blackout kun to-tre ganger. Den første gangen var sinnssykt creepy. Jeg våknet opp dagen etterpå, sov alene oppe på en hems som jeg ikke aner hvordan jeg kom meg opp på, og fant bilder på telefonen min jeg ikke husker noe fra, haha. Jeg var heldigvis bare med nærmeste venner, men jeg syns det er sykt ekkelt å ikke huske noen ting og ha masse bilder fra hendelsen. De fleste bildene var av meg også, så vennene mine hadde tydeligvis tatt telefonen min, haha!

   Jeg hater å være på fester og lignende med masse folk. Jeg liker mye mer å bare være med mine nærmeste, om vi så er 2 eller 4, spiller det ingen rolle, men helst ikke flere enn 5-6. Da syns jeg stemningen blir 1000 ganger bedre, alle blir inkludert og kan være med i den samme samtalen, sånn liker jeg det! 

   

 • Publisert: 29.01.2016, 17:08
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 9 kommentarer
 • MIN FØRSTE GANG

 • Publisert: 27.01.2016, 15:46
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 •   Første gang jeg farget håret..
  Var når jeg gikk i 8.klasse. Plottwisten er at jeg hadde sinnssykt lyst på brunt hår, og hadde egentlig hatt lyst på det i mange, mange år - men det fikk jeg ikke lov til, så jeg endte opp med å farge håret mitt platinablondt. Så jeg hadde veldig lyst hår med gulskjær i, mørk ettervekst ganske lenge før jeg blåste i hva mamma sa, og farget håret mitt brunt. Etter det har jeg gått frem og tilbake mellom brunt og blondt, men jeg ender alltid opp som blond. Det er sånn jeg trives best.

    Min første tur på byen..
  Var når jeg var på utveksling i Tyskland. Allerede den tredje dagen der nede, som også var en arbeidsdag (!), ble vi dratt ut på byen og diverse barer for å bli bedre kjent. Senere på samme opphold, dro vi på en nattklubb, så det fikk jeg også opplevd i utlandet. For å være ærlig så syns jeg ikke noe om byen, verken i Norge eller utlandet - ihvertfall ikke masete nattklubber, da liker jeg barer best!

    Min første flytur alene..
  Var hjem fra Stavanger. Jeg hadde nettopp vært hele høstferien min, pluss noen dager på sykehuset der nede med pappa. Jeg fløy dit sammen med bestemor, og møtte onkelen min og stemoren min som allerede var der. Når ting begynte å bli bedre så dro onkel og bestemor hjem, mens jeg og stemoren min ble der nede til en av de siste dagene av oppholdet hans også. Jeg og stemoren min hadde to forskjellige flyselskaper, så vi endte opp på to forskjellige fly hjem igjen til Gardemoen. Flyturen tok ikke mer enn 50 minutter, så jeg kjedet meg heldigvis ikke ihjel på flyet, bare sov. MEN jeg gikk meg bort på flyplassen, fordi jeg skjønte ikke hvor jeg måtte gå ut hen, haha! 

    Mitt første kjæledyr
  Var verdens beste katt som het Lurven. Hun var helt unik, og jeg savner henne supermasse! Jeg fikk hun når jeg var 10 år gammel, og hadde hun i rundt 3 år før hun forsvant når vi flyttet. Ingen var som hun, og jeg kan ikke engang beskrive hvor fantastisk katt hun var. 

    Første gang jeg ble dumpet..
  Det har aldri skjedd, heldigvis! Jeg har blitt avvist da, men det er vell en annen sak. Heldigvis hører det langt inne i fortiden, og jeg er glad fortid er fortid.

    Min første bestevenninne..
  Hun het Charlotte. Vi møttes når jeg var 2 og hun var 4-5 år gammel. Vi bodde bare noen hus unna hverandre, og vi var sammen hver eneste dag når vi var små. Vi gjorde alt sammen, og var praktisk talt søstre! En bedre første bestevenninne kunne jeg ikke bedt opp, de minnene kommer jeg til å huske for alltid!

 • Publisert: 27.01.2016, 15:46
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 10 kommentarer
 • 10 spørsmål

 • Publisert: 18.01.2016, 12:36
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Har du noen gang tvilt på andres eksistens bortsett fra din egen?
  Nesten hele tiden faktisk? Jeg syns det er så rart at vi lever, og at akkurat jeg er i akkurat denne kroppen - og alt det der. Jeg blir så sinnssykt forvirret og fascinert på samme tid over hvordan ting er. Ihvertfall når jeg vet hvordan ting var for mange mange hundre år siden.

  2. En person du aldri vil møte (igjen)?
  Det er mange personer jeg ikke har noe med i å møte igjen, men da blir det ihvertfall ikke planlagt. Men ettersom jeg bor en ganske liten by, så er det vanskelig å unngå folk for alltid når man bor så tett på en måte. Men for all del, jeg har sett mange jeg ikke har noen interesse i å se igjen - sånn er det bare, bare ikke si hei liksom. Jeg gjemmer meg ikke, eller går en omvei for å unngå folk heller, så mye er det ikke verdt bryet.

  3. Hvordan vil du beskrive deg selv med tre negative og tre positive adjektiver?
  Negative: Sjenert, klønete, innpåsliten
  Positive: Snill, lojal, hjelpsom

  4.  Hva har vært din favorittalder så langt?
  Jeg digga å være ett år, kunne bare sove hele dagen og ble kosa med så mye jeg ville, fikk alt servert på sølvfat. Haha! Neida, jeg husker faktisk ikke. Nå ser jeg egentlig bare fremover, fordi jeg gleder meg til de alderne jeg kommer til å bli, men først og fremst gleder jeg meg til å bli 20, som ikke er om altfor lenge. 

  5. Hvem er din verste fiende?
  Jeg har ingen, haha. Syns det var mer barneskole opplegg å ha en "fiende". Jeg syns det virker veldig barnslig å ha en fiende, ihvertfall i den alderen jeg er i nå, det var kult når vi var åtte år liksom. Hvis jeg skulle hatt en, måtte han eller hun enten drept en jeg er glad i for at jeg kunne bruke det ordet. Nå har jeg bare venner, bekjente eller gamle venner og gamle bekjente.

  6. Du har nettopp funnet 1000 kroner, hva ville du gjort?
  Man skal jo levere den inn, men hvem prøver jeg å lure? Jeg hadde ikke levert den, og det hadde mest sannsynlig ikke du heller, haha. Jeg hadde spart den eller kjøpt meg noe sminke ;)

  7. Hva er en spesiell eller en uvanlig ting du er redd for?
  Støvsugere, skiheiser, solarium..

  8. Er du en god løgner?
  Absolutt ikke. Du ser tvers gjennom meg dersom jeg bare tuller litt, så lyver gjør jeg absolutt ikke.

  9. Hvor lenge kan du gå uten å prate?
  Ikke lenge, jeg elsker å prate selv når jeg ikke har noe spesielt å prate om. Jeg prater med meg selv også, jeg må prate!

  10. Hvis du kunne stilt et spørsmål til fremtidens deg, hva ville du spurt om?
  Om jeg kommer til å være lykkelig dersom jeg går den veien jeg har tenkt til å gå, eller om jeg må revurdere noen av valgene mine.

 • Publisert: 18.01.2016, 12:36
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 8 kommentarer
 • QUICK CHRISTMAS RELATED QS

 • Publisert: 21.12.2015, 15:42
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Liker du best å gi gaver eller få dem?
  Jeg elsker å gi, men helt ærlig elsker jeg å få også - men det gjør alle, garantert, så det er ingen vits å prøve å lure seg selv engang. MEN det hadde vært 100 ganger så morsomt å gitt julegaver hvis jeg hadde tjent mye bedre og kunne gitt de jeg skal kjøpe til noe de fortjener skikkelig.

  3. Hva er din all time favoritt julesang?
  Det må være Ashley Tisdale sin versjon av Last Christmas. Jeg elsker den, og har hørt på den hvert år i mange, mange år.

  4. Hvilke julefilmer er dine favoritter?
  Jeg elsker å se på Hjemme Alene filmene, men bare de to første! Også har jeg hatt som tradisjon siden jeg var liten å se Tre Nøtter til Askepott, men det har falt litt ut nå i det siste, dessverre. 

  5. Hvem avslørte at Julenissen ikke eksisterte?
  Ingen tror jeg? Jeg tror bare jeg skjønte det av meg selv, og jeg kan ikke en gang huske å ha trodd på Julenissen, faktisk.  6. Hvilke julekalender som går på TV liker du best?
  Jeg elsker Asbjørns julekalender, og Jul i Svingen, Jul i Blåfjell og Jul på Månetoppen.

  7. Hvorfor feirer du jul?
  Tradisjon, enkelt og greit. Jeg feirer ikke jul fordi jeg er kristen eller tror på Gud og Jesus, fordi det gjør jeg ikke. Men det er en hyggelig tradisjon jeg velger å ta med meg videre og gjennomføre uansett. For meg så forbinder jeg heller ikke julen med Jesus, så da er det jo greit.

  8. Foretrekker du brun julebrus eller rød?
  Jeg har alltid foretrukket den røde, men nå i det siste har jeg begynt å like den brune bedre.

  9. Hva er den fineste julegaven du noen gang har fått?
  Jeg har fått mange fine smykker av mine nærmeste, altså broren min, mamma og pappa. Men jeg klarer liksom ikke å plukke ut en spesifikk gave, heller så husker jeg ikke alle gavene jeg har fått i løpet av alle disse årene. 

  10. Hva gjør denne tiden på året så spesiell for deg?
  Stemningen, atmosfæren og familien.

 • Publisert: 21.12.2015, 15:42
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • DETTE GIR MEG JULESTEMNING

 • Publisert: 01.12.2015, 09:50
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Tenk at det er desember allerede!! Nå er endelig den beste og koseligste måneden i hele året her, og jeg gleder meg til dagene som kommer. Det skjer i tillegg så mye i desember hvert år, så jeg gleder meg til å utnytte hele denne måneden på det fulleste. Og jeg gleder meg til alle planene jeg har lagt til nå, og håper det kommer flere og mange spontane planer også! 

  Nå gjelder det egentlig bare å få tak i all julestemningen man overhode klarer - det er jo ikke desember uten julestemning. Jeg har allerede fått en del av det alt, men du får aldri nok. Derfor har jeg laget en liten liste over hva som gir meg julestemning - del gjerne dine punkter også i kommentarfeltet! ♥   SNØ! Det mest typiske, men hva gir ikke bedre stemning enn hvit snø? Uansett hvor kaldt og jævlig det kan være, er det skikkelig fint - atmosfæren og stemningen blir så riktig.

   LYS! Hvor fantastisk er det ikke å gå ut på kvelden, og se alt bare lyse opp av masse små lys som er hengt opp rundt omkring. Vi har fått opp noen lys ved inngangen til der jeg sitter på jobben nå, og jeg klarer ikke å slutte å se på de, det er jo så pent! 

   Pakke julegaver. Jeg pakka faktisk ned min første gave iår. Jeg har langt ifra et talent i å pakke gaver eller gjøre det rett og pent, men det er skikkelig moro, og resultatet blir sjarmerende uansett hvor stygt eller fint det er innpakka - det er jo julepapir! 

   Jeg får alltid skikkelig julestemning når jeg går rundt på kvelden eller natten, når alle har lagt seg, også ser jeg bare huset lyser opp av adventslysene og juletreet. Det er skikkelig rart egentlig, men jeg har vandra rundt i huset siden jeg var liten på kvelden/natten kun får å få den ekstra stemningen av at det ikke er så mørkt likevel med tanke på alt som lyser opp av julepynten.

   Sniktitte på julegaver. Haha, det må jeg nesten bare innrømme, hva dere må tenke nå - jeg er 19 år og sniktitter fortsatt på julepresangene under treet? Vell, ja. Jeg har gjort det siden jeg var liten, og det blir på en måte ikke jul uten det. Så jeg har på en måte laget min egen lille juletradisjon.    Julepynt, selvfølgelig. Ingenting er koseligere enn masse rødt i huset og mange nisser rundt om kring, med masse små lys og det beste er når man får opp juletreet også.

   Pynte juletre. Helt siden jeg var liten har det alltid vært stas å pynte juletreet, det syns jeg fortsatt. Det er jo skikkelig koselig, man er i sin helt egen verden helt for seg selv mens man pynter det, og det ferdige resultatet skuffer aldri, uansett. 

   Julesanger. Jeg har en regel at jeg ikke hører på julemusikk før i desember, så nå gleder jeg meg til å sette på julesanger. Min favoritt er og vil alltid være Last Christmas av Ashley Tisdale. Ingen annen sang gir meg mer julestemning enn denne!

   BarneTV. Mine tre absolutt favoritter er Jul i Svingen, Jul i Blåfjell og Jul på Månetoppen. Det er ikke desember eller jul uten de tre kalenderprogrammene. Nå har det seg slik at NRK ikke sender noen av disse på tv lenger, og ikke før i 2017 kommer Jul i Svingen. (Ivrig protester) - men jeg har heldigvis fått lastet det ned slik jeg kan se det uansett, selv om ingenting slår å sette seg ned i sofaen og slå på tven klokka 18.00 på Nrk. Jeg merker jeg har et stort barn i meg enda nå som desember er her, haha! • Publisert: 01.12.2015, 09:50
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 10 kommentarer
 • tre ting

 • Publisert: 19.11.2015, 18:30
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • inspirasjon hentet fra http://beccaalexandra.blogg.no/ 

  − 3 ting jeg liker −
   
  Jeg absolutt elsker å sove. Å sove er det beste jeg vet, eller ihvertfall å ligge i senga å slappe av. Det finnes ingen bedre følelse - og det beste er å slappe av og kose med kjæresten min samtidig.
   Jeg elsker å oppleve nye ting og dra nye steder. Jeg er utrolig glad i å bare ta meg en tur hvor som helst, bare for å oppleve eller se noe nytt. 
   Jeg er kjempeglad i høytider og selskaper. Jul, 17.mai, bursdager - jeg elsker det. Det er jo såå koselig!

  − 3 ting jeg ikke liker −
   Å stå opp tidlig! Det er et mareritt i seg selv, og jeg skulle gjerne ønsket jeg kunne stoppet tiden for å sove et par timer ekstra. 
   Overlegende personer, spesielt jenter egentlig. De er de verste. De går på angrep etter utseende til andre, og tror selv de er best i verden. 
   Å fryse. Jeg fungerer ikke dersom jeg fryser, jeg blir helt ødelagt og i et superdårlig humør dersom jeg fryser skikkelig. Og det verste av alt er at jeg fryser ganske ofte, ihvertfall nå på vinteren. 

  − 3 ting jeg ønsker meg −
   Jeg ønsker meg bunad først og fremst, som jeg skal begynne å spare til nå. Det er det vakreste plagget jeg vet om!
   En jobb når jeg er ferdig utdannet som jeg trives i og er flink til det jeg gjør. 
   En egen familie - et fint og bindene ekteskap, et fint hjem og fine barn.


  − 3 ting jeg er redd for −
   
  Jeg er DØDSredd for edderkopper. Det er noe som skjer inni kroppen min når jeg møter på en edderkopp, og det er en forferdelig følelse! 
   Lyn og torden!
   Døden, jeg er ikke redd for å dø selv, men jeg er kjemperedd for noen jeg er glad i skal dø. Det er så skremmende å vite at det kommer til å skje uansett hva vi gjør.

  − 3 ting jeg kan −
   
  Hjelpe folk, eller gjøre mitt beste til at andre skal få hjelp
   Ta bilder, videoer og redigere
   Uttrykke meg godt skriftlig

  − 3 ting jeg ikke kan −
   
  Tegne
   Geografi og matematikk 
   Trene bra og være sunn 

  − 3 ord som beskriver meg −
   
  Ærlig
   Hjelpsom
   Lat

  − 3 ting jeg blir rolig av −
   
  Kose med kjæresten min
   Bilturer, bussturer, flyturer osv
   Fredager - den offisielle slappe-av-dagen min!

  − 3 ting jeg blir stresset av −
   Når andre er stressa, blir jeg også veeeldig stressa selv!
   Når jeg har mye å gjøre, men har kjempeliten tid på meg. 
   Når jeg ikke finner det jeg leter etter

  − 3 steder jeg vil reise til i fremtiden −
   
  Los Angeles, Hollywood
   Thailand
   Singapore 

 • Publisert: 19.11.2015, 18:30
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 9 kommentarer
 • love love love

 • Publisert: 14.11.2015, 18:45
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Noe du elsker andre blogger om
  Jeg liker veldig godt personlige innlegg, der bloggern er åpen og ærlig, og ikke virker høy på seg selv eller overfladisk. Selv om overfladiske innlegg også er ganske morsomme, vel og merke!

  2. Et TV program du elsker
  Hmm, jeg ser ikke så mye på tv for tiden, så det er vanskelig å si! Jeg er glad i å se på Skal Vi Danse, om vi snakker reality. Det er egentlig ganske mye, jeg bare tenker ikke noe over det når jeg først ser på tv. Ingenting jeg ser fast nå for tiden isåfall!

  3. En sang du elsker
  For øyeblikket er jeg kjempeforelsket i Justin Bieber sin Sorry. Haha. 

  4. Et spørsmål du elsker å bli stilt
  Det er mange spørsmål jeg kan bli glad for å bli stilt, og er helt klar for å svare når som helst - men det spørs veldig på hvem som spør også.

  5. Noe du er nødt til å gjøre - og elsker å gjøre det
  Dusje? Haha. Det er jo så deilig, og det må jo gjøres.

  6. Et mennesketype du elsker
  Ærlige, åpne mennesker som ikke tar seg selv høytidelig, og klarer å tilpasse seg ulike situasjoner eller type mennesker. Og hjelpsomme mennesker som bare sprer noe godt!

  7. Noe du elsker ved deg selv
   Øynene mine og høyden min kanskje?

  8. En film du elsker
  Det må være Titanic, verdens beste film! Jeg kan ikke en gang telle hvor mange ganger jeg har sett den, og det kan alle jeg kjenner skrive under på at jeg har sett den litt for mange ganger, hihi!

  9. Et fag du elsket på skolen
  Jeg var egentlig veldig glad i norsk, ihvertfall når vi skulle skrive stiler og historier. Jeg elsket det! Jeg var også glad i kunst og håndtverk. Nå snakker jeg om ungdomsskolen, forsåvidt. På VGs var jeg glad i engelsk, og det har jeg egentlig alltid vært også.

  10. En matrett du elsker
  Jeg elsker indisk, lasagne, hjemmelaget pizza og takeaway pizza, hamburger og kebab. Glad i mat, haha.

 • Publisert: 14.11.2015, 18:45
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 2 kommentarer
 • hate hate hate

 • Publisert: 13.11.2015, 14:28
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Noe du hater andre blogger om
  Jeg bryr meg ikke så veldig om hva andre velger å blogge om - det er helt opp til dem selv. Da bare lar jeg heller være å lese det dersom det er uinteressant, haha! Blogg i vei om alt mulig ;)

  2. Et TV program du hater
  America's funniest home videos! Jeg kan ikke fordra det programmet, 80% av videoene som blir vist er ikke morsomme en gang! Jeg ser bokstavligatalt heller i en vegg enn å sitte å se på det programmet der. 

  3. En sang du hater
  Rihanna sin "Live your life"! Haha, den har jeg hatet siden den kom ut, og alle rundt meg hørte på den og elska den - og de elsket å sette den på fordi jeg hatet den så mye. Det gjør jeg fortsatt, kan ikke fordra den! 

  4. Et spørsmål du hater å bli stilt
  Ikke noe jeg kommer på i farten, men det kommer veldig an på. Jeg kan for eksempel bli veldig irritert når andre spør om det samme spørsmålet hele tiden, og både jeg og dem vet det ikke angår dem. 

  5. Noe du er nødt til å gjøre - men hater å gjøre det
  Jeg hater å stå opp tidlig! Det er det verste, uansett hvor tidlig jeg la meg dagen før, er det fortsatt et mareritt å stå opp på morgningen. Ihvertfall nå som det er så mørkt ute, og det ser ut som natta når jeg står opp, ikke digg!  6. Et mennesketype du hater
  Jeg hater selvsentrerte mennesker som ikke ser andre enn seg selv, de tror alt de gjør er best, og det de vet er alltid riktig. Også for å ikke snakke om løgnere eller de som alltid vrir på sannheten - de er de verste!

  7. Noe du hater ved deg selv
  Jeg hater nesen min som jeg har lyst til å operere, også hater jeg magen min som jeg vil få flatere. 

  8. En film du hater
  Tror ikke det er noen filmer jeg hater eller misliker, jeg har sett mange dårlige filmer, men ikke noe som henger igjen som jeg husker, haha! 

  9. Et fag du hatet på skolen
  Sløyd, garantert! Jeg var så dårlig i det, og hang så langt etter de andre at læreren måtte hjelpe meg å bli ferdig. Skikkelig klønete med andre ord. Også var jeg aldri noe glad i matte fordi jeg aldri fikk det til ordentlig, jeg ble skikkelig frustrert og umotivert! 

  10. En matrett du hater
  Ingen spesiell matrett, men jeg er ikke noe glad i fiskepinner, mais, tomat, sopp. Æsj! Også er jeg ikke noe glad i bacon, fysj.

 • Publisert: 13.11.2015, 14:28
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1 kommentarer
 • TENK

 • Publisert: 11.11.2015, 21:07
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • blogg

  1. Hva har du gjort idag, og ville du vært fornøyd dersom det var din siste dag igjen å leve?
  Idag har jeg vært på kurs med jobben min, blitt henta av kjæresten min og tilbringt resten av dagen hjemme enten på rommet mitt eller nede i stua med pappa og stemoren min. Jeg hadde nok ikke blitt fornøyd dersom det var min siste dag igjen å leve, da ville jeg utnyttet den enda mer - men sånne ting kan man dessverre ikke legge opp til selv og velge.

  2. Hvem er du, i forhold til den du pleide å være, og hva gjorde som forandret deg?
  Jeg er en mer stabil, ansvarsfull, selvstendig person enn det jeg pleide. Jeg har blitt flinkere til å åpne meg, og snakke med andre. Det som forandret meg var vel jeg har gått igjennom en god del negativitet, og når man blir eldre skjønner man at ting ikke kan være sånn for alltid, og du må selv ta ansvar for hvordan du vil ha det og hvem du vil ha rundt deg. Jeg skjønte jo selv at mamma ikke kan hjelpe meg å bli kvitt negativiteten rundt meg, men det er jeg selv som må ta ansvar. Jeg vokser opp og har blitt et eget menneske som ikke er avhengig av noen på den måten at jeg trenger hjelp hele tiden, men jeg vil fortsatt føle at jeg har andre rundt meg uansett hva. 

  3. Hvor har du tilbringt de siste dagene dine, hadde du sett for deg akkurat dette for 5 år siden?
  Jeg har vært på jobb og hjemme, enkelt og greit. Jeg aner faktisk ikke hva jeg så for meg for 5 år siden, jeg tror jeg ville jobbe i barnehage på den tiden, og det gjør jeg jo absolutt ikke!

  4. Tenk på den siste personen du ga en klem, hvordan hadde du reagert dersom personen forsvant for alltid?
  Jeg hadde tatt det forferdelig tungt, jeg hadde nok ikke klart å være meg selv eller gjøre mine dagligdagse ting på en god stund. Dersom den personen hadde forsvunnet fra livet mitt, hadde også en del av meg forsvunnet jeg aldri kunne fått tilbake. Det hadde for alltid vært et tomrom i hjerte mitt uten den personen tilstede, fordi det er en person jeg vil alltid ha i livet mitt, en person jeg elsker. Jeg hadde nok klart å komme meg videre på en eller annen måte om veldig lenge, men det hadde aldri blitt ordentlig bra igjen.

  5. Hvordan tror du andre oppfatter deg?
  Jeg tror andre oppfatter meg som en stille person som trenger tid til å bli komfortabel, men når jeg først er komfortabel nok at jeg er en person med mye meninger og egentlig veldig mye å si selv om. At jeg er en snill person som ikke vil andre vondt, og er ansvarsfull. 

  6. Hva tror du er viktig når det gjelder å være en god forelder til barna sine?
  Jeg tror det er viktig å være åpen, at du blir en rollemodell men samtidig en venn. Du skal ha få nok respekt av barna dine sånn de ikke gjør dumme ting bak ryggen din eller lyver til deg, men også ikke for mye at de blir skremt av deg, men kan komme til deg med problemer. 

 • Publisert: 11.11.2015, 21:07
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 6 kommentarer
 • TURN ON HOS GUTTER

 • Publisert: 10.11.2015, 13:38
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Jeg lagde et innlegg her om dagen der jeg skrev om turn off hos gutter (SOM DU KAN LESE HER), på tide å skrive med hva som er turn on? Nok en gang er inspirasjon hetet fra Stina sin blogg, og dette er kun mine meninger - og jeg mener ikke å angripe noen eller å få noen til å føle seg dårlig! ♥  1. Gutter som er bestemte. Det viser selvtillit og at de tør å være litt bestemt. Å få hele tiden som svar "Jeg vet ikke, du kan bestemme" og ikke "Idag skal vi dra ut og spise på Egon" er utrolig irriterende! Gutter; dere har lov å være bestemte, ikke vær redd for om vi er uenig, fordi er vi uenig - så sier vi ifra!

  2. Gutter med hår! Haha, er det bare jeg syns elsker gutter som har litt hår på kroppen? Spesielt skjegg - ikke for mye, men noe. Og gutter med hår på brystet og "veiviser". Jeg elsker det!

  3. Sterke gutter! Nå kommer det med muskler inn igjen, jeg hater egentlig gutter med for mye muskler og for mye markerte muskler, men jeg elsker når gutter er sterke og kan løfte tunge ting uten å nøle, på en måte. Jeg vet ikke hvorfor, det er sikkert litt rart haha!

  4. Gutter som kan hjelpe til. Gutter som viser de kan hjelpe til med matlaging, husarbeid som å vaske og rydde etc. tror jeg alle jenter foretrekker. Det er ikke en jenteoppgave å lage mat, og heller ikke å rydde opp etter seg. Det er bare fint at gutter klarer å ta ansvar og vise at de er voksne på den delen uansett hvor kjedelig det er. Det gjør deg ikke mindre mann.

  5. Gutter som viser frem den søte siden i seg. Nå tenker jeg mest på kjæresten min, men det gjelder sikkert alle (eller mange) jenter der ute som har kjæreste også. Gutter som viser den myke og søte siden av seg og kan ligge å stryke deg i håret, kose med deg og kalle deg jenta si, jeg elsker når Andreas gjør det! Beste følelsen.

  6. Gutter som ser litt "skumle" ut i ansiktet. At de på en måte ser litt bad boy ut, men ikke er det i det hele tatt. Skjønner dere? Haha. Jeg var for eksempel litt små redd for Andreas før jeg ble kjent med han, han er selvfølgelig ikke skummel eller slem på noen som helst måte, han bare så litt sånn ut på grunn av utseende. 

  7. Gutter som gir kyss i panna. Jeg elsker det, man får en skikkelig god følelse av trygghet og den ny forelskede følelsen helt på nytt. Det er noe helt spesielt med et kyss i panna.

  8. Gutter som er morsomme! Trenger jeg å si mer? Ingenting er verre enn en kjedelig gutt uten noe som helst humor. 

 • Publisert: 10.11.2015, 13:38
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 16 kommentarer
 • TURN OFF HOS GUTTER

 • Publisert: 09.11.2015, 14:40
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • dette innlegget på Stina sin blogg, og jeg syns sånne innlegg er litt morsomt ikke. Så hvorfor ikke? Mangel på bilder har jeg også, så bildene til dette innlegget er hentet fra weheartit, og utover må det bli sånn eller arkivbilder. Nå gleder jeg meg virkelig til å få meg nytt kamera, det er ikke lenge til nå! Da skal jeg bli mye mer aktiv og prøve å få tatt mange fine bilder til bloggen. ♥ Jeg håper med sikkerhet at ingen tar seg nær av dette, dette er bare mine meninger, og det er ingen fasitsvar på dette. Jeg syns bare slike innlegg er morsomt og harmløst - jeg mener ingenting vondt med det. Fortell meg gjerne dersom jeg skrev noe offensive eller feil. 

  1. Gutter som tror de kan kjøpe kjærlighet. At jenter har fått det stereotypiske navnet for gold diggeres gjør meg kvalm. De fleste jenter er ikke ute etter dyre gaver, bare kjærlighet fra kjæresten sin. Bare å vite at man er bra nok, og at kjæresten din elsker deg er mer enn nok. Gutter trenger ikke kjøpe dyre smykker, armebånd eller alt mulig  annet for å gjøre en jente fornøyd. Er gutten dritt, men kjøper ho fine ting, er han ikke en bra kjæreste. Materiale betyr ikke en dritt. Jeg har til og med vært borti en sånn gutt som trodde han kunne bare kjøpe ting til meg hele tiden for å gjøre meg fornøyd, og få meg forelsket. FEIL, VELDIG FEIL.

  2. Gutter som snakker om andre jenter. Det er helt greit at gutter i forhold syns andre jenter er pene, det er helt normalt, og det finnes mange pene mennesker her i verden. Men det gjør meg så kvalm at gutter snakker om jenter som om de er knulle materiale. Jeg snakket med en sånn gutt senest istad som fortalte hvor deilig pupper og rumpe en annen jente hadde, han nærmest siklet etter hvor deilig han syns ho var. Og det verste av alt; han har en kjæreste. HVA MED KJÆRESTEN DIN? Jeg kunne ikke annet enn å syntes skikkelig synd på jenta hans.  

  3. Gutter som er tynnere enn meg selv. Haha, jeg syns ikke det er noe fint med gutter som bare er skinn og bein, gutter skal ha kjøtt på kroppen og gjerne litt muskler. Men ikke for mye! Gutter med for mye muskler er grusomt. Derfor syns jeg kjæresten min sin kropp er perfekt, han er ikke for tynn, ikke for tykk, han har ikke for mye muskler, men likevel har han noe.

  4. Gutter uten fremtidsplaner. Ihvertfall nå som jeg er i den alderen jeg selv er i, så syns jeg man skal ha planene klare, ihvertfall sånn cirka. Gutter som ikke aner hva dem vil bli, og gjør ikke annet enn å surre rundt hjemme - eller hvor det måtte være, droppe skolen og nekte å søke jobb er turn off! 

  5. Usikre gutter. Da mener jeg de som konstant må ha en bekreftelse på at de er bra nok. Det er helt greit å være usikker på seg selv, men det finnes en grense på å være usikker, og å være usikker og oppmerksomhetsyk. Jeg vet om en som måtte konstant ha bekreftelse på at han var den kjekkeste gutten og best i senga. Han var så obsessed med å være best, men han påstod hele tiden at han aldri var bra nok for noen ting. 

  6. Feminine gutter. Jeg har overhode ingenting imot gutter som er feminine eller homofile for den saks skyld, jeg kunne bare aldri vært sammen med en selv. Om gutten er mer jålete enn meg selv, så er det ut. Gutter skal være menn, de skal ikke være redd for å bli møkkete, og de skal for guds skyld ikke bruke lenger tid på å gjøre seg klar enn hva jeg selv gjør.  

  7. Gutter som har dårlig grammatikk. (med mindre dysleksi eller andre skrivevansker er inni bildet). Det er bare et annet tegn på han ikke har tatt skolen seriøst, og ikke orket å lære seg å skrive ordentlig på sitt eget språk. Liten viljestyrke og latskap, enkelt og greit.

  8. Gutter som spiller tvspill / dataspill 24/7. Nå skal det sies at gutter skal være gutter, og å spille spill er heeelt i orden. En gang i blant. Men om han sitter og spiller hver dag, døgnet rundt mens han samler masse søppel og tomme brusflakser på rommet er det bare ekkelt.

 • Publisert: 09.11.2015, 14:40
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 8 kommentarer
 • TEN QUICK

 • Publisert: 04.11.2015, 17:51
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Hva er tre ting du er redd for?
  Edderkopper og biller, lyn og torden, og at det skal begynne å brenne et sted hvor jeg befinner meg

  2. Lærer du av feilene dine?
  Jeg stoler gjerne på feil folk to-tre ganger mer enn jeg bør, og jeg tar gjerne et sted to ganger selv om jeg får vondt. Så på en måte ja, på en måte nei.

  3. Hvordan reagerer du på blod?
  Jeg HATER blod. Mitt eget er det ikke så farlig med, men det var faktisk en gang jeg besvimte fordi jeg begynte å blø i tannkjøttet mens jeg satt i tannlegestolen, og tannlegen bare fortsatte mens jeg så meg selv i speilet. DET var grusomt. Og jeg takler heller ikke andres blod, og snur meg som regel vekk eller dekker øynene når noen blør i nærheten av meg, eller på tv for den saks skyld.

  4. Hvordan vil du beskrive klesstilen din?
  Humøret mitt, enkelt og greit. Har jeg en dårlig dag tar jeg gjerne på meg joggebukse. Nå er det litt mindre uaktuelt nå som jeg jobber, og ikke er skoleelev. Men da hender det at jeg tar på meg basice klær. Er jeg i godt humør, har god tid, eller føler meg fin, tar jeg gjerne på meg et skjørt, kjole eller en fin topp. Jeg har fra der ingen spesiell klesstil. Jeg kjøper det jeg liker, enten om det er knæsjrosa eller med dødningshoder på.

  5. Føler du deg beskyttende ovenfor andre?
  Ja, jeg tar veldig godt vare på dem rundt meg, og prøver å beskytte dem mest mulig og stå på siden deres og vise at jeg bryr meg.   6. Hva ville vært det verste og det du frykter mest å oppleve i løpet av livet?
  Døden. Før var jeg livredd for å dø selv, og satt å gråt når jeg innså jeg kom til å dø en dag. Men nå skjønner jeg at det ikke er så ille, fordi da dør jo jeg. All smerten blir jo påført alle andre, og jeg merker ikke noe til det. Det jeg er redd for er at mine nærmeste kommer til å dø en dag. Jeg hater tanken på det, og det verste med det hele er at det kommer til å skje UANSETT. 

  7. Er du selvstendig eller avhengig av andre?
  Jeg er både selvstendig og avhengig av andre, egentlig. Jeg elsker å være selvstendig i "voksenlivet", føle jeg klarer å ta egne beslutninger og ta ansvar. Men jeg elsker også ha folk rundt meg, og vite at jeg kan ha noen å støtte meg på uansett liksom. Det er en veldig god og trygg følelse.

  8. Forteller du andre hvordan du har det, eller holder du det for deg selv?
  Jeg liker å holde ting for meg selv. Men jeg er en person som ikke klarer å skjule ting, du kan merke veldig lett om ting ikke er som det skal. Og når jeg først har innrømmet det, så er jeg veldig åpen og forteller gjerne hele situasjonen.

  9. Hva er det verste som noen gang har skjedd deg til nå?
  Jeg har hatt veldig flaks i livet, og ikke opplevd så mye vondt. Bank i bordet. Men det må helt klart være den gangen jeg skulle til pappa på ettermiddagen/kvelden, og det endelig var høstferie. Jeg satt å ventet på han ganske lenge egentlig, uten at han ringte eller ga noe beskjed - som han pleier å gjøre. Senere fikk jeg da en telefon av onkelen min som fortalte meg at pappa lå på sykehuset. Jeg var 16 år, og var hele høstferien på sykehuset i Stavanger. Tilstanden hans var kritisk hele tiden, og det var vonde dager som føltes ut som år. Heldigvis går alt bra nå, og det er jeg evig takknemlig for!

  10. Hvordan får du respekt for andre, og når mister du den?
  Jeg får respekt av andre når de viser at de er snille og takknemlige. Jeg kan miste respekten av andre hvis de viser utakknemlighet og at de er veldig selvsentrerte OG hvis de lyver. Løgnere mister all min respekt. 

   

 • Publisert: 04.11.2015, 17:51
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • HAPPINESS

 • Publisert: 04.11.2015, 16:11
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 •  Jeg elsker elsker elsker når fremmende, kjente eller nære smiler tilbake. Jeg får en super god følelse inni meg. Jeg smiler alltid til folk, uansett om jeg kjenner dem eller ikke. Jeg syns det er så hyggelig! Alle burde smile til alle! 

   Jeg elsker når kjæresten min tar på meg, nå mener jeg ikke seksuelt, men når han tar tak i hånden min, holder hånda si på kneet eller låret mitt, stryker meg i håret, holder rundt meg. Jeg får en skikkelig god trygghets følelse inni meg, og det er som man blir forelsket på nytt.

   Desember måned gjør meg lykkeliiiig. Og det er ikke så lenge til heller. Man våkner opp og har en god følelse hver dag i hele desember, det har ihvertfall jeg. Jeg føler meg som et lite barn, og jeg ser fortsatt på julekalendere som Jul i Blåfjell, Jul på Månetoppen, Jul i Svingen. Jeg elsker det, desember er en så fantastisk måned, alt er pyntet med juledekor og det er sååå koselig!

   Jeg elsker å få "uvanlige" komplimenter. Det er det beste! Det er alltid koselig å høre at man er pen, har fin topp på seg, men når noen drar skikkelig til og gir deg komplimenter på noe du aldri ville du trodd du skulle få et kompliment på, det er skikkelig spesielt, og jeg blir glad av sånt. 

   Den beste følelsen er å finne en film etter laaang tid med leting over alt på nettet. Det er ikke ofte jeg finner en film som er skikkelig WOW, men når jeg først finner en, vil jeg bare se den flere ganger!

   Jeg elsker å pynte meg, og spesielt bruke gooood tid på sminke og hår. Da sitter du som oftest igjen med et resultat du liker og er fornøyd med. Og jeg gleder meg allerede til helgen, fordi da kan jeg pynte meg! 

   Å få lønn! Når meldingen dukker opp på telefonen din at du endelig har mottatt lønn, det er den beste meldingen! Haha, neida. Men nå gleder jeg meg ekstra mye, fordi da skal jeg endelig få kjøpt meg et etterlengtet kamera. Jeg har så mye inspirasjon og motivasjon, og det eneste jeg mangler nå er et godt kamera for å dele det med dere! 

   Regnbuer, rosa himmel og solnedganger. Er det bare jeg som blir lykkelig av det? Det er jo så fantastisk, og jeg blir så fascinert over hvor vakker himmelen kan bli.  • Publisert: 04.11.2015, 16:11
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 2 kommentarer
 • 10 Questions

 • Publisert: 02.11.2015, 19:20
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Hvis du kunne dratt hvor som helst i en uke, hvor ville du reist og med hvem?
  Hvoooor som helst? Å, det er så mange flotte steder i den verden her, og så mange steder jeg vil oppleve. Jeg ville nok mest sannsynlig dratt til et varmt og godt sted med min kjære Andreas. Det hadde vært så deilig å fått seg litt varme, og slappet helt av i ukjente omgivelser mens man fikk oppleve og se mye nytt. 

  2. Kommer du noen gang til å gifte deg? Med hvem?
  Jeg håper da på det, men jeg tror ikke jeg kommer til å gifte meg i kirken og ha på meg brudekjole - nope. Forhåpentligvis med Andreas, selvfølgelig.

  Jeg drømte faktisk at vi skulle gifte oss i natt, haha! Planen var å gifte meg i en sort, lang kjole og han skulle bruke skjorte og jeans. Av en eller annen grunn endte jeg opp med en hvit brudekjole after all, og han i en dress som vi prøvde på oss på rommet hans. Haha!

  3. Hvor mange barn vil du ha?
  Jeg tror jeg vil ha to eller tre barn. Jeg håper ihvertfall jeg får en av hvert kjønn, det hadde vært best, og ettersom jeg har navnene klare! ♥

  4. Hva er dine favorittretter?
  Jeg elsker pasta, hjemmelaget pizza, lasagne og indisk mat! Også all type drittmat som kebab, hamburger og take-away pizza. 

  5. Hva liker du best med moren og faren din?
  Med moren min er at jeg kan fortelle henne alt, og vi har mange like meninger om ting, så det er lett å ytre sterke meninger jeg har om til henne. Med faren min er at han alltid har vært en støttekandidat i livet mitt, han har hjulpet meg i livet, og alltid vist hva som var best for meg. Han vil bare mitt beste, og det eneste han vil er at jeg skal få et godt og stabilt liv.   6. Hva var dine favorittleker som barn?
  Jeg eeeelsket å leke med Barbie, MyScene og Bratz. Det var fantastisk, og jeg husker fortsatt hvor stor glede jeg hadde av alle dukkene mine. Jeg tror jeg hadde over 100 dukker, og masseee klær og tilbehør til dem. Jeg levde meg skikkelig inn når jeg lekte med dem, og jeg hadde et navn på alle dukkene mine og alle hadde vær sin personlighet som bare jeg visste om. Og det beste var å leke alene, fordi da kunne jeg gjøre akkurat som jeg ville! Ååh, jeg savner den tiden, hehe!

  7. Fortell noe du er stolt over du har klart
  Jeg er superstolt over hvor jeg er den dag idag. Jeg er stolt over meninger jeg har stått for, og ting jeg har arbeidet for for å komme meg hit jeg er. Jeg tok mange omvalg og måtte tenke meg grundig om, men jeg angrer ikke. Jeg har klart å kvitte meg med så mye negativitet, og selv om livet ikke bare er fryd og glede nå heller, så er ting mye bedre, og ting er mye lysere! Jeg gleder meg til fremtiden!

  8. Hva er din favoritt Disney film og hvorfor?
  Ariel, Den Lille Havfruen. Hun har vært min all time favorittprinsesse siden alltid. Jeg pleide å leke havfrue når jeg var liten hele tiden, da man tok begge beina inni det ene strømpebukse beinet vet du! Jeg elsker fortsatt Ariel, og syns filmen er helt utrolig fin.

  9. Turn off's og turn on's?
  Turn off's er helt klart gutter som er tøfler. Jeg takler ikke tøfler som for eksempel tror å kjøpe ting til flere tusen kroner gjør en jente fornøyd. Jeg har vært borti gutter som har vært helt sinnssykt tøffel, og det gjør meg ikke annet en kvalm. Jeg sier ikke at gutter ikke skal være søte og snille mot jenta si, men ett sted går grensa fra søt og snill til å være en idiotisk tøffel. 

  Turn on's er gutter som er morsomme, snille, viser at de bryr seg men samtidig er en ordentlig mann. 

  10. Fortell om noe du aldri kommer til å bli lei av å gjøre
  En ting jeg aldri kommer til å bli lei av, er å ta bilder. Jeg syns at å kapre øyeblikk er viktig. Det er viktig for fremtiden å se tilbake til, for å mimre og tenke på de gode stundene, og huske dem selvsagt. Jeg syns det er så koselig å se tilbake på bilder jeg selv har tatt eller andre har tatt. Uansett om jeg kommer til å bruke mobilen eller et fint kamera når jeg er 60 år, spiller ingen rolle, men jeg vet at det er en ting jeg kommer til å være flink til om mange, mange år også. 

 • Publisert: 02.11.2015, 19:20
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 4 kommentarer
 • #23

 • Publisert: 28.10.2015, 16:58
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Jeg sitter på jobb og jobber overtid til klokken ni med ALTFOR mye død tid og venting. Jeg fant noen morsomme spørsmål på tumblr som jeg satt sammen til dette innlegget. Kanskje superkjedelig for andre og kjempe interessant for noen, men det dreper ihvertfall litt tid for meg slik at jeg har noe å gjøre i løpet av tiden jeg skal sitte her.

  1. Er du utadvendt eller sjenert?

  Jeg er en liten mellomting som faller mest over på sjenert sin side. Jeg tørr å snakke med folk, både fremmede og kjente, men jeg er ikke den som snakker høyest eller tar initiativ til å snakke hele tiden. Jeg syns det kan være vanskelig å starte en samtale med ukjente folk, men jeg svarer selvfølgelig og prøver så godt jeg kan å engasjere meg i samtaler hvis DE snakker til meg først. Da er det ikke noe problem. Jeg har også litt angst i å være i større grupper av gangen, så der bryter den sjenerte delen ut veldig.

  2. Hvem ser du frem til å se neste gang?

  Jeg gleder meg veldig til å se Andreas igjen, han henter meg etter jobben idag også, hehe, verdens beste kjæreste ♥ Jeg gleder meg også veldig til å se pappa igjen når han kommer hjem fra jobb, og jeg gleder meg KJEMPEMYE til å møte det nye familiemedlemmet våres. Jeg har blitt fille tante, kaller de det vell. 

  3. Kommer du lett overens med andre?

  Ja det vil jeg si. Det er enkelte mennesketyper jeg ikke kommer overens med, men sånn er det jo med alle. Alle kan ikke like alle. Men jeg har mange ulike personer i livet mitt som jeg kommer godt overens med, så det har jeg ingen problem med.

  4. Hvis du var full, hadde personen du hadde vært forelsket i tatt vare på deg?

  Det er vell nesten best for han at han hadde gjort. Haha, neida. De gangene jeg har vært full med Andreas rundt meg har han hjulpet meg å lagt meg og gitt meg noe å drikke, så han tar jo vare på meg da også. 

  5. Hvordan mennesker foretrekker du?

  Jeg foretrekker ærlige, åpene mennesker som skjønner kødd. Mennesker jeg kan ha det morsomt og å tulle med, men samtidig være åpen og dele hemmeligheter med.

  6. Hvordan er din sivile status, og tror du den kommer til å endre seg i løpet av de neste to månedene?

  Jeg har kjæreste, og vi er kun kjærester uten noe forlovelse inni bildet eller bor sammen. Jeg er ganske sikker på ingenting kommer til å forandre seg, både jeg og han trives hjemme, og vil heller satse på å gjøre ferdig skolen og utdanne oss ferdig før vi bestemmer oss for å flytte for oss selv. 

  7. Hvem var den siste personen du hadde en dyp samtale med?

  Jeg tror det var med kjæresten min. Husker ikke helt, faktisk.

  8. Hva sier den siste tekstmeldingen du mottok?

  "2 runder igjen"

  9. Ville du kysset den siste personen du kysset igjen?

  Selvfølgelig.

  10. Tror du det er liv på andre planeter?

  Jeg tror det, men jeg syns det er skikkelig skummelt og tenke på i tillegg, men også veldig fascinerende. Det som egentlig er det verste er at vi som lever nå mest sannsynlig aldri får greie på det.

  11. Prater du fortsatt med din første forelskelse?

  Med første forelskelse, hva betyr det? Den første gutten jeg likte? Fordi det var i barnehagen, og jeg aner så vidt hvem han er lenger. Den første gutten jeg var skikkelig ordentlig forelsket i er min nåværende kjæreste. Jeg har likt mange gutter over årene, men det har jo aldri vært noen ordentlig forelskelse. Nå bruker jo jeg også ordet forelsket om du bare var keen på en gutt i to minutter også. Det er jo litt feil, men det er sånn det har blitt. 

  12. Liker du naboene dine?

  Naboen min er en god kompis av meg, så ja. De andre kjenner jeg ikke så godt.

  13. Nevn en person du hater og en du elsker?

  Jeg hater forsåvidt ingen, og det er veldig mange jeg elsker.

  14. Har du noen gang fått ditt hjerte knust?

  Den eneste gangen jeg har fått mitt hjerte knust var da jeg gikk inn på sykehusrommet til pappa, og så hvordan han så ut. Det var et sjokkbilde i seg selv, og ingen fortjener å se faren sin på den måten. (Det går heldigvis bra!) Så det er ingen gutter / forelskelser / kjærester som har knust hjertet mitt.

  15. Har du noen gang knust et annet sitt hjerte?

  Ja, det har jeg. Ikke noe jeg bryr meg noe spesielt om eller angrer på, ting ble som det ble, og han reagerte som han gjorde.

  16. Har du noen gang vært så forelsket at det har gjort vondt?

  Ja, men det er god smerte.

  17. Vil du forandre på navnet ditt?

  Jeg har alltid hatt lyst på et mellomnavn, men jeg vil beholde etternavnet mitt etter at jeg gifter meg som et mellonavn, så jeg vil til slutt sitte igjen med tre navn uansett. Fire blir litt i overkant, tenker jeg. Så vi lar det være til jeg gifter meg.

  18. Hva er ditt stjernetegn?

  Fiskene

  19. Hvit, lys eller mørk sjokolade?

  Lys eller mørk sjokolade, veldig glad i begge to. Hvit sjokolade er ihvertfall ikke noe for meg.

  20. Dummeste løgnen du noen gang har fortalt?

  Jeg lyver forsåvidt aldri, men det var en gang jeg sa til en syk stalker jeg hadde at Louis Tomlinson fra One Direction var kjæresten min. Jeg visste han bare et bilde av Louis, men han gikk rett på. Det var så morsomt, og han sa bare lykke til og ønsket meg alt godt med han. Han ville ikke slutte å snakke med meg, så jeg måtte bare komme opp med den løgnen for å vise han at jeg ikke var interessert.

  21. Hvor høy er du?

  Jeg er 174, tror jeg. Det kan hende jeg har vokst litt siden sist.

  22. Kan du telle til en million?

  Det klarer jeg helt sikkert, men det har jeg aldri tatt meg tid eller ork til å gjøre. Ikke kommer jeg til å gjøre det med det første heller..

  23. Klarer du å ha dine hvite sko, hvite?

  Nei, det er ikke noe fint heller når de lyser opp helt kritt hvite. 

 • Publisert: 28.10.2015, 16:58
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 4 kommentarer
 • paris

 • Publisert: 25.10.2015, 08:13
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer

 • Publisert: 25.10.2015, 08:13
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 5 kommentarer
 • 3 GODE OG DÅRLIGE EGENSKAPER

 • Publisert: 22.10.2015, 14:16
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Jeg ser på meg selv som en ganske god menneskekjenner. Jeg har alltid forhåndsdømte tanker om personer jeg ser (som egentlig er en dårlig egenskap), men det stemmer alltid med sånn personen er. Jeg er også veldig flink til å se og merker det veldig lett når noen lyver. Det syns jeg er en god ting ettersom jeg ikke tolerer å bli ljugd til, så jeg styrer alltid unna disse menneskene, men jeg pleier alltid å late som ingenting.

  2. Jeg er veldig glad i å hjelpe folk. Selv om jeg ikke får det til selv, så prøver jeg mitt beste å finne ut av ting for andre eller hjelpe dem når de spør meg om hjelp. (innenfor visse grenser selvsagt, jeg stakk fort inn igjen når Andreas spurte om hjelp til å bytte dekk på bilen sin!) Jeg er også veldig glad i å hjelpe de på jobben, og hjelpe de som spør. Jeg hjelper folk hele tiden på jobben min, og jeg prøver hele tiden mitt beste får å gjøre dem fornøyde. Jeg for en veldig god følelse inni meg å vite at jeg har hjulpet noen og de er takknemlig for arbeid jeg har gjort.

  3. Jeg er en veldig ærlig person. (kan dette være en dårlig egenskap også egentlig?) Som jeg har sagt mange ganger, klarer jeg ikke å lyve til folk, og jeg er alltid ærlige med folk når jeg snakker med dem. Jeg holder aldri tilbake når jeg ser urettferdighet, og jeg er ærlige med folk hva jeg syns om dem. Både positivt og negativt. Jeg har funnet ut at ærlighet varer lengst uansett, så jeg ser ingen grunn til å se på det som noe negativt.

   

  1. Temperamentet mitt, definitivt. Det kan alle skrive under på tror jeg. Jeg blir kjempefort sur, og jeg hever stemmen min høyere enn det den burde være. Jeg er aldri voldelig eller sånne ting når noen først har gjort meg sur, men det kommer veldig mye ut av munnen min som ikke burde. Jeg har også en stor tendens til å begynne å gråte etter jeg har vært sur, fordi jeg er ikke stolt over oppførselen min når jeg først blir sur, og jeg blir lei meg etter å ha såret mennesker og blitt sur for ting som ikke var verdt å bli sur for.

  2. Jeg er utrooolig kresen på mat, og jeg smaker aldri på ny mat. Jeg velger heller å ikke spise enn å spise noe jeg syns både ser og høres rart ut, samtidig som jeg ikke har smakt det. Det er veldig veldig sjeldent at jeg smaker på ny mat. Og det er ganske synd, fordi det finnes sikkert tusenvis av matretter der ute jeg hadde elsket dersom jeg turte å smake på dem. (Eller ikke, ettersom jeg er så kresen?) 

  3. Jeg er sinnssykt lat. Som sikkert veldig mange andre tenåringer, men jeg er faktisk lat og har vært det hele livet. Det er mye jeg ikke orker å gjøre, eller syns er for kjedelig å gjøre til å orke det. Jeg trener ikke, og går ikke mer enn nødvendig. Det kan skje en gang i blant jeg tar meg noen gåturer eller sykkelturer for kos, men jeg presser meg aldri til jeg blir sliten. Jeg hater å være sliten. Jeg er også veldig lat når det kommer til å rydde rommet blant annet, eller gjøre andre viktige ting som er dødskjedelige. 

 • Publisert: 22.10.2015, 14:16
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1 kommentarer
 • dypere, mer meningsfult

 • Publisert: 17.09.2015, 11:17
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Du får gjerne skikkelig innblikk over bloggernes mest overfladiske sider. Hva er favorittfargen din, hvor shopper du mest, hvilke sminkeprodukter bruker du, dagens antrekk. Listen er lang! Jeg elsker å lese om det, men det er noe spesielt med å lese om dypere ting, noens ekte tanker og følelser. Jeg elsker å lese om den litt mer private siden til folk, den man gjemmer bort, og de meningene som har litt dypere mening enn hva du syns om Mac sine leppestifter. Jeg fant noen spennende spørsmål, mye mer spennende enn hva jeg har hatt på bloggen tidligere, og satt dem sammen. Spørsmålene er så spennende, og svarene kan være så mange. 

  Hvis du vil ta utfordringen, og svare på samme spørsmål, kopier dem gjerne, og legg igjen en kommentar om at du også har svart på dem. Jeg syns isåfall dette er spennende, og jeg vil gjerne lese andres perspektiv og meninger om de samme spørsmålene. 

  ♦ Hva er du mest bekymret for: Gjøre ting riktig, eller gjøre det riktige?
  Begge tingene er veldig viktig for meg. Jeg hater å finne ut om jeg gjør ting feil, og jeg er ikke noe glad i å gjøre ting som er feil mot andre. Begge tingene kan bekymre meg, om andre opplever ting jeg gjør feil, eller om jeg gjør feil mot dem. Det er ikke noe jeg går å tenker på, men når jeg tenker over det, er begge veldig viktig for meg.

  ♦  Holder du fast på noe du bør slippe taket på?
  Absolutt ikke, jeg kvitter meg med ting så fort jeg skjønner det er bare bra for meg. Bortsett fra klær og sånne ting. Det er vanskelig for meg å kaste vekk. 

  ♦ Hva er verst; hvis en god venn flytter langt vekk, eller hvis du mister kontakten med en god venn som bor like i nærheten?
  Hvis en god venn av meg hadde flyttet langt bort. Men det fine med det hele er at tidsperspektivet vi lever i nå gjør det så enkelt for oss å reise på andre siden av jorden. Men det hadde helt klart vært det verste. 

  ♦ Ha er du mest takknemlig for?
  Jeg er super takknemlig for at jeg har begge mine foreldre, og jeg har vokst opp med storebroren min. Jeg er også kjempe takknemlig for alle tingene jeg har opplevd, og både moren og faren min har tatt meg med på masse forskjellige opplevelser til forskjellige land. Jeg har et stort innblikk i verden, og det er jeg kjempe glad for å tatt del i, i en allerede så tidlig alder.

  ♦ Hva er ditt beste barndomsminne, og hvorfor?
  Det må være all tiden jeg og min barndomsvenninne var sammen. Vi møtte hverandre når jeg var 2 år, og da var hun allerede 5 år gammel. Vi vokste opp sammen, og ingen var nærmere enn oss to. Vi fant alltid på noe morsomt, og tiden bare fløy av gårde. Jeg husker så mye av det vi gjorde såå godt.  

  ♦ Hva er den ene tingen du skulle gjerne ønsket du kunne endre på i verden?
  Jeg skulle ønske alle i verden hadde et mer positivt syn på ting. All mobbing, baksnakking, utestengelse hadde vært borte. Alle hadde vært venner og bekjente, ingen uvenner, ingen fiender. Ingen hadde hatet noen. 

  ♦ Ville du brutt loven for å redde noen du elsket?
  Definitivt. Jeg kunne dødd for de jeg er glad i. De betyr så altfor mye for meg, så nesten alt er verdt å gjøre for de man elsker og bryr seg om.

  ♦ Hva er det vanskeligste for deg; Å se noen i øynene å fortelle hvordan du føler deg, eller å se noen i øynene mens de forteller deg hvordan de føler seg?
  Jeg tror ikke jeg har noe problem med noe av det. Man er, ihvertfall jeg, gjerne veldig nærme de man åpner seg for og de som åpner seg for deg, og jeg har ingen problemer med å sitte å se folk i øynene og snakke om følelser om noen jeg bryr meg om. Nå syns jeg det er ganske ubehagelig og bli intenst stirra inn i øynene, men det er en annen sak.

  ♦ Hvis du får vite at du kun har en måned igjen å leve, hva ville du gjort? Ville du fortalt det til noen?
  Jeg tror jeg hadde fortalt det til mine nærmeste. Jeg hadde mest sannsynlig delt det på bloggen, og blogget om den siste måneden av livet mitt. Jeg hadde ikke latt det ta så mye tid, selvfølgelig. Fordi resten av tiden jeg hadde hatt igjen å leve ville jeg brukt på å reise steder jeg aldri hadde vært før. Oppleve ting en siste gang, og tilbringe tid med de jeg er mest glad i.

  ♦ Når var den siste gangen du var snill mot noen, og forventet det ikke tilbake?
  Nå  tenker jeg mer at det er en selvfølge å være snill tilbake uansett, men folk får velge selv. Jeg er aldri snill mot noen fordi jeg vil ha noe tilbake. Jeg er snill fordi jeg er snill. Jeg liker ikke å være slem mot noen. Jeg elsker å smile til fremmede, og det er ikke alltid jeg får et smil tilbake, men det går bra. Det er selvfølgelig superkoselig å få et tilbake, men det er ikke derfor jeg gjør det. Jeg hjelper folk hele tiden på jobben min, og jeg elsker det. Jeg elsker at jeg kan gjøre noen glade, hjelpe noen eller vise at jeg bryr meg. Det er ikke for å ha noe tilbake selv, langt ifra!

  ♦ Hva ville vært det vanskeligste for deg å miste?
  Det ville helt klart vært foreldrene mine. Jeg vet at det kommer en dag at de ikke lenger er tilstede, og jeg hater tanken på det. De har vært her gjennom alle mine snart 20 år, og jeg vil at de skal være hos meg frem til jeg dør. Jeg har et sykt ønske om at jeg dør før dem, bare for å unngå smerten av å miste dem. Men jeg vil jo gjerne leve mange år og oppleve å få mine egne barn og barnebarn en dag jeg også.

  ♦ Når var det siste gang du fortalte at du elsket noen?
  Det var istad når Andreas slapp meg av utenfor bussterminalen. Jeg sier ganske ofte til han at jeg elsker han, og han sier det ganske ofte til meg at han elsker meg. Jeg syns det er superkoselig uansett om vi vet det, så liker jeg å få bekreftelsen og høre ordene. 

  ♦ Tenk på den siste personen som du kjente, som har dødd. Hvis du kunne gjenopplive dem i kun en time, hva ville du sagt, og/eller gjort?
  Jeg har heldigvis ikke opplevd så mange dødsfall. Den siste jeg kjente godt var ihvertfall rundt 10 år siden. En god venninne av mamma, som ble som en "ekstra mamma" for meg. Hun var den mest godhjerta personen jeg noen gang hadde møtt. Jeg savner henne veldig mye når jeg tenker tilbake på henne. Hun var virkelig best! Jeg aner ikke hva jeg kunne ha sagt til henne idag, fordi jeg var bare 8 år når hun døde. 

   

 • Publisert: 17.09.2015, 11:17
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1 kommentarer
 • TRETTI

 • Publisert: 13.09.2015, 13:37
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Hvis du kunne bodd hvor du ville i hele verden, hvor ville du bodd? 

  Hvis språk ikke ville vært et problem, Frankrike. Helst Paris. 

  2. Hva gjorde du på din siste bursdag?

  Da var jeg i et utvekslingsprosjekt nede i Tyskland, og hadde min første arbeidsdag på fabrikken Liebherr på kontoret med min tyske venn Anna. Det var mange tyske lærlinger og lærere som kom bort til meg og gratulerte meg med dagen, og jeg ante ikke hvem disse menneskene var. Senere var vi samlet på hotellet, og de jeg reiste med fra Sarpsborg, pluss elever jeg aldri hadde møtt før fra Trondheim sang bursdagssangen til meg. DET var flaut, men også kjempe koselig selvsagt. Vi fikk bursdagskake, og senere fikk vi omvisning i byen vi bodde i, som var Kempten.

  En veldig annerledes, men læll en super koselig bursdag!

  3. Hvis du kunne spist middag med en kjent mannlig person, hvem ville det vært?

  Harry Styles eller Leonardo DiCaprio. Vanskelig valg.  

  4. Hvis du kunne spist middag med en kjent kvinnelig person, hvem ville det vært?

  Selena Gomez, Perrie Edwards eller Kate Winslet. 

  5. Kjenner du noen som har bursdag samme dag som deg?

  Kjenner noen tvillinger som gikk i klassen min på barneskolen. Var alltid gøy å ha bursdag på skolen på den tiden, fordi da var vi hele tre bursdagsbarn.  

  6. Når fikk  du ditt første kyss?

  Da var jeg 16 år.

  7. Hvordan sjokolade liker du best?

  Kvikk Lunsj har alltid vært en favoritt hos meg♥

  8. Ville du heller hatt en kokk eller en hushjelp?

  Hvor deilig hadde det ikke vært å hatt begge? Men jeg er GANSKE sikker på at jeg hadde valgt en kokk. Jeg er elendig på kjøkkenet, og ryddig er noe jeg faktisk gjør hvis jeg ser det blir altfor rotete. Jeg tror jeg nesten hadde valgt å sulte hvis jeg ikke hadde fått mat, eller hadde noe lett tilgjengelig. 

  9. Hva drømte du inatt? 

  Jeg drømte om en tidligere klassevenninne og jeg stjal noen Halloween kostymer som var andre sine. Hun var Aladdin, og jeg var tigeren. Også var det sånn merkelig twist, at de som hadde Halloween kostymer, var også russ og delte ut russekort. Noe vi ikke hadde. Politiet kom løpende etter oss og spurte om kostymene var stjålet. Hun sa selvfølgelig nei, også måtte de brått teste ut en drikke jeg hadde med meg var alkohol oppi. Hvis det ble grønt, var det alkohol. Og den ble grønn, men klassevenninna mi hadde magiske evner, så hun gjorde drikken lilla, som betydde det ikke var alkohol. Så kom vi oss videre med de stjålene kostymene våres.

  Sinnssykt merkelig drøm, haha. 

  10. Hvilket godteri spiser du helst på kino?

  Kjøper nesten alltid baconchips, kjærlighet og sjokolade. 

  11. Hvor handler du mest klær?

  Carlings, Bik Bok, Vero Moda, H&M og Gina Tricot. Og når jeg er i Oslo, stikker jeg alltid innom Monki. Dessverre så har vi ikke den i Sarpsborg.  

  12. Hvem ringte deg sist?

  Et ukjent nummer jeg valgte å ikke svare på. 

  13. Hva står det på den siste meldingen du mottok?

  "Bra det, står her"

  14. Hva står det på den siste meldingen du sendte?

  "Kalnes ish, sjukehuset"

  15. Hva står det på den siste Facebook-meldingen du mottok?

  "Skal høre på dør etterpå"
  16. Hva står det på den siste Facebook-meldingen du sendte?

  "Ikke idag, men kan til mandag eller andre dager i uka"

  17. Hvilken øyenfarge har du?

  Har brungrønne øyne. (Hassel?) Men de ser mest grønne ut, men det kommer veldig an på lyset.

  18. Liker du kaffe?

  Jeg drikker iskaffe ihvertfall.

  19. Hvem var din favorittlærer på barneskolen?

  Den siste læreren jeg hadde i 6. og 7.klasse. Han var virkelig en godhjerta type med masse humor og masse kunnskap, og han ville virkelig lære oss det han kunne. 

  20. Hvem var din favorittlærer på ungdomsskolen?

  Jeg var veldig glad i mattelæreren min til tross for at jeg hatet matte og både jeg og han viste at jeg var elendig i det. Han prøvde så godt han kunne til å forklare, fordi han ville virkelig jeg skulle skjønne det. Samtidig som han var en utrolig morsom fyr.

  21. Hvem var din favorittlærer på videregående?

  En lærer jeg hadde første året på vgs som kontaktlærer. Han var virkelig noe for seg selv, og det var alltid morsomt i hans sine timer. Også norsklæreren jeg hadde andre vgs, han også var en utrolig morsom fyr og jeg gledet meg til alle norsktimene fordi det alltid var masse humor i timene hans.

  22. Nevn tre ting du har gjort iår, som du vil oppleve igjen?

  Hmm, tre ting? Det må ihvertfall være Tyskland turen og russetiden. Det er to uforglemmelige ting, ihvertfall!

  23. Har du noen du kan fortelle absolutt alt til?

  Jeg har mange jeg kan vende meg til å fortelle ting til. Jeg har venninner jeg kan fortelle absolutt alt til, samtidig som jeg kan fortelle masse til mamma og stemoren min, også broren min, kjæresten min og noen kompiser som jeg også kan fortelle ganske mye til.

  24. Hva er din absolutte favorittfilm?

  Det må være Titanic. Jeg kan ikke telle på fem hender en gang hvor mange ganger jeg har sett den. Det er nesten altfor mange ganger, men like bra er den hver gang. 

  25. Hvem er din store kjendisforelskelse?

  Det har alltid vært Leonardo DiCaprio, men har også et stort kjendiscrush på Harry Styles.

  26. Har du noen søsken?

  Jeg har en storebror og en stebror. Så jeg er lillesøster til begge to.

  27. Er du sosial?

  Både ja og nei. Det er dager jeg helst vil unngå kontakt med mennesker, men jeg elsker å være med kjente og venner. Jeg er ikke typen som slår av en samtale med en random fremmed, men når jeg er med folk jeg kjenner godt så pleier jeg aldri å være rolig. 

  28. Hvilken sang minnes om deg?

  Ugly Heart av GRL. Ikke fordi jeg har et stygt hjerte, men fordi jeg har hørt så mange ganger på den og satt den på tusen ganger etter hverandre på roadtrip, fester og lignende, så mange av de som kjenner meg tenker på meg når de hører den sangen. Elsker den!

  29. Trives du best ilag med det motsatte kjønn eller ditt eget?

  Må si det er det motsatte kjønn jeg trives best med, og kommer best overens med. Kan telle på en hånd hvor mange av det motsatte kjønn jeg har havna i en krangel / diskusjon med. Jenter derimot..Hmm.

  30. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år?

  Om ti år? Da er jeg hele 29 år, å gud. Da har jeg forhåpentligvis en jobb, bor for meg selv med min kjære. Kanskje jeg har barn? Jeg håper ihvertfall jeg har nytet 20 årene mine, og jeg har fortatt masse å se frem til. 

 • Publisert: 13.09.2015, 13:37
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1 kommentarer
 • questions

 • Publisert: 11.09.2015, 11:58
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Når har du bursdag?

  Jeg ble født 23.februar i 1996. Som betyr at jeg snart er hele 20 år! 

  2. Hva har du på deg akkurat nå?

  Akkurat nå har jeg på meg en svart bluse, svarte bukser, converse og et stort skjerf. Det er så kaldt!

  3. Hva ville du gjort dersom du vant 1 million kroner?

  Da ville jeg reist! Og spart noe selvfølgelig.

  4. Beskriv deg selv med 5 ord

  Ærlig, snill, trofast, hjelpsom, lat. 

  5. Hvilke blogger leser du?

  Jeg stikker som regel innom mange av de høyeste på topplisten, og de som dukker opp på forsiden når jeg logger på blogg. Har ingen faste jeg leser, egentlig. Jeg var mye flinkere på sånt før, men nå glemmer jeg det helt, og har kutta ut 80% av tiden jeg brukte før til å sitte på pcen, til å gjøre noe helt annet. Hva vet jeg ikke, antagelig ikke noe mer fornuftig. 


  6. Hvorfor blogger du?

  Jeg blogger fordi når du først har starta, er det vanskelig å kutte ut. Jeg har blogget siden 2008-2009, både av og på. Men jeg blogger hovedsakelig fordi jeg elsker å skrive og dele bilder. Jeg elsker å få tilbakemeldinger, og jeg vil ytre meningene mine hvis noen skulle brydd seg eller ikke. 

  7. Bryr du deg om hva andre syns om deg?

  Dessverre så bryr jeg meg veldig mye om det. Det var verre før, så det har gått bedre med årene. Men jeg bryr meg fortsatt litt uansett. Men det hender jeg har dager jeg gir totalt faen om hva folk syns om meg.

  8. Liker du utseende ditt?

  Jeg er selvfølgelig ikke helt fornøyd, men jeg ser heller ikke ut som den verste. Det er små ting jeg vil endre på med mitt eget utseende, men sånn tror jeg alle har det. Men jeg klarer å leve med meg selv, og har dager hvor jeg syns jeg ser bedre ut enn andre.

  9. Hvor mange kjæledyr har du hatt?

  Jeg fikk mitt første kjæledyr når jeg var ca 10 år, det var en katt som vi kalte Lurven. Senere fikk hun flere kattunger, og vi valgte å beholde en av dem, så da fikk jeg også en kattunge som het Oliver. De forsvant dessverre når vi flyttet,  så Oliver rakk ikke å vokse opp en gang. Jeg savner Lurven helt forferdelig enkelte dager, hun var verdens beste katt! Senere fikk vi en hund som het Bobbie, men den hadde vi ikke så lenge da vi fant ut at HUND er ikke noe for oss, i det hele tatt, og da var det bedre å gi den til noen som kunne gi den all den oppmerksomheten og oppveksten han trengte.

  Nå for øyeblikket har jeg en fugl som heter Jan Fredrik, også kalt Freddy. Han (hun) har jeg hatt siden jeg var 12år, og nå for noen måneder siden har vi skaffet oss en ny fugl som heter Charlie. 

  10. Hvis du kunne forandret på en ting med livet ditt, hva ville det vært?

  Bankkontoen min? Haha. Jeg aner faktisk ikke. 

 • Publisert: 11.09.2015, 11:58
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1 kommentarer
 • sannheten

 • Publisert: 10.09.2015, 16:20
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • Det er helt sykt hvor mange folk der ute som ikke klarer å se forskjellen på fortiden og fremtiden. At de ikke klarer å la fortiden ligge, og bare glemme alt som har skjedd for å komme seg videre i livet. Fokuser fremover, eller så kommer du ingen verdens vei. Å sitte å bære nag over noe som skjedde for flere år siden vil ikke skade noen enn deg selv. Det som har skjedd, har skjedd. Ingen av oss får ikke gjort en dritt med det, og det er en grunn ti vi sitter nettopp her idag. Akkurat her. Det er på grunn av fortiden våres, den har valgt å føre oss hit. 

  Jeg er så glad for alle erfaringene og opplevelsene jeg har hatt i livet mitt allerede. Jeg har lært mer om meg selv, jeg har lært å kjenne mine egne begrensninger, jeg har lært å vite hva jeg bør akseptere og hva jeg ikke bør akseptere. Jeg vet nå forskjellen på når jeg er lykkelig og når jeg er lei meg. Takket være alt jeg har opplevd i livet så langt, og jeg kommer til å få lære så mye mer.

  Jeg vil tro at det er en grunn til at vi lever så lenge som vi gjør. Sånn at vi rekker å oppleve masse med livene våres. Både negative og positive ting, selvfølgelig, alt kan ikke bare gå på skinner, og det vet alle. Vi mennesker går gjennom perioder og forhold som har vært helt forferdelig, langt unna sånn vi vil leve resten av livet våres. Vi får oppleve en rekke ting av både ting vi vil gå igjennom, og ting vi ikke vil gå igjennom. Alt dette er viktig for at du skal få et helhetlig bilde på livet. Du kan ikke gå rett til skatten, og tro at det er det beste du vil oppleve, og aldri gi andre ting noe sjanse. Du kommer til å leve i en boks hele ditt liv, og selv om det er jævlig fint inni den boksen, så er verden så stor, og så fantastisk utenfor, og du vil få oppleve så mye mer og bedre.

  Jeg har blitt kalt rett opp og ned bak ryggen min at jeg er et forferdelig menneske. Jeg er en uempatisk jævel som bare er ute etter å skape drama og negativitet. Jeg bryr meg ikke om noe eller noen. Jeg er egoistisk og rett og slett et kaldt menneske ingen vil omgåes med. Av hvem? Jo, av en åpenbart psykopat som bare er ute etter å ødelegge for andres lykke. Personen tålte rett og slett ikke at jeg hadde noe hun ville ha, så den gjorde alt i sin makt å ødelegge for meg ved å sette ut falske rykter.

  Dette er også åpenbart sjalusi, og personen har båret nag over meg i flere år. Om personen noen gang kommer til å komme seg videre aner jeg ikke. Jeg håper det for personens sin skyld. Det må da være et forferdelig liv å våkne opp vær morgen og måtte snakke ren dritt om andre for å føle seg selv bedre. 

  Men alle disse fantastiske adjektivene stemmer så klart ikke overhodet. Jeg er en ærlig person, og det kan alle som kjenner meg si at jeg er. Jeg er en positiv person som kan ha negative innstillinger. Selvfølgelig, alle kan det. Jeg er en glad jente som er glad i livet. Jeg er lykkelig, jeg er omringet av fantastiske mennesker og kunne ikke ønsket meg noen andre i livet mitt. Jeg sier ifra når jeg vil ytre meningene mine, og jeg gir lange faen oppi om det betyr at det vil dukke opp en diskusjon. Stå for meningene dine, uansett hva, og aldri vær redd. Jeg bryr meg om alle jeg har i livet mitt, til og med folk som ikke er i livet mitt. Jeg er en samvittighetsfull person, og jeg ville aldri såret noen med vilje.

  Det sies at psykopater finner sammen, og det er ikke vanskelig å gjennomskue en. Jeg kan se tvers gjennom en person jeg pleide å bry meg veldig mye om, og viste seg til å være noe helt annet enn hva han viste meg, er ikke det han viser seg som. Han hadde sine problemer, men han nektet hjelp fra meg. Isteden ville han straffe meg. Og nå blir jeg straffa for at at jeg, som en 17 år gammel jente, ikke klarte å hjelpe noen som nektet å ta imot hjelp. Hvor er logikken?

  Begge disse åpenbart psykopatene har funnet sammen, og lever et liv der de kan manipulere og lyve hvor mye de vil, uten at jeg kunne brydd meg mindre. De er langt ute av livet mitt, og kan ikke ødelegge for meg eller noen jeg er glad i lenger. Og jeg er glad jeg slipper å ha noe med dem å gjøre noen gang igjen. Nettopp fordi jeg har kommet til et punkt jeg faktisk er lykkelig, har ting på stell og ser bare fremover med lyse tanker. Jeg gleder meg til jeg blir eldre, som dagene går, ukene, månedene og årene. Det kommer til å gå så fort, likevel så sakte. Jeg er bare 19 år og har hele livet mitt foran meg, og jeg gleder meg til å oppleve alt jeg kommer til å oppleve i fremtiden.

   

 • Publisert: 10.09.2015, 16:20
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • Jeg er..

 • Publisert: 09.09.2015, 12:52
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • På shopping er jeg... Den som aldri finner noe når jeg først vil ha noe, det er såå irriterende! Ihvertfall når du vet at du trenger noe. 

  På byen er jeg... Den som vil gå mest mulig rundt, og snakke med mest mulig folk. Jeg elsker å treffe nye mennesker på byen når man har litt alkohol i blodet. Jeg er nesten aldri på byen lenger nå, vell og merke. Har gått lei det etter en periode jeg var der noen helger på rad.

  På skolen er jeg... Den som alltid sitter foran, og spør alle mulige spørsmål.

  Hjemme alene er jeg... Svært sjeldent for tiden. Liker å ha mennesker rundt meg, så om jeg så er hjemme alene, inviterer jeg kjæresten min til å komme til meg, eller så drar jeg til han. Eller venninner, så klart! Men om jeg så er hjemme alene, så går jeg alltid rundt å synger og snakker for meg selv, hører på musikk og spiser mat og godteri!

  På jobb er jeg... Hver dag. Og jeg koser meg alltid kjempemye på jobb, og fullfører arbeidsoppgavene mine.

  I matbutikken er jeg... Den som surrer rundt og klarer aldri å bestemme meg hva jeg skal ha, med mindre jeg har klart å skrive en liste. Men det gjør jeg så og si aldri. Også får man alltid lyst på mer enn planlagt.

  På facebook er jeg... Pålogget hele tiden. Jeg scroller nedover feeden i ny og ne for å lese litt nye innlegg, se på forskjellige bilder og videoer. Ikke akkurat mitt favorittsted på internett, men det er noe med det at du ikke klarer å logge ut heller. 

  På Mcdonalds er jeg... Den som bestiller Chicken Salsa, McChicken meny eller Big Mac meny. Jeg prøver å holde meg unna McDonalds vell og merke, men enkelte dager frister det veldig, og det er så lettvint! 

  På vorsspiel er jeg... Den som alltid setter i gang drikkeleker!

  På nachspiel er jeg... Aldri? Jeg gir meg alltid rundt 2-3 tiden uansett, jeg blir alltid kjempesliten og begynner å bli edru utover kvelden uansett, så det er bedre å bare gå å legge seg, syns jeg.  På flyet er jeg... Den som sover! Og hører på musikk

  I diskusjoner er jeg... Den som alltid sier mine meninger, og ikke redd for å heve stemmen og sette folk på plass. Jeg hater virkelig når folk trekker seg unna, fordi de blir redde, men mener det samme læll. 

  På toget er jeg... Nesten aldri på. Bare hvis jeg skal til Oslo, men da hender jeg tar buss også.

  På tinder er jeg... Ikke. 

  På biltur er jeg... Den som enten sover, synger eller bare slapper av.

  I telefonen er jeg... Dårlig på å svare, og veldig rask. Jeg er ikke typen til å tørrsnakke lenge i telefonen.

  På melding er jeg... Alltid tilgjengelig. Jeg svarer så fort jeg kan som oftest. Mobilen er jo også alltid med.

  På ferie er jeg... Den som elsker å oppleve nye ting, nye steder, nye land. Det spiller ingen rolle om det er storby eller badested. Bare å reise vekk er fantastisk i seg selv.

  Akkuratt nå er jeg... Veldig sliten pga. dårlig søvn i natt. Og jeg føler jeg begynner å bli mer eller mindre forkjøla snart, ikke digg!

  På date er jeg... Aldri?? haha, jeg har nesten aldri blitt invitert ut på ordentlig date. Og jeg og kjæresten min har heller aldri vært på noe date. Nå er ikke jeg så sinnssykt romantisk av meg heller, så forventer det overhode ikke heller.  • Publisert: 09.09.2015, 12:52
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • EIGHT

 • Publisert: 21.08.2015, 12:34
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Ditt syn på alkohol og narkotika 
  Jeg, som de fleste andre på min alder, drikker alkohol. Men jeg syns fortsatt man skal være gammel nok til å drikke det syns jeg. Eller ihvertfall moden nok. Hvis man er under 16 år, mener jeg man bør holde seg langt unna alkohol, rus, nikotin og lignende. Jeg er også en av dem som kan drikke litt for mye, og miste litt kontroll. MEN jeg drikker alltid med nære folk av meg, så jeg er aldri alene eller drikker med ukjente, og det kunne jeg aldri tenkt meg å gjort heller. Alkohol kan være en fin ting å slippe seg mer løs på, og tørre å snakke med fremmende. 

  Narkotika har jeg ingen meninger om jeg vil dele.

  2. Ditt syn på religion
  Jeg dømmer ingen utifra hva de tror på. Men jeg tror ihvertfall ikke på noe som har med kristendommen å gjøre, selvom jeg er døpt og konfirmert i kirka. Jeg syns det er synd at mennesker lever livet sitt basert på en bok. Men igjen; jeg dømmer ingen. Folk skal få lov til å tro og ikke tro på hva de vil.

  3. Hva er alltid med i vesken din?
  Nå fortiden så har jeg alltid med meg lommeboken min, nøkkelknipe, ansattkort + nøkkel, håndkrem, tyggegummi, div. toalettsaker, lader, ørepropper og mobilen.

  4. Hva ønsker du mer enn noe akkurat nå?
  AKKURAT nå ønsker jeg meg en seng og mange timer søvn. Jeg er såå sliten og såå klar for helg akkurat nå!  5. Fortell om forholdet du er i nå, eller singeltilværelsen
  Jeg er i et forhold med min kjære Andreas - og jeg kunne ikke vært mer lykkelig med noen andre enn jeg er med han, og jeg har aldri vært så glad i noen som jeg er i han. Han er perfekt. 

  6. Hvor vil du være om 10 år?
  Om 10 år så vil jeg være snart 30 år!  Å gud, som tiden flyr. Jeg håper at jeg er ferdig utdannet og har en jobb jeg trives godt i. Kanskje jeg er gift eller forlovet, kanskje jeg har barn? Hvem vet, men jeg håper ihvertfall jeg er lykkelig og har fått opplevd MYE på disse 10 årene.

  7. En del av livet ditt du ikke savner
  November til januar (13/14) er hvertfall en tid jeg ikke savner. En person jeg brydde meg veldig mye om, snudde seg helt rundt og viste frem sine sanne sider, og det var helt det motsatte av hva h*n hadde fortalt til meg. H*n var rett og slett syk i hodet og trengte hjelp, hjelp jeg umulig kunne gi h*n, uansett hvor mye jeg prøvde - ville h*n heller ikke ha hjelp, og heller leve i mørket. I tillegg hadde h*n en syk venn på samme nivå, som prøvde alt for å gjøre livet mitt til et helvete også. Jeg var en dum naiv 17 åring som hadde altfor dårlig samvittighet til å bare ditche personen, så det endte med at jeg ble dratt ned ganske mye selv. 

  November til mai (14/15) var også en mer eller mindre tidsperiode jeg absolutt ikke savner. Grunnen kan du lese om HER hvis du er interessert.

  8. En tid når du var tilfreds med livet ditt
  Jeg må si jeg er ganske fornøyd akkurat nå. Jeg har de beste vennene, beste kjæresten, jeg har fått en jobb med verdens triveligste kolleger. 

 • Publisert: 21.08.2015, 12:34
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • min første gang

 • Publisert: 14.07.2015, 22:42
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 •   Mitt første møte med alkohol.. 

  Jeg var 16 år hos en venninne. Det startet med rusbrus, og etterhvert tok vi til oss Mickey Finn. Jeg tror dette var en av de første gangene til alle som var der, fordi vi tålte absolutt ingenting! Jeg husker jeg begynte å bli svimmel utover kvelden og veldig sliten. Jeg drakk heldigvis ikke så mye som mange av de andre, som endte kvelden med å henge over doen. Så mitt første møte var heldigvis ikke så ille, jeg ble ikke skikkelig full, men litt i overkant av brisen vil jeg tro.

    Mitt første kyss..

  Fikk ikke mitt første kyss før jeg var 16. Jeg var invitert i en bursdagsfest til en venninne, og jeg hadde snakket med han noen dager før på snappen til venninna mi. Jeg visste ikke han skulle komme dit en gang, men han dukket opp senere på kvelden, og resten av kvelden snakket vi mye sammen og når han skulle si ha det, fikk jeg en klem og ett kyss. 

    Min første kjæreste..

  Min første kjæreste fikk jeg når jeg var 17 år. Vi startet å snakke smått på Facebook før han plutselig ville møtes, jeg tenkte det ville bli koselig med noen nye folk i livet mitt på den tiden, og vi kom veldig godt overens og vi fant på noe flere ganger før vi fant ut av vi likte hverandre. Vi holdt sammen i 10 måneder før det ble slutt på en veldig "brutal" måte; blant annet noen som ville ødelegge for oss siden dag 1. Veldig trist det finnes slike mennesker som bare er ute etter å ødelegge for andre. Men jeg kunne aldri tenkt meg å gå tilbake dit, fordi jeg har det veldig bra med han jeg er sammen med nå. ♥ 

    Min første bh..

  Jeg og kusinen min var i byen sammen, også bestemte hun seg for å dra meg med inn på Cubus og overtalte meg til å kjøpe en bh. Den var knallrosa og ble heller aldri brukt siden jeg var så ung når jeg kjøpte den. 

    Min første utenlandskreise..

  Hvis vi ser bort ifra Danmark og Sverige, var Litauen det første stedet jeg reiste. Jeg og pappa reiste sammen for å dra ned til kjæresten til pappa og sønnen hennes. Jeg hadde allerede møtt hun èn gang før, men aldri sønnen hennes. Jeg tror jeg var 8 år på den tiden. Det var en veldig fin ferie, og vi fikk oppleve masse fint der nede på to uker, tror jeg det var.

    Min første bestevenn..

  Jeg husker ikke hvor gammel jeg var når jeg møtte hun, men vi var begge veldig små. Vi bodde veldig nærme også, og hun var bare tre år eldre enn meg. Det skal sies jeg var rundt 2 år når jeg møtte hun for første gang, og siden den gang var vi ofte sammen. Vi mistet dessverre kontakten når jeg var rundt 9-10 år da hun flyttet bort fra Sarpsborg. 

    Første gang jeg fikk mensen..

  Fikk det på skolen i 7.klasse tror jeg det var. Og det var faktisk på morsdagen itillegg. Jeg husker jeg ble kjempelei meg og jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre, så jeg sendte melding til moren min så hun kunne fortelle det til pappa. Jeg husker jeg tenkte jeg aldri skulle bade noen gang igjen, og trodde hele livet mitt var ødelagt. Var heldigvis ikke sååå ille som jeg forestilte meg da. 

    Første gang jeg farget håret..

  Jeg hadde mast og mast på mamma om å farge håret brunt. Men det ville hun ikke la meg gjøre, så isteden fikk jeg farge det platina blondt. Hadde det en ganske god stund, jeg elsket det, men når jeg ser tilbake så det helt jævlig ut. Senere fikk jeg farge det lysebrunt / mørkeblondt, og etter det brydde jeg meg ikke lenger om hva mamma sa, og farget det brunt. Jeg trives best som blondt per idag, vell og merke.

 • Publisert: 14.07.2015, 22:42
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • ett sekund

 • Publisert: 30.06.2015, 23:11
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 •  smil  si takk  gi en klem  gi et kyss  smil til en fremmed  smil til en venn  lukk øynene  se på himmelen  se på sola  hold pusten  le  pust ut  la tankene vandre  tenn ett lys  si hei  si farvell  vink  drøm deg bort  nyt den friske luften  føl nytelse  plukk en blomst  se på stjernene  nyt stillheten  tenk på din kjære  tilgi din fiende   • Publisert: 30.06.2015, 23:11
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 0 kommentarer
 • dette gjør meg glad

 • Publisert: 25.06.2015, 00:05
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 •  Instagram. Jeg elsker å se hva andre legger ut, og jeg elsker å se tilbake på bilder jeg selv har lagt ut og tenke tilbake.

    Å se gamle beskjente/venner der vi har en hyggelig samtale. Selvom vi ikke kjenner hverandre lenger, eller er spesielt venner lenger, er det alltid koselig å høre hva den andre personen har gjort siden sist.

    Å kjøpe nye ringer, armbånd, smykker. Jeg elsker alt av det der, og det gjør meg glad hver gang jeg finner noe nytt og kommer hjem med det. 

    Være sammen med de nærmeste. Jeg elsker når gjengen samler seg, og vi finner på noe morsomt, eller bare koser oss sammen. Jeg har det alltid så bra med dem!

    Nattameldinger fra kjæresten min. Han sender nesten alltid nattamelding før han går å legger seg, og jeg blir alltid så glad inni meg når den meldingen popper opp på telefonen. 

    Når jeg er lei meg, og folk viser at de bryr seg. Da mener jeg virkelig bryr seg, og setter seg ned med meg, og gjør alt de kan for å få meg til å smile eller le, eller få meg til å føle meg bra med meg selv. Det går ikke annet enn å bare bli glad igjen da!

    Få pakker i posten! Jeg elsker å bestille ting fra nettet, men jeg hater å vente på dem, derfor blir jeg alltid kjempeglad og det blir som en liten bursdagsfeiring eller julaften hver gang jeg får pakker, fordi jeg glemmer nesten alltid hva jeg har bestilt! 

    Kommentarer om spesifikke ting. Det er alltid koselig å høre "Så pen du er", men det er noe enda mer spesielt å høre "Så fine øyer du har" eller "Så fint smil du har" eller lignende. 

    Se på bilder fra mange år tilbake. Jeg er så glad for jeg alltid har vært flink til å ta bilder, eller så har ihvertfall faren min, stemoren min eller moren min gjort det. Å se tilbake på bilder er noe av det koseligste jeg vet.

    Å reise. Jeg elsker å reise, og jeg har vært så heldig som har fått reist til en del land allerede. Og jeg gleder meg til jeg får tid til å reise enda mer med venner, og forhåpentligvis kjæresten min. 

    Å finne nye sanger. Jeg er egentlig ganske "kresen" på musikk, og jeg har vanskeligheter for å "slippe meg løs" utenfor det jeg allerede liker, derfor elsker jeg å finne nye sanger fra artister jeg kanskje ikke har hørt på før, og finne nye favorittsanger. 

    Når andre kommer til meg med problemer, eller at de er lei seg, eller at de forteller meg noe. Jeg blir utrolig rørt og glad når jeg føler at andre kan stole på meg.

    Nye klær! Hvilken jente elsker vell ikke å ta med nye klær hjem fra butikkene? 

    Å finne glemte ting. Jeg elsker når jeg leter gjennom vesker, hyller eller lignende, at jeg finner ting jeg enten har lett kjempelenge etter, eller ting jeg har helt glemt, men fortsatt er veldig glad i. • Publisert: 25.06.2015, 00:05
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 6 kommentarer
 • SPØRSMÅL OG SVAR

 • Publisert: 17.02.2015, 01:14
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 1. Foretrekker du å ringe eller sende sms?
  Det kommer helt an på hvilken situasjon jeg er i. Men det er alltid koselig å snakke i telefonen. 

  2. Hva skremte deg om natten som barn?
  Hmm, jeg var lenge veldig redd for å sove i mørket.  

  3. Hva er din verste egenskap?
  Jeg kan være veldig ukonsentrert og jeg suger i matte? 

  4. Hva drikker du aller helst til frokost?
  Hvis jeg i det hele tatt tar meg tid til å lage frokost, drikker jeg som regel vann, melk eller te. 

  5. Eier du noen dyrebare smykker?
  Ja, det gjør jeg. 

  6. Hva har du alltid i vesken din?
  Jeg har alltid med meg telefonen, men den er som regel i hånda. Også har jeg alltid med meg lommeboken, nøkler, leppomade, leppestift, deodorant og parfyme, litt sminke, ørepropper, tyggegummi. 

  7. Vil du ha barn?
  Ja, det vil jeg 


  8. Hva har du hatt av kjæledyr?
  Har hatt to katter, en hund og en fugl jeg fortsatt har. 

  9. Når var du i kirken sist?
  Tror faktisk sist gang var dagen jeg ble konfirmant, som var i 2011. 

  10. Hva er favorittdyret ditt?
  Er veldig glad i katter, og elsker delfiner. Synd man ikke kan eie en delfin. 

  11. Banner du ofte?
  Må nok dessverre si at altfor mange banneord er en del av det daglige språket mitt. Ikke pent i det hele tatt, og hender jeg sier det i altfor mange situasjoner jeg ikke burde. 

  12. Hvor mange søsken har du?
  En storebror og en eldre stebror. 

  13. Har du tatt vare på noen klesplagg fra da du var liten?
  Har noen pene kjoler fra jeg var liten. Håper jeg får en datter i fremtiden som også kan bruke dem ♥ 

  14. Føler du deg ung eller gammel for alderen?
  Jeg er snart 19 år, og føler meg langt i fra den alderen. Jeg føler meg fortsatt altfor ung til mye jeg nesten er for gammel til. 

  15. Liker du kinesisk mat?
  Begynt å like det nå i det siste. Men ææh. Ikke en favoritt. 

  16. Hva ville du bli når du var liten?
  Da ville jeg både bli politi, frisør og lærer. 

  17. Hva slags ringelyd har du på telefonen?
  Aner nesten ikke, i og med telefonen nesten alltid er på lydløs og vibrasjon. 

  18. Hva er ditt favoritt kortspill?
  Idiot.  


  19. Hvem er dine tre forbilder?
  Miley Cyrus, Perrie Edwards og Selena Gomez 

  20. Hvor mange puter har du i sengen?
  To - tre 

  21. Hva er det rareste du har spist?
  Har aldri spist noe å rart, jeg er kjempekresen på mat, så jeg prøver nesten aldri noe nytt. 

  22. Liker du kaffe?
  Iskaffe, 
  cappuccino.. ?

  23. Hvilken dessert er din favoritt? 
  Jeg er ikke så altfor glad i dessert etter mat. Men må bli kake. Helst sjokolade. 

  24. Foretrekker du havet eller basseng?
  Er veldig glad i begge to.  

  25. Hvilken farge er det på tannbørsten din?
  Har en rød hos pappa, en blå hos mamma. Itillegg har jeg en blå elektrisk. 

  26. Har du noen piercinger?
  Jeg har fem hull i ørene, hvis det tells? 

  27. Hva er Norge på sitt beste?
  Sommeren i Norge MÅ være det beste. Og 17.mai selvfølgelig. 

  28. Hvor mange land har du vært i?
   Har vært i 19 land. 


  29. Smågodt eller potetgull?
  Potetgull. Og helst med dipp 

  30. Er du høyrehendt eller venstrehendt?
  Høyrehendt 

  31. Hvilken sang får deg til å gråte?
  Heaven.  

  32. Hvilken parfyme bruker du?
  Tresor in love, Britney sin og Tommy Hilfiger 

  33. Hvilken øyenfarge har du?
  Brungrønne. Noen ganger mer brune, og andre ganger mer grønne.

  34. Hva er favorittfaget ditt på skolen?
  Engelsk 

  35. Hva er det verste faget på skolen?
  Gym 

  36. Ville du heller kunne blitt usynlig eller kunne fly?
  Blitt usynlig. 

  37. Hva gjør du på dårlige hårdager?
  Setter håret opp i en hestehale og derfra er resten av dagen også dårlig

  38. Hvor gammel er du om 5 år?
  23 og fyller 24 om akkurat en uke. 

  39. Hvordan mobil har du?
  iPhone 5s 

   

  40. Hvor er det fineste stedet du har vært?
  Paris vinner hver gang 

  41. Hva er dine tre favorittfilmer?
  Knowing, What's Eating Gilbert Grape, Alive 

  42. Hva er favorittsjokoladen din?
  Kvikk Lunsj 

  43. Hva er din naturlige hårfarge, og hvilken hårfarge har du nå?
  Min naturlige er blond, og jeg har også blondt nå 

  44. Hvordan melk drikker du?
  Tine sin lettmelk 

  45. Når var det første gang du satt på et fly?
  Tror jeg var 8-9 år på vei til Litauen 

  46. Hvilken farge foretrekker du på neglene?
  Foretrekker ingen farge, men kanskje rosa, svart eller rød. 

  47. Hva er din favoritt tvserie?
  Frustrerte Fruer! 

  48. Har du hatt regulering?
  Ja, og det er jeg veldig glad for. 

  49. Hva er dine tre favorittskuespillere?
  Kate Winslet, Leonardo DiCaprio og Nicholas Cage kanskje? 

  50. Ett plagg du gjerne kunne brukt hver dag?
  Joggebukse 

 • Publisert: 17.02.2015, 01:14
 • Kategori: spørsmål/lister/utfordringer
 • 3 kommentarer
 • hits